Yatakta kendi kurallarına sıkı sıkıya bağlı biriyle sevişmek keyif verebilir mi¿

Yatakta kendi kurallarına sıkı sıkıya bağlı biriyle sevişmek keyif verebilir mi¿

Yatakta fazla tabuya takılan biri çoğu zaman hem kendini hem de partnerini kısıtlar.
Tatmin etmek sadece fiziksel değil, zihinsel özgürlükle de alakalıdır.
Bir taraf sürekli “yok, olmaz, ayıp” diye sınır koyarsa, işin tadı yarım kalır.
Bence uyum, güven ve esneklik varsa ancak o zaman gerçek keyif gelir. 🔥
Herkesin inancı kendine net bir şekilde kesin kıstas tuttuğum konular var anal ve oral ilişkiye karşıyım. Dua okuduğum ağzımla kimsenin işediği organı ağzıma almam hakaret gibi geliyor bana biraz oral seks. Yaşayacak kadın da çok, sıradan devam edebilir fakat benim öptüğüm gibi öpen bir kadın bulur mu sanmıyorum 😂 Zevk verebilecek bedensel beceriye sahip olan biri tabuları varken de o zevki vermenin yolunu her türlü bulur.
Bu arada eklemek istiyorum oral seks olmadan zevk alamayacağını ve zevk veremeyeceğini düşünen biri de sekste beceriksizdir. Seks yapmayı bilmediği için oral da oral diye ağlıyordur kendi eksiklerini kapatmak için hani
Şimdi herkes sakin olsun ve elindekileri yere bıraksın :D andjdaj
Okey okey no problem 😂😂 şayet tabularıma takılırsa böyle söyleyeceğim de prova yapıyorum 🤭
Güzel ve uzun djfjs
Prova da olsa kısa olmasın 😂😂 anlamadım hiçbir şey 😄😄
Bende oral sevmiyorum yapmam yaptırmam kadını öpmek bana her zaman daha çok zevk verir mutlu eder
Sevmemekle ilgisi yok canı isteyen arzu eden internetten araştırabilir. Oral seks alimleri 2'ye bölmüş bazıları evet çiftlerin her yeri birbirine helaldir diyor. Bazıları genital bölgenin görülerek ve ağza alınarak seks yapılması kişiye haramdır diyor. Nitekim peygamber efendimiz bu konuda fikir beyan etmiş zaten genital bölgenin gözle görülmesinin uygun bir durum yaratmayacağını söylemiş. Sapık birkaç tane alim var ayetleri kafasına göre yorumlayıp cinsellik anal ilişki harici sınırsızdır falan diyorlar fakat ben bayağı araştırdım bu konuyu. Karşıma kulaktan dolma bilgilerle gelenle de sabaha kadar tartışırım. Müslüman olanlar için net bir şekilde bildiriliyor genital bölge ağza alınarak ve o bölgeden çıkan su içilerek yapılan seksin haram olma şüphesi var. Biz İslamiyete inananlar Hz Muhammed'in ışığında bu dine inandıysak onun yapmayın dediği şeyi yaparsak müslüman olmanın ne anlamı var? Git Hristiyan ol o zaman benim dinimi de kirletme demek istiyorum kendilerine
Bakın şey diyor mesela kesin haram demiyorum oral ilişki yaşayın ama kesin helal de demiyorum. Ölüp de günahlarını çekmek için yanıma geldiğinde senin o ağzını da elini de sorguya çekip azapla cezalandırabilirim diyor 😂😂 bu riske girebilen girsin benim totom kıymetli kimse kusura bakmasın 😄😄
değişik bir bakış açısı. sen eşin için jartiyer çorap gibi şeylerden de kaçınırsın gibi geldi bana. fakat dini açıdan değil ama kadınlar için oral seks apayrı bir şey. erkekler için diş değdiğinde büyü bitiyor. ve kalın yapraklarda kadınlar için sorun.
Jartiyer haram olabilir diye bir düşünce yok fakat o kısmı seni hiç ilgilendirmez
Müslümansan dini açıdan değil diye bir cümle kuramazsın dini açıdan düşünmek zorundasın sen ilah mısın kafandan ayet atıyorsun dini açıyla ilgisi yok falan diye Mehdiyim de de tam olsun
bak kardeşim. yaşadığım tecrübe olarak söylüyorum. Allah bazı yasaklar koymuş olabilir. ama Oral sexinde kadına zevk verdiği gerçek. sen kendinde söylüyorsun haram mubah diyemiyorsun. Bu sebeple bence sen kendini farklı yere koyma. bırak insanlar istediği gibi değerlendirsin.
Tatmin bence uyumdan doğuyor, tabulara bağlılıktan değil.
Rica ederim 🤍
gider "tubuya" sürtünür sürtünür boşalır))))
Ahaha
Off süpersn ya ooo gel
Böyle çılgın biri bizi bulmazki
Cevap
77Cevap
Jartiyer bir kadının iyi bir silahıdır. Kadının içindeki o. Lost ruha adapte olacaksın. Vajina ıslaklığı özel bir şey. Yalarkende farklı sokarken de. Vajinanın iç çeker akıntısı bazen yaprağı sarar. Yavaş giriş çıkışlarda karşılıklı zevki arttırır. Ama tam fışkırtmadan kadının rahatça doya doya boşalması şart. Ben kıllı doğal vajina seviyorum. Ama partnerimiz sevmiyorsa neden zorlayım.
Merhaba! Hayır tabiki keyif vermez cinsellik öyle bir şeydir ki bazen sınırları ve kuralları yerle bir etmek gerekir ki gerçek zevke ve doyuma ulaşabilesin.
Elbette çiftler arasında saygı her zaman olmalı sınırlar her zaman olmalı ama belli nir yerden sonrada o sınırlar kaldırılmalıdır.
Tabuların ne olduğuna bağlı o an tabuların yıkılması kişilere büyük bir haz versede kurallara bağlı bir sevişmede keyifsiz geçiceğini düşünmüyorum
Ama çok kuralcı olunca zevki kaçarya
Uzun yıllar yapılan cinsellikte, özellikte evlilikte tabular çok olunca cinsellik sıklığı azalır, ayda 1-2 ye düşer. Tabular azalırsa haftada 1-2 kere kaliteli ilişki yaşanır. Bu tabi iki kişinin tercihine kalmış.
Pü belanı soru gibi, ne diye ramazan ramazan karşıma çıkıyon.😅
Ahaha Ramazanda cinsellik yasak değil 😄
Niye acaba
KS hesabına yaz istersen
en fzla 1 sene , sonrasında sıkılırsın, ülkemizdeki en büyük sorunlardan birisi neredeyse , herkesin kuralları var , sadece 2 öpüş gir çık ve final , sonrası cinsel açlık ile sonuçlanıyor , tabi bu genelleme yapmayalım belli bir yüzde için
kesinlikle vermez yatak odası cinsellik insanın kendini serbest bırakmazı arzularının peşinden koşup yeni ufuklar açması gerkeen bir yer kurallar adamı yorar
Bence keyif verebilir yani uyumlu iki kişiyse olabilir yani
Uyumlu olduğu kişiyi tatmin edebilir. Belki ikisi de uyumu yakaladığında tabuları yıkıp yeni denizlere yelken açarlar
Kurallarının sınırının benim sınırlarımla olan uyumuna göre değişir. Eğer sınırları çok dar ise sıkıcı olur.
Tabunun ne olduğuna bağlı çok uç birşeyse sorun olmaz ama genel olması gereken birşeyi tam tersi tabu haline getirirse sorun olur.
vermez. yok onu yapmam bunu yapmam diyen biri seksin zevkini kaçırır. kendini akışına bırakması lazım insanın zevk alması için. anı yaşaması şart
Cesaret verirsen yıkabilir bence ya kimse anasının karnından sevişken doğmadı 😂 ha yıkamıyorsa vur tekmeyi gitsin o zaman
Karşımdaki kişiye bağlı. Eğer şiddetli çekim hissediyorsam tabular yoktur. 🤣🤣
Tamam tabular tartışılır da yanlış yollara da sapmasın bir zahmet
Anal seks
Bdsm
Şiddet
Kötü söz
Bunlar kurallarım. Bunlar hariç her şeye okeyim.
Aska vermez cunku bırlesme sırasında dusunulen tabudan zıyade karsılıklı zevk ve ask olmalı
Bence yıkılmalıntavu zevk alınmalı ama sadece iki kişi arasnda kalmalı
Bu konuda pek fikir sahibi değilim ama işin içine tabu girerse çok zor her anlamda...
Tatmin eder tabi de uzun vadede sorun olacağı kanaatindeyim.
Ediyor olsa da her daim bir şeyler eksik olur.
Tabularını beraber yıkarız belki daha çok keyif alır
Herkesin vardır tabuları kuralları.
Yeterki mantık cercevesinde olsun.
Ben mesela karşımdaki kadını yatağa bağlamadan sevişemiyorum onun bana dokunması beni tiksindiriyor. Hakimiyet bende olması gerekiyor.
Hiç keyif vermez en güzeli yatakta tamamen özgür olmak
Yok edemez. O yüzden tabure sert geliyosa arasına minder koysunlar :d
Sanki sevişmeyi bilen kadın var da tabu yıkılacak
hayır bir erkek olarak yataktan cıktım kadını gönderdım bu kadar netım kurallar karsılıklı olmalı tavız ve tolerans karsılıklı olmalı ILISKI KARSILIKLIDIR TEK TARAFLI DEGILDIR
Oral yapmamı istemeyen bir kadın beni nasıl tatmin edebilir ki 😆
Edemez bir erkek bir kadın sinirsiz olmali 3 kişiler dahil olmamalı
Yavrum Lolitam Onla farklı pozisyonda seks yapmayı keşfetmeye ikna edeceksin, o da buna mutabık kalır.
Yavrum görüşün nedir?
Yavrum derken
Samimiyetten
Nereden geliyor bu samimiyet
Senin doğallığından
Sana buradan bir çarparımmm en doğalından feleğin şaşar
Eder. Başka şekilde eder 😅🤭
😅
Hayır en özgür noktan yatak olmalı sınırlar herşeyi mahveder.
Aynen sınır olmamalı yatakta sendemi sınırsızsın
Benle olsun tabuları unutur 😀
Yenileri eklenir nsxn
Aklına bile gelmez 😀
Ben karşımdaki kadının ayaklarını yalamak isterim ve oda yalatıyorsa zevk üstüne zevk veririm alırım
Yatakta ne kuralı yaaa
Kural göremedim ama
😒 enerjim sömürüldü an itibari ile
Kim sömürdü?
Videoda kural mı aradın?
Recep İvedik zaten oldum olası saçma geldi bana
Saçma ama komiktii bu sahne aman neyse
Saçma ve komik evet ona lafım yok ama kural da yok
Tatmin olur ama tatminlik seviyesi düşük olacaktır
Yatakta tabusunun ne işi var
Başlarım tabusuna😀😀😀😀😀😀
😀😀😀😀
Ya bi dur sakin daha tabuya gelmedik 😀
Ne zaman geleceksiniz jddj
Hiiiiiç bilmiyorum 😀
Verebilir iletişim şart sjjg
Vermez 2 tarafında zevk alması lazım
tabularını yok ederim
Olabilir. yağmasa da damlar
yani verirde arada taburlarda yıkılmalı
Hayır ne keyif verir ne de alır.
Yok hayır zevk vermez
yatakta tabunun ne işi var batar
Yok yaaa o iş yarıda kalır zevkte vermez
Zor olur zaten kuralları ve duvarları var
Kesinlikle vermez tecrübe konuşuyor
Olamaz yatakta her şey mübahtır
Nasıl bir ortamda büyüdüğüne bağlı
Yatak matak boş
Ederde, buruk bir tatmin olur njdkf
Yatakta mıy mıy kadın hiç çekilmiyor
Edemez, doğaçlama yeteneği baltalandığı için
Tecrübem yok bilemiyorum jdhdh
Türk halkına tabu işler mi?
Hayır bence sorun olmaz. Herkes keyfine bakabilir.