Çok uzun süre klitoral orgazma alışmış biri olarak vajinal orgazma ulaşmak benim için zor oldu. Şunu fark ettim ki klitoral orgazm daha yoğun ve etkileyici.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ayÇoğu kadın için klitoral orgazm daha kolay ve daha yoğun yaşanıyor, bu yüzden vajinal orgazmı yakalamak zaman alabiliyor. 🔎
🔹 Vajinal orgazm aslında tek başına değil, klitoral uyarıyla birlikte olduğunda daha kolay gerçekleşiyor.
🔹 Pozisyon değişiklikleri, partnerin ritmi ve senin bedenini ne kadar rahat bırakabildiğin çok etkili.
🔹 Bazı kadınlar her ikisini birleştirdiğinde (karma orgazm) en güçlü zevki alıyor.
Kısacası, her kadının bedeni farklı; klitoral ya da vajinal fark etmez, önemli olan senin kendini keşfetmen. 🤍✨00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Keske biraz açıklasaydın çünkü çoğu kişi ikisi arasındaki farkı pek bilmiyor kısaca açıklıyım;
Klitoral orgazm klitorisin dogrudan uyarılmadı ile olur ve bir çok kadın em kolay ve sık yapılan yontemdır kasılmalar çok fazla olmasada zevk fazladır.
Vajinal orgazm ise genel olarak zor olan bir şeydir kadının nerdeyse tüm vücudu kasılır ve zevk alışı çok fazladır ama her kadında olmaz ve kolay değildir hem uzun sürer hemde doğru noktayı bulmak gerekir13 Yorumla
Soran8 ayMerhabalar bir erkek olarak bir kadından daha iyi anlatmışsınız, tebrikler 🤗
- 8 ay
Cinsel konu hakkında az çok bilgim var teşekkür ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana
- 8 ay
Teşekkürler
8 ayEşin partnerin le bu durumu paylaşırsan eğer anlayışlı ve seni önemseyen biri ise bunu aşabilirsiniz. Alışkanlığını yenebilir kendinizi keşfedip daha güzellerini yaşayabilirsiniz
09 Yorumla
Soran8 ayEşim ya da partnerim yok 🙃 kendi ihtiyacını artık kendim gideriyorum böylesi daha risksiz ve beklentisiz
- 8 ay
Bak o da etkiler işte partnerle duygusal anlamda ve diğer konularda da artıları yaşarsın. Kendin yaparken de aynı anda doğrudan olmasa da küçük dıkunuşlarla klitoral destek yapabilirsin. Ama hiç bi şekilde tek başına yaptığından klitoral ın üzerinde zevk alamazsın
Soran8 ayŞu an ruhen kimseye odaklancak zamanda değilim bu yüzden biraz erteleyerek ilerliyorum 💕
- 8 ay
Kendini biliyorsun ne güzel 👍 tabi ki en doğrusu doğru zaman doğru kişi
Soran8 ayÇok tesekkür ediyorum 🙃
- 8 ay
Rica ederim 😇
- 8 ay
Merak ettim.. bi ayrılık ya da boşanma mı oldu?
Soran8 ayHayır bekarım
- 8 ay
Anladım 😊 o zaman siz ortaya karışık yapın :)
Gizli Üye(25-29)8 ayÇok mastürbasyon yapıldığı için klitoral orgazma alisiliyor ve vajinala geçmede zorluk çekiliyor
33 Yorumla
Cevap sahibi8 aySanane, gene çıktın piyasaya
- 8 ay
Sen kimsin aw
Cevap sahibi8 aySeni taniyan yakın biri hshdfgf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayKlitoral ve vajinal orgazm ilk defa duyuyorum ya cok geride kalmısım ben. Erkek arkadaşım elle bir türlü tutturamıyor beni zevke getireceği durumu ben kendim yapıyorum bunu nasıl aşacagız bilmiyorum ilişkiye gidemiyoruz Şu an daha öğrenecegim cokm sey var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ön sevişmede olmazsa yaşayamazsın tâbi ki. Kadınlar da yaklaşık 8 bin uyarıcı sinir ucu var. Bunları ön sevişmede keşfederek cinsel birleşmeye hazırlamak lazım sen bi de oral sonrasında ki ilişkiyi gör ilişkilerine kadar boşalırsın.
06 Yorumla
Soran8 ayBen yaşayamıyorum demedim klitoral orgazm daha şiddetli diyorum
Soran8 ayBacaklarımı titretecek kadar orgazm olurum ama klitoral orgazmda resmen kilit
Soran8 ay31 yasındayım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
8 ayalışkanlık etkili tabi ama biraz yapı partner.. kafa rahatlığı uyum.. acabalardan uzak kendin olabilme.. vs bir çok etkende var elbette.. oral seven bir deli olarak bence güzel.. lezzetli bir zevk.. saatlerce yapabilirm.. özel bir zevk
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aymaalesef mastürbasyonun etkileri bunlar , ama zamanla alıştır kendini vajinal konumda kendini keşfet en çok haz aldığın pozisyonları yakala ve orada bitir , zamanla alışırsın
00 Yorumla
8 ayvajinal orgazmin gercek olduguna inanmayacak derecede yasamiyorum 🤣
12 Yorumla
Soran8 ayBen de cok gec öğrendim
Soran8 ay30 yasında
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayVajinal orgazm diye bişey yok orgazma ulaştıran şey klitorisin uyarılmasıdır
04 Yorumla
Soran8 ayHerkes de uzman özellikle erkekler
- 8 ay
Öyleyiz çünkü onun kullanım kılavuzu bizde sizde diil
Soran8 ayDedi bir adam
- 8 ay
Dumur oldu bir kadın
- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin aceleci tavrı bunda etken fakat sanırım sizinki hayatınızda birinin olmaması kaynaklı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayilişki anında klitoristini okşamak gibi bi çılgınlık yapabilirsin 😅
015 Yorumla
Soran8 ayOnu yapmamak için soruyorum zaten :) dikkatli oku :)
- 8 ay
bunu yap diyorum bnde , zevkin ikiye katlanır
Soran8 ayBen doğal olanına adapte olmak istiyorum, vajinal orgamza
- 8 ay
ok anlıyorum gayretini , bunda sakıncalı bişey yok ki. orgazma yaklaşıncaya kadar dokunma , orgazma yaklaşınca dokun bi de o zmn yaşa zevkin şiddetini
Soran8 ayBayan olmadığın için ikisinin arasındaki farkı anlalayamıyorsun. Dokunmak zor ya da zahmetli degil olay dokunup dokunmamak da değil
- 8 ay
alışkanlık geçmez.. klitoral orgazma alışmışsın vajinal orgazm o kadar iyi gelmez.. Yol gösteriyorum anlamıyorsun başka yolu yok.. bildiğin gibi yap o zmn neden soruyorsun burada insanlara?
Soran8 ayVajinal orgazmı yaşayabiliyor musunuz ne demek? Kadınların vajinası var demek ki sorular ona ama her zamanki gibi görüşleri erkekler doldurdu şaşırtmadı.
- 8 ay
yanlış yere yazıyorsun şu an
Soran8 aySabah sabah bu ne ya 32 yaş ergenliği mi?
- 8 ay
hala yanlış yere yazıyorsun
- 8 ay
alışkanlık geçmez.. klitoral orgazma alışmışsın vajinal orgazm o kadar iyi gelmez.. Yol gösteriyorum anlamıyorsun başka yolu yok.. bildiğin gibi yap o zmn neden soruyorsun burada insanlara?
bn en son bunu yazdım benim için konu çoktan kapandı.. bildiğin gibi yap, sorma insanlara
Soran8 aySorup sormayacağıma sen karar veremezsin. Görüşünü yazdın geç git vajinan varmış gibi iddialaşma. Git kime sözünü geçireceksen geçir.
- 8 ay
geçirmiyorum da garip garip şeyler yazmaya başladın
- 8 ay
bunu yazmışsın
Vajinal orgazmı yaşayabiliyor musunuz ne demek? Kadınların vajinası var demek ki sorular ona ama her zamanki gibi görüşleri erkekler doldurdu şaşırtmadı.
bn sana böyle bişeyi nerde yazdım? - 8 ay
yanlış yere yazıyorsun diyorum daha garip şeyler yazıyorsun... mümkünse yazma olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayTabiki kusursuz olur zaten vajinal orgazm için pozisyon farkı şart
01 Yorumla
Soran8 ayMesela en iyi pozisyon hangisidir?
Sana yaşatmamislar. Kadın bedeninden anlayan birileri ile yap. Ergenlerle degil
01 Yorumla
Soran8 ay32 yaşındayım gidip 20 yaşındaki ile yapacak halim yok ki :) yaşamadım degil yaşadım ama soruyorum hani bende mi sıkıntı diye
Gizli Üye(18-24)8 ayİkisinin farkı ne peki sende yani orgazm olarak yine aynı kapıya çıkmıyor mu netice olarak
02 Yorumla
Soran8 ayHayır asla aynı değil
Cevap sahibi8 ayneden degil peki acarmisin
8 ayAlışkanlık tan kaynaklı bir durum gibi senin ki ikisi arasında çok büyük farklar var aslında ama değişik İyidir sana en iyi gelecek pozisyonu bulmak gibi
03 Yorumla
Soran8 ayHangi pozisyonda bu kolaylaşır?
- 8 ay
Gerçek cinsellikte misyoner ve senin kucakta onun ayakta olduğu pozisyon ama mastürbasyon da farklı
- 8 ay
Bide senin kinin yapısı nasıl bilmiyorum bilsem anlarım
Gizli Üye(25-29)8 ayİşi bilen zaten ıcındeyken senı klıtoralde uyarırdı
02 Yorumla
Soran8 ayOlay burada klitoral uyarma değil, vajinal orgazm yaşamak. Klitoral uyarsa vajinal zaten olamam
Cevap sahibi8 ayAnlatamadım vajınanın içindeyken vajınal zevk alırken ara ara pozısyona gore klıtoral uyarmadan yaparsa zevkın 2 ye katlar. Bu sekılde zamanla zaten vajınal zevk vermeye baslar en azından zevkın artmıs olur
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayPenis içinde uzun süre kalabiliyor mu o önemli?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÖyle kolay değil herkadin olamaz aslında her erkek yasatamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEşimde geç keşfetti vajinalı. Ama o da klitoral favorisi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 520 cevap paylaştı. Aynı durumdayız
32 Yorumla
Soran8 ayYani sende mi klitoral orgazmda daha çok zevk alıyorsun?
Gizli Üye(36-45)8 ayEşimde de aynı durum vardı ve aşana kadar çok uğraştık...
02 Yorumla
Soran8 ayNe mutlu size aşmışsınız
Cevap sahibi8 ayAştık evet ama hala ilişki esnasında eli klitorisine gidiyor...
8 ayAna vajinal orgasm daha doğal ve heyecan verici
01 Yorumla
Soran8 ayElbette daha dogal
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. diğerini bilmeden konuşma :D
10 Yorumla
8 ayNe tür bişey o dediğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayYaşatıyorum her türlü
00 Yorumla
8 aybu konulara hakim değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİçindeyken okşadığında daha çok hoşuna gider
00 YorumlaSenin ve vajinanın isteği öyle olduğu için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
8 aySanal da olsa o işin çaresi var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHiç yaşayamıyorum artık erkek arkadaşım yok
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayİkisi arasındaki fark nedir?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Önemli olan senin nasıl rahatladigin
00 YorumlaKlitoral yaşadm sadece bakire olduğum için
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBen yaşayamıyorum 4 yildir evliyim
34 Yorumla
Soran8 ayNeden peki?
- 8 ay
bekarken ıyıdı yanı
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayEvlimisin
00 Yorumla
8 ayKimle
00 Yorumla
8 ayAradaki farkı aciklayabilirmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayOnu yapmak kolay sonra sana hasta oluyolar shshsh
00 Yorumlahepsini dene
00 Yorumla
8 ayİster misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında