Güncellemeler
9 ay
Ne kadar çıplaklık iyidir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın sevgilim evine çağırdı evde vakit geçircez. Ona tatlı yapmayi da düşünüyorum. Bir de süpriz yapcam. Tatliyi yapinca askim gelsene diyip mutfaga cagircam. Elimde tatli tabağı olacak ben de çırılçıplak olcam. Bu onu etkiler mi güzel sürpriz olur mu henüz cinsellik olmadi sadece görsün istiyorum o kadar☺️☺️
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
çok güzel sürpriz olur sdojpsdfjp keşke banada böyle sürpriz yapan olsa
Erkek arkadasin yapsinn☺️
yokki 😔
Ben yapim dicem de kiz kiza tuaf olurrr☺️
niye olsunki ya olur bence dsfjfsdo
Ne tepki verirdin☺️
bende soyunurdum 😏
Yok ya sen soyunma sadece bak☺️
dokunabilirmiyim pekii
Yok sadece bakip laf atsan tatli olurrr☺️☺️
ama olmazki sadece bakmayla bi defadamı olmazz 😔
Totoya kucuk saplak olurr
oyyy don bakim arkanı hemennn
Dondum kii
kıyamamki ama buna çoksel görünüyorr
Elimle orttum☺️☺️
memişlerine bakabilirmiyimmm 🙌
Önümü döndüm☺️
başka odaya geçelimmiii 😘
Oluyyy
nereye geçelimm
Odayaaa
hangi odaya işte sdfjjosdfp
Oturma odasii
özele geçek ya da olurmuu
Oluyy soruyu begen
beğendim bekliyorumm 👀
Çok abartı olmaz mı bari alttan alttan yapsaydın
Nasil yapim ki
Iç çamaşırı olur dekolte olur belli eden onu çaktırmadan yükseltecek şekilde olur daha iyi bence böylesi direk kendin pat diye adım atma ilkten
Ya da once normal giyinim, ev sicak diye ustumu cikarim ic camasirlariyla tatli yapim tatli olunca da onlari da cikarip cirilciplak kalim tatliyi da onumde tutayim olur mu ki
Canım gösteri mi hazırlıyorsun direk çıplak gitme saçmalığıni nereden çıkardın biraz ağırdan al tabi ki bu kadar da olmaz
Yani komple soyunmiim mi ki
E evet bu kadar basit misin sen neden hemen pat diye bütün her şeyini sergiliyorsun
Biraz ugrastircam ki hemen pat diye soyunmam☺️☺️
Yani onun yerine iç çamaşırı da tercih edebilirsin
Evet o da olur ama cirilciplak daha ii diil mi
Yani vermeyeceksin diyorsun asko o zaman iç camasiri daha mı iyi olur sanki nasılsın fiziken bilmiyom da hangisi daha etkili olur o yüzden diyemiyom bir şey
Guzel fizigim de once camasir olsun o zaman tatli bitince tabaga koyup cirilciplak cikayim tabak da önümde durur kukumu görmez
Nasıl yani anlamadım. Fiziğin nasıl ki spor falan mı yaptın da güzel
Yok yapmadim da kötü değil o bakimdan güzel
Hmm anladım. Önceki dediğini anlamadım ama
Hangisini
Tabak falan diyordun
Haaaa sey tabaga tatliyi koyup oyle cagircam yanima seyimi tam goremicek
Tabağa koyunca neden goremicek anlamiyom kafama yatmadı
Tabagi seyime dogru tutcam ya o yuzden sadece memelerimi bacaklarimi görcek
Hee ama alır çeker ki tabagi hshshs memelerini gösterip vajinani neden göstermiyorsun ki
O zaman elimle tutarim☺️☺️bilmem ki ya utanirim bakmasinn
Elini de alir yutar bağlar yapar bir şeyler bi şekilde illa görür görmek ister yani bence. Kız memeni gormus müsaade ediyon utanmıyon da vajinani görünce neden utaniyon yaa hshshs
E orasi özel çünkü ☺️hosuma gider iki elimi de eliyle tutup bakarsa tabiki ben de arkami donmeye calisirimm☺️
Biraz cilveli falansın sanırım seks yapmayacakmisiniz yani bütün bunlar ne için ki aşkım benim ajshsh
Evet cilveliyim☺️☺️ seks yok sadece gorsun zaten kaccam ciplak gorunce gelme ciplagim diyip yalandan orami burami kapatcam evin icinde kose kapmaca oynicaz☺️
Neden yapmıyorsun ki bu kadar plan hazırlık yapmışken nasıl karşı koyabiliyorsun sevgilin koyabilecek mi o da var bide yakalayıp yapmasa bari hashsh kaç yaşındasınız ki
Ben 24 o 29 seks olmaz gorsun yeter cilvesi orada ki isinnn☺️☺️
Yani sevgiline söyle bunları aşkım o yapmadan durabiliyorsa iyi yoksa kolla kendini artık köşe kapmaca mı oynarsınız baska şey mi orasına karisamam ajshsh kız baya konuşmuşuz burada da hee jajshsh
Evet☺️☺️ ya bipmesin mememi popomu görsün yeter☺️☺️☺️
Sevgiline söyle işte bunu soyar soğana çevirirse sasirma ajshs peki ne giymeyi düşünüyorsun hazirligini ettin mi ne zaman olacak bu
Zaten soyunuk olcam ki onu mutfaga cagirdigimda☺️yarin dusunuyom, kazak kaşe etek ince siyah corap giycem
Soyunuk olma bence yine bi iç camasirin falan olsun hem göstermeyeceksin diyorsun altında bir şey olmadan nasıl görmeme ihtimali var canım benim😅yaptıysan kombin iyi bende hani yoksa yardimci olmaya çalışırım diyecektim elimden geldiğince istersen tabi
Yok tabi sutyen kilot olcak icim ciplak gitmem eve yolda da gitcem sutyensiz kilotsuz olur mu
Ne yok tabi. Soru anlaminda mı yoksa olmaz anlamında mı “olur mu” dedin kafam karıstı şimdi hshshs
Tabikide sutyensiz kilotsuz olmazzz☺️
Hee iyi bari ne bilim ciplak falan diyordun da jahshs
Yoo zaten ciplak gorcek kii☺️
Çok kafam karıştı şimdi bi sütyen don olacak diyorsun bi ciplak görecek diyon bi tabakla elimle kapatacam falan hiç bir şey anlamadım ajshs
Eve giyinik gitcem tatliyi yaparken ic camasirli tatli bitip sunum kismina gecinceeeee cirilciplak☺️☺️☺️☺️
Oha plana bak ajshshshs neler giyeceksin merak ettim hahshshsh
Ona özel olcak da o ne giymedigime bakcak bencee☺️☺️
Aynen bence o seni soyup dokunmak görmek isteyecek kıyafeti gözü görmez hahdhs neler giyeceksin ki
Kazak kase etek camasir☺️☺️☺️
Güzel oldu mu bari arkadaşların falan yok mu sorup yorumlatsaydın😌😌
Kimseye diyemedim ki cok utanirimmmm☺️☺️
Niye ki ne var bunda utanılacak yaa hem sevgiline bu kadar gostermek istemen süslenmen puslenmen hazirlanip plan yapan utanmaz sjshshd
Gercekten utaniyom ben hiç böyle biri değilim temiz aile kızıyım☺️☺️
He canım he jashhs
Ya inanmiyonnn
Evet biraz öyle oldu
Ama utangacim kii
Değilsin canim
Ya nedennb☺️
Sadece sevgilime supriz yapcam
Erkekmisin dürüst ol
Değilim niye yalan diyim
Bilmem dediklerin biraz saçma geliyor da
Tabii kide