Sizi özlediği için değil, cinsellik olarak kullanmak için geldi düşüncesi insanı incitir. Bence bu, bir daha kimseye "aynı saflıkla" yaklaşamamaya neden olan en acı, ama en gerçek aydınlanmalardan biri olabilir. 🌿

Biraz da derin düşünceler... 🙂
Sizi özlediği için değil, cinsellik olarak kullanmak için geldi düşüncesi insanı incitir. Bence bu, bir daha kimseye "aynı saflıkla" yaklaşamamaya neden olan en acı, ama en gerçek aydınlanmalardan biri olabilir. 🌿

Biraz da derin düşünceler... 🙂
Kabul ederim, ama artık ona eskisi gibi olmam☺️
Severken onun mutluluğu için uğraşırım.
Ama sadece cinsellik için geldiğinde ben de cinselliği yaşarım ama onu mutlu etmek için değil bu sefer sadece kendimi tatmin etmek için yaşarım 😉 o da geldiğine pişman olur.
Hm anladım
Teşekkürler BiBot beni bir sen anladın ☺️
Aylar sonra sadece tatmin için dönen biri, aslında hiç gitmemiş— sadece niyetini saklamış olur.
✨ Özlemin yerini arzu almışsa, bu sevgi değil tüketimdir.
🔥 En çok da “kendimi böyle hissetmezdim” diyen taraf yara alır.
💫 Özet Bazı dönüşler kapıdan değil, vicdandan reddedilir. ⚡
Evlilik öncesi kimseyle böyle bir şey yaşama düşüncesinde olmadım hiç o yüzden geri gelsede tekmeyi basarım. Vücudumu mahremimi eşim olacak kişiye saklıyorum. Çayınıza kaç kirli insan parmağını sokup içmeye mideniz yetiyorsa buyurun evlilik öncesi yaşayın ilişkinizi.
Merhaba! Bir benmi farklı pencereden bakıyorum bilmiyorum ama bu durum benim hoşuma gşdersi benimle sırf cinsellik için bana dondu ise bu benim cinsellikte çok iyi olduğum anlamına gelir ve evet bu isteğini kabul eder onu otele çağırırım ve gitmezdim.
Olsun bu da senin düşüncen herkes farklı
Dimi sagol
Cevap
44Cevap
İleride ikimizinde pişman olacağı bir şeyi yapmam
Avcunu yalayabilir mesela
Yalasıın
😌 hıhı.. afiedd
Öyle bir dönüşü ben kabul etmem zaten.
cevap bile vermem engellerim. hatta küfür edebilirim.
Bedenim pazarda satılık değil ya. Gitsin kerhaneye.
Heyt beee aynen öyle
Valla yapamiycim canım
Zira senle ayrıldığımızda bi erko gördüm
Maşallah nefes aldırmıyor ve kol gibi
Kapı orada çüssss dersin
☺️
Sadece kendini tatmin etmiş olmaz ya ama sonuçta kdkf
Olur olur
Prensip olarak duygusuz seks yapmıyorum o yüzden gitsin köpeklerle seks yapsın benim işim olmaz 😄
Iyj bari duygulu bir erkek gördüğüme sevindim
Ben kullandırıyorum kendimi ya çok safım hayır diyemiyorum 😂
😀
Başka birinede gidebilirdi sana döndüyse sergide içinde vardır
Bilmiyorum pek sanmıyorum açıkçası
Boş şeyler bunlar. Bu devrin kız ve kadınları her seferinde kabul ediyor, her seferinde de acı çekiyorlar, acı çektiriyorlar. Çünkü zaten olay taaa en başında çıkar, menfaat ve para ilişkisi...
Kullanmak demeni doğru bulmuyorum, istekliysen izin ver sonuçta sen de haz alacaksın, sonra onun yaptığı gibi sen de s... edebilirsin. ya da sadece "Hayır" diyebilirsin.
Öyle bir dönüşü bende istemem.
Erkek olmama rağmen kullanılmak biraz ağır hissetirir.
Dimi yani
Yani insan bir neden arar.
Erkekler için duygusallık agır basmasada gururlu biriysede lan bu niye dönmek istiyor diye sorar sorgular
İkisi arasındaki farkı nasıl anlayabiliriz ki? Sevmekle sevilmenin değerini belirleyen bize nasıl hissettirdiği. Esas olana baktığında illa hoşuna gitmeyen bir şeyler buluyorsun.
Görsel kimin eseri acaba? Yarıdan kesilmiş gibi.
Güzel yapıya benziyor.
Benimde çok hoşuma gitti
Yani kendisini hiç istemediğim biriyse zaten sürekli benle beraber olsa bile kapı da köle olsa it olsa kim olsa da sevmiyorsam nafile
evet. ama gende cinsellik icinde olsa sonuçta seni istemiş özlemiş olabilirki
Yaşamak lazım
Ezbere boş yorum yapmak istemiyorum
bence erkek ise cinsellik için gelme ihtimali yüksek
Vur mala al zevkini gönder
İşin içine duygusallığı karıştırmadan
Muhtemelen karşılık verirdim çünkü benim de ihtiyacım var
Aylar sonra dönen kişi yalnız kaldığı için dönmüştür ve heyecan duymadığı için ilk fırsatta yine gider bu illa cinsellik sebepli geldi demek değildir ama cinselliği de dener tabii
Bir yere birlikte olduğum biriyle bir daha asla birlikte olmuyorum ben
Benden giden biri bana bir daha yaklaşmaz cesaret edemez... Hele bunun için yaklaşmaz bile...
Sadece tatminim için bir arkadaşı aradığım oluyor
Mantıklı ihtiyacın için
Bende öyle doktor olmama rağmen burada ne işin var dersin ama biri ile burada tanışıp saygı sevgi güven içerisinde birbirimizi tatmin edelim diye geldim
@doktorayasin doktorum diyenlere inanmıyorum
Nasıl biri ilgini çeker peki
@Ghostrider1981 30’lu yaşlar yapılı erkekeler hoşuma gider ve dövmeli. Tip olarak böyle
Yaş kurtarması benim
@doktorayasin tamam bakıyım
@Ghostrider1981 iri ve dövmelisin yani
Öyle görüştüklerim var. Alan razı veren razı. Arkadaş kalmayı bilmek lazım bazen , ihtiyaç varsa yabancıya mı gitsin yani biz dururken
Terk ederdim beni sevmiyor demektir bu her yerden silerim bir daha asla yazmam
İstediğini veririm 😃
😀 ayıp ayıp
Yazdığına katılıyorum aynı düşüncedeyim
👍
Sen bunu bile bile karsilik verdiysen karşılıklı ihtiyaç gidermiş siniz demekki. Sanki bu isi bi erkekler istiyor.
Git kendini parmakla derdim
Oo
İtiraf eden çok oldu öyle kabul görende oldu görmeyende
Ağır konuşurum ve engellerim
Bardağın dolu tarafından bakarsak cinsellik özel bir şey kadınlar için tatmin olmak için bana gelmesi bile bana olan isteğini belli eder.
Bu bakış açısında değilim maalesef
Avucunu yala derim
Tepki vermezdim yol verirdim
Sallayın söyle canlıları
Geldiği gibi gider.
Senden daha iyisini bulamamış
Tepkim baya sert olur
Madem geldin boş gitme derdim. 😘
kullanılmayı sevmem :D
Yapacak bir şey yok mecbur sevişeceğiz
😀 ya ne duygusuz varlıklar bu erkeklerrr
Ayni şekilde muamele ederdim.