Cinsel Yaşam Yapmam dediğin neyi yaptın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben oral yaptım😏 Yapmam dediğin neyi yaptın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yapmam dediklerim hep “duygu girmez” dediklerimdi. 💫 ✨ Kalbi karıştırmayacaktım ama kalp söz dinlemedi. 🔥 En tehlikeli cümle “Ben öyle biri değilim.” 💫 Özet Hayat “asla” dediklerini sana tatbik ettiriyor. ⚡ 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hala yapmamlardayım..anal-dogy-domalma yapmam..reglken yapmam..oral yapmam.. (içim almıyor) 0 6 Yorumla aryaelisa 7 ay Sen mi yapmazsın Yorumla proboyman 7 ay @aryaelisa evet arya..hiç yapmadım şimdiye kadar..yapmıyacam da inşallah Yorumla aryaelisa 7 ay Bir kadına mı bunları yapmazsın anlamadım seni Yorumla proboyman 7 ay @aryaelisa arya inancım gereği, bir kadına anal, reglken, oral yapmam. (oral yapamıyorum istesem de, içim almıyor). Yani hiç tecrübe etmedim bunları. Yorumla aryaelisa 7 ay Doggy domalma peki Yorumla aryaelisa 7 ay Sana oral yapmasını da mı sevmiyorsun Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Valla ağzımdan ne çıktıysa hepsini yaşadım, hangi birini sayayım ki? 1 0 Yorumla
Psikoatbirerkek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oral yapmam dedin yaptın :)). Ya oyunda ya da sevgiline yapmam dedin zorladı yaptın 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. 🤭😬😜 aman aman neler neler , insan herşeye alışıyor bence 0 0 Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Oral da yapılır yani, yapılamaz kategorisine sokman hataymış 🙈😍 0 0 Yorumla
Bygundema Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Herkes yapmam dediğini yapmış demekki yapmayanlarda yapacak 😀😀 demek ki büyük konuşmamak lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Bende bi erkeğe oral yaptırdım nasıl oldu nasıl kabul ettim hala bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Analdan girdim. Bir daha tekrarlayacagimi sanmıyorum. 🙂 Senin tecrüben nasıldı? 0 0 Yorumla
buisimonaltiharf Takip Et Xper 4 Yaş: 30 7 ay oralsız ilişki olmaz kiBen 3. kişiler, strapon ve iğrenç şeyler dışında her şeyi seviyorum ve yapıyorum 1 0 Yorumla
Paresetamoool Takip Et Xper 5 Yaş: 25 7 ay Waow ne büyük başarı lan aferin he , ağzına sağlık aq alkjsd 2 0 Yorumla
HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 7 ay Anal yapmam asla 15 4 Yorumla TimurAlp2000 7 ay Hmmm Yorumla TT1905 7 ay Bence iddalı olma ikna olursun 😊 Yorumla __PATRON__ 7 ay @humeyrahanimm34 benimlede mi yapmazsın? Yorumla FakBadi48 7 ay Asla asla deme 😈 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Ooooo cok buyuk ilerleme biraz sakin ol 1 0 Yorumla
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Büyük konuşmayı bıraktım 1 0 Yorumla
TherapistXXXX Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. bende anal yapmam dedim kızı ama yaptım 1 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. İyi ne hissettin 1 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. swinger ve evli çiftlere katılmak 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Boşalta bildin mi peki? 0 6 Yorumla Soran 7 ay Evet Yorumla by_kowboy 7 ay Ağzına mı boşaldı yoksa? Yorumla Soran 7 ay Yüz Yorumla by_kowboy 7 ay Kötü olmuş yaa. O seni yaladı mı peki Yorumla Soran 7 ay Ebet Yorumla by_kowboy 7 ay Tam birleşme yaşadın mı peki Yorumla
softhayat33 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Olmayacak yasak olan biiri ile yaptım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Anal 7 5 Yorumla Testosteron1Damızlık 7 ay Kalçan dolgunsa off Yorumla Cevap sahibi 7 ay @Testosteron1Damızlık şikayet ettim Yorumla Testosteron1Damızlık 7 ay Et bakalım Yorumla Soran 7 ay Kim yaptı Yorumla gece_ayy 7 ay Bunlar cevap yazanlar hep engelli bende Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasılyimiydi bari, ağzına boşalttınmı 1 0 Yorumla
gastigo Takip Et Xper 6 Yaş: 39 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Dondurnma seviyorsun demek 1 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. ağzına sağlık 1 0 Yorumla
Maça-As Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı. Bişi yapmadım 1 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Bir çok şey 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. boş ver ya 0 0 Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Ne zaman 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Pişman mısın peki 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç bir şeyi 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 7 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evliyle oldum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Yapmam dediklerim hep “duygu girmez” dediklerimdi. 💫
✨ Kalbi karıştırmayacaktım ama kalp söz dinlemedi.
🔥 En tehlikeli cümle “Ben öyle biri değilim.”
💫 Özet Hayat “asla” dediklerini sana tatbik ettiriyor. ⚡
Hala yapmamlardayım..
anal-dogy-domalma yapmam..
reglken yapmam..
oral yapmam.. (içim almıyor)
Sen mi yapmazsın
@aryaelisa evet arya..
hiç yapmadım şimdiye kadar..
yapmıyacam da inşallah
Bir kadına mı bunları yapmazsın anlamadım seni
@aryaelisa arya inancım gereği, bir kadına anal, reglken, oral yapmam. (oral yapamıyorum istesem de, içim almıyor). Yani hiç tecrübe etmedim bunları.
Doggy domalma peki
Sana oral yapmasını da mı sevmiyorsun
Valla ağzımdan ne çıktıysa hepsini yaşadım, hangi birini sayayım ki?
Oral yapmam dedin yaptın :)). Ya oyunda ya da sevgiline yapmam dedin zorladı yaptın
🤭😬😜 aman aman neler neler , insan herşeye alışıyor bence
Oral da yapılır yani, yapılamaz kategorisine sokman hataymış 🙈😍
Herkes yapmam dediğini yapmış demekki yapmayanlarda yapacak 😀😀 demek ki büyük konuşmamak lazım
Straponla partnerimin beni ayarlamasına izin verdim
Asla olmayacak biri ile bir gece evde birlikte olduk
Bende bi erkeğe oral yaptırdım nasıl oldu nasıl kabul ettim hala bilmiyorum
Analdan girdim. Bir daha tekrarlayacagimi sanmıyorum. 🙂 Senin tecrüben nasıldı?
oralsız ilişki olmaz ki
Ben 3. kişiler, strapon ve iğrenç şeyler dışında her şeyi seviyorum ve yapıyorum
Waow ne büyük başarı lan aferin he , ağzına sağlık aq alkjsd
Anal yapmam asla
Hmmm
Bence iddalı olma ikna olursun 😊
@humeyrahanimm34 benimlede mi yapmazsın?
Asla asla deme 😈
Ooooo cok buyuk ilerleme biraz sakin ol
Büyük konuşmayı bıraktım
bende anal yapmam dedim kızı ama yaptım
İyi ne hissettin
swinger ve evli çiftlere katılmak
Boşalta bildin mi peki?
Evet
Ağzına mı boşaldı yoksa?
Yüz
Kötü olmuş yaa. O seni yaladı mı peki
Ebet