Yaklaşık 6 aylık evliyiz ilk zamanlar her gün olan ilişki sayısı bazen ayda 2 bazen 3 e düştü ve bunu eşime söylediğimde işten dolayı yorgun olduğu için buna odaklanamadığını söylüyor ve tartışma çıkıyor onu anlamadığıma dair ben de çekici bulunmadığımı düşünüyorum doğal olarak çünkü ben yorgun da olsam hasta da olsam istiyorum onu keza gerek sevgililik süreci gerek nişanlılık ve evlilik başlarında hep pasif olduğumu söylerdi ben de bir şeyler alıp giyiyorum ama bu bir yerden sonra sadece benim giydiğim zaman olan bir şeye (hatta bazen o bile olmuyor) dönüştü sizce ne yapılması gerek
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Onu heyecanlandıracak şeyler yapman gerekiyor istediği senin yapmadığın şeyler varsa bunları yapabilirsin mesela ya da fantezilerle heyecanlandırabilirsin sadece kıyafetle değil başka şeylerle mesela dışarıda tahrik ederek arabada dokunarak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)8 ayAzdırıcı damlalar iş görür duşunu alıp mini elbise tarzındaki fantezi elbiselerinden giyip yatağa yat üstün açık olsun o dikkatini çeker her halükarda benimkinde de aynı problem vardı ben mesela onun dolabından tarafa iç çamaşırlarimi Asip orada sergilerdim hangisini giymemi istersin falan derdim o seçerdi. Şişe çevirmece oynayın mesela orada yapmak ya da yaptırmak istediklerini rahatça yaptırabilirsin. Yatmadan önce sınırsız hayal ile boşalmasını sağlayabilirsin. Erkekleri bu da çok azdırıyor. Oral kesinlikle tavsiye ederim muntazam bir şekilde ereksiyon sağlıyor. İlişkiniz monotonlasmissa mesela anal plug tarzında oyuncaklar alabilirsin eğlenceli olacaktır. Karşı değilsen anal teklif edebilirsin. Biraz parmaklarını kullanıp prostat masajı yapabilirsn en etkilisi de prostat masajı bu arada önce kendilerine yakıştırmasalar da maximum zevki 3 e katlıyor eşin eğer istemeyecek gibi olursa sakın vazgeçme çünkü öyle bı ereksiyon oluyorlar ki anlatamam yaşanır. Sadece ona gay ya da biseks damgası vurulmasindan korkar. Onu cesaretlendirin
635 Yorumla- 8 ay
Sağlam. ve net bilgiler harikasin
Soran8 ayPeki sence nedeni ne daha önce böyle olmayan biri neden yapar
Cevap sahibi8 ay@MacerAnk06 teşekkür ederim tecrübe diyelim 😊
- 8 ay
Çok iyi anlatmışın
- 8 ay
Seni fena merak ettim
- 8 ay
Gorus sahibi sana birkac demek istediklerim vaar
Cevap sahibi8 ayBenim eşim daha önce de böyleydi ama uzun süre çalışmaları tetikliyor bünye kaldırmıyor çok çalıştıkları için hal derman kalmıyor haliyle ben hak veriyorum ama canımız da istiyor işte
bir de sürekli birlikte olmuyoruz neden tarzında cümleler kurma ters teper o da yetersiz hisseder
Cevap sahibi8 ay@MacerAnk06 buyrun
Cevap sahibi8 ay@ceza2 evet
- 8 ay
Soruda olmaz. Kralice azıcık şans
Soran8 ayAma bir yerden sonra yorucu geliyor bu işin sadece senin çabanla olması
Cevap sahibi8 ayAynı durumları yaşamış birisi olarak söylüyorum çok yorucu hep kendinizi sucladiginiz bı dönem ve gerçekten yorucu bı durum. Ama ilişkinize renk katın dediğim gibi farklı pozisyonda ya da örnek veriyorum birlikte seks içerikli filim , p*rno* izleyip birlikte denemek gibi şeyler ilişkiyi diri tutturur
- 8 ay
Cevap sahibi gerçekten gerçek ötesi kadinsjn
Soran8 ayTeşekkürler tavsiyelerin için 💖
Cevap sahibi8 ayRica ederim umarım güzel günler sizinle olur hep
Cevap sahibi8 ay😊🌸
- 8 ay
Senin gibi bir kadına sahip olduğu için eşin o kadar şanslı ki insan seni sıkılmadan dinlemek istiyor
Cevap sahibi8 ay@sorucan0640 teşekkürler ☺️
- 8 ay
Eğer arkadaş kabul ediyorsan senle arkadaş olmayı çok isterim 😊
- 8 ay
Teşekkür ederim yinede 😊
Cevap sahibi8 ay@redred34 kalp veya ciddi bı rahatlığı olmadıktan sonra herhangi bir sorun olmaz dozunda kullanım şartıyla
Cevap sahibi8 ay@kanka35 neyi
Cevap sahibi8 ayTeşekkür ederim canım 🌸
Cevap sahibi8 ay@kanka35 eczanelerde mevcut
Soran8 ayBen teşekkür ederimm💖
Cevap sahibi8 ayUmarım işinize yarar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Onu sen doktora götür hormonlarında düşüş var. Yeni evliyken bu kadar düşmemesi gerek. Yaşlarınız kaç? Kilo alkol sigara stres vb sorunlar var mı? Hayatında başka kadın olma ihtimali var mı? Senin boyun kilon kaç evlendikten sonra değiştinmi
00 Yorumla
Borç vardır işinde sıkıntı vardır belki bazı erkekler gibi kumara bulaşmıştır kumar borcu vardır. Erkekler bu durumlarda seks düşünmez istemez bile. Senlik bir şey yok. Senin sorup konuşup öğrenmen lazım
112 Yorumla
Soran8 ayBorç kumar tarzı şeyler yok şükür birbirimizden bir şey saklamayız sadece çok mobing dönen bir işte çalışıyor sebebi bu diyor
Soran8 ayBilmiyorum bunun dışında hiçbir sorunumuz yok belki bu da sorun değildir , çok seviyoruz birbirimizi herkesin imrendiği bir ilişkimiz var
Soran8 ayTeşekkürler saçma sapan cevap vermediğin için yazarken kırk kere düşündüm acaba nasıl yorumlar gelir diye
Soran8 ayBen anlamaya çalışıyorum çok anlatan biri değil ama elimden geldiğince anlayıp çözüm üretmeye destek olmaya çalışıyorum
Soran8 aySiz evli misiniz
Soran8 ayTeşekkürler tavsiyeler için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay🙈 Yeni evliliğin ilk ateşi biraz sönmüş olabilir kanka, bu çok normal…
✨ Ufak sürprizlerle, tatlı flörtlerle ve arada gizem yaratmakla eşini yeniden kendine çekebilirsin.
🔥 Yorgunluk bahanesini de biraz eritecek şey; samimi ilgi, güzel dokunuş ve biraz cilve 😉💋10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında bu yazdıklarından aranızdaki iletişim çok güçsüz olduğu anlaşılıyor ikinizde bir birinizi hiç bir şekilde anlamıyorsunuz.
Erkek anatomisi ve kadın anatomisi hemen hemen aynıdır insan gerçekten yorgun stresli vs olunca direk cinsel hayata yansıyor tıpkı siz kadınlar gibi mesela istediğin kadar seks güzel olsun ama eğer kafan başka yerde ise orgazm olman imkansız erkekte öyle kafa başka yerde ise erkete olması imkansız.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayMerhabalar ben de bir dönem böyleydim gerçekten de ayda bir falan yapıyorduk eşimle Ama bunun temelinde stres ya da işimi getirdi yorgunluk olabiliyor gerçekten de. Eşim bana beslenme konusunda yardımcı oldu Bir de kendisi de biraz da kadının ön plan çıkartıp beni de istekli bir hale getirdi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aybence biraz farklı davranmalısın, gğn içerisinde çilveli ve cinsel içerikli mesajlar atabilirsin, ayrıca akşam geldiğinde farklı zmnlrda onu Seksi çamaşırlarla karşıla, haricinde aşam birlikteyken bi nda ona yanaşıp okşamaya başlamanda onu tahtik edecektir , en önemlisi yorgun geliyorsa , fazla yemek yememesini sağla ve yatağa erken girin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvliliklerde cinsellik genelde erkek kaynaklı sorun olur ama kadınlar kendini sorgular. Sen ne kadar seksi bakımlı olursan ol erkek heyecanı yitirebiliyor bunun senle ilgisi yok
12 Yorumla
Soran8 ayNeden peki
Cevap sahibi8 ayArtık sana sahip oldu ona aitsin alısıyo yani
Acaba yorgunluğun üzerine cinsellik de yorucu olabilir mi? Biraz daha aktif olsan yakınlaşmada belki bir nebze değişebilir. Buna rağmen de kaçarsa libido düşüktür.
