Bir ara bir sevgilim vardı ama hareketleri beni rahatsız etmeye başlamıştı çok cinsel yöndendi bende ayrıldım ve takıntı yaptı aylarca kurtulamadım üzerinden 1 buçuk yıl geçti fakat hala arkadaşlarının hesaplarından bana ulaşmaya çalısıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayBir erkek bir kadını takıntı haline getiriyorsa bu genelde psikolojik bir durum 🙂
✨ Ayrıldıktan sonra boşluk dolduramaması, egosunun incinmesi buna sebep olabilir
🔥 Sadece cinsellik odaklı yaşayan erkek, o hazzı kaybettiğinde saplantıya daha kolay düşer
💫 Aslında sevgi değil, kontrol ve sahiplenme duygusudur bu 🚫00 Yorumla
En İyi Cevaplar
8 ayyatakta aşırı iyisindir
fakat takıntılı erkekle olmaz asla cinsellik veya duygusallık isteimyosa karşındaki kadın orada bitirmeliydi yıllar olmuş hala peşinde sanki başka kız yokmuş gibi
o şehirden ayrılma olanağın var mı010 Yorumla
Soran8 aymaalesef yok ve yan yana olan mahallelerde oturuyoruz Allah'a şükür hiç karşılaşmadık henüz rabbim denk düşürmesin ama beni tedirgin ediyor
- 8 ay
elinde sks yaparken videon foton yok dimi? umarım asla karşılaşmazsın be
Soran8 ayOnunla yatmadım zaten kapalı bir yere bile girmedim ama dışarda center gibi yerlerde vücudumu elliyor kabinde üst değiştirirken yanıma girmek istiyor ara sokak gibi boş bulduğu heryerde öpüşmek istiyordu
- 8 ay
ya cinsellik istemesi normal seninle ama sürekli sürekli bunu düşünen ve her fırsatta seni cinsel olarak yakalamaya çalışan biri rahatsız hissedersin
baksana sokakta avm de falan 7 24 aklı cinsellikte seninnle anı yaşamakta değil de
iyi ki yatmamışsın ki sana yatacak güveni de vermemiş
Soran8 ayÜstü kapalı bir binaya bile girmeye tenezzül etmedim o dışarda bile seks yapabilecek birisi ama hala bana ulaşmaya calısıyor bu beni çok endişelendiriyor polisle de uğraşmak istemiyorum daha kötü sonuçlar doğurabilir diye
- 8 ay
o kadar güvenini kırmış kı sürekli cinsellik düşünmesi bu senin onunlayken bile tavırlarına yansımış
ne kadar birlikte kaldın
Soran8 ayYa önceden arkadaşım di ama 1 buçuk ay sevgili kaldık içinden bu denli sapık çıkacağını nerden bilebilirdim
- 8 ay
demekki hep yatmak istiyormuş seninle
olgun birisi asla değil zamana bıraksaydı zaten olurdu yatak işi
ama bir yandan da takıntılı birisi bence biraz daha devam ederse polise şikayet et knk
Soran8 ayTeşekkür ederim inşallah bırakır
- 8 ay
umarım
bırakmazsa polise git korkma knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayruh hastası olduğu içindir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayO kadın ya onunla dalga geçmiştir ya da istediğini vermediği için sizin gibi alana kadar peşindeyim oyunu oynuyordur
10 YorumlaBazı erkekler kendilerini o kadar üstün görüyor ki asla onları kimse reddedemez sanıyor ve biri reddedince de sevdikleri için değil reddedilmesi hazmedemedikleri için takıntı yapıyorlar
12 Yorumla- 8 ay
beni kimse reddetmedi şu ana kadar fakat reddedilseydim bile takıntı yapmazdım sonuçta filden büyük fil avcısı vaar
8 aySenden başkası olmadığı için olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayHazimsiz, terk edilmeyi kabullenemedi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 aySkmrk için
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım