- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
8 ayDostum sorun ne tam olarak sence? Bak bende gerçekten çok kilo verdim hatta yine vereceğim. Ha kendimi seviyorum ama önce sende kendini sev derim. Kilon bence aşırı da çok değil hatta kendi adıma hafif kilolu kadınları daha çekici buluyorum ister istemez daha seksisiniz bence. Belki şu anda bile inan öylesindir tam ölçülerini veya duruşunu bilmiyorum ama kendini sev öncelikle ve istersen spor ve diyet yapabilirsin. Bunu sağlığın için diyorum ama yoksa şu anda bile zaten o fiziğinle zaten mükemmelsindir
02 Yorumla
Soran8 ayBen kendimi sevmeyi bıraktım. Yıllar önce de vermiştim ama artık takatim yok. Değecek bir şey göremiyorum. En kötü ihtimalle sağlık için vermeliyim ama onun için bile içimden gelmiyor. Fiziğim kötü değildi son 4-5 kilo öncesine kadar. 60 lı kilolardayken de hep kilo vermeliyim diyordum
- 8 ay
Neden kendini sevmeyi bıraktın ki? Tamam da sen kendini sevmezsen Ahmet veya Mehmet neden seni sevsin? Ya da neden arzulasın ki? E sağlık için ver zaten bence zaten kendini hafif balık etli seviyorsun işte 5-6 kg bile versen bir de sporla herkes sana hayran kalacak ya kendinin değerini bil lütfen
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Bence kilo ile alakası yok bir insanın seni sevmesi veya arzulaması için kiloya mı bakıyor bence hayır elbet senide seven isteyen biri vardır ama yeteri kadar sosyal çevren yok ise insanlar seni soğuk birş olarak görür ve yanına yaklaşmaya çekinirler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayolabilir evvet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı.
8 ayMerhaba, hayatında olmasını istediğin kişi duygusal anlamda mı yoksa arzu istek anlamında mı
013 Yorumla
Soran8 ayİkisi de
- 8 ay
Kaç yaşındasın
Soran8 ay25
- 8 ay
Daha önce hiç sevgilin oldumu
Soran8 ayFlört oldu sevgili olmadı
- 8 ay
Duygusal anlamda yaklaşmasa , sadece cinsel istekle seni arzulasa sen kabulmeder misin bu durumu
Soran8 ayHayır
Soran8 ayGit kendine öyle başkasını bul
- 8 ay
Ben öyle gelirim demedim ki
Soran8 ayNeyin analizini yapıyorsun madem
- 8 ay
Sen sorduğun soruda birileri beni arzulasın istiyorum yazmışsın, aradığın şeyin ne olduğunu anlamaya çalıştım
Soran8 ayAradığım şey ikisi de
- 8 ay
Peki, bahsettiğin durumda bulunmayacak bir şey yok, aşırı kilolu değilsin, ki kilolu olmuş olsan dahi bu hoslanilmaya engel bir durum değildir
Gizli Üye(30-35)8 ayYap bir şeyler kendini değiştir kiloyla alakası yok zihin olarak degiştir
02 Yorumla
Soran8 ayZihinle alakası olduğunu düşünmüyorum
Cevap sahibi8 ayİstedigin gibi olsun
25 30 kilo fazlam dediğin kiloda kızlar var kanka :D Kaç kilosun da
09 Yorumla
Soran8 ayYazdım ya güncellemeye
Soran8 ayYapabilsem zaten
Soran8 ayGittim bıraktım. Benim sorunum psikolojik ve hormonsal
Soran8 ayAlttaki gibi kırıcı şeyler yazmana gerek yok
8 ayE fiziğin olağanüstü kesin nasıl yani olmuyor ya. Tam olarak ölçülerin nasıl ki
018 Yorumla
Soran8 ayOlmuyor işte kendi arkadaş grubum haricinde görüşmüyorum kimseyle
- 8 ay
Kanka balık etli kadın gibisi gerçekten yok. Hele popon falan da fenaysa üff arzulamamak mümkün mü seni
- 8 ay
Şahsen tanışmak isterdim 😅
Soran8 ayHerkes burada öyle diyor gerçekte yanaşan yok
- 8 ay
Ya kanka ama gerçekte bir kadına gel şey yapalım veya tanışalım demek kolay mı😅anca sanaldan tanırsın da ona göre olur. Ha ama balık etlisin ya üff 40 kilo kızlar kızkansın seni işte
Soran8 ayZor zaten de böyle nasıl birileriyle tanışacağım bilmiyorum. Erkeklerin yalanı ya bunlar ayrıca ben balık etli değil şişman oluyorum
- 8 ay
Ya ne dedim sanki. Biraz evet kilon var ama kilolu seviyorum ben 😅mesela otursan erkeği nefessiz bıraksan falan güzel
Soran8 ayBalık etli yalanına dedim
- 8 ay
Ya kanka ama ben cinsel anlamda dedim güzel ha verirsin kilo da sorun mu ki? Kendine güvenin yok senin
- 8 ay
Eee seksi şey tepkin yok mu
Soran8 aySeksi değilim boşa yazma
- 8 ay
Yaaa neden bak hem seksi hem asisin işte. Bir göreyim belki de öyle olduğunu derim zaten
Soran8 aySöylesen ne değişecek
- 8 ay
Bence çok şey 😅. Ayrıca peki sen bilirsin ya ne diyeyim ki ama inan bana kilonla mükemmel ötesi bir kadınsın
Soran8 ayDeğilim kilolulara bu yalanı söylemeyi bırakın
- 8 ay
Yav yemin ederim kilolu seviyorum inan daha hoşsunuz e bırak bir bakayım mdem fiziğine. Kanka 40-50 kg falan kadın hoş değil gerçekten. Olacaksa senin gibi olsun
Soran8 ayKilolu kız çıkar inş karşına ne diyim
- 8 ay
Tanışmaya açık değilsin illa neyse yemezdim be
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 aySen nerde yasiyorsun cevap verirmisjn
011 Yorumla
Soran8 ayNerde yaşadığım ne alaka
- 8 ay
163 85 çok normal balık etlisin obez falan degilsinki
Soran8 ayObezim tabii ki de
- 8 ay
Sen obez olsan bu 100 üzeri kızlar ne oluyor obez değilsin değilsin anladinmi balık etlisin ve buda kadını daha çok çekici yapar ha bide demişsin ya kimse hayatımda olmuyor diye keşke tanisabilseydim seni
Soran8 aySitede sorsak %90 ı obez der ayrıca vücut kitle indeksim de obez olduğumu söylüyor. Balık etli değilim işte
- 8 ay
Ya 22 kilo var boy kilo farkında ne obezi
Soran8 ayVücut kitle indeksime göre obezim
- 8 ay
Sen obez diyince valla sinirleniyorum ya balık etlisin nnnm
- 8 ay
DEGİLSİN VEEEEE senide tanımak istiyorum istersen tabi ismin açık zaten beklerim ha yok dersen de canın sagolsun
Soran8 ayBu erkekler ne bayılıyormuş ya obezlere
- 8 ay
Peki istemiyorsun sanırım ne diyim
Gizli Üye(25-29)8 ayBend ehayatunda biri olsun istiyorum cidfi evlilik düşünüyorum kilo sieun etmem analsip sevdikten sonra ciddi dusunurmsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence biri var seni isteyecek amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. görüp kritik etmek isterdim yoksa abartıyor musun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kilodan olduğunu sanmam
mutlaka beğenen vardır00 Yorumla
8 ayBence kilolu daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ondan dolayı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKaç yaşındasın
01 Yorumla
Soran8 ay25
Gizli Üye(25-29)8 ayBoy nedir kaç yaşındasınız
02 Yorumla
Soran8 ay25
Cevap sahibi8 ayHer kg için bir alıcı vardır. Göğsün büyük heralde