8 ayOooo
Cinsellik dediğin sanat gibi yapılmalıdır.
Bir ressamın resmini çizmeden önceki hazırlığı gibi olmalıdır, bir şarkıcının veya çalgıcının en büyük konserini vermeden önceki hazırlığı gibi hazırlanılmalıdır.
Bu metni makale haline getirip çok daha uzatabilirim ama anladın bence 😂02 Yorumla
Soran8 ayNeresi hamam ne müzisyen ne de bir mesleğim var elime bir çöp alıp şeklini değiştirmişliğim yok hiçbir şey bilmiyorum
- 8 ay
Kanka senin şeyin içine kaçmış biraz boş ver böyle takıl kendiliğinden açılır bir gün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(18-24)8 ayGirişte bazı erkekler çok zorlanıyor dar olduğu için
13 Yorumla
Soran8 ayTamam hadi girdi de yani girsin de nasıl girerse girsin mi girişim şekli şemali var mı mesela gidiş giriş şeklini mesela girip çıkıyor ya o giriş çıkışın bir ritmi bir şekil yapış tarzı var mı şimdi mağara hassas bir yer bildiğim kadarıyla onu o hassasiyetini korumak için zarar vermemek için kadınların bir beklentisi var mı
Cevap sahibi8 ayHassaslığı ilk olduğunda olur sonra istediğin gibi kullan bişey olmaz istersen üzerine bas
Soran8 ayArkadaşa kadın yara ettin tahriş oldu demiş de ondan sordum nasıl tahriş olur? Yeterince ıslatmışta
Gizli Üye(36-45)8 aymağaraya giden o yolu iyi sulandırmak gerekir
24 Yorumla
Soran8 ayDiyelim ki her taraf sulandı yeterince oraya giriş bir yöntemi var mı yani şöyle girse iyi olur böyle girerse canı acıtır böyle giderse işte mağaranın giriş duvarına zarar verir gibi bir şeyler var mı
Soran8 ayişte mağaranın bir hassasiyeti özel durumu var mı meraktan soruyorum olurda bir gün belki yaparız bilelim
Cevap sahibi8 aybaşını daya yavaşça it zaten içeri kayacak hemen ileri geri dibine kadar sok bastır
Soran8 aySon soru içeriye zaten bir şekilde girer ben öğrenmek istediğim bu gitgel yaparken bunun bir şekli şemali var mı hani birinden duymuştum işte yapmayı beceremiyor yara yaptı gibi işte ne yapmış olabilirdi o yara oldu yani nasıl bir hata
Kizi önce kivana getir iyi yala ne mağarası @mk
00 Yorumla
8 ayElbette var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne