Kendisi istedi ama hemen atmadım kullanıyor gibi şeyler yazmayın evlenicez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayAtmayın!!! , Şahsen ben uygun görmüyorum. Bende çok açık giyinsem de , yani dışarıdan olan düşünce yapıları insanlarda algılaya biliyorum , yani öz saygınızı bu tür isteklerle harcamayın, evlenmek isteyen erkek zaten bu tür şeyler isteyip seni düşürecek davranışta bulunmaz. Ben evlilik öncesi cinselliğe bile karışıyım. Kimi için cinsellik ihtiyaç olsada ben irademi çok iyi koruyorum, umarım her şey hayatın' da güzel sonuçlar ile güzel bir yol kat eder... Önceliğin her zaman sen olsun ,, iyi günler..
121 Yorumla
Soran8 ayÇok teşekkür ederim çok haklısın🩷 bir şey daha sorabilir miyim ben cinsellik konuşmak istemediğimi söyledim halde zorluyor beni önceden cinsellik konuşmadan önce her konuyu konuşurduk ama şimdi tek odağı cinsellik gibi oldu tabii diğer konuları da konuşuyor ama
En İyi Cevaplar
8 ayBelli ki sende istiyorsun ki atmışsın ve çocuk video vs olarak amacına ulaşmış ama tamamen amacına ulaşmasına izin verme biraz gözünü aç. Biz erkekler elbette cinsellik isteriz ama her şeyin bir yeri ve zamanı vardır. Niyeti ciddi olan da bu yeri zamanı çok iyi bilir. Sana tavsiyem çocuğu hayatından tamamen çıkar ve hayatına bak.
04 Yorumla
Soran8 ayCinsellik konuşmak istemesem de zorla konuşturuyor ve ön planda hep sohbet ederken cinsellik var neden böyle yapıyor bir de artık evlenmez mi ona video attım diye
- 8 ay
Zorluyorsa amacı evlilik değil zaten cinsellik ihtiyacını karşılamak ve o videoyu atarak da bir kere cinsellik ihtiyacını karşıladın o yüzden bunun tekrarı olsun diye seni zorluyor biraz akıllı ol ve beni dinle öyle bir amacı olan biri asla seninle evlenmez ve zaten istediğini vermişsin. O da bunu bildiği için tekrar tekrar istiyor bunu. Beni dinle iletişimi tamamen kes yoksa bunun devamı gelir hatta çok cinsellik bağımlısı biriyse bu videolar yüzünden başın derde bile girebilir. Sosyal medyada haberlerde hiç görmüyor musun bu tür olaylar çok var.
Soran8 ayHaklısın yüzümde burnum ve dudağım gözüküyor tanınmıyorum yüz olarak yani sorun olur mu
- 8 ay
Yani görmediğim için bilemiyorum sorun olur mu görseydim belki bir fikrim olabilirdi bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayNe kadarda evleneceğiz dese hiç bir erkeye güvenmemek lazım, yani eyer istediyi video yu atmasaydın onun gözünde daha değerli olurdun, bu durumda ucuz basit gibi biri göründün.
Ayrıca senin gönderdiyin gibi internette nice gizli çekilmiş videolar var belki internete verecek nerden biliyorsun niye bu hatayı yaptın bilmiyorum00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu sevgilinle alakalı bir durum. İlgisinin düşmesinin bir çok sebebi olabilir. Birileri alacağını almış demiş ama bence öyle değil. Video bir erkek için yeterli değildir ki alacağını almış olsun. Başka sebep vardır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
178Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 ayatmayın basit misiniz
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayAdamın amacı kesin şudur, şöyle olur ya da böyle olur diyemeyeceğim. Herkes yorumda neden attın ucuzlamışsın falan demiş. Ve maalesef genel olarak günümüzde cinsellik konusunda oldukça mesafeli olanlar evlenilecek kadın diye etiket alıyor. Evlendikleri zamanda karım benden neden kaçıyor cinsellik yaşamıyor falan diyorlar. Babacığım başından beridir sen bu kadının cinsellik konusunda mesafeli olmasını istemedin mi? Benim için cinsel uyum çok ama çok önemli ve bir kadın bu şekilde açılabiliyorsa bence o erkek şanslıdır. Ve bu cinselliğe karşı mesafeli olan kadınları evlenilecek kadın olarak görüyorsunuz ya. Bu kadınlar sadece size mesafeli oluyorlar bunu böyle bilin. Sonuç olarak, eğer adam kem küm ediyorsa bas tekmeyi gitsin.
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Evet ilgisi düşmesi gayet normal bilinenin aksine çoğu kadın özellikle erkekle cinsel ilişki yaşayınca erkeğin bağlanacağını düşünürler halbuki bu büyük bir yanılgıdır.
Cinsel ilişki veya cinsel sohbetten sonra erkeğin iligisi azalar ve kadının ilgisi başlar bunun sebebi ise erkek kadını basit görür kadın ise duygusal olarak baglanır.
Dikkat edin çevrenizde illaki vardır evlilik öncesi ilişki yaşayanlar ya evlenmiyor evlensede kısa sürede boşanıyor.30 Yorumla
8 ayNikahlı olmayan birine özel video atmak çok sorunlu bir durum. Velevki nişanlı biri olsa bile. Çünkü bağlayıcı bir şey yok. İstediği an vazgeçebilir. Sende paylaştığın en özel yerlerinin fotoğrafını videosunu gönderdiğin ile kala kalırsın. İnanıp inanmamak çokta önemli değil gelecekte evlenince hesabını vereceğin bir eşin ve ahiret hayatında rabbine vereceğin hesabın var.
20 Yorumla
8 aySeni kullanıyor olma olasılığı çok yüksek, evlenmeniz durumu değiştirmez, aldatmaya meyilli olabilir. Ki her erkek sevdiği kadını arzular ve onsuz dayanamaz. Video-resim vb. açık seçik resimler istiyorsa gönderme, kardeşim resimlerini ifşa edebilir, onnla ne yaşarsan yaşa ama sakın bunun gibi şeyler yapma! Tavsiye
20 Yorumla
8 ayBelki senin böyle şeyler atmıcağını düşündü denedi ve atınca hayal kırıklığına uğrayıp soğudu. maalesef böyle saçma düşünceli erkekler de var benimde başıma geldi sonra aniden ayrılıyorum dedi gitti
51 Yorumla
Soran8 ayBen kendisiyle konuştum seni ucuz olarak görmüyorum gibi şeyler dedi ama bilemedim ya
- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
8 ayevleneceğiz mantığı saçma ama video atarsın atmazsın o zevk meselesi, ben sorun etmem ve olabilir. ama sevgilini tanımam, seni beğenmemiş olabilir. sevgilinin niyeti zaten hiç evlenmek olmamış olabilir. herkese attığını düşünmüş olabilir. seni elde ettiği için artık senden vazgeçmiş olabilir. bir sürü seçenek var. bunu en iyi sen bilirsin ve sevgilinle bunu konuşmalısın.
10 Yorumla Üzülüyorum böyle kızlara ifşa ediliyorsunuz sonrada o sevgilim dediniz gereksizler sizi arkadaşlarina sunuyor bedeniniz sizin teşir etmeniz ölümün gereçekliği kadar yanlış siz kendi kendi değerinizi böyle aptalca şeylerle düşünüyorsunuz üzgünüm gerecek bu.
00 Yorumla
8 ayEvlenicez mantığı ile düşünmek yaklaşmak video atmak bana saçma geliyor.. video attım diye soğuması zaten apayrı bir yoksun zeka belirtisi üstüne düşünmeye değmez bence bu konunun
41 Yorumla
Soran8 ayÇok haklısın bir de aşırı soğumadı ama ilgisi tahammülü bana karşı biraz düştğ dertlerim var dedi ama o videoyu atmadan önce de vardı şimdi de mesajlarıma bakma süresi uzadı artık cinsellik konuşmazsam olur mu? Bir de videoda dudağım ve burnum gözüküyordu birisi beni tanıyabilir mi
8 aybacım ne kadar özel, eski resimlerden slayt mi hazırladın, hüzünlü müzik mi ekledin, yoksa orayı burayı çektin şekilsiz alakasız itici pozisyonlar mı verdin nedir 🤣🤣 kara kuru birşeyse ondan da soğumuş olabilir
121 Yorumla
Soran8 ayAnadan üryandım videoda
- 8 ay
ya işte görüntüyü o zat gördü ya hani, onun yerine düşünemiyoruz ki, o zat herşeye takmış olabilir yani 😊
- 8 ay
yani çok beğenmiş nutku tutmuşta olabilir oda bir ihtimal
Soran8 ayİzledikçe kalkıyormuş
- 8 ay
netten baktığınada kalkar ona kalırsa
- 8 ay
şaşkınlıktan niye bulamasın, insan över vay şöyle iyiymiş vay söyle güzelmiş falan filan anlatır hiç yoktan yani
- 8 ay
tepki vermediyse oda onun sorunu bilemiyoruz ki iste kilce hanım. insan tepkisiz kalamazki öyle bi durumda illaki birşeyler dile gelir
- 8 ay
sen haklısın da işte ne diyelim adam tepki vermemiş ki ya bir sürü nedeni olabilir işte
- 8 ay
valla öylesi kıymetli oluyor işte birde evleneceğiz deyip istiyor enteresan. la biz kıyamadık elini tutmaya bile çekindik ki, olurda yanlış anlar kalbine kötü bir şey düşer diye. yine yalnızız yine yanlız maalesef.
- 8 ay
demek ki herkes bir değilmiş
- 8 ay
ayrıca hadi böyle şeyler iki kişi arasında olabilir olurda belki, ama 3. kişilerin bilmemesi görmemesi duymaması lazım, birde öyle tipler var herkese anlatıp hatta gösteren. yanlış bana göre. ne oluyorsa olsun iki kişi arasında kalmalı iyi ya da kötü
- 8 ay
valla ne diyelim herkesin hayatı diyecek bir şey yok
8 aySebep o videoyu atmış olman. Ne gereği vardı, bıraksaydın kudursun. Evlenince görürsün diyeydin. Soğuması normal. Bana atan başkasına da atar düşüncesi oluşmuştur. Bu da en iyi ihtimalle. Daha kötü bir sebeple de istemiş olabilir 🤦♀️
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Özel video eğer ilk defa attıysan nerenin videosunu attıysan orayı begenmemiştir. O evlilik hikayesi de yalan olur haberin olsun
15 Yorumla
Soran8 ayNasıl ya sırf video attım diye benle evlenmekten vaz mı geçecek
- 8 ay
Zaten kalbini kişiliğini değil attıgın yeri beğenip evlenecekse boş ver evlenmesin
- 8 ay
maalesef devir o devir
8 ayErkekler ulaştığı şeyin nankörü olur. Yapmayın. Atmayın. Size ulaşamazda değer verir. Evlen sonra göster ne gösteriyorsan 😆
50 Yorumla
8 ayTüm isteği sadece o videoyu almaktan ibaret olabilir. Yani seni kendisine hedef yapmış olabilir. Senden bu videoyu alınca hedef tamanlandığı için ilgisi azalmış olabilir. İlgisi azaldı ama evlenicez diyosun. Nasıl olacak peki bu?
08 Yorumla
Soran8 ayBasit ve ucuz bir kız değilim bunu o da biliyor onu özel bulduğum için ona attığımı da biliyor bilmiyorum neden ilgisi azaldı ayrıca sürekli cinsellik konuşmak istiyor
- 8 ay
Ne kadar zamandır birliktesiniz onla?
Soran8 ay7,5 aydır
- 8 ay
Tanıştıktan ne kadar zaman sonra ilişki başladı?
Soran8 ay2 hafta sonra
- 8 ay
İşte tüm sıkıntı burada. Hiç tanımadan çıkmışsın yola. Yolda da tanıma fırsatın olmamış. Karşındaki kişiyi doğru düzgün tanımıyosun hala bile. Üstelik bu evlilik konusu daha 2 3 ay olmuşken açılmışsa geçmiş olsun..
