Cinsel Yaşam Koltukta hazır pozisyonda beklemek beğenilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 (Ev ortamında sevgiliiye yapılan sürpriz ) Koltukta hazır pozisyonda beklemek beğenilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
TheDudeAbides Takip Et Guru Yaş: 39 8 ay Nasıl beklediğin önemli. Detay vermemişsin. Yaz istersen etkileyici bi karşılama önereyim. 0 4 Yorumla Soran 8 ay Kışkırtıcı kıyafetle sonra koltuğun kenarında frikik vererek karşılıcam. Yorumla TheDudeAbides 8 ay Çekici olacağım diye cringe de olma. Özelden yaz istersen tüyo vereyim. Yorumla Soran 8 ay Cringe değil ahahha Yorumla TheDudeAbides 8 ay Yazsana jdjdk Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Ovv eb sevdiğim,Sürprizin hem cesur hem kışkırtıcı olur, kim dayanabilir ki böyle bir davete? 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel fikir. Yeterince yükseliyorsa ortalık çok karışır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay evet yüzünü koltuğa dönüp domalıp beklersen hoşuma gider 0 6 Yorumla Soran 8 ay Neden yüzüm güzel yüzüme baktığında şeyi kalkıyor hshsd Yorumla Cevap sahibi 8 ay bak romantik anlarda ki o güzel yüzüne bayılıyorum sevgilim olayı başka bir olay. Seks arzu ve şehvet içerir. O an da bedeninle erkeğine zevk verdiğini de kavradığın bir olay. Yorumla Soran 8 ay Ne demek istedinn Yorumla Cevap sahibi 8 ay uğraşamam Yorumla Soran 8 ay Neyii Yorumla Cevap sahibi 8 ay dfhjsahdjkd Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Eve arkadaşıyla gelmediğine emin ol önce de. 0 5 Yorumla Soran 8 ay Eve aekadaşını getirmez Yorumla Cevap sahibi 8 ay Olsun dikkatli olmak da fayda var Yorumla Soran 8 ay Beni eve tıkamış zaten çıkarmuyır Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kıskanç biri mi? Yorumla Soran 8 ay He Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Offf bayılırımmmm çok şanslı adammış 0 5 Yorumla Soran 8 ay Hehshhs Yorumla Bravenight 8 ay Bir de siyah ince jartiyer çorap giydi mi tamamdır Yorumla Soran 8 ay Etek de olur dimi Yorumla Bravenight 8 ay Eveeet dur şimdi sevgili fb yok yapma. Olan var olmayan var D: Yorumla Soran 8 ay Anlaaamdım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Kötü bir sürpriz, onun önünde soyunman daha zevk verir ona 0 1 Yorumla Soran 8 ay Soyunmuş halde değil gecelikle
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Yormayi sevmiyor der gibi :) 0 2 Yorumla Soran 8 ay Hm nasıl Yorumla Kuzeyavcısıı 8 ay :) gece gece yat kafamizi bulamasin dusuncelerin Yorumla
Terapist16 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Şok olur kalp krizi olmasın sevgilin 0 2 Yorumla Soran 8 ay Takk kelepçiyii Yorumla Terapist16 8 ay Kime Yorumla
içmimar_06 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Sakat sanabilir seni 😁 0 1 Yorumla Soran 8 ay Hehshs Yorumla
Chihuahuan Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Direk üatüme atlamazsa kafasını skm 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hazır derken nasıl hazır olacaksın mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay O ne la öyle Eskort musun 0 2 Yorumla Soran 8 ay Yok Yorumla Cevap sahibi 8 ay Ee neden spontane gelişmesine izin vermiyorsun Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Ben beğenirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Bu kız kudurmuş der 3 1 Yorumla Soran 8 ay Allah Allah aklına bu gelceğini düşünmğyorum beni güzel güzel görünce Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Nasıl beklediğin önemli. Detay vermemişsin. Yaz istersen etkileyici bi karşılama önereyim.
Kışkırtıcı kıyafetle sonra koltuğun kenarında frikik vererek karşılıcam.
Çekici olacağım diye cringe de olma. Özelden yaz istersen tüyo vereyim.
Cringe değil ahahha
Yazsana jdjdk
Ovv eb sevdiğim,
Sürprizin hem cesur hem kışkırtıcı olur, kim dayanabilir ki böyle bir davete?
Güzel fikir. Yeterince yükseliyorsa ortalık çok karışır
evet yüzünü koltuğa dönüp domalıp beklersen hoşuma gider
Neden yüzüm güzel yüzüme baktığında şeyi kalkıyor hshsd
bak romantik anlarda ki o güzel yüzüne bayılıyorum sevgilim olayı başka bir olay. Seks arzu ve şehvet içerir. O an da bedeninle erkeğine zevk verdiğini de kavradığın bir olay.
Ne demek istedinn
uğraşamam
Neyii
dfhjsahdjkd
Eve arkadaşıyla gelmediğine emin ol önce de.
Eve aekadaşını getirmez
Olsun dikkatli olmak da fayda var
Beni eve tıkamış zaten çıkarmuyır
Kıskanç biri mi?
He
Offf bayılırımmmm çok şanslı adammış
Hehshhs
Bir de siyah ince jartiyer çorap giydi mi tamamdır
Etek de olur dimi
Eveeet dur şimdi sevgili fb yok yapma. Olan var olmayan var D:
Anlaaamdım
Kötü bir sürpriz, onun önünde soyunman daha zevk verir ona