Bir erkek neden mesajlaşmaya devam edip buluşmaz sizce ne düşünüyor?

Aynı iş yerindeyiz ve her gün görüyoruz birbirimizi ben 20 o 28 yaşında 1 aydır her gün mesajlaşıyoruz ben sormadan eve girdiğini nereye gittiğini kimle olduğunu bana haber veriyo ve resim ve video ile destekliyor bende aynı şekilde ama tüm gün konuşsakta mesaja girip sohbette kalıp aralıksız bir konuşmamız yok yani akıcı değil ve yalnızca 1 kere dışarıda buluştuk oda 3 hafta önce sonra hep ertelendi ve hala buluşamadık ondan bir teklifte görmedim etse bile iptal oldu bu aralar benimle makarayla karışık çocuk evlilik muhabbeti yapıyor bana karşı hep bir sahiplenici koruyucu bir tutumuda var ama anlam veremiyorum cinselliğe karşı evet bazen imaları var ama bir aydır özellikle buna vurgu yapan hiçbir şey yok ve dediğim gibi buluşmada yok amaç sadece cinsellik bana güven vermeye mi çalışıyor bu dedikleri yaptıkları rol mü diye düşünüyorum bir yandan da bu kadar 1 aydır uzatmaz mutlaka buluşurdu diyorum buluştuğumuzda bana karşı ters bir hareketini görmedim bir lafını da iki arkadaş gibiydik konuştuk sadece sizce ne yapmaya çalışıyor?

Bir erkek neden mesajlaşmaya devam edip buluşmaz sizce ne düşünüyor?