Bizim uzun ilişkimiz var daha hiç cinsel ilişkiye girmedik bana ne zaman yapacağız ilişkimiz uzun dedi bir kaç defa bende şu an olmaz dedim hep bana bakire değil misin ondan mı yapmak istemiyorsun dedi bende bakireyim dedim saçmalama öyle bir kız değilim dedim bana bakire değilsen seni ilk gün boşarım dedi evlendigimizde öğrendiğimde dedi böyle söylemesi kalbimi kırdı bakire olmasam söylerdim ama bakireyim neden böyle diyor bana olmadığımı mı düşünüyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Boyle bir konuda eminim kimse yalan söylemez sende bir kere bakireyim dediysen ve ısrarla yok değilsen şöyle yok değilsen böyle demesi afedersin seni kullanmaya çalıştığı anlamına gelir.
Eminim o kişi şimdiden ilişki yaşamak istwr çünkü niyeti seks evlilik değil.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayKanka sevgilinin böyle sorması aslında merak ve beklentiden kaynaklı, yanlış düşünmek değil.
Ama sen hazır değilsen bunu net söylemen en doğrusu.
İlişki uzun diye illa hemen seks olması şart değil; zamanını ikiniz birlikte belirlemelisiniz 😉00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
8 aySeni Manipüle etmeye çalışıyor Sakin bu oyuna gelme evlenmeden seninle ilişkiye girmek için yapıyor. Seni kandırmasın izin verme yoksa evlenmez. Sakın sen bisey inandırmaya çalışma sana inanmıyorsa zaten seninle evlenmesin boş ver
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşte sonuç ortada, senin bu sorunu okuyanlar görsünler. Evet kötü bir itham olmuş, yani aynı cümleyi hani duvara anlatır gibi anlatsaydı, üzerine almak isteyen alırdı bence. Direkt sana söylemesi hoş olmamış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 8 aySaçmalık. Bu kadar sığ düşünen biriyle asla birlikte olmazdım. Sevgiyi bekarete mi bağlıyor yani?
231 Yorumla
Soran8 ayEvet ya bakire değilsen boşarım seni diyor ama kendisi de daha evlenmedik benimle cinsellik istiyor
- 8 ay
Sakın birlikte olma hep taktik bunlar. Şimdi birlikte olsan evlenince de başına kakar bu ki evlenmez de zaten
Soran8 ayBencede aşırı kalbimi kırdı bugün benim bakire olmadığımı düşünüyor
- 8 ay
Bence tek sorun bu değil ya
Soran8 ayNe olabilir
- 8 ay
Hem bakire olmadığını düşünüyor hem cinsellik için zorluyor hem de evlenince bakire değilsen seni boşarım diyor.
- 8 ay
Ya bir git herkes siz mi
Soran8 aykiz burada derdimi dinliyor sizin gibi pis değil kimse adam gibi yorum yap
- 8 ay
Ben evliyim zaten...
- 8 ay
bak özele çekecek mod zaten bu gizli yazıyor
- 8 ay
inanma sakın
- 8 ay
Seni zaten engellemişim yazma.
- 8 ay
Mod isem özele çekmemem gerektiğini biliyorumdur uzatma
- 8 ay
faken var yavrum
- 8 ay
Ya bir git Allah aşkına gece gece
Soran8 ayLan hadsiz sen işine baksana önce şu iğrenç kullanıcı adını değiştir pislik yorum yapma benim sorularıma cevap verenlere
- 8 ay
Yavrum falan da yazma delirtme beni
- 8 ay
Hiç rahat yok bunlardan pes ya
- 8 ay
Uğraşamam seninle, yaz hadi şimdi
- 8 ay
:D gece gece iyi gldm diyaloglarınıza ama denyo haklıymış modmuşsun gerçekten :D
- 8 ay
Hakaret etmese yorumu kalkmazdı
- 8 ay
@Ayabasanmaymun etik değil yaptığın ama bunu sende biliyorsun
- 8 ay
Etik olmayan nedir hakaret ettiği yorumun kaldırılması mı? Diğer yorumları duruyor farkındaysan. Gece gece gerçekten bu nedir ya? İsteyen istediği gibi hakaret etsin o zaman
- 8 ay
Canım burnumda iki kafa dağıtalım dedik siteye girdik çatan çatana cidden yeter.
- 8 ay
Adam küfretmiş diğer yorumları kabak gibi duruyor, küfrettiği yorum kaldırıldı diye etik dışı olur müthiş. Siz size hakaret edilince ses çıkarmayın o zaman, ben sitede küfürlü yorum görünce müdahale ederim kime yapılırsa yapılsın
- 8 ay
@Ayabasanmaymun senin başka sorunların var burada patlıyorsun dostum. sakin ol
- 8 ay
İzin verin de sakin kalalım lütfen.
- 8 ay
@Ayabasanmaymun etik olmayan gizli takılırken kendi atıştığın yazıya karışman hem küfür yoktu fakat sataşmış işte klasik site denyosu öyle binlerce var burada...
- 8 ay
Küfür ettiği yorumu gördüğünü sanmıyorum. Gizli yorum yapmak da gayet herkesin hakkı, adam saçma sapan konuştu susmak bilmedi çıktım gizliden. Adam benim yorumuma sataşıyor uğraşmak istemediğim için gizliden çıkıyorum ve kurtuluyorum. Ben bunun hesabını sana neden veriyorum ya grce gece cidden salın beni
- 8 ay
Adam küfretmiş yetmemiş lez demiş yetmemiş özele çekmeye çalışıyor demiş ben gizliden çıkıp herifi susturdum diye suçlu oluyorum. Nickinden dahi amacı belli olan ve zaten hali hazırda engellediğim biri üstelik.
- 8 ay
Gelip sataşıp sıkıntılı de ne güzel iş. Nolur engelle
- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
8 ayEvlenene kadsr yapma öyle demesinin sebebi de bu zamana kadsr neden beklettin yalan söyledin fslan diye ama bana sorarsan ayrıl derim inanmıyor sana
04 Yorumla
Soran8 ayYapmadım diye mi şüpheleniyor
- 8 ay
Yok sen bununla yaparsan evlenmez seninle haberin olsun öncelikle ve yapmadın diye şüphelenmşyor farklı şeylerden dolayı yapmışsındır başkasıyla diye düşünğyor kendi ezikliği falan yani
Soran8 ayBende şey dedim şu an seninle yapsaydım herkesle yapıyor olurdum dedim yapmadığımdan nasıl biri olduğumu anlamışsındır dedim tamam da diyor çok uzun zaman oldu yapmıyorsun diyor bana
Soran8 ayKalbim çok kirildi beni yanlış anlamasına öyle görünmek istemiyorum
Bence haklı da olabilir bu devirde çok kız bir şeyler yaşıyor çünkü onu da anlamak lazım o yüzden
01 Yorumla
Soran8 ayŞaka mısın ya kendisi evlenmedik daha cinsellik istiyor ben kabul etmeyince bakire değil misin diyor
8 ayyol ver gitsin , seni bir parça et için istiyorsa hiç başlama bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHem bakirelik diyor hem ilişki istiyor terbiyesiz ahlaksız öyle insandan uzak dur hayır gelmez seni de günaha sokar edebinle dur derdim ben hayırlı edepli bir insanla evlen yani
02 Yorumla
Soran8 ayBeni üzen şey öyle görünmem ben öyle birisi değilim bakireyim benim hakkımda yanlış düşünüyor yapmadım diye
Cevap sahibi8 ayNe düşünürse düşünsün zaten öyle olup olmadığını bilmeden böyle demesi hem iftira hem de günah yanlış uzal dur bemce.
8 ayanal oral herşeyi yapmışsın iyide yapmışsın tecrüben öyle düşündürmüş
01 Yorumla- 8 ay
Ayabasanmaymun adlı mod o kıza sarkan
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belkide seni elde etmek için bi yöntem
02 Yorumla
Soran8 aySanmıyorum beni öyle görüyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. amacı cinsellik sadece.
00 Yorumla
8 ayAyrıl sana güvenmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKısa yoldan ayrıl o man. yaktan bence
10 YorumlaYanlış kişiyle sevgilisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBirlikte ol
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi