Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan ne kadar durabilirsin? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 019 Cinsellik olmadan ne kadar durabilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
userrr1818 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Dururum 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. çok değil 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. En fazla 3 gün 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Duramam 1 0 Yorumla
ays1912 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 8 ay 1 gun:) 3 3 Yorumla electrician_ 8 ay 24 saati tamamlaamaz mısın yoksa :) Yorumla ays1912 8 ay Kes lan duduk sana mi sorduk Yorumla HerkezeYardim888 8 ay Affedersin hanımefendi ama benim en çok hasta olduğum hanımefendi türüsünüz bu harika bir şey adeta enerjinizi yansıttınız kelimelerinizle bu harika bir şey keşke senin gibi bir partnerim olsaydı Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok uzun süre 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Dururum
3 gün
4gun max ya sen
Durdurumszsın kendini
Mümkün değil
1-2 hafta yapmayınca tavana kadar fışkırıyor ahah
O kadar olmazsa olmaz değil
7 gün
çok değil
En fazla 3 gün
Duramam
2 gün
Max 7 8 saat
1 gün
24 saat
1 gun:)
24 saati tamamlaamaz mısın yoksa :)
Kes lan duduk sana mi sorduk
Affedersin hanımefendi ama benim en çok hasta olduğum hanımefendi türüsünüz bu harika bir şey adeta enerjinizi yansıttınız kelimelerinizle bu harika bir şey keşke senin gibi bir partnerim olsaydı
Çok uzun süre
üç gün
Çok değil
İki gün sen
2 sene oldu
duramıyorm
1 hafta maks 10 gün