Aslında bu tamamen kişisel tercihlere bağlı. 🤍 Kimisi itaatkâr partnerle daha güvende ve rahat hisseder, kimisi ise dominant partnerin yönlendirmesiyle daha çok haz alır. 🔥
Önemli olan, iki tarafın da rızası ve keyif alması. ✨ Bazen ufak direnç, bazen de güçlü bir sahiplenme ilişkiyi çok daha tutkulu hale getirebilir.
Kısacası, itaatkâr da dominant da “doğru kişiyle” olduğunda güzeldir. 🌸
Merhaba! Bence itaatkar bir partner isterim kadınına hükmeden erkek her zaman daha çok sevilir kim ne derse desin öyle mıy mıy erkekleri kimse sevmez o yızden ben kadının her zaman itaatkar olmasını isterim
Bence eril bir erkek hükmetmeyi ister kadında ona uyarak itaat etmeli tabi, kişisel zevklere göre farklılık olsun diye arada kadın alabilir kontrolü ama itaatkar olmalı normal şartlarda
Kadına karşı itaatkar olmayı tercih ederim. Kadının içinde sakladığı asilliği sert duyguları bedenime dökmesi ihtiyaçlarını bedenimden zorla alması daha çok zevk veriyor.
Her dokunuşunda erkekliğini hissettiren, tutkulu dominant bir partner.
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
8 ay
Dominatlik da itaatkârlikda değişkenlik göstermeli bı ilişkide sadece itaatkar veya sadece dominantlik bı kişide ve sınırlı kalmamalı ki monoton bir seks hayatından uzak yaşayalım iliskimizi
Denenmemiş şeyler buz fantezisi çikolata gibi klasik şeyler değilde kostüm seks oyuncakları ile birlikte ya da ortam ambians yakalanma korkusu olan otantik yerler manzaralı bir dağ başı olabilir ya da denizde açıkta sesli bir şekilde. En onemlisi yukarıdan sokaktaki insanları görebildiğin yüksek bir yer. Meslek fabtezisi gibi vs birçok şey var ama mühim olan partnerin de buna ayak uydudup bunu istemesi
Bunu, ilişkinin yatak hariç geneli için yazmıştım... Yatakta itaatkar/baskın olmak çiftler arasında değişkenlik gösterebilir. Mutlaka ve daima biri (ben veya kadın) baskın olmalı diye bir kuralım yok.
The god created Adam & Eve but with love. Aşk güzel şey, sevmek de ve sevişmek... en önemlisi bunlar varken bütünleşebilmek, yıkılsın ortalık, fena mı fena!!! Umurumda mı değil :)