- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Bence aşk ve seks birbirini tamamlıyor. 🤍
Aşk olduğunda seks çok daha derin ve özel hissediliyor,
seks olduğunda ise aşkın tutkusu güçleniyor.
Yani tek taraflı düşünmek zor;
bazen aşk seksi güzelleştirir,
bazen de seks aşkı daha yoğun hissettirir. ✨10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşkın içindeki seks, ateşin suyla buluşması gibidir; birbirini söndürmeden büyüten bir uyum yaratır. Dudakların değdiği anda kalbin ritmi hızlanır, tenin tenle kavuşması bedeni titreten bir zevke dönüşür. Sadece bedenler değil, ruhlar da soyunur ve en çıplak haliyle birbirine teslim olur. Derin bir öpüşmenin ardından gelen dokunuş, aşkı daha da yoğun hissettirir. Seks aşkı daha canlı, aşk ise seksi daha derin kılar. İkisinin birleştiği yerde hayatın en güçlü sarhoşluğu başlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayAşkın makyaja ihtiyacı yoktur. O mükemmeldir her haliyle zaten.
Seksin ona kötü gözle bakanlara kabul ettirilebilmesi için aşkın kötüye kullanılması gerekebilir.
Ayık olsun herkes. Kullandırtmasınlar duygularını da, cinsel uzuvlarını da..
13 Yorumla- 8 ay
Katıldım
Cevap sahibi8 ayÇok kıymetli böyle hassas konularda seçilen eic'ler, teşekkürler 💖
- 8 ay
Görüşünüz de kıymetli, rica ederim 🤍
Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Aşk seksi güzelleştirir çünkü duygusal bağ fiziksel yakınlığı daha anlamlı ve derin kılar. Ancak seks de aşkı güçlendirebilir, birbirini tamamlarlar.
22 Yorumla- 8 ay
Rica ederim ⚘️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Tabiki aşk Seksi güzelleştirir.
Çünkü sevdiğin biri ile seks yapmak seni ham ruhen hemde fiziken mutlu eder.
Sevdiğinin zevk aldığını görmek senide mutlu edeceği için daha tutkuyla zevk ile ilişki yaşarsın bıda hem ilişkiyi daha heyecanlı yapar hemde daha çok zevk aldırır.20 Yorumla Aslında ikisi de doğru. Tavuk mu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar demek gibi bir şey 😂
57 Yorumla- 8 ay
Noo djdj
- 8 ay
Aşkın güzelleşmeye ihtiyacı yok ama seksin var aşk ile 😂
- 8 ay
Konu evlilik değil sdjd
- 8 ay
😏🙏🤍
8 ayİkisi birbirinden o kadar farklı ki bence. Mükemmel ten uyumu yakaladığım ama normal şartlarda aynı evde 1 hafta yaşasak birbirimizi boğazlayabileceğim insanlar oldu hayatımda o yüzden en iyisi aşkın ten uyumuyla taçlanması. Diğer türlü uzun vadeli olmuyor zaten. Pırpır kelebekler hemen ölüveriyor :D
10 Yorumla
8 aySeks aşkı güzelleştirir. Eğer seks olmazsa aşk daha çabuk biter. Belki de evlendikten sonra eşlerini seven insanların en önemli ortak noktası sekstir ha?
17 Yorumla- 8 ay
Yiooo.. kim demiş seks olmazsa Aşk biter diye? Hangi aşktan anlamayan andaval :D?
- 8 ay
Siz evli misiniz?
- 8 ay
Hayır ne alaka
- 8 ay
Evli olmadığınız için bahsettiğim şeyi anlamıyor olmanız normal. Evli az seks yapan insanlar ile iletişim kurun bu konuyu sorun. Çoğu eşlerini eskisi kadar sevmez. Sürekli seks yapmaya devam eden insanların ateşi hala yanar. Siz seksi erkeklerin hayvansı duygusu olarak öğrenmişsiniz bu yüzden size tuhaf geliyor bahsettiklerim.
- 8 ay
Evli insanlar monotonluktan sıkılıyor. Aşk için seks gerekli değil ama seks için aşk önemli bir unsur.
- 8 ay
Söylediklerimi asla unutmayın. Evlendiğinizde aklınıza gelsin. İyi geceler diliyorum.
- 8 ay
Ok bye
türkiyede aşk ve seks bir değil ki... aşık oldukları kadını bakire kutsal kadınnolarak görüp dokunmazlar o kadına ama dışarıda seks yapacak kadın ararlar o kadınlara da kötü kadın damgası yapıştırırlar. hatta çoğu erkek aşk ayrı sesl ayrı der. böyle be kafayla evlilik yapıp sürekli karılarını aldatıyolar. karılarıyla görev gibi seks yapıp sadece çocuk yaptırtıyolar.
11 Yorumla- 8 ay
Çok fonksiyonlu beyinleri var :D
Gizli Üye(30-35)8 ayAşkla dizlerin titreyerek birine dokunmak muhtemelen zevkten fedakarlık etmeye sebep olur dizlerin titrerken nasıl ultra zevk alacaksın 😂 çok da beni etkileyen biri olmamasını tercih ettim bugüne dek kiii aklım bende kalsın zevk daha önemli
22 Yorumla- 8 ay
İlginç bir yaklaşım 😅
Cevap sahibi8 ayKimseye yüreği titreyecek kadar heyecanlanmayan insanlar okuyup bu ne yaa diyebilir 😂 Sevişmek herkesle aynı olduysa ruh firari demektir geçmiş olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
8 ayParadoksa mı sokacaksın bizi? Önce aşk gelir. Duygusuz sekse karşıyım ( o zaman Duygu da gelsin esprisi yapmayacağım).
112 Yorumla- 8 ay
Sokacak mısın derken :D İ already did it 🤪
- 8 ay
Ahaha biliyormuşsun bak soktun işte 🤣 tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan paradoksu gibi 😝
- 8 ay
Yok bu daha ince detaya sahip
- 8 ay
Tabii ki öyle, esprili olsun diye öyle dedim. Gerçek paradoks senin sorduğun hatta. Çok kolay bir soruymuş gibi aşk, seksi güzelleştirir dedim ama tartışılabilecek bir konudur. Sen öyle değil diyorsan da saygım var en azından 😅
- 8 ay
Bu sefer açıklama yapmayacağım jsdj
- 8 ay
Djfkdjfkfjk iyi tamam yapma. Sence hangisi o zaman?
- 8 ay
Yapmicam dedim ya
- 8 ay
He tamam özür ya ben detay yok anlamında dedin sandım, azar yedik gidiyorum ben 🥲
- 8 ay
Buna azar denmez :D
- 8 ay
Tamam mini uyarı o zaman ama ben kırılganım biraz (prenses değilim), azar yiyince bozulur giderim hemen onu da araya sıkıştırıyım 😄
- 8 ay
Aldık kaydettik jdf
- 8 ay
Haha artık fırçalarken iki kez düşünecek kıyamam sjfkfml
Aslında aşk ile seks arasında tek yönlü bir sebep-sonuç ilişkisi yok. İkisi bir denge içinde, tıpkı ateşle oksijen gibi biri olmadan diğeri ya sönük kalır ya da sadece kısa süreli parlar kadın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. seksten o kadar guzelleşip manken sanatcı olan insan var onların ne yaptıgını düşünmekten alamıyorum kendimi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Aşk seksi bence. Aşık olunca daha zevkli olur gibi.
20 Yorumla
8 ayIkiside birbirini güzelleştirir doğru kişiyle olursa tadından yenmez
20 YorumlaAşk seksi güzelleştirir aşksız seks pek güzel bişey sayılmaz hatta ığrenc bile denebilir
10 Yorumla
8 aySeks zaten başlı başına güzeldir. aşk sadece anlam kazandırır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayŞimdi aşksız seks olur da sekssiz aşk olmaz.
10 Yorumla
8 ayAşk ile yapmak daha ateşli Öncelik seks olursa öncelik sexe döner
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. İkisi birbirini tamamlar. Ayrı ayrı ikiside olabilir ama biri olmadan diğerini özler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin çoğu için seksin bahanesi aşktır. Aşk seksi güzelleştirir diyorum ben
10 Yorumla
8 ayBence sevgi olmadan yaşanan hiçbir şeyin kıymeti olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
8 ayAşk olmadan da çok güzel seks olur... Seks olmadan da aşk yavan kalır..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBence aşk yüzleştirir çünkü bir çoğu insan birine lara verip te yapar yani
Ama bunun olayı şöyle o anki uyum ve duygulardır o duygular orataya çıkar ve daha güzel olur diye düşünüyorum
10 YorumlaAşk varsa güzelleştirir. Aşk yoksa ihtiyaçtan öteye gitmez
10 Yorumlaİkisi birbirini tamamlıyor güzelleştiriyor işte ama aşksız seks olmuyor kdkf
10 Yorumla
8 ayAşk tabiki yjsjsj gorseller yine efsane jxjdjdj
10 Yorumla
8 ayDeğer verdiğim kadını sıkesım gelmiyor genelde değer vermediğim kadınlarla olmak istiyorum
10 Yorumla
8 ayKesinlikle aşk seksi güzelleştirir , tutku olmadan seks anlamzsı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayTutkuyla yapılan seks herşeye iyi gelir bunun aşkla meşkle alakası yok bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
8 ayAşk güzelleşmez seks kisiye ve uyuma göre güzel olabilir.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı.
8 ayAşk, her şeyi güzelleştirir. Sadece seks ile değil elbet.
10 Yorumla Aşk olmadığına göre seks diyorum.
82 Yorumla
8 ayseks herkes ile yapılır ama haz alınır mı fiziksel alınır ruhsal hazzı almak istiyor ise o zaman aşk Seksi yapacak
10 YorumlaCinsellik yoksa o ilişki yoktur bitmiş demektir. İlişkinin bağlayıcı tek sebebi cinselliktir bunu aklından ömürboyu çıkarma.
10 YorumlaAlttaki abla rol yapıyor daha adam bacak arasına inmemiş bile :D
10 Yorumla
8 ayAşk varsa seks her türlü güzel olur.
Zevk şehvet istek olur10 Yorumla
8 ayAşk çiçektir, seks su.
30 YorumlaSeks aşkı güzelleştirir
10 YorumlaKapasitem yetmedi :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
8 ayAşk diye bir şey yoktur
10 Yorumla
8 ayHer ikiside çok önemli
10 Yorumla
8 ayAşk seks'i güzelleştirir tabii ki
11 Yorumla- 8 ay
Hani heyecan iyi gelirdi :(
8 ayAşk seksi güzelleştirir diye düşünüyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayseks güzelleştirir ne varsa
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı. Aşk seks'i güzelleştirir
10 YorumlaSeks = aşk olmaya biliyor ama aşk = seks
10 Yorumla
8 ayAşk olmasa seks boş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkisi birbirini güzelleştirir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 625 cevap paylaştı. Aşk tabi ki de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. aşk seksi güzellestirir
10 Yorumla
8 aySeks aşkı güzelleştirir.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayEvli çiftler dışında kimse cinsellik yaşamasın bence yaa. Ne kadar iğrenç bişey
10 YorumlaSusma hakkımı kullanıyorum
10 Yorumla
8 ayHepsi diyom (c)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı.
8 ayGüzelleştireceğini sanmıyorum geçici heves bu...
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
8 aySeks güzelleştirir çünkü her şey biter seks kalır
10 Yorumla
8 aySeks aşkı güzelleştirir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayAsk seksi guzellestirir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
8 aySeks askım güzellestırır
10 Yorumla
8 ayAşk seksi güzelleştirir
10 Yorumla
8 ayseksde görmədim aşkda. hər şeyə acam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ask seksi guzel kilar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Seks her türlü iyidir
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem