Duygusal bir bağ olsun ya da olmasın ilkler unutulur mu?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(18-24)8 ayunutulmaz kesinlikle
018 Yorumla
Soran8 ayPeki sonra başkasıylayken aklına gelir mi
Cevap sahibi8 aysevmiyorsan kesinlikle gelir ama seviyorsan gelmeyedebilir kişiye göre değişir
Soran8 ayNasıl yani
Cevap sahibi8 ayyani birlikte olacağın insanı sevmiyorsan mesela sevmeyerek zorla evlendirilmiştir ama önceden birlikte olduğu başkası varsa aklına gelir ya da sadece birlikte olmak için oluyorsa ilki aklına gelebilir bunun gibi vs
Soran8 aySenin unutamadığın biri var mı peki
Cevap sahibi8 ayama aralarında duygusal bağ varsa karşısındaki kişiyi seviyorsa bence gelmez ama değişir diyorum yani
Cevap sahibi8 ayvar ama bir şey hissetmiyorum
Soran8 ayUnutulmaz yapan yaşanılanlar mı o zamanki hisler mi
Soran8 ayVe tekrar birlikte olmak istediğin yine yakınlaşmak istediğin biri var mı
Cevap sahibi8 aydaha çok yaşayamadıkların içinde kaldığı için unutamıyorsun ama yaşadıkların ve hislerinde etkisi var
Soran8 ayNeyi yaşayamadın mesela
Soran8 ayşu an o yaşayamadığın neyi yaşamak isterdin
Cevap sahibi8 ayşu an yok kimseyle yakınlaşmak istemiyorum onunla tam bir birlikteliğimde olmadı zaten bakireyim ama yine de bir şeyler yaşandı özel hayatımızda kadınlar genelde ilk birlikte olduğu insanları unutamazlar ve bağlanırlar bu yüzden de kimseye yakınlaşamazlar bende de şu an bu durum var yakınlaşmak istesem başkalarına şans vermek istesem bile yapabileceğime inanmıyorum adam olsaydı evlenseydik ama ben fazla hayal kurmuşum
Soran8 ayNe yazık ki böyle oluyor bu hisler haketmeyen insanlara karşı oluyor kaç yaşındasın
Cevap sahibi8 ay20
Cevap sahibi8 aysen
Soran8 ay25 gizliden çıkmak ister misin sohbet ederdik ya da soruyu beğensende olur
Soran8 ay?
Kızlar Ne Diyor
4
Gizli Üye(18-24)8 ayUnutulmaz. Ya iyi geçse de kötü geçse de kimse ilk sev*meyi ilk öpüşmeyi ilk el ele tutuşu ilk sevgiliyi unutmaz.
012 Yorumla
Soran8 ayÜzerinden onca zaman geçse yeni insanlar olsa da mı
Cevap sahibi8 ayEvet işte onca insanı unutuyorsun ama ilk kalıyor.
Soran8 ayAnlattıklarına göre deneyimin var gibi düşündüm peki ilkinden sonra da yaşadıkların unutuluyor mu
Cevap sahibi8 ayAnlayamadım sorunu. Benim 4 farklı erkekle ilişkim oldu 4 u de sevgilimdi. İlkini unutamıyorum, yani o korku heyecan durumunu hâlâ hatırlıyorum. Sonuçta ilk kez biri içine giriyor? Nasıl unutulsun o an? Yalan söylüyor kim unuttum diyorsa. Sonrakiler de hatırlanıyor bu arada benim ten uyumumun çok iyi olduğu kişiler aklımda ama böyle ya keşke tekrar onunla olsam gibi unutamama değil. Bazı önemli anları unutmuyorsun
Soran8 ayŞöyle ki şu an biriyle olacak olsan onunlayken daha öncekiler aklına gelir mi
Cevap sahibi8 aySenin bu sorundan sen hayatına bakire olmayan bir kız almışsın. Ve onun ilkini unutup unutamadığını merak ediyorsun.
Soran8 ayEvet müsaden olursa özelden de konuşmak isterim
Cevap sahibi8 ayGizliden çıkarsan yazabilirim
Soran8 aySoran olduğum için çıkamıyorum anlık olarak sen çıksan ben eklesem seni
Cevap sahibi8 ayKullanıcı adını yaz
Soran8 aySns_06
Soran8 aySen soruyu da beğenebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayNiye unutulmasın
21 Yorumla
Soran8 ayNasıl unutulur
Unutulmaz
01 Yorumla
Soran8 ayZamanla ya da yeni yaşananlarla da mı olmaz peki
Gizli Üye(25-29)8 ayUnutuluyor
15 Yorumla
Soran8 ayZamanla mı yenileriyle mi
Cevap sahibi8 ayBen seni engellemisim kes sesini
Soran8 ayNe alaka
Soran8 ayKaymak olan mısın sen