Soran8 ayEvet tam da öyle oldu ama bir sürü çiçek çikolata hediye alıyor
- 8 ay
Bunlar sevdiğini anlamaya yeter mi peki sence? Kandırmak, sevdiğini düşündürmek için yapıyo olamaz mı?
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Özel bölge yerleri beğenmemiş olabilir. İlgisi zamanla anlarsın aceleyle önyargılı olma derim.
52 Yorumla
Soran8 ayBana karşı tahammülü azaldı ayrıca o bölgelerim gerçekten güzel rengi açık siyah koyu falan da değil
- 8 ay
Banada atsana bi bakayim gerçekten güzelmi
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
8 aysaçmalıyorsun , evlenecekse sorun olmaz , zaten yapmışsın yapacağını. yazanlara bakarsan onlar ifşa sitelerinden çıkmıyor , seni oralara koysada ifşa sitelerinde dolaşanlarla konuşma bence
15 Yorumla
Soran8 ayYani artık cinsellik falan konuşmayayım mı ve konuşmak istemesem bile zorla konuşuyor
- 8 ay
valla bilmiyorum attığı video ve resimleri , eğer hala evlilik yerine cinsellik konuşuyorsa iş kötü
- 8 ay
senin yorumun nedir bana yazarmısın
Soran8 ayEvlilikte konuşuyor ama sürekli cinsellik konuşmak istiyor Kb girmedim siteye yeni gördüm bildirimi
- 8 ay
Önemli değil fakat iş ciddiye dönmeden daha fazla yapma , görüntüler tehdit olabilir ise tehlikeli
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
8 ayBir kaç posta attıysa artık.. Libidosu yükselince yine ilgilenir.
41 Yorumla
Soran8 ayCinsellik konuşmadan önce her konuyu konuşurdu şimdi sadece cinsellik konuşmak istiyor sebebi ne
Hiçbir erkek evlenmek istediği kızla cinsellik konuşmaz bu onun sahiplenme biçimidir... Eğer ki konuşuyorsa üzgünüm onun evlilik olarak seçtiği kız değilsin ve seninle sadece zaman geçiriyordur o kadar. Yani hediyelere falan aldanma son zamanlardaki davranışlarına bakarsan ne demek istediğimi çok iyi anlarsın.
20 Yorumla
8 ayDoğru cevap onda bunu ona sor kendimi kötü hissettim sanki ilgin azaldı gibi de bakalım ne dicek sana
21 Yorumla
Soran8 ayHaklısın ama zırvalayacak öyle bir şey yok diye klasik erkek yalanı
8 ayEvlenecez diyorsun özel video attım diyorsun
Dalgamı geçiyorsun
Özel video derken nereni çekip attın
Hiç görmediği bir yerinimi attın
Açık konuş biraz02 Yorumla
Soran8 ayEvet hiç görmediği yerlerimi attım ayrıca evlenmeden cinsellik konuşulmaz mı erkekler ciddi düşünmeyi bırakır mı bir de geri kafalı
- 8 ay
Geri kafalıymış demekki sen ona değer vermişsin
Değer verdiğin şeylerini paylaşmışsın ve oda şimdi ters tepki veriyor
Tam bir canım derim
8 ayAmacı evlenmek olan erkek bu tür özel videolar istemez
40 YorumlaBurdan tek anladığım evlenmeyecek o çocuk seninle kim bilir kaç kişiye bunları attığını düşünüyor şu an
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayİstedi. Ama ilgisi düştü..
Ya beğenmemiştir ilk defa görüyorsa. Ya da azgınken ilgileniyordu boşalınca ilgisi düştü20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
8 ayMerakı gitti, gizem kalmadı. Hele bir de pek sevemediyse. Normal şeyler ya. Ama aksine ısıtabiliyorda. Belli olmuyor bu işlere.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayBeklediği gibi biri çıkmadığın için dır yani hayal kırıklığı yaşamıştır..
Hem niye atıyon herkse özel videonu işin ucunda pişman olmakta var rezil olmakta var..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kız öyle şeyler yapican ilgi mi çeker ister ve arzularım ama tolede bu negatif etki eder çünkü ona dair olan pozitif masum hayallerimi noterler iç güdüsel olarak
00 Yorumla
8 ayBence istediğini aldı ya da hayal kırıklığına uğradı o yüzden açıkça konuş belki de başka bir şey vardır
02 Yorumla
Soran8 ayHer gün günde on kere evlenelim diyen erkek günde üç kere demeye başkadı
- 8 ay
Hayırlısı olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayBu sorunuzun cevabını baş başa kalarak kendisinden almanız daha doğrun olur.
Çünkü varsayım üzerinden ilerlemek doğru cevabı vermez , çoğu kez.10 Yorumla
8 ayBunu bize soracağınıza ona sorsanız, Onu anlamanız, bizim anlatmamızdan daha kolay olmaz mı :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Özel video atman olabilir, bunu neden yaparsınız ki anlamıyorum
20 YorumlaAkışına bırak onuda kendi halinde bırak ve aynı şeyi bir daha yapma sakinliğini koru
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayEğer ilişki yaşanıyorsa bu tarz video neden istenir anlamıyorum, ilişki yaşanmıyor olur o zaman anlarım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 984 cevap paylaştı.
8 ayBebeğim evleneceğiz diyorsun gelecek zaman ifadesi kullanıyorsun emin olma yapma böyle şeyler kendini düşürürsün kendini ucuzlatırsın
00 Yorumla beğenmedi sanırım erkekler genelde p*rno süper kusursuz kadınlar gördüklerinden gerçeği onları hayal kırıklığı yaratıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
8 ayBence videodan kaynaklı değildir. Başka şeyler vardır. Başka sorunlarla boğuşuyor olabilir. Videoya bağlamamak lazım
00 Yorumla Bugün bana atan, zamanında başkasına da atmıştır. Benim sevgilim bu tarz bir şey atsa ben de soğurum.
00 Yorumla
8 ayEvlenmeden önce böyle şeyler doğru değil neden daha güzel olana yönelmez insan
02 Yorumla
Soran8 ayBenle evlenmekten vaz mı geçti
- 8 ay
Bilmiyorum belli olur zamanla
Gizli Üye(25-29)8 ayBunun tek sebebi var ve kesinlikle en net sebebi budur aslında ama neyse sebebi özel bölgeni attıysan eğer o yüzden senden soğumuştur çünkü erkeğe özel bölgeni attığın anda soğuma oluşur bazısında oluşmaz ama bazılarında oluşur.
00 Yorumla
8 ay‘Ya sevgili arkadaşlar, erkek ve kadın olarak değil, insan olarak bakın; ortada böyle bir şey olma ihtimali yok. Kötü bir zamandan geçiyordur.’
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayyüzünü atmadıgın sürece sorun yok modu niye düstü bilemeyiz onu sevgiline sorcaksın
04 Yorumla
Soran8 ayDudağım ve burnum gözüküyordu yüzüm tanınmıyor sorun olur mu
- 8 ay
iyi tanınmıyosaa sorun yok ama kim olursa olsun asla yüzünü atma atıcaksanda meme vajına yeterlıdır
Soran8 ayBurnum ve dudağımdan bişey olur mu ya
- 8 ay
dudak kenarında ben felan yoksa burnun cok kemerlı sana özel bi burun degilse sıkıntı yok
8 ayBundan sonra atma bebeğem 😏 hatta bir süre konuşma,
03 Yorumla
Soran8 ayNeden ilgisi düştü
- 8 ay
Olur bazen, sen bir süre ilgisiz davran o yine peşine düşer
Soran8 ayDavranıcam gerçekten şaka gibi hiç beklemiyordum ilgisinin düşeceğini
8 ay:) hı hı kesin evlenirsiniz. anasına da anlatmış mı seni
015 Yorumla
Soran8 ayBana bir sürü hediye çiçek alıyor neden masraf yapsın evlenmeyeceği kişiye
- 8 ay
:) dmi ama :) sal. aksın sen.
Soran8 aySen slksın
Soran8 ayNiye hediye çiçek alıyor o zaman
- 8 ay
yok ben çiçek alıyor diye kanmam kimseye. senin gibi safları kandırıp ciddiyim anama seni anlattım evleniriz diyip sevişip bırakıyorlar. sende başlamışsın ufak ufak videolarla. ama o geriz. lının daha sevişmeden geçmiş hevesi
Soran8 ayArtık cinsellik konuşmazsam napar?
- 8 ay
abaza erkekler sevişmek umuduyla çiçek hediye ne ki araba ev alır imkanı olsa. evlenirim der anasıyla ablasıyla tanıştırır. evlenecek adam oranın buranın videsonu mu ister. ap. tal
- 8 ay
nasıl olsa karı koca olmayacakmıyız der. her lafı cinseliğe götürür. onun için sen insan bile değilsin. zükünün istediği bişeysin
Soran8 ayGerçekten istemez mi evlenecek olan erkek? Ve şunu da diycem ilk cinsellik konusunu ben başlatmıştım o açmamıştı
- 8 ay
o da başlatırdı zaten farketmez sen ya da o. evet gerçekten istemez evlenecek olan.
Soran8 ayŞimdiki tavırlarım nasıl olmalı bir daha konuşmayayım mı cinsellik ve cinsellik konuşmak istemiyorum dersem ne der
- 8 ay
oranı buranı gösterme. cinsellik konuşman sana olan saygısını azaltır.
seviyorum sanır ama gerçekte sadece zükmek istiyor olabilir.
Soran8 ayVideoda yüzüm gözükmüyordu burnuma kadar gözüküyordu yani yüzüm tanınmıyor sorun olmaz değil mi
Soran8 ayAbi lütfen cevap ver
- 8 ay
sorun olmaz da gönderme böyle şeyler. çok üzülürsün sonra. tanıyamamışım dersin ki o bile kendini tanımıyordur
8 ayBakın size değer veren bir insan sizi bu duruma düşürmez. Evlenecez demeyin kimler evlenecekti kimler evlendi kimseye tam anlamıyla güvenmeyin
00 Yorumla
8 ayYarın öbür gün evlenicez nasıl olsa diyip birlikte olmak isterse sakın inanma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
8 ayOyunda büyük bir başarı elde etmiş bir tık rahatlama gelmiş normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Özel bölgeler ise beklentisini karşılamamıştır
10 Yorumla
8 ayAynen knk evleniceksiniz diye , ilgisi azaldi.
Ilgisini evlilige sakliyo -,-10 Yorumla
8 ayhem ilgisi azaldı diyorsun hemde evlencez diyorsun göreceğini görmüş nokta
10 YorumlaNeden kullanıyor gibi şeyler yazmayalım basbaya kullanmış erkeklerin evlenicez diye oyalama taktiğini de yemeyin artık evlenecek adam senden özel video mu ister?
40 YorumlaBelki de beklentisini çok yüksek tuttu video için bilemeyiz. Sebebini sordun mu
00 Yorumla
8 ayVideoyu yalamakla meşguldür ilgi veremiosur ondan üzülme
03 Yorumla- 8 ay
Gayet alaka
8 ayHmm bilemiyorum. halbuki daha fazla istekli olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayGerçekçi olalım evlilik düşündüğüm birini evlenmeden böyle görmek istemem gözümden düşer. Amacım eğlenmekse başka. Ben de olsam ilgimi kaybederdim, düşüncelerim tamamen değişirdi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Özür dilerim ama gördüklerinden memnun kalmamış olabilir mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Bir erkek evleneceği kızla cinsellik açık saçık fotoğraflar istemez zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
8 ayGüven düşmez rahat ol senin suçun yok yüzün gözükmesin ciddiye olsan
00 Yorumla Meme uçların kötüdür vajinan sarkık veya karadır bazı detaylar beklediği gibi olmamıştır
00 Yorumla
8 ayEvlenmek istese parmaklama videosu istemez bulustuysanda geçmiş olsun seni aticak kenara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı.
8 ayBelki beklediği, hayal ettiği şeyi bulamamıştır videoda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorun olmaz takma kafana senle evlebecekvadan karısını neden İnternete koysun takma kafana
00 Yorumla- Devamını Gör (190)
Devamını Gör(235)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilime özel video attım, bana karşı ilgisi bir tık düştü. Sebep ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler