Cinsel Yaşam Karşı cinsin yatakta nasıl olabileceğini hiç hayal ettiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Sevdiğiniz kişiden bahsediyorum Güncellemeler8 ay Herkesin foyası ortaya çıktı PUHAHAJSOJSKZJSKSJK Karşı cinsin yatakta nasıl olabileceğini hiç hayal ettiniz mi? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Contacs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 8 ay Ne demisler hayalle yasayani bi kere yasamayani iki kere karsi cinsi fizik ölcüleriyle alakali is yerindeki sarişin hatun aklima geldi be dnsnsn 1 0 Yorumla
Paresetamol Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sevmediğimiz kişiyi niye hayal edelim tabi ki ediyorum ama merakımdan önce soruyorum her şey konuşalarak çözülür 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. Evet gbggbvhg yüzünede söyledim bide sonra gerçek oldu sonra çocuğa bağladım bhngbgbgbg benim mod ben sadece ona vercem başkası olmaz dvfgfbgbv 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Yok öyle bir yaklaşımım hiç olmaz. Senin yaş aralığın doğru mu ki? 1 4 Yorumla Soran 8 ay Evet neden Yorumla Cevap sahibi 8 ay Özel bir konuda fikrini alabilir miyim? Yorumla Soran 8 ay Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 8 ay Tarzım ile ilgili ve ne çağrıştırdığımı merak ediyorum. Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 8 ay Hayal dünyamı zorluyorum o derece djsjdj 2 2 Yorumla Olugide1 8 ay Of anlatmak istiyorum hahshd ha sh Yorumla Olugide1 8 ay @humeyrahanimm34 yoksa sende mi Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Az çok tahmin edebiliyorum. 1 0 Yorumla
Herseyokey Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kimin nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor 1 0 Yorumla
emrecn35 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Cuckold olduğum için sadece benimle hayal etmem.. 1 0 Yorumla
Stemmamasör Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Niye edeyim? 1 1 Yorumla Soran 8 ay Boş ver Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Su an ediyor musun 5 1 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ama benim etmeme gerek kalmıyor ki ya Yorumla
hayırsız_hergele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Sapıkmıyım aq 1 1 Yorumla hayırsız_hergele 8 ay Ben hariç m q o damgayı bana vuraman 😉😃 Yorumla
ssjahhakaka Takip Et Xper 6 Yaş: 33 8 ay Ediyor sun tâbiki her şeyini 1 1 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Ya sen Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Herkes hayal ederek kendini rahatlatır 😀 1 2 Yorumla Soran 8 ay Nereye kadar acaba akznkznzk Yorumla Cevap sahibi 8 ay Hayal gerçekleşene kadar 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Sevdiğiniz derken 2 13 Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ay bi an kişilerden diye okudum pardon diyorum sevdiğiniz derken.. evet yani Yorumla ssjahhakaka 8 ay Aşık olduğun kişi sevdiğin ya da Yorumla Cevap sahibi 8 ay @ssjahhakaka evet Yorumla ssjahhakaka 8 ay Sen hayal eder misin peki Yorumla Cevap sahibi 8 ay @ssjahhakaka evet dedim ya Yorumla ssjahhakaka 8 ay Pardon 😅gece şeysii işte Yorumla Cevap sahibi 8 ay @ssjahhakaka valla diğer soruda da yorumumun altindasin yeto ha Yorumla ssjahhakaka 8 ay Ben bi utanıp geleyim sende beni o sırada ekle olmuyor mu😂😂 Yorumla ssjahhakaka 8 ay Gizli sin ya o yüzden hep bunlar yoksa asla aynı kişiye 2 kere yazmam Yorumla Cevap sahibi 8 ay @ssjahhakaka her kadında şansımı deniyorum diyosun yani Yorumla ssjahhakaka 8 ay Yok tanısan demezsin onu uyku tutmadı sadece Yorumla Cevap sahibi 8 ay @ssjahhakaka abimsin Yorumla ssjahhakaka 8 ay Gardeşim benimmmm😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ne demisler hayalle yasayani bi kere yasamayani iki kere karsi cinsi fizik ölcüleriyle alakali is yerindeki sarişin hatun aklima geldi be dnsnsn
Sevmediğimiz kişiyi niye hayal edelim tabi ki ediyorum ama merakımdan önce soruyorum her şey konuşalarak çözülür
Evet gbggbvhg yüzünede söyledim bide sonra gerçek oldu sonra çocuğa bağladım bhngbgbgbg benim mod ben sadece ona vercem başkası olmaz dvfgfbgbv
Yok öyle bir yaklaşımım hiç olmaz. Senin yaş aralığın doğru mu ki?
Evet neden
Özel bir konuda fikrini alabilir miyim?
Ne gibi
Tarzım ile ilgili ve ne çağrıştırdığımı merak ediyorum.
Hayal dünyamı zorluyorum o derece djsjdj
Of anlatmak istiyorum hahshd ha sh
@humeyrahanimm34 yoksa sende mi
Hayallerimde olmasını istediğim şekilde hayal ediyorum
bence herkes hayal etmiştir az çok
Az çok tahmin edebiliyorum.
Kimin nasıl çıkacağı hiç belli olmuyor
Cuckold olduğum için sadece benimle hayal etmem..
Bakınca az çok anlayabiliyorum
Ölü gibi ystmasin yeter ys
hayal etmek yanında masum kalır onun
Ummadığın şeyi yasiyon annemden biliyorum
Niye edeyim?
Boş ver
Su an ediyor musun
Ama benim etmeme gerek kalmıyor ki ya
Sapıkmıyım aq
Ben hariç m q o damgayı bana vuraman 😉😃
Ediyor sun tâbiki her şeyini
Ya sen