Eşim küs uyumakta sorun yaşamıyor. Bense küs kalmaktan hoşlanmam. Yatağa gelmez, gider koltukta yatar, bende yanına kıvrılırım. O arkasını döner, ben sarılıp uyurum. Gece bi ara uyanıp, küs olmayan yerlerimiz iletişime geçer, sabah barışmış olarak uyanırız 😅😂
@lerner yani 😁 üften püften şeyler için yalnız uyuyup, mutsuz bir hayat yaşamak istemiyorum. Uzatılan küslükler ikiliyi de ilişkiyi de yıpratır. Önemli olan evlenmek değil, evliliği mutlu bir şekilde sürdürebilmek
Merhaba! Bence hayır tabikide yatak dışında yaşanan kavga vardır ve yatakta edilen kavga vardır yatak dışında edilen kavga iki çiçekle çözülür ama yatakta edilen kavga ya boşanma ya aldatma bu yüzden kadının dediği mantıklı aslında erkek ve penisi kadın ve vajinası 😂😂 bunlar ayrı şeyler tıpkı az önce dediğim gibi yatak içinde olan ve dışında olan
Bu türk kadnlarinda geçerli olan bir durum değil. Zaten genel kavgaları da cinsel istekler yüzünden olur. Hep hayır dedikleri için kavga olur. Ama görsel hoşuma gitti. Böyle bir kadın yoktur ama yaaa
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
😂😂 eşim bu konuda sorun yaşamaz bence gece kus uyumayı hiç sevmiyorum çok nefret ederim hata uyumam onu da uyutmam 🤣🤣 barışır öyle uyusun yanımda 😔😔