32 Yorumla
Soran8 ayZaten aktif olan benim
Gizli Üye(36-45)8 ayEşini tahrik edebilirsin cilvelerini arttır değişik fantezilerden bahset çok şey yapabilirsin adamın aklı uçar
52 Yorumla- 8 ay
Uğraşıyormuş zaten yazmış ya
Soran8 ayAdamın karşısına giyip çıkmadığım şey kalmadı dbnddndn
Merhaba. Bende evliyim. Ben siz eşim de sizin eşiniz gibi. Olabiliykr evlilikte. Sekse düşkünlük yok ama oldu mu da efsane oluyor. Ben her gün yapmak isterim ama haftada 2 oluyor 3 zor gibi. 16 aylık evliyim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
8 ayBiz domaltip tokatlayacak garı bulamıyoruz. Adam bulmuş da bunuyor. Xiktigimin dünyasının tuhaf ayarsız işleri işte.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
8 ayErkekler elde ettikten sonra kendini geri çekiyor boyle istekli kadinlari sekse kusturuyolar sonra
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ay6 aylık evlilik için ayda 2-3 kez çok az bir ilişki sayısı şu an haftada en az o kadar yapmanız lazım bence bunun altında başka nedenler var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı.
8 ayKonuyu sürekli açmak yerine hissettirmeden heyecan katmaya odaklanırsan aradaki kıvılcım yeniden canlanır.
00 Yorumla
8 ayDaha çok yeni evlisiniz her gün hatta günde birkaç defa olmalı
bu sorunları çözmeden sakın çocuk yapmayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Valla kocan isteksiz biraz daha böyle devam ederse gözün dışarıdan gelecek ilgiye kayabilir merak konusu olacak senin için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ayda 1 2 ye düşmüşse durymunuz vahim konuştuğun halde bir şey değişmiyorsa eşinin cinseliğe ilgisi yok demektir çünkü ilk 6 ayda o duruma gelmek imkansız 15 yıllık evlilikte bile haftada 2 nin altındaysa sıkıntı
00 Yorumlao uyurken cinsel yerlerine dokun öp.. of benmi anlatıcam her şeyi :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBacım yorumlarda "meraklibirpandaa" isimli kişi spk sakın dönüş yapma ona, bisey bildigi yok, baska yere çekiyor konuyuuuuu
15 Yorumla
Soran8 ayFark ettim zaten yazıp duruyor teşekkürlerrr💖
Cevap sahibi8 aySpk işte özelden mi yaziyo
Cevap sahibi8 ayRica ederim bacı🫂
Soran8 ayBurdan yazamıyorum falan dedi de yazmadım dnxnnx
Cevap sahibi8 ayHahagsgbv
8 aySeni çekici bulmuyor artık
Ayda 1 sefer oluyırsa başka sıkıntı var dikkatli ol00 YorumlaBiraz kışkırtıcı giyim tarzı biraz Estetik duruştaki frikikler biraz da cilve
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayHenüz yeni evlisiniz ilişki sayısını bu kadar düşürmesi normal değil farklı şeyler denemen lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onu biraz afrodizyak besle..
Taze polen, keçi boynuzu pekmezi, tarçin v. b.
Bak gör sonra..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence heyecan bitmiş. İş yerinde ne olursa olsun evine bu kadar taşımamalı. Aksine işi ancak evde unutur. Daha yolun başında bu şekilde olursa 3 yıla hepten biter.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 aySadece kıyafetlerlede olmaz o iş.
Kucakta ol kontrolü sen ela al. Ve değişik şeyler deneyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayAyda iki üç kez çok az
Senden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Ne zaman bu şekilde olmaya başladı
Psikolojik ya da ekonomik bir sorunu var mı
Kaç yaşında05 Yorumla
Soran8 ay27 yaşında yani 3 aydır falan , işle alakalı sorunları oluyor genelde
Cevap sahibi8 ayOndan öncesinde işle alakalı sorunları yok muydu
Sen onu reddeder miydin hiç
Soran8 ayHayır hiç reddetmedim ikimizin ilki biziz ve evlilikle başladık
Cevap sahibi8 ayEreksiyon olmada bir sorun yaşıyor mu
Cevap sahibi8 ayİlgili gösterme kendini
Ters taktik uygula
Tepkisini ölç
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. haftada 2 en az şart bence. yapmıyorsa sana ilgisi bitmiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayDevamlı güzel şeyler konuş, okşa dokun, yatakta mutlaka ilgilen.
Cinsel ilişkide çok uzun süre birlikte ol, o orgazm olsa dahi bırakma.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYoruluyodur iste muhtemelen ilk yillar bizimde ayniydi her gece tartisirdik simdide ta tersine dondu ben istiyorum o yanasmiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySevgilisi olduğun dönemde ilişkiye girdin mi?
Bide oral filan yapıyor musun ona?06 Yorumla
Soran8 ayHayır girmedik arada evet
Cevap sahibi8 ayArada değil neden sürekli oral yapmıyorsun? Mesela kaç kez bosaliyor esin geceleri sadece 1 mi? İkinciye kaldırman için oral yapman lazım bide o hayır dese bile oral yap kaldır diğer gunlerde
Cevap sahibi8 ayNeden oral sürekli yapmıyorsun?
Soran8 ayİkinciye istemiyor çünkü yorgun olduğunu söylüyor
Cevap sahibi8 ayYuh ikinciyi cidden yapmiyor mu hiç? Ee kaç dk sürüyor bosalmasi max on sevisme hariç?
Cevap sahibi8 ayKocan yatakta yaparken çok ilgili mi?
Gizli Üye(30-35)8 ayZamanal öyle olması normal ama sizde erken Başlamış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 aybence sen onu yatağa götür , biraz bitkisel damlalar var onlardan alıp kullansın , yaptıkça insan dahada ister , uapmadığında istek düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayçalışmanın bence cinsellikte geri durmanın ne alakası olabilir benim yorgun oldugum zamanlar uykudan gözümü açamadıgım zaamnlarda bile beni istemesi eşimin yetiyor uyku flan umurumda olmuyor ilginç geliyor bana böyle şeyler :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayÇok erken azalmamış mı
06 Yorumla- 8 ay
Sana asıl yardımcı olabilecek kişinin yorumuna karşılık vermedin
Soran8 ayEvet ben de öyle düşünüyorum
- 8 ay
Ciddiyseniz soruyu sorarken yardımcı olurum fikir verme açısından
Soran8 ayCiddiyim
Soran8 ayBurdan yaz
- 8 ay
Yorumlar siliniyor çok can sıkıcı 7 xper gidiyor bir de
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. perfonmaz gitmis yasi kac ki
02 Yorumla
Soran8 ay27 yaşında
Gizli Üye(36-45)8 ayAyda 2 3 de çok az yeni evli için
51 Yorumla- 8 ay
Sizin nasıl?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayYaşlar kaç kaç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı.
8 ayEşin ne iş yapıyor ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aynormal agır bi iste calısıyo
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 ayAyda 2-3 mü? haftada 3-4 olması lazım
00 Yorumla
8 aybeğenmiyor dem3k ki seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sen dişiliğini kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySen çok isteklisin onun isteği azalmış sanki
00 Yorumla
8 aylibidon nasıl yuksek mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayAyda 2-3 iyi yapıyor daha napsın adam😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayHaftada kez yeterli senin için?
00 Yorumla Bunlar normaldir çok üstünw gitme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKızılay'da kan verir gibi yatma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ay6 ayda iliski bitmis biter bu evlilik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ay6 aylık mı sızın gunde 2 3 defa yapmanız lazım
04 Yorumla
Soran8 ayGünde max 1 defa yaptık
- 8 ay
ee sız zaten dusuk tenpoda baslamısınız
Soran8 ayAma istemiyor ikinciyi
- 8 ay
sen doyuyon mu peki?
Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Spor yap bakımlı ol iyi beslen
02 Yorumla
Soran8 ayBen zaten spor yapan biriyim düzenli olarak onun sevdiği kokuları sürüyorum gelmeden giyiniyorum
8 ayOna ilgili ol sana ablamm
10 Yorumlayenilikler yap şaşırt
00 YorumlaGiyim degistirmeni tavsiye ederim
00 Yorumla
8 aySapik ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayHer masaj yap ona
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayFarklı şeyler dene heyecan olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMasta devam
00 YorumlaCilveli ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi