Hiç cinsellik yaşamamış veya bu konularda acemi olan birine vereceğiniz tavsiye ne olurdu?

Hiç cinsellik yaşamamış veya bu konularda acemi olan birine vereceğiniz tavsiye ne olurdu?

Önce kendi bedenini ve partnerinin bedenini keşfetsin, en çok dokunulmayı sevdikleri yer, en çok öpülmekten haz aldıkları noktalar vs. hangi pozisyonlardan ve fantezilerden hoşlanabileceğini düşünsün, hoşuna gidebilecek şeyleri daha zevkli hale getirecek püf noktalarını araştırsın ve partneriyle bunları mutlaka konuşsun.
Utanma, çekinme, korkma… Eşini, sevgilini ya da partnerini yani O’nu, onun bedeni ile birlikte ruhunu iyi tanı. Ön sevişmeyi ihmal etme, sevişme süreni uzat, sebişirken sınırları zorla, o sınırlar hazzın da en yüksek olduğu noktalar olduğunu unutma. Bencil davranma, onu mutlu ederken, onu tatmin ederken sen de tatmin olacaksın zaten. Ona odaklan. Bedenini temiz tut, her zaman bakımlı ve hazır ol. Gerekirse cinsel ilişki öncesinde onunla birlikte duşa gir, ona dokun, bırak o da sana dokunsun doyasıya. Oral seksi dene, onu, onun her yerini, alt dudak üst dudak her zerresini öp kokla yala em, acıtmadan ısır. Fantezileri unutma, iç çamaşırın dantelli, dekoltesi bol, yok gibi olsun, kolay parçalansın. Her seferinde farklı bir sürpriz ver ona. Her seferinde yeni bir pozisyonla yeni bir sürprizle, yeni hazlar yaşat, yaşat ki hazzı doruklarda birlikte yaşayıp, en derinlerin sıcaklığını hissedip, venüs tepelerinde gezerken volkanların patlamalarını, lâvların o koyu kıvamlı akıntısını birlikte yalayın.😎
Kayganlaştırıcı şeylere para vermesin boşuna. Eğer partnerinde bir sorun yoksa, yani yeteri kadar ıslanıyorsa.
Ayrıca, cinsel sağlık öğrensin. Cinsellik sadece o soksun ben içime alim demek değildir. Cinsel etik, cinsel sağlık gibi bir çok unsuru bilmen gerekir kızım evladım bunu okuyan kişi🙃
Erkekler de dikkat etsin lütfen🙏
Nerden öğrenecez peki
İnternette bu konuda içeriklere bakabilirsiniz🙃 Kızlar soruyorda da bunun üzerine yazılmış bir sürü bence mevcut.
Ben ergen yaşlarda internetten araştırmıştım.
Sevişme sürenizi uzatın, ve bencil davranmayın , cinsel ilişki karşılıklı haz alınırsa güzel ve anlamlı olur derdim özellikle erkeklere kadinlara oral seks yaparak kadını cinselliğe hazırlamalarini tavsiye ederim bu şekilde daha çabuk ve etkili bir karşılık alırsınız
🙏😊
Cevap
29Cevap
Seks sadece erkeklere bahşedilmiş bir şey değil, acı değil zevk almak için beraber olunur.
cinsel hedie vermem
Aracın motorunu önce biraz ısıt..
Ani kalkış yapma..
Aracı silkeleme..
Sakin ve yumuşak kalkış yap..
Ani hızlanma..
Kademeli vites artır..
Seyir halinde gözünü yoldan ayırma..
Trafik kurallarına uy..
Orta şeritte kal..
Sağını ve solunu arada yolla..
Girilmez yoldan asla girme..
Bence cinsel tercih diye bir şey olmadığını, onun adının yönelim olduğunu anlamaya çalışmasi önerisi yeterlidir
Yaşamadım ve tavsiye veremezdim...
Kendilerini hangi cinsiyette hissediyorlarsa onu bulmaları gerek. Cinsel yönelimi belirlemek ilk yapılması gereken şey. Bundan emin olunduktan sonra...
İnsanın önce kendi bendenini tanıması ve yapabileceklerinin farkında olması gerek. Kadın ya da erkek olsun. Nefes tutmak iyi gelmiyor muhtemelen.. diye düşünüyorum tavsiye değildir.
Merhaba! Benim vereceğim tavsiye öncelikle partnerine kessinlikle çok iyi güvenmeli ve çok iyi tanıması yönünde olurdu çünkü ne yazıkkı bazı insanlar sadece seks amaçlı birliktelik peşindeler bunuda çoğu insan analayamıyor ve ileriki zamanlarda büyük sorunlar ortaya çıkabiliyor.
Bunun yanında kessinlikle korunma kessinlikle dikkat edilmesi en büyük noktalardan biri biliyorsunuz cinsel yolla bulaşan hastalıkların çoğu tedavi edilemyor.
Arkadaş buradaki 20-25 yaşındaki, belkide hayatında hiçbir halt yaşamamış kuşbeyinlilerin “ben seksin ustasıyım” yalanını duymak içinmi yazdın?
ya da bu olaya kimler atlar diye özelliklemi yazdın
Öpüş okşa boynundan vs başlarken aşağıyı utanma çekinme iğrenme vb olmasın yapıştır geç bende bir arkadaştan duydum bunları 😅
Bağırsak kanseri olmamak ve orada bozlmaya uğramış hücrelerden mikrop kapmamak ve iyileşmek için uzun yıllar hastane hastane gezip şifa aramamak kalan ömrünü ve paranı hastane kapılarında harcamamak için uzak durmalarını tafsiye ediyorum.
Veremem deneyimim olmadı
Evlenınce artık
Amin inşAllah
İstemiyorsa zorlama.. birbirinize şekil verin ama değiştirmeye çalışmayın.. keşfetmeye çalış ama çalışırken kaybol, izler kalır, izler kalırsın 👍
Özel hayatını sormam sorulmasından dan nefret ederim merak etmek düşünmek bile cahillğini gösterir Anadolu öküz ve ineklerinin merakı bu
Bekar birinin buna cevap vermesi biraz saçma olur benim verebileceğim bir tavsiyem yok
Kimseye tavsiye veremem.
Herkesin tecrübesi farklı.
forstın olduğu kadar seviş ve çok partner değiltirme , olurdu
Yaşamamış birini henüz görmedim duymadım, hele ki kızlar evli erkeklerin peşinde geziyorlar ve ilk cinselliği onlarla yaşıyorlar hemde daha reşit bile olmadan
hayatın cinsellikten ibaret olmadığını zamanı gelince yaşayacağını. cinsellik için kendi değerlerini aşağı çekmemesi gerektiğini söylerdim.
Anlatılmaz yaşanır derim dmdn
Öyle değil yav 😅 neyi yapsın neyi yapmasın
Tamam işte bende onu diyorum sjdj
İyi tamam bir şey demedim da 😅
🤣
😅😅
Kadınla bolca seviş yala ve yoğur masajla :)
Bayan ise zamnini bekle erken bulasma
Ne halt yiyorsa yesin karsmm erkege
Verin bakalım.
Ben de bilmiyorum
Partnerine söyle korunsunnnn kondom taksin ben demedim enfeksiyonlardan kurtulamiyorum 😖
Kizlar oral yapmayan erkege sizde yapmayin
. Noktamı atayim arada yoklarım 😄
Karşıdakini mutlu etmeye bak kendi zevkini ikinci plana at
Gunde 50 musteriden cikan kadin dan her hastalik bulasir 30 dan asag olan bulun
aceleci davranmasinlar, eşleriyle yasasinlar
Evlen eşinle öğren eşinle yaşa derim
Hiç yaşamamış olanlar içindi bu tavsiyem 🤣
Daha yaşın çok genç peşin konuşma
Bi yerden sonra dayanamayıp denemek istersim
Neyin farklı mesela ☺️
Farklı olduğunu iddia ettin
Zamani bekle biri olur amasyada