Ben bu tarz iç çamaşırlarından hoşlanıyorum yaşıma daha uygun hissettiriyor daha kadınsı buluyorum ama sırf bekarım bakireyim diye tuhaf karşılanıyor. Kendimiz için yaşamak suç mu anlamadım içimdeki donun bile erkekle alakası olsun isteniyor
Kanka hayır 😌 👉 Güzel iç çamaşırı giymek için evli olman ya da bakire olmaman gerekmez. 👉 Bu tamamen senin kendini kadınsı, özgüvenli ve özel hissetmen için. 👉 İster bekar ol, ister evli → istediğini giyersin, kimseye açıklama borcun yok 😉🔥
Kısacası; iç çamaşırı önce senin için, sonra istersen paylaşmak için 💕
Merhaba! Hayır evli olmana gerek bşr insanın iç çamaşırna özen göstermesi ya da dantelli modelleri tercih etmesi kesinlikle normal bir şeydir herkes klasik slip tercih etmek zorunda değil sen kendini nasıl iyi hissediyorsan bence öyle giyinmelisin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Evli olmak ne alaka? Annemin iç çamaşır mağazası var, işi olunca veya dinlendirmek için müsait olunca yardıma gidiyorum, bekar, genç kızlar arasında bu tarz çamaşırlar alanlar çok var, sende giyebilirsin gençsin merak, heves etmen normal
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
8 ay
Prenses insanları umursama mutlu olmak için olur mu, o şöyle der vs bunlara takılma