Cinsel Yaşam Yatakta makyajlı kadın mı makyajsız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sıfır makyaj Yatakta makyajlı kadın mı makyajsız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. fark etmez,.,. 0 0 Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 8 ay Rimelinin akması zevk verebilir bazen onun haricinde makyaja gerek yokk. Zaten yeteri kadar çekicidir 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Makyajsız zaten genel olarak makyaj olayını sevmem 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatakta ben makyajı ben yaparım zahmet etmesin 😀 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Dogal sifir mskyaj mskyajli olunca makyaj aktiginda kotu görunuyor ::))) 0 0 Yorumla
Altınay19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 8 ay Çok az olacak kırmızı ruj olsa fena olmaz ama çok belirgin olmasına gerek yok 0 3 Yorumla Soran 8 ay Kırmızı rujun güzel durması için ten makyajı şart Yorumla Altınay19 8 ay Çok fazla yapmaya gerek yok Yorumla Altınay19 8 ay Ten makyajına bile gerek yok Yorumla
Sempatic_-00 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 8 ay fondoten mi yalayacağım yoksa kadının yanaklarını mı? 0 0 Yorumla
Senart0080 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 8 ay Makyajlı olsun ki makyajsız pek güzel olmuyorsunuz:)) 0 0 Yorumla
Raif_Efendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Genel olarak makyaj sevmiyorum. 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bende Yorumla Raif_Efendi 8 ay Doğal kadın bambaşka burnu falan yapılmamış herkes gibi olmamış. Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Makyajsiz olmasi guzel olur. 0 1 Yorumla Soran 8 ay Bencede Yorumla
Monstein Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% 8 ay Yatarken neden makyaj yaparsın ki 0 1 Yorumla Soran 8 ay Onu mu diyorum Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Hiç bir yerde No makyaj 0 0 Yorumla
Juju26 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Makyajsız kadın. Dogal.. 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Makyaj falan bilmem kadın bakımlı olacak 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yatakta makyajın ne işi var, doğal olsun 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bencede öyle ama makyajlı diyen çoğunlukta millet yapay seviyor artık Yorumla rmznonur 8 ay Öyleymiş, boş ver onları. Herkes kendi zevkine göre yaşasın Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Göze hitap etsin yine 0 0 Yorumla
Mrnostres Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Makyajsız bence 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bencede Yorumla Mrnostres 8 ay Yatakta ben şahit olmadım hiç Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doğallık iyidir 0 2 Yorumla Soran 8 ay Haklısın Yorumla Sitemkarım 8 ay Ruj , krem öpmek yerine ten kokusu hissetmek daha iyidir Yorumla
Olmadibeabi Takip Et Xper 6 Yaş: 37 8 ay Makyajsız bebeğim 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bencede bebeğim Yorumla Olmadibeabi 8 ay Yerim seni Yorumla
Bjkpyrz1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 8 ay Nefret ediyorum makyajdan 0 1 Yorumla Soran 8 ay Bende Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette makyajsız 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sıfır makyaj 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
fark etmez,.,.
Rimelinin akması zevk verebilir bazen onun haricinde makyaja gerek yokk. Zaten yeteri kadar çekicidir
Makyajsız zaten genel olarak makyaj olayını sevmem
Yatakta ben makyajı ben yaparım zahmet etmesin 😀
Dogal sifir mskyaj mskyajli olunca makyaj aktiginda kotu görunuyor ::)))
Seksi giyinen giyimiyle tahrik eden kadın isterim
Çok az olacak kırmızı ruj olsa fena olmaz ama çok belirgin olmasına gerek yok
Kırmızı rujun güzel durması için ten makyajı şart
Çok fazla yapmaya gerek yok
Ten makyajına bile gerek yok
fondoten mi yalayacağım yoksa kadının yanaklarını mı?
Makyajlı olsun ki makyajsız pek güzel olmuyorsunuz:))
Genel olarak makyaj sevmiyorum.
Bende
Doğal kadın bambaşka burnu falan yapılmamış herkes gibi olmamış.
Makyajsiz olmasi guzel olur.
Bencede
Yatarken neden makyaj yaparsın ki
Onu mu diyorum
Sıfır makyaj cilveli kadın
Hiç bir yerde
No makyaj
Makyajsız girsin yatağa bi zahmet
Yatağa da makyajla girmeyin ya
Makyajsız kadın. Dogal..
Makyaj falan bilmem kadın bakımlı olacak
Yatakta makyajın ne işi var, doğal olsun