Anlayamıyorum iki yıldır hiç yok ve sadece benden kaçıyor nedendir sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu normal bir durum değil. Muhtemelen sen de birkaç kere söyleyip de karşıdan dönüş gelmeyince pes ettin. Ama bu senin sorununu çözmez. Bu duruma bir çözüm bulmalısın. Buraya yazma noktasına geldiysen artık birilerinden bir şeyler bekleme durumuna gelmişsin demektir. Mastürbasyon da sana yetmiyor. Artık gerçek anlamda zevk almak istiyorsun. Bu tehlikeli bir durumun başlangıcı. Buradan sana çok kişi cevap vermiş ve seninle konuşmaya çalışmış. Çoğunun derdi sana fikir vermek değil. Durumdan faydalanmak. Olur da ikna edebilirlerse seninle seks yapabilmek için anlayışlı ve yardımsever insan rolü yapıyor. Sen bunlardan biri ile belki de sanal seks yaparsın. Ama bu da sana yetmeyecek. Bunları iyi düşün. Bir insanın iki yıl cinsellikten uzak kalması normal değil. Kocanla mutlaka konuş. Bir çözüm yolu bulun. Yoksa kocanı aldatacaksın. Ha bunu yapsan da seni kınamam. Sonuçta sen de insansın ve çok bile dayanmışsın. Ama daha da kötü olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çiftlerin evli olup cinsel hayatların olmaması çok sık rastlanılan bir durum çok kez görüyorum ben de bu durumu yakınen. Tahmin edebileceğim olası nedenler yoğun stresi varsa veya depresyon anksiyete ya da geçmişten kalan travmalar cinsel isteksizliğe yol açabilir veyahut da İş stresi aile sorunları ya da kişisel kaygıları olabilir. Bazı kronik hastalık hormonal dengesizlik olabilir ya da aranızda bir iletişim eksikliği çözülmemiş tartışmalar veya duygusal yakınlaşmanın azalmış olması ya da yaşam değişikliği kapsamında çocuk sahibi olmak gibi birtakım şeyler olabilir ya da eşinizin cinsel kimliği ile nadir de olsa yönelim ile ilgili kafası karışık da olabilir. Bu durumu ayşenin en iyi yolu diyalog eşinizle baskı yapmadan suçlamadan Niyazi duygularınızı ve endişenizle paylaşarak konuşmayı deneyebilirsin empati yaparak onu da hisseden anlamaya çalışabilirsin hatta şöyle diyebilirsin son zamanlarda bana mesafeli olduğunu hissediyorum bu beni üzüyor bir sorun mu var gibi bir cümle ile konuşmaya başlayabilirsin ya da bir evlilik danışmanından ya da cinsel terapisten yardım almak da fayda olabilir birçok fikir aklıma geliyor. Ama bu durum sadece sizin değil her iki tarafında ortak sorunu birlikte çözmeniz gerekir diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aymaalesef çoğu erkekte evlendikten sonra cinsel isteksizlik başlıyor. Evlenene kadar dibinden ayrılmayan adam evlendikten 5-6 ay sonra heyecanını kaybediyor ve ilişki sıklığı yavaş yavaş azalıyor. Erkek bu durumda mastürbasyon yapar. Bence seni aldatmıyor. Eğer çok kilo alıp vücudun bozulmuşsa o zaman başka. Ama hala alımlı bir bayansan aldatmaz. Sadece heyecanı bitmiş.
senin istek de katlanarak arttığı için mastürbasyon bağlımlısı oldun ama mastta seni kesmiyor. Her masttan sonra isteğin azalacağına daha da artıyor belli. İstek sosyal hayatını da çok zorluyor belli.
eşin ilişki sırasında erken boşalma sorunu yaşayıp sana mahcup falan oldu mu? Bundan mı kaçıyor acaba?00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
10 ay
Evlilikte iki yıl boyunca hiç cinsellik olmaması ciddi bir durum. 🤍
Bunun birkaç sebebi olabilir
• Eşinin cinsel isteksizliği ya da sağlık sorunu olabilir
• Psikolojik olarak baskı, stres veya travma yaşıyor olabilir
• Ya da ilişkiyle ilgili duygusal kopukluk söz konusu olabilir
Senden kaçması, aslında sorunu konuşmaktan da kaçtığını gösteriyor. ✨
En doğrusu, önce açıkça konuşmak; olmuyorsa profesyonel destek almak.
Cinsellik evliliğin sağlıklı yürümesi için çok önemlidir. 🌸00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
97Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 10 ayMerhaba! 2 yıl boyunca gerçekten çok fazla ben eşinin cinsel bir sorununun olduğunu düşünüyorum bence bunu onunla konuşmalısın ki şimdiye kadar konuşmadıysanız zaten hata yapmışsınız bir hastalığı falan var ise tedavi olmalı bence yoksa 2 yıl evli biri için aşırı fazla bir süre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 10 ayevli değilim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayeşinle konuştunmu, piskolojik sorunu ya da ereksiyon problemi olabilirmi? ya da senin vucudunda itici bir şey olmuş ve uzaklaşmış? yani tam olarak anlamaya çalışmak lazım, öncesinde konuşmayı dene , denediysen ne dedi? ... normal değil durumunuz , insan ne kadar dayanabilri cinsellik olmadan bilemedim en fazla 6 ay olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBende anlamıyorum evliligin ilk zmanlari tamam iki tarafli isteniyor, sonra nedense 3-5. Yillar erkek istememeye başlıyor.
Bu yillar gecincede erkek isteyip kadin istememeye basliyor.
Yani çoğunluk boyle gibi.
Sizde 2 3 yaş civari cocuk var mı ?
02 Yorumla
Soran10 ay5 yaşında
Cevap sahibi10 ayAslinda yavas yavas ilgisinin tekrar geleceği bir donem gibi. Artik çocuk senin bakim alanindan uzaklasiyor.
Çocuğunu birine birakip sosyal bir yasantin var mı eşin olmadan , haftada 2 aksam bilmem eye kahve icmeye gitmek gibi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. boşanıyorum diye yok
seninkinin ya cinsel tercihleri değişmiştir, ya aldatıyordur, ya sağlık sorunu vardır.
Afrodizyak besle derim, taze polen ve keçi boynuzu kilit ürün v. b. googledan.
00 Yorumla
10 ayYa kari koca arasina fitne fesatlik koymak istemiyorum
Ya maddiyat sikintisi / stres falan
Ya baskasi vardir21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayEvli iken son 3 yılı o şekilde geçirdim, sonrasında boşandım, boşanma daha öncesinde olmaliydi fakat çocuğun için katlaniyorsun bazı şeylere fakat bir yerden sonra olmuyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsel mutsuzluk ya da yoksunluk hem dinen hem hukuken boşanma sebebidir
boşan o zaman neyini bekliyorsun bu adamın04 Yorumla
Soran10 ayÇocuk var babasız büyüsün istemiyorum
- 9 ay
Dine laf atma soytarı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aybizde de ev arkadaşlığına döndü iş elime mahkum kaldım :(
16 Yorumla
Soran10 ayNeden
- 10 ay
isteksiz biri ben de kendi başımın çaresine bakıyorum artık
Soran10 ayBende
- 10 ay
çoluk çocuk hatrına idare ediyoruz da vicdan azabı da oluyor maalesef
Soran10 ayAynen
- 10 ay
hergün mü hayal kuruyorsun sen de
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç normal bir şey değil mutlaka doktora görünün ya da hayatında başka birisi var başka ihtimal yok çünkü🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayİşin nzod genç bir kadınsın ve kadınlığını yasamiyorsun. Bu duruma ne zamana kadar katlanması düşünüyorsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayCicim ayları yılları geçtikten sonra Neredeyse tüm evliler böyledir. Eee sonuçta evlilik sekse en uzak şeydir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayeşimin bir arkadaşının kocasıyla 5 yıldır ilişkisi yokmuş, adamın gay olduğundan şüphenleniyor karısı ama elle tutulur bir kanıt yokmuş.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayOlabiliyor ancak bu genellikle oluşan problemler üzerine çiftlerin birbirine mesafe koymasın kaynaklı oluyor.
00 Yorumla
10 ayevli değilim ama senin gibi evli olup seks hayatı kötü olan çok kadın ve erkek var onlarda ihtiyaçlarını dışarıdan karşılıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKonudan bağımsız bir şey sormak istiyorum. 40 yaşında ortalama bir erkeğin cinsel durumu nasıldır? Lütfen ciddi cevaplar verin
233 Yorumla- 10 ay
Düşüktür
Cevap sahibi10 ay@batman7210 üzdün
- 10 ay
Yapacak bir şey ama geneli öyle.. iyi olanlar da var belli olmaz yaşamak lazım
Cevap sahibi10 ay@batman7210 risk mi alalım yani
- 10 ay
Tecrübene bağlı bı durum tecrüben varsa sende kendini tatmin edebilirsin o kötü ise
Cevap sahibi10 ay@batman7210 kötülükle ne alakası var? Kendimi tatmin ederek mi çocuk yapıcam
- 10 ay
Nasil bir cinsel ilişki istiyorsun o önemli eğlenmek mi çocuk mu onu söylemedin
- 10 ay
Ona göre yorum yaptım
- 10 ay
Prenses adamın herhangi bir hastalığı yoksa ve düzenli spor yapan formuna dikkat eden biriyse bir sorunu olmaz
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 Teşekkür ederim, sağ ol
- 10 ay
Rica ederim, hoşlandığın biri var sanırım bu yaşlarda, sen ve onun yaş kaç
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 evet var.
- 10 ay
Ciddi mi düşünüyorsun yoksa sadece seni etkiledi hoşlanma mı basit şekilde
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 evlilik için tanıştırıldık ve birbirimizden hoşlandık
- 10 ay
Görücü usülü gibi yani, yaşlar kaç bu arada ve şu an nasıl aranız anlaşabiliyor musunuz
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 Ortak arkadaşlarımız tanıştırdı, öyle de denebilir.
- 10 ay
Anlaşamanız elektrik almanız önemli burada, 3 oldu yaşlar kaç zaten gizlisin merak ettim 😊
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 hahahha sorudan anlaşılacağı üzere o 50, ben de 33
Cevap sahibi10 ayNe 50'si beeee 40 - 40
- 10 ay
Merak ettim ya görmezden gelip duruyorsun 😅 sen baya gençsin, sana yetişebilir mi bilemiyorum, ilk evlilik mi olacak senin, yanlış anlama soran arkadaşı burdan rahatsız etmesek kutum açık konuyu konuşabiliriz çekinme
- 10 ay
He sen 33 o 40 ise normal ya
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 ikimizin de ilk evliliği olacak
- 10 ay
Yaş farkı normal ikinizin, dediğim gibi anlaşabilirsen ve etkilediyse seni düşünebilirsin
- 10 ay
Sohbetiniz bol olsun
Cevap sahibi10 ay@Youngboss1 fark normal zaten, sadece 40 olması düşündürüyor. Neyse cevap için teşekkürler, iyi akşamlar
- 10 ay
Çocuk işi nasip kısmet bı hastalığı yoksa sağlığı yerindeyse neden olmasın
- 10 ay
40 olması düşündürmesin seni rahat ol, rica ederim, aklına takılan bir şey olursa çekinme, iyi akşamlar
Cevap sahibi10 ay@batman7210 nasip kısmet ama tıp diye bir şey de var. Bilmek lazım
- 10 ay
35 yaşında kız akrabam yeni evlendi eşi De 41 yanında yeni doğum yaptı sağlık yerindeyse olur her şey
Cevap sahibi10 ay@batman7210 Sevindim Bu habere, Allah anneli babalı büyütsün
- 10 ay
Amin Allah razı olsun darısı sizin başınıza
Cevap sahibi10 ay@batman7210 ayyy teşekkür ederim, sağ olun.
- 10 ay
Ne demek :)
Gizli Üye(36-45)9 ayİsteği yoktur. Bende de tersi bir durum var. Eşim isteksiz olduğundan bir şey yapamıyoruz 3 sene falan oldu. Ondan da razıyım ama cinsellik olmuyor işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayBu ne be nasıl olur. Ben evli olssm het gün her gün var ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayBaşkası olabilir mi? ya da bakımsız ve isteksiz misin?
00 Yorumla Bana lazım senin gibi yaa
O nasıl adammış değerini bilmiyor00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlginç 🤔🤔 ya başkası var ya kendine güvenmiyor imkansız gibi bişey bu dediğin
00 YorumlaValla biz bekarlar olarak bu konuyu merak ediyoruz o yüzden sen bize anlat bence
00 Yorumlasen şimdi gerçekden sebebini bilmiyormusun bunun yoksa laf ola beri gelemi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
10 ayOlsada tatmin eymeyip gidiyor kadın p*rno sanal seks mastla idare ediyor
00 Yorumla
10 aysenden tiskinecek bişey olmuş olmalı. bir koku ya da pis bir görüntü.
biri ile de oluyor belki00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yoktur heralde, cinsel hayat olmadan evlilik mi olur yani
Niye evlenmiş ki o zaman...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. İki yıldır hiç mi olmadı? Nasıl bir erkek bu
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayBen de karımdan dolayı muzdaribim. Ya yorgun olur ya başı ağrır ya çocuğu bahane eder falan filan. Ortalama ayda 1 kere oluyo
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayNoldu sorunu çözebildiniz mi
Gizli Üye(36-45)9 ayHic yarami deşme bizimde 1 buçuk yıldır yok cok dayanılmaz yıpratıcı bir sey bu evliyken en başından itibaren mi boylesiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBen. Esim istemiyor zina yapmamak icin zor duruyorim
012 Yorumla
Soran10 ayNeden istemiyor
Cevap sahibi10 ayKilolu isteği yok hiç hormonsal tedavide gorduk ama fayda etmedi
Soran10 ayÇık zor ya
Cevap sahibi10 ayHer gun mastürbasyon yapiyorum maalesef birde o kadar istekliyim ki
Soran10 ayYapamadıkça insan daha çok istekleniyor
Cevap sahibi10 ayEvet yani istekli biri olsa karşimda yeminle yeter artik demem sabaha kdar sevişirim
Soran10 ayİşte evliyiz oda olmaz
Cevap sahibi10 ayBoyle sohbet arkadasi ariyorum iste derdimi anlatabilecefim rahatxa konusabilecrgim biri
Soran10 ayAnlıyorum
Soran10 ayKesin😂
Cevap sahibi10 ayCiksam
Soran10 ayÇık
10 ayaldatıyor büyük ihtimalle, iki sene çok uzun süre çünkü
34 Yorumla
Soran10 ayÖyle olduğunu da sanmıyorum her şeyini bilirim hep yanımda
- 10 ay
anormal durum özellikle kaçması falan
Soran10 ayBilmiyorum çok can sıkıcı
- 10 ay
bence sen de biraz uzak dur, olmadı kendi yoluna bak sonuçta annesi değilsin bir şey değilsin. iki yıl çok anormal
Gizli Üye(25-29)10 ayHiç ilişki yaşadınız mı. Sertleşme sorunu olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBulmuşta bunuyor ben olsam hem sabah hem akşam 😃😃
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNasıl yok, seni çıplak görünce falan napıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBizde de maalesef aynı sorun var. İnsan çok zorlanıyor kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBizim de 11 aydır yok. Ama benim ameliyatimdan dolayı ve artık Maalesef olmayacakta. Ama gerçekten sizin için zor nasıl dayanıyorsunuz?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayolmaz yani ya başka biri var ya da ereksiyon sorunu var , doktora gitmende fayda var götürmende
00 Yorumla
10 aykusura bakma ama masturbasyonla evlilik geçermi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. ona sorsan çözülür belki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
10 ayİki yıl çok, aldat sen bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayo ne be oyle nasıl kaçıyor sebep?
210 Yorumla
Soran10 ayBir bilsem
Cevap sahibi10 ayEee naptiniz 2 senedir nasıl idare ediyon ihtiyacını gideriyorsunuz
Soran10 aymastürbasyon
Cevap sahibi10 ayİkinizde mi
Soran10 ayOnu bilmiyorum ki
Cevap sahibi10 ayNiye bilmiyon hayatım aynı evde yasamiyormusunuz bu kadar birbirinizden habersiz nasıl olabilirsiniz
Soran10 ayMastürbasyon yaptığını nasıl bilebilirim ki duşta da yapıyor olabilir ama ben kalkık uzun zamandır görmedim
Cevap sahibi10 aySabahları da mi
Soran10 ayEvet
Cevap sahibi10 ayKocan gay olmuş olmasın canım saka yapiyorum aksksj benim bi arkadaşım vardı o da benzer şeyler yaşamıştı ama aştılar sonra
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. sanirim esinde cinsel sorun var yasi kac ki
00 Yorumla
9 ayÖyle olmaz dışa yönelirsin
00 YorumlaBaşka birisi vardır yoksa kaçmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
10 ayOnunla konuşmayı dene
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tr de bunlardan bol ne var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
10 ayVardı artık boşanmış bir insanım
00 Yorumla
10 ayNasıl evlilik ln bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
10 ayEvkiliklerde tartışma uzaklastirir bazen
00 Yorumla
10 ayBaşkası vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayKalkmıyordur. Erken boşalıyordur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. 2 yil ne demek kalkmiyordur
00 YorumlaDaha önce olduda sonradanmi kaçtı sizden 2 yildır?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
10 ayVarki sitede bulunuyorum
00 Yorumla
10 ayÇok garip iki yildir hicmi olmadi
00 Yorumla
10 ayVardır kesin aldatma olayları genelde ondan
00 Yorumla
10 ayKocan başkasıyla mı acaba
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ötmüyor kuş. Doktora götür. Başka şansı yok
00 Yorumla
10 ayDertleşelim mi lütfen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayBunu onunla konuştun mu?
00 Yorumla - Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih