8 ayİlişkide seks deneyimiyle ilgili en çok merak edilenler arasında cinsel uyum, haz ve orgazm deneyimi yer alır. Yeni pozisyonlar ve teknikler, zevki artırma yolları sıkça konuşulan konulardır. İletişim ve duygusal bağ da önemli bir rol oynar. Ayrıca, cinsel sağlık ve korunma yöntemleri de büyük merak konusu olur. Son olarak, güvenli ve sağlıklı bir deneyim için dikkat edilmesi gerekenler merak edilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayİşte onu maalesef yaşayarak görün yani mesela 1 arkadaşım dediydi bana sana oral seks çeksinler bilin zevkten 4 köşe olun aceba bu nasıl olacak diye merak ederdim ama en çok merak edilen konu bence mastürbasyon yapmak kadar kolay mı basit mi dır seks yapmak çünkü seks yapmaya çalışırsan o zaman bunu görmüş olun yapabilecekmin yoksa yapamaycakmin yapamayacksan neden yapamaycan merak edilen asil konu bence budur.
Yoksa alet büyük ister küçük olsun önemli değil önemli olan işlevidir. Yapmasını bilen yapar her şekilde..
01 Yorumla- 8 ay
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Vallahi ilk ses deneyimim çok stresli geçti benim çok Affedersin ya kalkmazsa diye kendi kendime korktun korktun durdun ama Allah'a şükür bir sıkıntı çıkmadı cevap veriyorum en çok nasıl bir şey olduğunu merak etmiştim içine girdiğimde şekli şemale
010 Yorumla- 8 ay
Nasıl bir histi içine girmek
- 8 ay
Merak ediyorum erkekler nasıl hissediyor ama asla anlamayacağım sanırım.
- 8 ay
His olarak yani. Mesela kadınlarda bir boşluğun dolması ama erkeklerde daha farklı bir şeymiş gibi geliyor. Yaşayamayacağım için anlayamayacağım lxndöxmxl
- 8 ay
Çok değişik bir şey olduğu için merak uyandırıcı. Ve bence dediğim gibi erkek ve kız farklı deneyim yaşıyor bu konuda. O nedenle de erkek kısmını merak ediyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Açıklamaların ve anlatımın için teşekkür ederimm
- 8 ay
@Evelynyilmaz o boşluğu doldurma hissi sıkışınca ayakta işemenin verdiği rahatlık gibi o his yaşanıyor 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayİlk seks deneyiminde en çok merak edilen konular
✨ Acı olacak mı?
🔥 Kan gelir mi?
💫 Zevk alabilecek miyim?
Aslında herkesin aklındaki ortak sorular bunlar 🙂01 Yorumla- 8 ay
Eig için tşkler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 aymerakım yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. mastürbasyon gibi mi yoksa daha farklı bi his mi diye merak eder bence herkes
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayNasıl bir his acaba diye merak eder. Kadınlae çok acıyacak mı çok kanayacak mı diye korkar
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Alet büyükmu küçükmü açılacakmış kanarsa ne yaparım, zevk alabilecemiyiz, hoşuna gidecektir vücudumu begenecekmi
00 YorumlaKadınlarda girinçe açırmı korkusu evet acır hele benim ki büyük se daha çok acır kilitlenmeye bile yol açıyor
00 Yorumla
8 ayÜniversite öğrencisi misin 😂😂😂
13 Yorumla- 8 ay
Ben onu merak ederim
Bu arada sorun değil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayBen bir şey merak etmedim blrsx zorla teşvik edildim ama sonu mükemmel bitti
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
8 ayErkekler ne kadar erken boşalırım diye düşünür ortak sorun kadınlar acır mı diye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
8 ayPartnerimi nasıl boşatacağımı zevkle merak etmiştim. Ve bunu başarmıştım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayTabii ki de aşk. Aşk ile olanın neler bıraktığını, hissettirdiğini hep merak etmişimdir...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayİlk deneyimin sınıfta oldu eşimle oldu lisede fazla merak edemedik
21 Yorumla- 8 ay
Merak etmişsiniz sanki 😂
Doyum merak edilir bemce
32 Yorumla- 8 ay
acmısın damloş?
Gizli Üye(25-29)8 ayNasil baslanacak nasil soyunulacak djd
12 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBakirim bakma bana cok bisey cikmaz benden dhdhd
8 ayO anda hiç BİR düşünemiyorum 😀
12 Yorumla- 8 ay
Hormonlar dan dolayı 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı.
8 ayYa dokunur dokunmaz gelirsem
00 Yorumla
8 ayMeraka gerek yok yavrucum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Her konu merak edilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. partnerimin geçmiş tecrübesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlk girişi merak eder çoğu
00 Yorumla
8 ayBen pembe mi siyah mı onu merak ediyorum.
00 Yorumla
8 ayBaşarabilecek miyim?
00 Yorumla
8 ayAcaba nasıl bir his geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Acaba nasıl gelişir, heycan yapar mıyım?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. boyu ve ölçüsü olabilir :D
00 YorumlaAnal çok merak edilir
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySıcaklığını merak etmiştim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
8 ayoralll
00 Yorumla
8 ayCanım acıyacakmı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKadının boşalması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAcıyıp acımadığı
10 YorumlaHamile kalır mı 🤣🤣
00 Yorumla
8 ayDarmi
00 YorumlaSen kaç kere yaptın
00 Yorumla