- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
8 ayAnal ilişkide doğru alıştırma ve doğru temizlik yapılırsa ne acı olur ne de dışkı bulaşır. Önemli olan bu işi acemiyle değil bilen bir partnerle yapmaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zevk keyif haz. Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aslında bu bir şehir efsanesi. Yani o kadar çok tercih edilmiyor. Erkeklerin çoğu ister. Bunların büyük bir kısmı meraktan. Bir kısmı da dar oluşundan. Ama asıl mesele psikolojik. Erkeğin, kadın üzerindeki gücünü ispat etme çabası. Biz de denedik. Ama ikimiz de pek keyif alamadık. Ben daha önce de denemiştim. Pek tercih etmiyorum. Sağlı değil. Enfeksiyon riski var. Sürekli kayganığı sağlamak gerekiyor. Kadın pek keyif alamıyor. Anal fissür ve çatlak riski de var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayyarısı meraktan yarısı da erkekler illa istiyor diye bakire kızlar izin veriyor. şahsen lise de benim de öyle oldu 4-5 kez yapmışlığım var sınıftan 3 oğlanla. liseden sonra paydos ettim anala önden gerçekleşti tam liseden mezun olmadan bir gün önce, dün gibi hatırlıyorum ;) ahh o heyecnlar şimdi çok özlüyrum açıkçası. fakat şimdiki aklım olsa kesnlikle anal yapmazdm izin vermezdim yani
33 Yorumla- 8 ay
Neden ki vermezdin evlimsin
Cevap sahibi8 ayzevk aldığımı hatırlamıyorum ve oldukça zorlanmıştım, anal sadece erkekler zevk alır. bir hafta kıçımın üstüne oturamamıştım yürürken bile zorlanmıştım acısından. erkekler de de hiç anlayış yok açıkçası altına aldımı canı istediği gibi köklüyor o an sen ne haldesin aldırmıyor bile. annem anlayacak diye acayip korkmuştum bi de ısrarla sormuştu noldu diye hatta bakmaya bile kalkmıştı ama göstermemiştim baksa kesin anlardı ama daha sonra demişti sen kesin arkadan bi nane yedin ondan acıyordu dimi :D
- 8 ay
Demekki ilginç annen varmış neden bakıyor ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kadınlar değil erkekler bunu kadınlardan istiyor. Kadın da erkeği memnun etmek için mecbur boyun eğiyor diye düşünüyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Hırsız eve kapıdan girmek istemiyor olabilir, hırsızın eve girdigi görülsün istenmiyor da olabilir farklılık arıyor, merak ediyorda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySırf erkek istiyor diye ve normal ilişkide de ilk başta acı olduğu için belki bu da aynı olur düşüncesi olabilir
17 Yorumla- 8 ay
Yaptinmi
Cevap sahibi8 ayHayır ama birisi denemeye çalışmıştı 1 kere soktuğunda bile çok acı olmuştu
Gerisini getiremedi zaten bağırmıştım- 8 ay
Anladım deneyim var demekki
Cevap sahibi8 ay18 yaşındayım yani en fazla ne kadar deneyim olabilir ki
İsteğim dışında oldu anal ilişki dediğim gibi devamı gelmedi- 8 ay
Anladım
- 8 ay
Devam etseydi farklı olurdu şu an
Cevap sahibi8 ay@Sinann0600007 zaten tcavüz etti nolursa olsun mahkeme sürecindeyiz yani pek bi fark olmazdı ama daha çok canım yanmış olurdu
Gizli Üye(18-24)8 ayErkekleri mutlu etmek için senin fazladan kilon varsa çok acı hissetmessin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayBilinçsiz şekilde yapılırsa acı zarar olur ama öbür türlü olmuyor aksine zevki bambaşka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayilk etapta olabxilir ama bilinçli yapılan da acı değil zevk , ayrıca fantazisi olan çok kadın var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erkeklerin bencil ve onursuz istekleri
kadınlarında kölelik anlayışı00 Yorumla
8 ayYapan rahatlamasını bilecek kolay girmesi için kayganlastırıcı maddeler kullanın ama asıl iş patrenirinde anüs açılmadan girmemeli
00 YorumlaBelli bir süre acı çektikten sonra zevk alıyorsun diye biliyorum bir de erkekler daha da keyif alıyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKadından kadına değişiyor illa anal yapmak isteyen partnerim de vardı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. İlk yaptığında acı verir, sonrasi zevke dönüşür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBunu yapan kişi deneyimli olursa sorun olmaz
10 YorumlaKimisi acıdan haz duyuyor ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBakirelik korkusundan
10 Yorumla
8 ayFarklı bi zevk arıyolar
00 Yorumla
8 ayZevk meselesi 🙂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri