Beni arkadaşı olarak mı görüyor?

Okuldan bir arkadaşım var tam arkadaşta diyemem ortak arkadaşlarımızın olduğu bi çocuk. Gs frankfurt maçını izlerken 3 kişi beraber içiyorduk. Hafif sarhoş olduk. Ortamda cinsellikle alakalı bazı şeyler konuşuldu deneyimler vs ben daha önce hiç seks yapmadım o sebepten bi şeyler de anlatamadım. Ama bu çocuk baya ağladı yok benim penisim küçük yok bilmem ne diye. Sonrasında da şey dedi ama yine de benim tatmin edemeyeceğim tek bir kadın bile yok bu dünya üzerinde. Bende dalga geçtim tabi. Bu çocuğu 4-5 yıldır neredeyse sürekli radarımda tutuyordum bu arada ama hiçbi şey yapmadım yani hoşlantı vs yok benden yana ama o günden beri aşırı derecede tensel çekim hissediyorum kelimelerle anlatamam yani rüyalarıma vs giriyor. Biz sonra iddialaştık başka bi gün içicez ve ilk sızan ya da ilk kusan kim olursa o diğerinin 1 gün boyunca dediğini yapacak diye. Ben tamamen şakasına okulun ortasında seni eşek gibi anırtırım dedim o bana ne dese beğenirsiniz bende sana tasma takar önümde köpek ederim dedi şimdi başka bir zaman bunu söylese cidden ağzına biber sürerim ama o ortamda bu şekildeki şeyler konuşulurken söyleyince insan yanlış anlamıyor değil yani. Neyse ben bu çocuğu aşırı beğeniyorum bugün de buluştuk kafede oturup sohbet muhabbet ettik işte iddayı unutmadım vs dedi. Ama size bir şey söyliyicem çocuğun 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi var ve benim yanımda bir defa dahi sevgilisini ismini geçirmedi. Yani sevgilisinin olduğunu 1. Sınıftan beri biliyorum ama en son 2023 te onunla post atmış sosyal medyasına ve asla konusunu geçirmiyor ayrıldı mı bilmiyorum ve o masada konuştuğu şeyler de bana hiç sevgilisi olan birinin söyleyeceği sözler gibi gelmedi açıkçası. Ve yine dediğim gibi ben bu çocukla cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum cidden sizce ne yapayım dürtülerimi bir kenara atıp hiç muhatap olmayayım mı yoksa idda ayağına yakınlaşmaya mı çalışayım. Açıkçası etik olarak bana çok ters ama burada bir şey yaşanacaksa iki taraflı olacak ve onunda adım atacağından emin olmak istiyorum sadece
Beni arkadaşı olarak mı görüyor?