Cinsel Yaşam Bir erkek neden küfürlü seks sever? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Erkek arkadaşım küfürlü ve soft olmayan seks seviyor. Neden olur? Güncellemeler8 ay Arkadaşlar normal hayatta söylemedi bunu sevgilim, yanlış anlaşılmış sanırım, reelde yapmadık, sexting de bir iki kez var şey yazdi ama oyle küfürler değil. Bir erkek neden küfürlü seks sever? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tahrik, unsuru, dürtü, heyecan arttırıcı özelinizde kırmamak laxım 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Al eline kitap ya da bir Googleye her şeyi oradan öğrenebilirsin 1 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Desar oluyirdur ama bununaltinda psikolojik sebep vardır kesin 0 14 Yorumla Soran 8 ay Yoo sağlıklı birisi ruhsal olarak Yorumla Aslanboğ 8 ay Sağlık olsbilir Yorumla Aslanboğ 8 ay Travma yok mu Yorumla Soran 8 ay Nasıl bir travma djdj sadece önceki ilişkisinde aldatildi sanırım Yorumla Aslanboğ 8 ay Belki sadece arsız dir dert etme Yorumla Soran 8 ay Ya arsız çocuk ds değil yani aşırı yerli yerinde birisidir Yorumla Soran 8 ay Bir de sexting de dedi bilmiyorum yuzyuze de yapmadık zaten Yorumla Aslanboğ 8 ay Yüz yüze tanıyorsun Yorumla Soran 8 ay Evet yuzyuze tanıyoruz ama yakınlaşma yaşamadık Yorumla Aslanboğ 8 ay Diğer insanlarla karşı nasıl Yorumla Soran 8 ay Çok kibardir, naiftir bana karşı da öyle, çok şefkatli davranır hep, sapık bir erkek değil sevimlidir Yorumla Aslanboğ 8 ay İyi o Zaman içindekini söylüyor seks te sanal da gerçek yakinlasinca zaten tam kişiliği görüceb Yorumla Soran 8 ay Buluştuğumuzda tek saçlarımı okusuyordu bebileyim bir anda çocuğun içinden aslan çıkacak djdjdjd Yorumla Aslanboğ 8 ay Oda seni yutucak Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay çok prno izlemiş karşındakine zevk vermeyi bilmeyen dngalağın teki o yüzden 2 3 Yorumla Soran 8 ay Djsksjdjdjdjd Yorumla Poyrazefe2531 8 ay Cok ayl Yorumla Poyrazefe2531 8 ay Ayp ama Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Nedenini bilmem ama ben çok severim 1 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. O an vahşi duygular dışarı çıkıyor kadınlar sever 1 0 Yorumla
FatherLui Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 955 cevap paylaştı. Renkler ve zevkler tartışılmaz derler 1 0 Yorumla
domaster Takip Et Xper 5 Yaş: 28 8 ay Ben direkt dirty talk yapıyorum ahaha işine gelirse 0 0 Yorumla
BforBaretta Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı. Hükmetme içgüdüsü 1 2 Yorumla Soran 8 ay Olabilir ben seviyorum böyle baskın olmasını ama bilmiyorum Yorumla BforBaretta 8 ay Olması gereken zaten Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Kötü huylu birisidir işte 0 16 Yorumla Soran 8 ay Ne gibi Yorumla Berat06905 8 ay Kaba saba birisi Yorumla Soran 8 ay Tam tersi birisidir ağzından küfür duymadım 1 buçuk senedir ama sexting esnasında iki üç kez argo kullandı Yorumla Berat06905 8 ay Reelde sandim bende Yorumla Soran 8 ay Yok be Yorumla Berat06905 8 ay Tanimadigin 1 insanla nasil 1 bucuk sene ya oha ben 2 gun zor dayanirim Yorumla Soran 8 ay Tanıyoruz neden tanimayalim Yorumla Soran 8 ay O tarz durumü yapmıyoruz reelde Yorumla Berat06905 8 ay Olm o zaman gercektede zamani gelmis te geciyor bile Yorumla Berat06905 8 ay Nasil yapmiyorsunuz? Nasil dayaniyosun Yorumla Soran 8 ay Bana saygı duyuyor o istekli ama ciddi olmadan yapmayalım diye karar aldık Yorumla Soran 8 ay Aahahhaha Yorumla Berat06905 8 ay Yahu neyin ciddiyeti girmeden bile rahatlarsiniz Yorumla Berat06905 8 ay Ama helal olsun iyi sabir Yorumla Soran 8 ay Evlenmeden olmaz Yorumla Soran 8 ay O istiyor ama benden çekiniyor Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok p*rno izliyor 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bad boy demek ki 0 3 Yorumla Soran 8 ay Yok ya kendi halinde adamdır Yorumla raif1923 8 ay onu demek istemedim iç dünyasında bad boydur yani fantezisi odur Yorumla Soran 8 ay Heee bilemedim Yorumla
batman7210 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 8 ay İyisini bul 0 17 Yorumla Soran 8 ay Ne gibi Yorumla batman7210 8 ay Küfürle seks mi olur küfür etmeyen seni zevke ulaştıracak birini bul Yorumla Soran 8 ay Küfür dediğim organiniz için s... k diyor Yorumla batman7210 8 ay Anlamadım Yorumla batman7210 8 ay Normalden yaz anlayalım Yorumla Soran 8 ay Biz bu işi yuzyuze yapmadık, yani sadece sexting yaptık 3 4 kez, sizin özel organiniza s.. ile başlayan kelimeyi diyo ona küfür dedim ben Yorumla batman7210 8 ay Alışık değilsin normaldir Yorumla Soran 8 ay Evetdogru Yorumla batman7210 8 ay Alışırsın zamanla Yorumla Soran 8 ay Bakalım ama reelde böyle yapamaz diye düşünüyorum Yorumla batman7210 8 ay Yapabilir bence uzak dur 😀 Yorumla Soran 8 ay Ondan mı uzak duruyum ahaha normalde aşırı kibar Yorumla batman7210 8 ay Aşırı kibar 😀 seni aldatinca görürüm Yorumla Soran 8 ay Ahahaha neden aldatsın Yorumla Soran 8 ay Birlikte olmuyoruz diye aldatan erkegin kendisine saygısı yoktur Yorumla batman7210 8 ay Geneli öyle demişti dersin Yorumla Soran 8 ay Valla kendi saygisizligi sırf bir kadınla birliktelik yaşamıyor diye aldatan da nebileyim Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sert yani 0 8 Yorumla Soran 8 ay Evet sert seviyo Yorumla Mrbrawn 8 ay Sen sevmiyor musun Yorumla Soran 8 ay Biz o tarz bir seh yapmadık henüz sexting de anladım Yorumla Mrbrawn 8 ay Hm bdsm seviyordur Yorumla Soran 8 ay Yani mesajda yaptık 3 4 kez orada işte organiniz için s.. k dedi aslında adı o ama ondan alışık değilim Yorumla Mrbrawn 8 ay Anladım ilk defa mı yapıyorsun Yorumla Soran 8 ay Evet ilk ilişkim Yorumla Mrbrawn 8 ay Hm iyi Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. temizini bul 0 3 Yorumla Soran 8 ay Nasil Yorumla kadınyokdertyok 8 ay sana saygı duyan Yorumla Soran 8 ay Duyuyor ama organiniz için s.. k dedi mesela Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zevkler ve renker 0 0 Yorumla
Mr_Director Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. çok p*rno izlemiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Tahrik, unsuru, dürtü, heyecan arttırıcı özelinizde kırmamak laxım
Al eline kitap ya da bir Googleye her şeyi oradan öğrenebilirsin
Desar oluyirdur ama bununaltinda psikolojik sebep vardır kesin
Yoo sağlıklı birisi ruhsal olarak
Sağlık olsbilir
Travma yok mu
Nasıl bir travma djdj sadece önceki ilişkisinde aldatildi sanırım
Belki sadece arsız dir dert etme
Ya arsız çocuk ds değil yani aşırı yerli yerinde birisidir
Bir de sexting de dedi bilmiyorum yuzyuze de yapmadık zaten
Yüz yüze tanıyorsun
Evet yuzyuze tanıyoruz ama yakınlaşma yaşamadık
Diğer insanlarla karşı nasıl
Çok kibardir, naiftir bana karşı da öyle, çok şefkatli davranır hep, sapık bir erkek değil sevimlidir
İyi o Zaman içindekini söylüyor seks te sanal da gerçek yakinlasinca zaten tam kişiliği görüceb
Buluştuğumuzda tek saçlarımı okusuyordu bebileyim bir anda çocuğun içinden aslan çıkacak djdjdjd
Oda seni yutucak
çok prno izlemiş karşındakine zevk vermeyi bilmeyen dngalağın teki o yüzden
Djsksjdjdjdjd
Cok ayl
Ayp ama
Nedenini bilmem ama ben çok severim
O an vahşi duygular dışarı çıkıyor kadınlar sever
Renkler ve zevkler tartışılmaz derler
Ben direkt dirty talk yapıyorum ahaha işine gelirse
Hükmetme içgüdüsü
Olabilir ben seviyorum böyle baskın olmasını ama bilmiyorum
Olması gereken zaten
Kötü huylu birisidir işte
Ne gibi
Kaba saba birisi
Tam tersi birisidir ağzından küfür duymadım 1 buçuk senedir ama sexting esnasında iki üç kez argo kullandı
Reelde sandim bende
Yok be
Tanimadigin 1 insanla nasil 1 bucuk sene ya oha ben 2 gun zor dayanirim
Tanıyoruz neden tanimayalim
O tarz durumü yapmıyoruz reelde
Olm o zaman gercektede zamani gelmis te geciyor bile
Nasil yapmiyorsunuz? Nasil dayaniyosun
Bana saygı duyuyor o istekli ama ciddi olmadan yapmayalım diye karar aldık
Aahahhaha
Yahu neyin ciddiyeti girmeden bile rahatlarsiniz
Ama helal olsun iyi sabir
Evlenmeden olmaz
O istiyor ama benden çekiniyor
Geri kafalı olduğu için
Bende sert ve küfürlü seviyorum
Çok p*rno izliyor
Bende zevke gelince sert sözler söylerim
bır bırınızın ılkı mısınız?
bad boy demek ki
Yok ya kendi halinde adamdır
onu demek istemedim iç dünyasında bad boydur yani fantezisi odur
Heee bilemedim
İyisini bul
Ne gibi
Küfürle seks mi olur küfür etmeyen seni zevke ulaştıracak birini bul
Küfür dediğim organiniz için s... k diyor
Anlamadım
Normalden yaz anlayalım
Biz bu işi yuzyuze yapmadık, yani sadece sexting yaptık 3 4 kez, sizin özel organiniza s.. ile başlayan kelimeyi diyo ona küfür dedim ben
Alışık değilsin normaldir
Evetdogru
Alışırsın zamanla
Bakalım ama reelde böyle yapamaz diye düşünüyorum
Yapabilir bence uzak dur 😀
Ondan mı uzak duruyum ahaha normalde aşırı kibar
Aşırı kibar 😀 seni aldatinca görürüm
Ahahaha neden aldatsın
Birlikte olmuyoruz diye aldatan erkegin kendisine saygısı yoktur
Geneli öyle demişti dersin
Valla kendi saygisizligi sırf bir kadınla birliktelik yaşamıyor diye aldatan da nebileyim
Sert yani
Evet sert seviyo
Sen sevmiyor musun
Biz o tarz bir seh yapmadık henüz sexting de anladım
Hm bdsm seviyordur
Yani mesajda yaptık 3 4 kez orada işte organiniz için s.. k dedi aslında adı o ama ondan alışık değilim
Anladım ilk defa mı yapıyorsun
Evet ilk ilişkim
Hm iyi
temizini bul
Nasil
sana saygı duyan
Duyuyor ama organiniz için s.. k dedi mesela
Ya bu fantezi bnde severmm
Zevkler ve renker
çok p*rno izlemiş
Fantezi olsun diye
Ozgyvensiz