Aynı iş yerindeyiz ve her gün görüyoruz birbirimizi ben 20 o 28 yaşında 1 aydır her gün mesajlaşıyoruz ben sormadan eve girdiğini nereye gittiğini kimle olduğunu bana haber veriyo ve resim ve video ile destekliyor bende aynı şekilde ama tüm gün konuşsakta mesaja girip sohbette kalıp aralıksız bir konuşmamız yok yani akıcı değil ve yalnızca 1 kere dışarıda buluştuk oda 3 hafta önce sonra hep ertelendi ve hala buluşamadık ondan bir teklifte görmedim etse bile iptal oldu bu aralar benimle makarayla karışık çocuk evlilik muhabbeti yapıyor bana karşı hep bir sahiplenici koruyucu bir tutumuda var ama anlam veremiyorum cinselliğe karşı evet bazen imaları var ama bir aydır özellikle buna vurgu yapan hiçbir şey yok ve dediğim gibi buluşmada yok amaç sadece cinsellik bana güven vermeye mi çalışıyor bu dedikleri yaptıkları rol mü diye düşünüyorum bir yandan da bu kadar 1 aydır uzatmaz mutlaka buluşurdu diyorum buluştuğumuzda bana karşı ters bir hareketini görmedim bir lafını da iki arkadaş gibiydik konuştuk sadece sizce ne yapmaya çalışıyor?
8 ayyani açıkcası şimdiye kadar seninle çoktan cinsel ilişkiye girmesi lazımdı ya da sen bunu bekliyosun ondan değil mi? neden kendini bu kadar geri çekiyor
acaba aletine mi güvenmiyor sence?07 Yorumla
Soran8 ayHayır ben cinsellik düşünüyorum diye yazmadım ben ilişki olsun istiyorum ama ne netleşebiliyoruz ne de böyle bir niyet belli ediyor
- 8 ay
knk onun da amacı belli olsun o zaman seninle ciddi ililşki mi istiyor yoksa fb olarak takılmak mi istiyor? ikisini de yapmıyor adam şu an belirsizlikte seni yoruyor
Soran8 ayEvet evet ciddi olsa okeyliycem diğer türlü olsa bırakıcam ama işte ne istediği belli değil çözemiyorum
- 8 ay
diğer türlü olursa neden bırakıyosun?
Soran8 ayİstemiyorum
- 8 ay
ver kurtul bence
- 8 ay
en iyi cevapp
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 aygüvenmiyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeni arzuluyor sende onu. Ama sende guvenemiyosun. O da gitmek istemiyor kopamiyor ve duyulsun istemiyor gibi
09 Yorumla
Soran8 ayBen ilişki olsun istiyorum ama onu çözemiyorum bana karşı gerçekten duygusu var mı yoksa sadece cinsellik mi düşünüyor emin olamıyorum
Cevap sahibi8 ayBence ikiside var ama soylemiyor. Sende hissediyosun. Ama en azindan seninle konusuyor. Sana yakinmi davraniyor
Soran8 ayİş yeri ortamı bilirsiniz yani dedikodu kazanı çok samimi olmuyoruz orada ama birbirimizi görüyoruz ve her benş görebileceği yerden geçtiğinde vs mutlaka bakıyor bakışlarını ayırmıyor mesajlaşırkende samimi canım gülüm öyle ailesiyle ilgili bir durum olduğunda anlatıyor fotoğraf video falan atmalar öyleyiz yani emin olamıyorum bende
Cevap sahibi8 ayKonusmak istrrmisin
Soran8 ayVe çevremde kızlarla mı muhattap oluyorum yanımda kim var işte kıyafetlerime karışıyor eve erken gelmeme falan
Soran8 ayOlurrrr
Soran8 ayKonuşabiliriz
Cevap sahibi8 ayYazabilirmisjn
Soran8 ayYazdımmm
Gizli Üye(18-24)8 aySenden çok korkmuştur.
Çok mu kilolusun?00 Yorumla
8 ayOnu arzuluyosun sanırım biraz da olsa hı
00 Yorumlasacma ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne