Sevdiğim adam ile olmuyor sevmediğim hissi olmayan biri ile arzu duygum olmuyor cinsel isteğim Arzum bir ona karşı oluşuyor ama beni görmüyor bu durumda ne yapacağım çok zorlanıyorum?
İstemediği halde onu istiyorum bu normal mi?
Sevdiğim adam ile olmuyor sevmediğim hissi olmayan biri ile arzu duygum olmuyor cinsel isteğim Arzum bir ona karşı oluşuyor ama beni görmüyor bu durumda ne yapacağım çok zorlanıyorum?
İstemediği halde onu istiyorum bu normal mi?
Arzu duyduğun kişinin seni artık istememesi çok zor bir durum. 🤍
🔹 Bu, değersiz olduğun anlamına gelmez; sadece onun yolunun senden farklı olduğunu gösterir.
🔹 Kendini sadece tek bir kişiye bağlamak, hem duygusal hem de cinsel açıdan seni tüketir.
🔹 İhtiyacın olan şey, önce kendi değerini hatırlamak, sonra da sana aynı tutkuyu hissettirecek doğru kişiyi beklemek. ✨
Kısacası, seni istemeyene takılı kalma;
çünkü bir gün gerçekten seni isteyecek biri çıkacak. 🌸
Cevap
14Cevap
boş ver seni istemeyeni ne yapacaksın. İçin yansada ayrılman gerek
Başkası olmadan olmaz değişmez, ki zaten olmaz diyeceksin yüzden hayal kurmaya devam edebilirsin bence
Sanırım yola devam ettiğiniz zamanı geldi Yeni bir arzın istese yeni bir doyurucu bul
bence farklı kısıler deneyımlemelısın takıntı olmaktan vazgec
Eskiden nasıldı? Bunu eski haline getirebilmek için çabalamak lazım
Yaptığım hata onda düzen tutmuyor çekiyorum ama devamlılık gelmiyor
Yani şu an sana eskiden arzu duyan ama şu an arzu duymayan biri olduğunu anlıyorum ama başka detayım yok elimde. Anlatırsan yardımcı olmayı deneyeyim
İki tarafta bir birini istemeden zevk alamazsın ki ilişkide
Uzaklaş biraz merak ettir
başkasına ver. kurtul acıdan
Anormal
Arzu etmeyi bırak
Gecer zamanla
Başkalarını arzulama içine gir
Hiç becermiş miydi seni?
vazgeç ondan
Anormal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?