- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayCuckold fantezisi son yıllarda daha çok konuşulur oldu çünkü tabu olan şeyler merak uyandırıyor. 🤍
🔹 Bazı erkekler için partnerini paylaşmak → hem kıskançlık hem de tahrik karışımı bir duygu yaratıyor.
🔹 Güç, kontrol, aşağılanma gibi psikolojik dinamikler işin içine giriyor.
🔹 İnternet ve p*rno da bu fanteziyi daha görünür hale getirdi. ✨
Aslında çok yaygın değil ama konuşuldukça “her yerde varmış” gibi görünüyor.
Önemli olan, çiftin rızası ve sınırlarının olması. 🌸10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)7 aySevfigij birinij mutlu olmasi icin evde yemek varken disarda yemek ismarlarsin. Evinde uyuyabiliyorken tatile gidersin. Kiyafeti varken yeni bir kiyafet alirsin ya. Bu da onun gibi bisey daha mutlu edilmesini istiyor insan. Genelde esini cok sevenler yapiyor. Kadinlar icgudusel olarak erkekleri ticari bir yatirim gibi gorur hayatlarini kolaylastiracak yaninda duracak ihtiyaclarini karsilayacak vs vs. Ama erkekler oyle degil ocgudumjzde kadinlari mutlu etmek var onlari mutlaka mutlu gormek isteriz.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayvaliba insanlar tek eşli olmaktan sıkıldı, birde sosyl medya ve satın alma gücü , bu tip şeyler hazzı ihtiyaç haline getirdi ve artık tutinlerle mutlu olmak yerine hazza ihtiyaç duymak , sohbet etmesi bile heyecn verirken neden yapmıyoruma evrildi bence
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İletişim teknolojileri geliştikçe insanlar farklı fikirleri ve yaşam tarzlarını hem görüyor, hem de kendilerini daha rahat ifade edebilecekleri ortamlara ulaşabiliyorlar. Hep olan bir şeydi ama ifade seçenekleri arttı sadece.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Aslında yaygın değil insanlar ne olduğunu pek bilmiyor ve bu konu hakkındaki düşünceleri ne bilmiyorum ama kessinlikle yaşanmaması gereken bir şey
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 aym*l oldukları için
00 Yorumla . Biz 21 yaşımızdan beri cuckold ve swinger deneyimlerini defalarca yaşadık ve hala da yaşamaya devam ediyoruz. Tıpkı bir yazarın kaleme aldığı gibi, aramızda sorunsuz bir ilişki var ve güven duygumuz en üst düzeyde. Birbirimizi seviyoruz ve bu fantazilerle evliliğimiz hiç monotonlaşmadı, tam 11 yıl oldu. Eşimle ben, kültürlü, durumu iyi ve kendi halinde insanlarız. Bunu bir sapıklık olarak değil, sadece çok sevdiğimiz bir fantezi olarak tanımlayabiliriz. Düzenli olarak görüştüğümüz, tek erkek denilen biri var hayatımızda. Kendisi işinde gücünde biri; bazen akşamları sadece sohbet ediyoruz, bazen de üçümüz harika bir gece geçiriyoruz. Hatta bazen, eşimin onunla olan mükemmel seksini izliyorum. Yani, bu durumun içinde bir sürü farklı fantezi barındırıyor. Üçlü olarak harika bir seks yaşayabiliyoruz ve bu bizim için masumane, küçük bir kaçamak, sıkıntılarımızdan uzaklaşma yolu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü artık her şey kolay ulaşılır halde ve önemsenen kurallar değişti esnedi yapısal durumlar başkalaştı
10 Yorumla Çünkü aşırı zevkli. Evli değilim ama bunu kabul edecek bi kızla hemen evlenirim
23 Yorumla- 8 ay
Bravo
- 8 ay
Ben de öyleyim buna sıcak bakan erkek kadınlarla sohbet etmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayBu kişinin hatta çiftin kendi düşüncesidir banada merak uyandırıyor ama yapabilirmiyim sanmıyorum lakin büyük konuşmamak gerek
00 Yorumla Esra erol müge anlı gibi tv programları tiktoklar internetin yaygınlaşması bunlara çanak tuttu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayköylerde bile var bu, sadece sosyal medya ile insanlar daha kolay dile getirir oldu.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBen de cuckoldum. Erkeklerdeki özgüvensizlikten kaynaklanıyor olabilir
22 Yorumla- 8 ay
Seninkinin sebebi bu mu?
Gizli Üye(30-35)8 ayHer çağın bir modası var galiba 😊
918 Yorumla
Cevap sahibi8 ayEvet, çok değişik.
Cevap sahibi8 ayErkek için psikolojik ve fiziksel nedenler olabilir. Kadınların bazılarının da c"anına minnet " gibi... 🤣
Cevap sahibi8 ayBizim kültüre ters ama kadın niye etmesin ki. Erkek kendisine sadık ve kendisi farklı erkeklerle oluyor. Batı dünyasında bir kadın için arayıp bulamayacağı bir şey.
Cevap sahibi8 ayBelki sadece kredi kartı için evlidir 🤣🤣🤣 Bunu evliliğe aykırı bir şey olarak görmüyorlar.
Cevap sahibi8 ayBaştan bilen de vardır, sonradan heves eden de oluyordur. Bizde çok yaygın olduğunu sanmam ama batı dünyasında furya halindeymiş.
Cevap sahibi8 ayE heralde gizli olacak. Kim bunu ulu orta yapabilir?
Cevap sahibi8 ay@anticooor07 Yaşla ilgisi olduğunu sanmam. Belki insanlar güdülerinin farkına sonra varıyorlardır.
Cevap sahibi8 ayBen yetişkinlerin, karşılıklı rıza ile yaptıkları hiç bir şeyi garip bulmam. Yeter ki başkalarına zarar vermesinler.
Çünkü heyecan tutku kıskançlık hat safha da ve yalansız ve dürüst bir ilişki olduğu için geceyi yaşarsın ama eşin hep yanın da olduğunu bilirsin sağlıklıdır birnevi
00 Yorumla
1 satek erkek olarak sevdiğim bir fantezi çoğu evli çift için çok faydalı özellikle monotonluk varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKabul etmek gerçekten zordu bizim için ve nasıl yaptık bilmiyorum inan ki...
22 Yorumla- 8 ay
Teklif eşinden mi geldi ilk
Gizli Üye(36-45)8 ayÇok ilginç Beni öyle Twitter’dan çağırmışlardı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nerde yaygın ben hiç bilmiyorum görmedim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aydeyyus aq evladları
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Trend oluyor bazı şeyler
10 Yorumla
8 ayG. vat dolu ortalikda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence gayet güzel tabi yurt dışında olur ve gizli olursa olur keyifli ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayZevkler renkler çok var çok yaşadım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayDevir değişti yaparım denk geldikçe.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayherkes cok rahat cok özgur ondan
00 Yorumla
8 ayNasıl oluyo biri anlatan o ne ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÇünkü zevk almasını izlemek çok zevkli.
21 Yorumla- 8 ay
Sen de mi cuckoldsun
Gizli Üye(36-45)8 ayKadınlar mutlu olsun ve doysun diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayYakınımda bir kere duydum sadece bence şok değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayÖzentiyle başlıyor bence
00 YorumlaBenide alsalar bende düşünüyorum
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayGarip ya.
00 Yorumla
8 ayMillet sapıttı ondan
00 YorumlaVar mı tanıdık eşine tıklatacak ben tıklarım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 aySapıklık
00 Yorumla Fantezi işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayfilm izleyen çok
00 Yorumla
8 aynerden biliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKöle olmayı isteyen biri olarak sevmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. merak, heyecan
00 Yorumla
8 aysaçmalık
31 YorumlaYapar mısın
00 Yorumla
Detaylı bilgi