Normalde istekliyim sanıyordum ama sevgilimle saatlerce öpüşsem de sürtünsem de gram ıslanma tahrik olma yok bende. Normalde zevk almam gerekmez mi yani illa içime mi girmesi gerekiyor anlamadım bu işten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Hayır tabilki normalde ön sevişmede senin ıslanman gerekşr çünkü ön sevişmenin anlamı budur zaten kadını hazırlamak çoğunlukla ama eğer ıslanma sorunun var ise yüksek ihtimalle stres yapıyorsundur.
Çünkü erkek organına göre kadının organi binevi psikoloji ile çalışıyor eğer kendini iyi hissetmezsen ne ıslanırsın nede zevk alırsın.08 Yorumla
Soran8 ayAma hep mi yahu 😕
- 8 ay
Kadınlar cidden öyle eğer kendisini kötü hissederse ıslanması imkansız
Soran8 ayİnanılmaz ya bunca senedir bir kere orgazmı bırak ürperemedim bile:( çok istiyorum ama olmuyor yani belki de evlenince değişir bilmiyorum
- 8 ay
Umarım şakadır
Soran8 ayDeğil
- 8 ay
Bence doktora gorun normal değil
Soran8 ayİyi de mastürbasyon yaparken sıkıntı yok
- 8 ay
E kızım bunca yıl derken 50 yaşında mısın
En İyi Cevaplar
8 ayBu ilk baştan beri böyle ise destek almanda veya isteklerini sevgilin ile konuşmanda fayda var. Değil ise de sende ona karşı bir soğuma olmuş. Burada ilişkinize bir heyecan katmanızı öneririm.
016 Yorumla
Soran8 ayYani 4 senedir hiç tahrik olmadım
- 8 ay
Bir şey soracağım lakin bu da özele girecek. Senin kafanda kurduğun bir fantezi var mı? Veya sevgilin ile konuştuğunuz
Soran8 ayHayır hiç bahsetmez sadece yan yanayken yakınlaşırız ama asla öpüşmek sarılmak beni tahrik etmez
- 8 ay
Birlikte film izleyin. Kısık ses ile konuşun. ilk dokunma olmadan o hissi alın derim.
Soran8 ayHepsini denedim
- 8 ay
Bir şey anlatacaktım fakat burada anlatmak istemedim. Sadece şunu soracağım. Sevgilin haricinde denedin mi? Veya birlikte oldun başka kimse oldu mu?
Soran8 ayHayır ilk ve tek sevgilim ama ondan ayrıldığım bir dönem oldu sadece yazıştığım birini aşırı arzulamıştım. 3 ay sonra sevgilimle barıştık ama gene o döngüye girdim asla aklıma cinsellik gelmedi
- 8 ay
Peki yalnızken orgazma oluyor musun?
Soran8 ayEvet çokça
- 8 ay
Çok fazla soru sorasım geliyor. Peki o zaman hayal ettiğin farklı şeyler mi?
Soran8 ayYok
- 8 ay
Normal de hiç yapmadığım bir sohbeti yapıyorum.
Bana mesaj yazar mısın? Sapık olarak düşünmeyecek isen.
Soran8 ayYazmayacağım elbette
- 8 ay
Önemli değil. Bir çok duygu yaşadığım şey. O kadar çok gözümün önüne geldi. ki neyse. Sohbet için teşekkür edeyim.
Soran8 ayBununla yaşamayı öğrenirim
- 8 ay
Ben evliyim. Benim şöyle bir durumum var. Asla ilişki sırasında orgazma olamıyorum. Hep bende sonu el ile biter. Ben bunun için doktora da gittim. Doktor bana millet sen gibi olmak istiyor. Sen neyin kafasını yaşıyorsun dedi. Bende ona ıstırap veriyor dedim. Ama tedavisi yok. Bu benim hayatım da bir defa istisna oldu. O da hani bir heyecan ile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay– Duygusal yakınlık ≠ cinsel çekim 😉
– Stres ve kaygı tahriki engelleyebilir 😏
– Fantezilerini keşfetmek şart ❤️
– Beden bazen “olmuyor” diye sinyal verir 😌
– Cinsel uyum yoksa zorlamamak gerek 🔥02 Yorumla
Soran8 ayDuygusal hisler, hatıralar, ilk sevgilim oluşu, onun dışında kimseyle anlaşamıyor olmama rağmen tek destekçime sırt mı çevireceğim?
- 8 ay
Bence bu değerlere sahip bir kişiye benim gözümde nazarımda asla sırt çevrilmez
Bazısı elini tutunca bile ıslatıyor.
Bence sizin aranızda pek çekim yok gibi duruyor.02 Yorumla
Soran8 ayEvet elini tutunca da hissim yok kafayı yicem 4 senelik ilişkim ve bana verdiği güveni seviyorum
Sorun sende ya ten uyumu yok ya da isteksiz bi yapın var
02 Yorumla
Soran8 ayNormalde değilim bilmiyorum bir türlü zevk alamıyorum his yok resmen
- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
8 ayYani ıslanmıyorsan sıkıntı var zevk almıyorsun demek
02 Yorumla
Soran8 ayAlmıyorum zaten hem de hiç ama onu mutlu etmek istiyorum
- 8 ay
Olmazki kafanda başka sıkıntılarmı var
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet isteğin artması gerekirdi, sanıyorum ten uyumunuz yok
02 Yorumla
Soran8 ayNasıl olur? seks olsa dahi de mi zevk almam
- Cinsel Yaşam konusunda 327 cevap paylaştı.
8 aySevişme anında ne düşünüyorsunuz kafan çok mu meşgul
011 Yorumla
Soran8 ayYani sanırım kötü bir şey yaptığımı beynim söylüyor gibi ama bir yandan da o sesler yok da karışık
- 8 ay
Bilinç altında yatan suçluluk duygusu seni engelliyor
Soran8 ayYalnız kalınca da onu arzulayamıyorım hayalimde yok
- 8 ay
Erotik film izlediğinde ıslanmak istek oluyor mı
- 8 ay
Seni etkileyen bir durum var mı?
Soran8 ayOluyor ama onunla olmuyor
- 8 ay
Ben erkek olarak bakıyorum. Seninle sevgilin arasında ten uyumu yok sen ona aşık değilsin
- 8 ay
Kadın severse arzularsa konuşmasi dokunması tahrik eder ıslanır
Soran8 ayBöyle kalır bu iş neyse
- 8 ay
Öyle düşünme seks sonunda mutlu olmak önemli orgazm olan kadın mutlu olur.. Bunu yaşamak seni mutlu eder
Soran8 ayOlmayacaksa olmasın yapacak bir şey yok ki
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayArzulanman icin zevk noktan ya da seni zevke getirecek idteklerin yapilmalidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Demekki sevgilin sana zevk vermiyor baskasini bul amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayKmk içeri girmeden sırılsıklam olman laxım kuru kuru girerse canın yanar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySevişirken zevk alman lazım.. Özellikle mastürbasyon yaparken alıyotrsan burada sıkıntı var
02 Yorumla
Soran8 ayMastürbasyon yaparken zevk alıyorum. Sevgilim bana hep isteksiz olduğunu söylerdi. Ben de hiç konusunu açmazdım ama öyle bir konuma geldik ki beni tahrik edecek cümleler yanımda kursa dahi zevk alamıyorum
Cevap sahibi8 ayDostum isnan gördüğünden duydugundan etkilenir. Sen isteksiz bir kadın olsan, mastürbasyon ile de azmazsın.
Hele de haftada bir kaç defadan fazla istiyorsan zaten sıkıntın yok. Ama erkek arkadaşın demek senin kadınsı yanına dokunamıyor. İlgibi çekmiyor.
Çok bir insan olabilir. Ama içindeki kadın onu erkek olarak görmüyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 aySen olmuşsun galiba duvara surtsen yine zevke gelmen lazım normalde 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySevgili sana zevk vermiyor Onun içindir Değişik bir şeyler yap
02 Yorumla
Soran8 ayNapıcam yahu dokunuyor da benim gram ıslandığım zevke geldiğim yok
Cevap sahibi8 ayIşte sana zevk vermediği için ıslanamıyorsun
Gizli Üye(36-45)8 ayO yokken nasılsın? mastürbasyon yapar mısın düzenli
02 Yorumla
Soran8 ayEvet
Cevap sahibi8 ayO halde ya ofaklanamıyosun rahat olamıyosun ya da ondan etkilenmiyosun
Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı. Hayır çekici gelmiyordur
05 Yorumla
Soran8 ayKilolu ve kısa penisli olmadı etken midir acaba
Soran8 ayAma onu seviyorum nasıl arzu olmaz
Soran8 ayAyrılamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Sevmiyorsun sanki sen onu
04 Yorumla
Soran8 aySeviyorum diye düşünüyorum yani bilemedim ki bu zevk durumu neye göre
Soran8 ayHiç öyle olmadı onu düşünürken şaka maka zaten hiç sohbetini de ettirmez
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Afrodizyak beslen biraz derim.
Azdırsın seni..02 Yorumla
Soran8 ayLibidom yerinde ona gelince böyleyim
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. bence sen ondan zevk almiyorsun
04 Yorumla
Soran8 ayAlmıyorum
Soran8 ayGayet zevkli oluyor ama birini düşünürken yapmıyorum. Kendisi de seni düşünerek yapmıyorum demişti
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısa ve inceyse zevk almazsın
03 Yorumla
Soran8 ayKüçük orası kesin
Soran8 ayNe bilim
Çok garip bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayStres heyecan yapiyor musun?
09 Yorumla
Soran8 aySıfır heyecan inan bana. Stres yapıyorumdur illa ama 4-5 senedir tanıştığım adamla bunları aşmış olmam gerekiyor 🥲 kendisi de biraz isteksiz ama bilmiyorum olmuyor hiç hemde
Cevap sahibi8 ayKendin mastürbasyon yaprken biseyler izlerken islaniyor musun peki?
Soran8 ayEvet baya da zevk alıyorum ama konu onunla yan yana gelmek olunca dümdüz yatsak sarılsak gene de istemez canım. Öpüşüyoruz saatlerce ama içimden hiçbir şey kopmuyor sanki. Ona karşı ne hissettiğimi bilmiyorum ama ondan başka da kimsem yok
Cevap sahibi8 ayOndan cinsel olarak etkilenmiyorsun belki. Seni kadin gibi hissettirmiyordur. Neden başka kimsen yok?
Soran8 ayVar aslında ama en çok destekçim o benim. Cinsellik için de çırpınmıyor sevgilim. Arzulamak istiyorum, deniyorum ama gene de gram bir titreme yaşayamıyorum.
Cevap sahibi8 ayBen bu anlattiklarindan sizin ilişkinizi iki çok yakın arkadaş gibi hissettim. Cinsel çekim yoksa bu arkadaşlıktır. Kendini zorlama. Bu öyle bi sey degil ki
Cevap sahibi8 ayZamana bırak. Ya da cok rahatsiz oluyorsan bi doktora danış.
Soran8 ayAma ben istekli biriyim. Onun dışında ayrıyken başkaları ile denedim cidden anlaşamadım kimseyle. Karakter olarak onu istiyorum ama cinsel çekimde onu düşünemiyorum. Doktora ne söylemem gerek bilmiyorum doğrusu
Cevap sahibi8 ayO zaman aranızda çekim yok demekki. Kimyanız uyuşmuyorsa kendini zorlama derim.
çok mu utanıyorsun
04 Yorumla
Soran8 ayEvet ama bu çok farkeder mi
Soran8 ayBen de vücuduma güvenmiyorum sanırım ama gene de o öpüşmeler sürtünmelerin bir etkisi olmalıydı
Onu sevmiyosun
00 Yorumla
8 ayTen uyumunuz olmadığını gösteriyor dedikleriniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNormalde olması gerek o kadar sevmiyorsun demekki
07 Yorumla
Soran8 ay4 senedir çok alıştım ama uzak mesafeler ve sık sık gelmemesi yüzünden her geldiğinde yeniden tanışıyoruz gibi hissediyorum
Cevap sahibi8 ayBaya vakit geçiyorsa mantıklı içine aldığında damı zevk almıyorsun
Soran8 ayİçime almadım hiç yani hiç soyunmadım da yanında
Cevap sahibi8 ayBelki alsan zevk alırsın
Soran8 ayBen de onu sorguluyorum zaten
Cevap sahibi8 ayAl içine bi dene ya da hiç ağzına alıyor musun
Soran8 ayYok
Gizli Üye(36-45)8 ayEvet haklısın demekki ondan etkilenmkyorsun
00 YorumlaSürtünme😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi