Yaş ilerledikçe düzenli sekste varsa vajina normalde genişler. Zaman içinde farkettim ki ben darlaşıyorum. Yapsamda genişlemiyor. Sporcuyum plates eğitmeniyim. Merak ettiğim şey bu genetik mi yoksa spor sayesinde mi böyleyim, sizce? Bilgisi olmayan yazmasın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Bence genetik. Bu genişleme olayı da cildin esnekliği ile ilgili bir durum tamamen. Bazılarının cildi daha esnek ve çabuk normal şekline dönme eğilimindedir. Seks yapsan da düzenli olarak cilt esnekliğini korumaya devam eder uzun süre. Sen üstüne plates yaptığın için cilt esnekliğini koruyorsun. Ben de sporcuyum oradan bilgim var. Yani özetle; hem genetiğin böyle hem de sporun verdiği ekstra esneklik ile bu durumdasın gizli :)
08 Yorumla
Soran8 ayO zaman anneannemlerden Allah razı olsun ve spora abanmaya devam
Soran8 ayAynen on senedir ders veriyorum
Soran8 ayAğırlık çalışıyorsun normal esnekliği azaltır
Soran8 ayAçma germeye antreman başı ve sonu çok zaman ayır alışkanlık olsun
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Aslında vajinanın yapısı esnektir;
ilişki sırasında genişleyip sonrasında tekrar toparlanır. 🤍
Yaş ilerledikçe ya da doğum sonrası gevşeme olabilir,
ama düzenli spor (özellikle pelvik taban egzersizleri, kegel, pilates)
vajinayı daha sıkı tutabilir.
Senin daralma hissetmen spor yapmandan da kaynaklı olabilir,
çünkü kasların güçlü kalıyor. ✨
Kısacası bu durum anormal değil;
tam tersine sağlıklı ve sporcu olmanın bir etkisi. 🌸00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Büyük ihtimalle genetik olarak böyle vajina zaten zamanla daralar bir organ bu gayet normal ama tabi ilişkş sıklığına bağlı olarak değişir çok aşırı ilişki yaşıyor ve gerçekten hiç genişleme yoksa genetiktir sporun vajinada darlığa veya genişliğe etkisi yok bence şanslısın hem sen hemde partnerlerin daha iyi zevk alacak
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. vajina genişlemez o yanlış bilgi
vajina her ölçüye uyumlu esnek organdır. kendini hemen toplayan bir organdır. yahu oradan kocaman çocuk çıkıyor vajina esner mi
bilgilerinizi kontrol edin yanlışlarınız var00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayGenişleme, sandığın gibi yani yuvarlak bir delik oluşması gibi olmaz ki. Orada da kaslar var sonuçta ve ilişkiye girdikçe kasılıyor gevşiyor. Alışma olur ama o denli bir genişleme olmaz.
06 Yorumla
Soran8 ayTecrübeli olan erkekler böyle demiyor işte. Normal ortalama kalınlık ve uzunluğa sahip penisi olan tecrübeli erkekler bunu anormal buluyor. Normalde kadınlar genişlermiş.
- 8 ay
O tecrübeliyim diyenlere sen inanma. Sallamak bedava nasıl olsa. Sanıldığı gibi bir genişleme olmuyor. Çocuk doğuyor oradan, o zaman hiç hissetmemesi lazım erkeğin girdiğinde? Böyle mantık mı olur?
Soran8 ayAnlatamıyorum ben el boyutunda bi genişlikten bahsetmiyorum sen tecrübeli misin? Anlaman lazım ne dediğimi bazı vajinalar penisi kavrar bazıları kavramaz. Benim yaşımda kadınların biraz gevşek oluyormuş. Bende penis yok girmedim bilmiyorum ama tecrübeli erkekler bunu söylüyor. (tecrübeli yazdıysam tecrübelidir)
- 8 ay
Ben de diyorum ki her vajina kavrar. Tecrübeliyim evet. Kavramıyor olsa boşlukta gidip gelmiş olacak yani, böyle bir şey yok diyorum.
Soran8 ayBence bilmiyorsun
- 8 ay
He ya tamam bilmiyorum, hiçbir şeyim ben. Ok.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sporun da etkisi var ama hep aynı partnerinle seks yapiyirsan genişlemez, sonucta hep aynı ölçüde penis giriyor
04 Yorumla
Soran8 ayKarşımdakiyle alakalı değil. Farklı penis aynı tepki aldığım için soruyorum zaten genetik mi spor mu diye. Benimle alakalı çünkü
Soran8 ayHerkes spor demiş
Gizli Üye(30-35)8 ayO bölgede kas ve sinir dokusundan oluşur. Yaptığın spor sayesinde kasların daha da sıkılaşıyor. Spor yaptığın sürece belli bir yaşa kadar bu şekilde hep sıkı olur. İlişkiye fazla ya da az girmen bunu etkilemez.
014 Yorumla
Soran8 ayBunu duyduğuma çok sevindim teşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayRica ederim. Ama partnerlerin daha çok seviniyordur kesin.. 😉
Soran8 ayEvet şanslı olduğunu düşünüyorum. :)
Cevap sahibi8 aySen düşünmekten ziyade görüyorsundur da 🙂
Soran8 ayBenim görmem önemli değil. Onun görüp değer bilmesi önemli maalesef
Cevap sahibi8 ayOrası öyle tabi ama, buna karşı hâlâ değer bilmiyorsa zaten seni hak etmiyordur. Hak etmeyene de , hak ettiğini vereceksin. Önemli olan sensin.
Soran8 ayBunun kararını sanırım bu hafta vereceğim. Ya tamam ya devam
Cevap sahibi8 ayAnladım. Ama kimse senden daha kıymetli değil. Karar verirken bunu da unutma. ...
Soran8 ayBu birinci önceliğim
Cevap sahibi8 aySevindim. 👍
Soran8 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi8 ayRica ederim. Her şey gönlünce olur umarım.
Soran8 ayAmin diyelim
Cevap sahibi8 ayPeki diyelim. AMİN..
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şöyle anlatayım vajina penis girişi esnek bir yapıya sahip. Benim de düzenli bir ilişkim vardı. Uzunca bir süre birlikte olamadık ama sonrasında birleşmede daralma olduğunu gördüm. Bu herkeste var
04 Yorumla
Soran8 ayMola verip yapmaktan bahsetmiyorum ama ben düzenli yapmaktan bahsediyorum buna rağmen genişleme olmuyor
Soran8 ayIslanma problemim de yok yanmıyor
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Spor ile ilgili o benim eski kızarkadaşımda öyleydi
05 Yorumla
Soran8 ayO zaman spora abanmaya devam
Soran8 ayBebek düşünürsem sezeryan olcam muhtemelen bu sebepten
Soran8 ayTeşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 aySpor sayesinde kasların iyi çalıştığı için böyle. Zaten ilişkide doğum gibi aşırı genişleme olmaz. Kasların çalıştığı için sen de hiç olmamış genişleme. Yaşını boy ve kilonu alabilir miyim?
00 Yorumla kulaktan dolma bilgiler bunlar p*rno yıldızı değilsen o kadar genişlemez. ve evet vajina sıkılaştırmasına yönelik spor hareketleri yaparsan kasların sıkılaştığı için darlaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayHem genetik hem spor ama sporun etkisi daha fazla diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySpor ile vs alakası yok anatomin gereği öylesin. Eski sevgilim her defasında daha da daralarak alırdı hissederdim...
06 Yorumla
Soran8 ayAynısını diyor. Genetik diyenler çoğaldı
Cevap sahibi8 ayÇünkü öyle. Tecrübelerime binaen konuşuyorum. Spor bazı kasları çalıştırır belki evet ama o deliğin girişine bir etkisi olmaz...
Soran8 ayO zaman şanslıyım
Cevap sahibi8 ayKesinlikle öylesin. Farklı ve iri bir penis ile ilişkiye girmenin arkasından açılabilir ama çabuk toparlar...
Soran8 ayOldum zaten açılmıyor
Cevap sahibi8 ayPeki o darlığını ilk içine girerken hissediyorsun dimi?
Gizli Üye(36-45)8 aysporla olduğunu sanmıyorum, eşim sezaryen ile 2 doğum yaptı ve epeydir hiç spor yapmıyorum
ama yapısı dar, bence genetik02 Yorumla
Cevap sahibi8 aya bu arada kalın uzun penise maruz kalıyor 🙈
Cevap sahibi8 aysence de genetik değil mi
Genetik ve sporun birleşimi
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 aySanirim spor sayesinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayGenetiktir ama sporun da illaki etkisi vardır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Taniki spor sayesinde
00 YorumlaPelvik kaslarla alakalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
8 ayTabi ki spor sayesinde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySpordan oylesindir
00 Yorumla
8 ayİçine girenden de kaynaklı olabilir
037 Yorumla
Soran8 ayDeğil yani iki done var elimde bununla ilgili. Boyutları alaksız ikiside çok dar dedi
- 8 ay
Kalınlık önemli
Soran8 ayİşte onu dedim bende
- 8 ay
Penis kalın senin vajinan dar mı
Soran8 ayDiyorum ki bak oku yazdığımı iki türlüsünü de gördüm ikiside dar olduğumu düşünüyordu. Hem tecrübelilerdi hem penis boyutları farklıydı
Soran8 ayO yüzden karşımdakiyle alakalı değil diyorum
- 8 ay
Hmm spordan olabilir ve
Sexsi sürekli yaparsan genişler zamanla
Soran8 ayİşte soruyu okusan bu kadar zorluk yaşamazdım. Zaten sürekli düzenli yapıyorum. Yaşımda büyük. Soru bu değildi ama neyse
- 8 ay
Hmm sporla olabilir genetikte olabilir bu aslında partner için çok iyi bişey sende zevk alırsın oda
Soran8 ayFazkasıyla evet. Spora devam edeceğim full
- 8 ay
Hmm zevkten 4 köşe olursun tabi partnerinde becerebilirse
Soran8 ayO ve ben birleşince mükemmel oluyor sorun yokta. Bakalım bu hafta karar vereceğim. Tamam mı devam mı
- 8 ay
seks yapmayamı tamam mı devam mı
Soran8 ayHayatımdq ya tam olsun ya çıksın. Ona karar vercem net sınır çizcem gelirse devam gelmezse bitecek
- 8 ay
Yani sınırı seks ilemi çizcen
Soran8 ayHayır biraz belden aşağıyı bırak ve yazdığımı tekrar oku anlayacaksın
- 8 ay
Ben bıraktım da sen hala ordasın
- 8 ay
Peki gelmemesi için sebeb ne
Soran8 ayAnlaşamayacağımızı düşünüyor. Biraz sabit fikirli. Yıkım olur diyor ilişkiye dönmesin diyor. Benimde yapım öyle değil. İçimde sevgi büyüyor ona karşı. Düzenli ilişki insanıyım. Bu beni yıpratır. Denemek istemesini istiyorum. O zaman mutlu olacağımızı görecek zaten. Benim hırçınlığım net olmamasından kaynaklanıyor. Değersiz hissedince ters oluyorum bunu neden kabul edeyim ki daha iyisini hakediyorum
- 8 ay
Öyle tabi seni kullanıp bırakır giderse sen alışmış bağlanmış olursun sonra yıkılırsın
Soran8 ayO yüzden o beni isterken bırakmam daha iyi. O zaman bensiz devam edip etmeyeceğine karar verebilir
- 8 ay
şu an ikinizde gidiş hata bakın ona göre karar verin
Soran8 ayEvet bakalım ne olacak bu hafta
- 8 ay
Ne diyor ki bu tam olarak sana
Soran8 aySen dik bi kadınsın tahammülün kalmamış krizi yönetemiyorsun bende dik bi insanım denersek olmayacağı belli diyor ama bunu diyeli 3 hafta oldu belki değişir fikri
- 8 ay
Peki madem böyle ufak sürtüşmeler oluyorda siz nasıl birlikte oldunuz
Soran8 ayBiraz karışık ya. 3 senedir simayen biliyoruz birbirimizi ara ara görüşüyorduk. Sonra ekledim onu ınstadan telefonlaştık her gün arıyordu görüntülü bir ay falan görüştük gelmek istedi yanıma yok dedim bıraktı. 3 ay sonra da tam başladık. Üç aydır bu iletişim devam ediyor aramızdaki. Artık yeter yani ya tam olsun ya olmasın
- 8 ay
Aynen öyle bi karara bağlanması lazım böyle boktan ilişki olmaz
Soran8 ayİnşallah bakalım iyi olur
- 8 ay
Ayrı şehirler mi
Soran8 ayEvet ama ailem orada ve öğretmenim sık gidiyorum. Tayin isteyeceğim mayısta oraya
- 8 ay
Hmm ne öğretmenisin
Soran8 aySoruda yazıyor unuttun mu
- 8 ay
Ya tam benim aradığım
- 8 ay
Vaktiniz varsa size bi kac bişey danışabilirmiyim
Soran8 ayTabi
- 8 ay
Yazabilin mi müsaitsen
Spor sayesinde olmuş ne var bunda üzülecek
02 Yorumla
Soran8 ayÜzüldüğümü nerden çıkardın tam olarak?
Yaptığın hareketlere bağlı
00 Yorumla
8 ayYanlış bilgi
01 Yorumla- 8 ay
Hem genetik hem spor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026