Okuldan bir arkadaşım var tam arkadaşta diyemem ortak arkadaşlarımızın olduğu bi çocuk. Gs frankfurt maçını izlerken 3 kişi beraber içiyorduk. Hafif sarhoş olduk. Ortamda cinsellikle alakalı bazı şeyler konuşuldu deneyimler vs ben daha önce hiç seks yapmadım o sebepten bi şeyler de anlatamadım. Ama bu çocuk baya ağladı yok benim penisim küçük yok bilmem ne diye. Sonrasında da şey dedi ama yine de benim tatmin edemeyeceğim tek bir kadın bile yok bu dünya üzerinde. Bende dalga geçtim tabi. Bu çocuğu 4-5 yıldır neredeyse sürekli radarımda tutuyordum bu arada ama hiçbi şey yapmadım yani hoşlantı vs yok benden yana ama o günden beri aşırı derecede tensel çekim hissediyorum kelimelerle anlatamam yani rüyalarıma vs giriyor. Biz sonra iddialaştık başka bi gün içicez ve ilk sızan ya da ilk kusan kim olursa o diğerinin 1 gün boyunca dediğini yapacak diye. Ben tamamen şakasına okulun ortasında seni eşek gibi anırtırım dedim o bana ne dese beğenirsiniz bende sana tasma takar önümde köpek ederim dedi şimdi başka bir zaman bunu söylese cidden ağzına biber sürerim ama o ortamda bu şekildeki şeyler konuşulurken söyleyince insan yanlış anlamıyor değil yani. Neyse ben bu çocuğu aşırı beğeniyorum bugün de buluştuk kafede oturup sohbet muhabbet ettik işte iddayı unutmadım vs dedi. Ama size bir şey söyliyicem çocuğun 4 yıllık uzak mesafe ilişkisi var ve benim yanımda bir defa dahi sevgilisini ismini geçirmedi. Yani sevgilisinin olduğunu 1. Sınıftan beri biliyorum ama en son 2023 te onunla post atmış sosyal medyasına ve asla konusunu geçirmiyor ayrıldı mı bilmiyorum ve o masada konuştuğu şeyler de bana hiç sevgilisi olan birinin söyleyeceği sözler gibi gelmedi açıkçası. Ve yine dediğim gibi ben bu çocukla cinsel bir şeyler yaşamak istiyorum cidden sizce ne yapayım dürtülerimi bir kenara atıp hiç muhatap olmayayım mı yoksa idda ayağına yakınlaşmaya mı çalışayım. Açıkçası etik olarak bana çok ters ama burada bir şey yaşanacaksa iki taraflı olacak ve onunda adım atacağından emin olmak istiyorum sadece
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayDavranışları biraz karışık görünüyor. 🤍
🔹 Senin yanında rahat olması, içki içip maç izlemesi → seni arkadaş olarak gördüğüne işaret olabilir.
🔹 Ama “hafif yakınlaşmalar” varsa, bu sadece arkadaşlık değil, arada bir çekim de olabilir.
🔹 Netleşmesi için onun sana özel bir ilgi gösterip göstermediğine bakmalısın
seni arıyor mu, yalnız görüşmek istiyor mu, sürekli iletişim kuruyor mu? ✨
Kısacası, sadece ortamlarda görüşüyorsanız arkadaşlık olabilir;
ama özelde de ilgisini belli ediyorsa senden hoşlanıyor olabilir. 🌸00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok takılma istiyorsan yaşa o varmış bu varmış çok gerek yok düşünmeye bocalamaya düz devamm
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
8 aySiz türkiyede yaşıyonuzda ben karsın dağlarındamıyım aw okurken mağaramı sırtladım
05 Yorumla
Soran8 ayKnk ben karslıyım hatta annemde ardahanlı
- 8 ay
Ben ankaradayım böyle düzenek görmedim be abi arkadaş ayağ çiftleşme falan filan gidin eşinize saklayın şu zarları
Soran8 ayEşime sürpriz yumurta gibi açılayım mı ne alaka yani hediye kutusu muyum ben herkesin biraz tecrübeye ihtiyacı var birde soruda şey demiyorum günah mı değil mi kocam kabul eder mi etmez mi demekki önemsemiyorum sorunun kökünü okuyup cevap verirsen çok mutlu olurum 💚
- 8 ay
Günahla ne alakası var aw kim ondan bundan dalga yemişi ister nasıl bir genişlik kaz dağları gibi uzanıyonuz anasını satıyım
Soran8 ayYav hasta mısın ben diyorum ki evleneceğim kişi bakir değilse benden herhangi bir şekilde bakire olmam beklentisi olamaz kendi başkasıyla yaptıysa ben neden daha önce yapmış olmayayım
Gizli Üye(25-29)8 ayO çocuğunki kaç cmymiş tatmin edemeyeceğini düşünüyor
00 Yorumla
8 ayYani tek taraflı olacak büyük ihtimalle sen çok zevk alamayacak sın bumuymuş diyeceksin sonunda ama kendini ondan uzak tutmanın bu çekimi düşürmenin yolu var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
8 ayniye konuşmuyorsun çocukla
02 Yorumla
Soran8 ayYa gidip ne diyim adama sevgilin var aq niye benim evime gelip bu tür şeyler söylüyorsun demek yerine sana karşı cinsel bir çekim hissediyorum gel sevişelim mi diyim mesela ne yapacağımı bilmediğim için soruyorum size işte
Soran8 ayÜçüncü kişi benim çok yakın bi arkadaşım ve erkek ama zaten o kör kütük sarhoştu sevgilisinden yeni ayrıldı diye içtik zaten ben ufak olduğunu düşünmüyorum şahsen eski flörtlerimden birinin penisi hakkında o 3. Kişi yorum yaptı olay oradan açıldı dalga geçmeye çalışıyordu mal ama eski flörtüm 1.90 böyle iri yarı biri yani. Açıkçası etkilendim etkilenmesem düşünmem zaten onu okulda gördüğümde hala şey diyordum yakışıklı çocuk falan ama olay şu anda farklı bir şeye dönüştü. Uzak mesafe ilişkisi var ama yılda 5-6 defa görüşüyorlarmış ve seks yapıyorlar mı yapmıyorlar mı herhangi bir fikrim yok soramadım açıkçası
Gizli Üye(25-29)8 ayErkek arkadaş olarak görmez verirsen yok demez
011 Yorumla
Soran8 ayDmsösöşsls mükemmel bir yaklaşım peki sevgilisi oluşunu ne yapıcam mesela
Cevap sahibi8 ayŞöyle düşün erkekler seksi sever fantezi kurmayı sever. her şey sende bitiyor. Sen eğer ilişki istiyorsan erkek yok demez. Ama yapacaksan alkol etkisinde yapma derim. Bu arada kaç yaşındasın
Soran8 ay24 yaşındayım o da 26 şu ana kadar hep fırsatım oldu bir şeyler yaşamak için ama yapmak istemedim aşk hoşlanma vs yok ama bir erkeği cidden hayatımda ilk defa istiyorum diyebilirim
Cevap sahibi8 ayEvleneceğin zaman kocana bu durumu nasıl anlatacaksın
Soran8 ayŞöyleki kuvvetle muhtemel evleneceğim adamında tecrübeleri olacak ve zaten hayatımda birkaç defa seks yaptım diye beni namussuz ilan edecek biriyle de evlenmem. Kendisi de yaptıysa herkes kendi şapkasını önüne alacak mecbur
Cevap sahibi8 ayPişman olmayacaksan yap. İlkini tecrübeli biri ile yapsan senin için daha iyi olur
Cevap sahibi8 ayBoy kg nedir
Soran8 ayTecrübeli biriyle yapmak mantıklı ama ten uyumu olmadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki bu arada 1.70 72 kiloyum
Cevap sahibi8 ayBu senin ilkin ve senin için çok önemli. Tecrübesiz birisi seni ilişkiden soğutan bilir
Soran8 ayEvet haklısın ama jigolo çağıracak halim yok herhalde istediğim biriyle olması lazım
Cevap sahibi8 ayHiç ilişki yaşamayan birisi ön sevişmeyi bilmez ve seni ilkinde acı vermekten başka bir zevk vermez. Evli biri veya ona yakın biri ile deneyip sonra o kişiyle yapabilirsin
8 ayGrup dönmüş sanki
011 Yorumla
Soran8 ayÖyle bir şey yok knk olsaydı ben bizzat bilirdim herhalde
- 8 ay
Bence bu gidişle döner
Soran8 ayDönmez kral sanmıyorum
- 8 ay
Bu kadar rahat bir ortamda her şey olabilir
Soran8 ayOlmaaaz ev benim evim ben istemiyorsam olmaz basit
- 8 ay
Peki öyle fantezilerin var mı dürüst ol
Soran8 ayValla yok midemi bulandırıyor hatta
Soran8 ayKnk bir şey yaşamadan kesin konuşamam ama bondage fena olmazdı herhalde
Soran8 ayDkmdmdmsmsl cidden bunu mu aradın
- 8 ay
Bondage ne bilmiyordum çünkü
8 ayOkumadim konus cocukla
06 Yorumla
Soran8 ayKnk okuman lazım
- 8 ay
Kanzi coook uykum var
Soran8 ayDömdödösös bacım uykun varsa ne geziyon buralarda git uyu dinlen
- 8 ay
Kafa daginik kuzen bu ara
Soran8 ayBenimde dersler bu olaylar vs sıçıp sıvadık cidden