- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
9 aynormal olduğunu düşünüyorum. yani her gün tatmin olmadığını var sayarsak. mastürbasyon belli bir yaştan sonra kesmiyor, sevişmek, içinden geldiğince dokunarak, arzulanarak yaşamak istiyor insan. bişeyler yaşamak istiyorsan, beğendiğin, sohbetini sevdiğin, kaliteli bulduğun biriyle yaşayabilirsin. dul avcısı diye bir kavim yok ayrıca :)
01 Yorumla- 8 ay
bu süper cevap olayı otomatik mi?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ayToplumda cinsellik sadece erkeklerin çok istediği, kadınların ise erkekleri kırmamak için yaptıkları bir aktivite olarak görülüyor. Ancak, kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır ve bu isteği asla belli etmezler. Sonra da acaba tek ben mi böyleyim diye morallerini bozarlar. Sende de böyle olmuş. Ama kadınlarda yaş arttıkça cinsel istek de aşırı artar ve ciddi sosyal hayatını etkiler. mastürbasyon yapıyorsun ama mastta adla yetmiyor. Yaptıkça yapasın gelir, asla rahat edemezsin ve buna da bir çözüm arıyorsun belli.
Ayrıca Dediğin gibi dul avcıları piyasa da fazla ve uzak durman lazım. 😊😊114 Yorumla
Soran9 ayÇok mantıklı değerlendirdin
Öncelikli olarak mastürbasyon kesmiyo
Ve bi erkekten çok daha fazla kez gün içinde s. KS düşündüğüme eminim
Cevap sahibi9 ayAşırı düşündüğüne eminim. Bayanlardaki istek bu şekilde olur zaten. Ayrıca sizin de aldığınız zevk bizim 10 katımız olunca o hazzı vücut istiyor. O haz vücudun ihtiyacı, eğer ona istediğini vermezsen oda seni böyle rahat bıramak. Ayrıca bir erkek olsa orgazm olacağın diye de bir şey yok. Yani senin şu an ihtiyacın olan erkek partner olsa bile duygusal bağ kurmadan pek zevk almazsın o ilişkiden.
Senin ihtiyacın olan şey çok etkili ve çok yönlü uyarılma sağlayan mastürbasyon teknikleri ile yoğun orgazm hazzını yaşayıp isteğini tam bastırman. 😊
Soran9 ayYorumların çok isabetli, duygusal boyut da istiyorum tabiki. O bambaşka bşy
Cevap sahibi9 ayOrgazm fiziksel bir şey değildir. Psikolojik ve duygusaldır. 😊😊 bir kadının erkeğine bağlanması, güvenmesi lazım. Duygusal bağ olandan sevişen bile tam orgazm olamazsın. Kendini yarım kalmış hissedersin. Ama bilinçaltım seni hayallere daldırıp farklı farklı erkekler ile cinsellik düşünmesi sağlıyor. Özellikse sana oral yapılması gibi hayallere dalıyorsun. Ama sonra pişman olup kendini çok kötü hissediyorsun dimi 😊😊
Soran9 ayHahah :) bu bilgi, bu donanım.. anlat diliyorum üstadım😂👌👏🏻
Cevap sahibi9 aybir şey anlatman için önce soru sormanız laızm 😊😊 sorularınıza göre bildiğim ölçüde cevaplarım efendim 😊😊
Ama bir kadın olarak en çok hayal ettiğin şeyin sana oral yapılması, oral ile 2 kez orgamz olduktan sonra hemen içinde girip orgazm nöbeti geçirmek dimi 😊😊😊 sonra elini kaldıracak halin bile kalmaz 😊😊😊
Soran9 ayDaha çok içimde olması aslında.. bunu çok özledim :( ama sevdiğim biri olsa keşke
Cevap sahibi9 ayİçinde hissetmek paha biçilemez desene 😊😊
Sevdiğin birisi ve onun penisi dimi 😊😊😊içinden hiç çıkmasını hiç istemezsin 😊😊😊 şu an bile onun hayali ile bir acayip oldun dimi 🤪🤪🤪
Soran9 ayEvet 🥲 aynen o durumdayım ya of
Soran9 ayAzıcık gizliden çıksana azıcık
Cevap sahibi9 ayGemime çıkıyorum
Cevap sahibi9 ayYeni gördüm kusura bakma
Kısa bir süre için çıktım😊
Soran9 ayTamam teşekkür
Cevap sahibi9 ayRica ederim 😊😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 9 ayMerhaba! Evet gayet normal 30-45 yaş arası kadınlar olgunluk aşamasında ve onlarda cinsel isteğin artması gayet normal menopoz öncesi dönemde kadınlarda ostrojen ve testesteron dengesinden dolayı cinsel isteği artması normal olur bunun yanında yaşla alakalı olacak ki kadın vücudunu daha iyi tanıyor ve tatmin olmayı artık becerebiliyor yani tecrübesinden dolayı stres yönetimi daha iyi oluyor bu yüzden senin şu an libidonun yüksek olması gayet normal
11 Yorumla- 9 ay
Teşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Yaşınız gereği fizyolojik tepkiler normal. İhtiyaçların giderilmesi gerek. Ancak bunu da duygusal bir bağ olmadan yaşamak istemediğiniz anlaşılıyor. Önceki deneyim tedirginlik oluşturmuş olmalı. Bu durumlarda gerekli davranış metodları bellidir aslında, konuyu kafanızda ahlaki bir zemine de oturtmak istiyorsaniz muhakkak daha detaylı bilgi alisverisi yapabileceğiniz desteğe ihtiyacınız var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 ayeve normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen kendini yaşlı psikolojisine sokma. Cinsel olarak enaktif olman gereken yaşlardasın. Daha önce bir evlilik yaşaman ve cinsel hazzın ne olduğunu bilen biri olman seni daha da fazla istekli yapıyor. Bunda bir anormallik yok. Bu durumun düzelmesi için ilişkiye girmen gerekiyor. Bunu ya evlenerek yapacaksın, ya da bir partner bulacaksın. Bunlar olmuyorsa da kendi kendini tatmin edeceksin. Sen yetişkin bir insansın ve ihtiyaçların var. Bunu gidermek için bir erkekle birlikte olman, seni dul avcılarına yem etmiş olmaz. Bunu istemiyorsan da diğer alternatifleri değerlendir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen 36 yasindayim. Libidom çok yüksekti. Hic evlilik de yapmadım. Cinselliği de evliliğe sakladım. Ama bu sene ne olduysa cinsel isteğim sıfırlandı resmen hiç yok. Bir senedir bi anormallik vardi zaten tamamen gitti en sonunda. Strese girmiştim ondan mı oldu bilmiyorum. Peki kaç yıllık evli kaldın, cinsellik iyi olduğu halde mi ayrıldın
102 Yorumla
Soran9 ay22-30 yaş arasında cinsel hayatım vardı, evliliğim aileler yüzünden sarpa sardı mlsf rayından çıktı bitti. İsteğin şak diye son bulması çok ilginç olmuş. Bende de olsa da rahatlasam bi valla
Cevap sahibi9 ayBenim geçen seneden bu zamana azalarak gitti ben de tabiri caizse kuduruyordum önceden. En güzel yaşlarında yaşamışsın işte ne güzel.
Gizli Üye(25-29)9 ayGayet normal bir önceki sevgilim 33 yaşındaydı ve o kadar istekliydi ki dışardan asla belli etmezdi bununla birlikte olmaya başladıktan sonra yandığını öyle bir farkettim ki keşke daha önce yapsaymışım dedi deliye döndü ama rahatladı onu doya doya tatmin edince sana tavsiyem güvenilir birini bul kesinlikle gerçekte etrafında olmasın sıkıntı yaratır hangi şehirdesin
110 Yorumla
Cevap sahibi9 ayUmarım görünce cevap verirsin eski sevgilimden dolayı çok iyi anlıyorum seni kötü hissetme sakın insan uzak kaldığı şeyi dahada çok ister ama güvenilir erkek olmalı unutma bunu
Soran9 ayTamam bence de öyle olmalı. Nerden anlıycam ama yalan çok, nası güvencem ki :/
Cevap sahibi9 ayGüven konusu hakkında konuşmak ister misin haklısın yalan çok ama az çok o davranışlardan belli oluyor sana tarif ederim ben
Cevap sahibi9 ayİnsanların davranışları konusunda usta biri var karşında😀
Soran9 ayAnlatsana nelere dikkat edeyim, aynı şehirde olmasın mı bi de neden ama
Cevap sahibi9 ayBaşka bir amaçla değilde sana hepsini anlatıyım burdan olunca iletişim vb bir şey bulup yorumları kaldırıyorlar
Cevap sahibi9 ayBu güven konusu olsun aynı şehir olayı vb kafandaki tüm soru işaretleri gider emin olabilirsin açıklaya açıklaya anlatcam çünkü
Cevap sahibi9 ayErkekler kadınların artık aşırı istekli olduğunu anlar ve kullanmaya çalışırlar ben gram kendi çıkarım için bir şey söylemedim belli ki temiz kalpli birisin 5 sene beklemişsin evlilik dışı olmaz diye o yüzden sana tüm detaylarıyla o taktikleri söylemek istedim erkek kafasıyla kadın kafası aşırı farklı çalışıyor bu konuda
Soran9 aySeni dinliyorum lütfen anlat
Cevap sahibi9 ayBekliyorum senin o güzel temiz kalbimi kullansınlar istemiyorum burdan cidden kaldırıyorlar yorumları hesap kapamaya kadar gidiyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gayet normal durum hatta bu yaşlar daha istekli olunan yaşlardır araştırmalar bile öyle diyor
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ay
Bence 34 yaşında bir kadının her gün cinsellik istemesi gayet normal.
Libido yaşla kaybolmaz; bazen tam tersine 30’lardan sonra zirveye çıkar.
Uzun süre ara verdiğinde, arzunun daha yoğun hissettirmesi çok doğal.
Yanlış olan “çok istemek” değil; yanlış olan kendini bastırmak ya da suçlamak.
Vücudun seni çağırıyorsa bu, canlı olduğunun kanıtı 💫
Unutma İstek bir yük değil, tutkuyu diri tutan en güzel kıvılcımdır 😏🔥10 Yorumla Çok normal bir durum bence 30-40 arası libido daha yoğun yaşanıyor hatta 35 yaş tam ergenliğe tekrar bir merhaba dediğimiz yaş olabilir. Buna engel olmak zor aynı durumları bende yaşıyorum. Özelikle boşanmış kişilerde daha yoğun olabilir çünkü belli bir cinsel düzene alıştıkdan sonra cinsel boşluğa alismamiz zor oluyor. Bunu bir şekilde doldurmak lazım.
10 Yorumlaİsteğin olması normal ama senin daha fazla istiyor olman cinselliği yaşayamıyor olmandan da olabilir. Bir de 30-35’inden sonra kadınlar kendini keşfedip cinselliğe daha yatkın olabiliyorlar. Durumun bu şekilde yani. Av-avcı ilişkisi görme durumunu. Güvenebiliyorsan…
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayCanli bir ornek olarak anlatayım. esim yaz ttailinde evden yaklasik 1 1bucuk ay tatil bolgesine gitti. Bende isime devam ettim donus asamasinda birlikte 1 hafta tatil yapip bir otelde eve donus yapacaktik.
O 1 aylik donemde esim sanki sexe susamış gibiydi , konuşmalar dayanamiyorum , cok ozledim tabi karşılıklı,
Geldik ne oldu? Beni bir ay yukselten ozledigim esim yani bir kere istekli yaptik ve o aonuk hayata geri donduk bende anlamıyorum istekli olmaktan yoruldum sanki sapik hissediyorum kendimi surekli kirmadan bahanelerle reddedilmek vs. Uzar gider.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişiye göre değişen bir durum bu. Bazısı 25 yaşında işi biter bazısı 45 yaşına kadar her gün canı ister
Birde o hormonları azdıran cips kuruyemiş vb yağlı yiyecekler vs yiyormusun çikolata kola tüketiyormusun bunlara bakmak gerek. Spor yaparsk enerjini biraz atabilirsin. Dul avcıları değilde adam akıllı bir partner bulursun güvenilir biri uzun süre devam edersin olmazmı07 Yorumla
Soran9 ayKuruyemiş yiyorum, özellikle kaju, spor yapıyorum bir süredir. Kadınlık hormonum biraz baskın sanırım, basenlerim geniş ve o bölgede kilom var.
- 9 ay
Spor olarak ne yapıyorsun? Kaju acayip bişe bence bırak :) o çok etkiliyordur. Fındık kaju badem vb tahminim bu tarz olanlar çok etkili. Ne kadardır kaju yiyorsun ve bu isteğin artması aynı zamanlara denk geliyormu?
Boyun kilon ölçülerin nedir?
Kadınlık hormonu baskın olması güzel bişe senin gibi istekli güçlü bir erkek denk gelirse mutlu olursunuz
Ama sporu bırakma enerjini atarsın hemde güçlü olursun
Soran9 aySpor olarak pilates zumba gibi şeyler
Ağırlık değil
Hareket odaklı
Soran9 ayArada yüzmeye de gidiyorum
Gizli Üye(25-29)9 ayGüncellemendeki yazıya ithafen yazıyorum: Referans aldığın görüşlerin güvenirliği şüpheli. Eşleri gerçekten ilgisiz olanlar olabilir tabii ki ama bence daha çok abartılı şikayetlerle eşlerini aldatmayı legalize etme amaçlı yaklaşımlar. Bence özellikle geçmişte ilişki de yaşanmışsa cinsel istek durumu fizyolojik olarak gayet doğal.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
9 ayTadını alan bir kadının cinsel isteği geçmez.
Ama hâlâ kendini obje olarak görüyorsun. Bu mentaliteden kurtul.
13 Yorumla
Soran9 ay:/ evet bu konuda sıkıntım var
- 9 ay
Sen de zevk alacaksın. Başkasının zevki için kullanılan bir obje değilsin
- 9 ay
acil fb yapman lazım
Gizli Üye(45 üstü)9 ayZaten bu yaş aralığı cinselliğin ve libidonun en yüksek ve en istekli olduğu yaş aralığıdır cinsellik gerektirir mi bilmiyorum ama bu yaş sınıfındaki olan bayanların gerçekten dolu dolu ve isteyerek partneri tarafından Oral yapılması onları en az dolu noktaya götürür bu yaş sınıftaki kişilere gerçekten oral seks yapmak onları Bulutlara çıkartır
10 Yorumla
9 ayResimde ki sen misin?
Bu arada tavsiyem erotik shopdan, realistik penis satın alman. Trendyolda bile sipariş verebilirsin. Paketleyip içinde ne var belli olmadan gönderiyorlar. Mastürbasyon kesmezse takma penisle içinde hissedersin en azından. Çünkü yüzeysel sürtünme değil içine sokmak isteğin var
00 YorumlaÖnce duygusal isteğini bastır birileri ile duygusal aşk yaşa illa cinsellik olucak diye bir kural yok dul avcısı kullanıp atacak adamlar çok maalesef buna dikkat et oyuncak felan kullan ya da sanaldan güvenilir birileri ile sexting yap ama buda güvenli değil bunuda tavsiye etmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi bi defa tadına bakmışsın, artık biliyorsun. Bu bir özlemdir. Çünkü daha önce tattığın ve bildiğin hissiyat ağır basıyor. Erkeklerde de durum böyle işte. Bakir de olsa o şevk insanın ayarını bozuyor.
Kadınlar da istek duyar, bu his kaybolmaz. Kendine dikkat et.
Seninle evlenecem deyip de sadece gerdek yaşayacak çok kişi var.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 878 cevap paylaştı.
9 ayKusra bkmada beden illaki o hazzi yasamali oncedn guvenini kazandigim biri vardi 2 sene boyunca guzelce beraberdik sonra bn bitirmek istiyorum dedi ve yoluna gitti bu surecte guven cok onemli onun gibi illaci guvenebilecgin biri varsa arada da olsa rahatlaman onemli el bir yere kadsr cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayinan seni anlıyorum canım.
benim de evli olmama rağmen sonra cinsel duygularım 35ten daha da kabardı❤️🔥❤️🔥😈 o yüzden gayet normal senin de bu durumun👍🏻
evli olmaman tabii ki bir dezavantaj bu konuda. fakat evlenene kadar beklemek de bilmiyorum ne derecede doğru? 🤔 belki de konuşup anlaşabileceğin ve kafana yatan biriyle belli aralıklarla cinsellik yaşayabilirsin
22 Yorumla- 9 ay
Hiç başka biriyle yapmayı düşündüm mu
Gizli Üye(30-35)9 ayYaş 30 hiç evlenmedim aynı yerdeyiz ablacım. Kendimi abaza gibi hissediyorum, evlenmeden yapmak istemiyorum ama evlenmiyorum da 😂
79 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@pisichik Etmeeem
Cevap sahibi9 ay@Deli1deli Evet aslında kimseyi rahatsız da etmiyorum, belli de etmiyorum kendi halimde yükseliyorum
Cevap sahibi9 ay@GovanıAli Evlenmeden olmaz değil olur ama sevişmek için çok aşık olmam ve güvenmem gerek öyle birini bulsam evlenirim zaten
Cevap sahibi9 ay@Deli1deli Kadın için belli etmek ekstra zor belli ettiğin anda ışığa çekilen sinekler gibi ben bunu kullanırım, iki posta atar yoluma bakarım kafasında herkes sıra oluyor peşinde. İstekli kadına kendini obje ya da et parçası gibi hissettiriyorlar
Gizli Üye(30-35)9 aySağlıklı ve kendine dikkat eden bir kadın için nirvana yaşları 30lardir asıl, değil azalmak artış da olur. Bazılarında 45 üstü bile eskisine göre artış olur. Seninki normal yani anormal değil.
Öncelikle şunu sorayim niyetin ne? Mesela zina olduğu için mi kaçıyorsun yoksa şantaj gibi durumlardan dolayı mı?06 Yorumla
Soran9 ayGünübirlik şeylerle tatmin olamayacağımı biliyorum, ve hatta ilerde evlenmek istersen bu tür şeyler başıma bela olabilir, damgalanmak istemiyorum
Cevap sahibi9 ayYaşadığın yer neresi? Büyük mü küçük mü?
Cevap sahibi9 ayAyrıca her ilişki günübirlik değildir
Soran9 ayKüçük yer evet
Cevap sahibi9 ayNüfusu ne civarda?
Soran9 ayOlabilir
Gizli Üye(30-35)9 ayBirini bul ama yasadigin yerden olmasın. Fazla detay verme çok azdığında git evine sağlam bir çaksın dön işine gücüne bak
12 Yorumla
Soran9 ayDiğer insanlar böyle mi yapıyo 😅😅
Cevap sahibi9 ayHayır herkes oyle yapmıyor ama biliyorsun ki kadınlar sonrasında sorun yasayabiliyor. Sen de biraz cekiniyor gibisin o yuzden oyle dedim. Kafan rahat olur sevisirken hem daha rahat olursun bu sebeple de daha guzel rahatlarsın
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
9 ayTadını bildiğin için istemen çok normal, evlilik dışı ilişki yaşamak istemiyorsan da kendini tatmin etmen lazım ama o da bir süre sonra yetmeyecek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ay33 yaşındayım ve gençliğime göre çok daha yüksek benim de isteğim. Zaten evlenip boşanmışsın ama. Dini korkularından dolayı değilse bence beğendiğin ve layık gördüğün biriyle düzenli olarak ihtiyacını giderebilirsin. Bu kadar tabularla yaşarsak gençliğimizin son demleri boşa geçip gidecek yoksa.
00 YorumlaTam güvenilecek bir insansın. Ama daha genç olduğunun farkında değilsin daha çoook devam edecek isteklerin doğal bir şey bu.
10 YorumlaVe her yaş daha da libidon yükselcek çünkü 30 lu yaşlar en verimli yaşlar vücut istiyor sen istemesen de
13 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayNormal orta yaş bir kadının en istekli olduğu dönemdir ilk ergenlik sonrası. şu varoş av avcı kafanı da değişmeni tavsiye ederim.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayCinselliği yaşadığın için istiyor olman çok normal çünkü nu bir ihtiyaç. suni yollarla bunu telafi edebilirsin
10 Yorumla
9 ay36 yaşındayım bazen o kadar zorlanıyorum ki ama aklımı işime verdiğimden dolayi idare edebiliyorum. Onurlu bir yalnizlik asağilik bir ilişkide olmaktan iyidir diuyorum. Seks oyuncaklari neden almıyorsun?
00 Yorumla
9 aySenin beklediğin aslında duygusal bir ilgi. Uzun süredir hayatında birisi olmamış muhtemelen ve Duygusal yoksunluk hissediyosun. yok mu etrafında güven veren birileri?
02 Yorumla
Soran9 ayValla kimle konuştuysam tek derdi hemen almak.. ya da evli olup gizleyenler var.. daha normal insana denk gelemedim
- 9 ay
Nasibin yokmuş öyleyse. Beklentin sadece mutlu edebilecek bi erkek oysa ki sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Şimdi en istekli yaşlardasın ve erkeğin yok işin zor. mastürbasyon yapmak ta fayda etmez o kadar yıl alıştın seks yapmaya. Ya evleniceksin tekrar ya fb bulacaksın canın istediğinde gideceksin yanına sağlam bi seks yapıp döneceksin
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayNormal veya anormal bu kişilerin mesrebine göre değişir ama bana soracak olursan evet normal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok normal çünkü bende yaşamak istiyorum ve bunui istemek en doğal hakkın ☺
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayGüncelemene aynen katılıyorum çok doğru, her zaman ilişkiye girmek mümkün değil bazen ayda 2 ayda bir, o zamanda dışarı bakıyoruz ve başka yerlerden umut ediyoruz vede buluyoruz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayBu yaşlarda öyle olur 40 tan sonra azir şu an en verimli yastasin
11 Yorumla- 9 ay
Her şey senin elinde
İleride istesende yapamayacaksın şu kısa hayatta en güzel yaşlarını boşa geçirme
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
9 ayNormal hep daha fazlası olsun isteesin ihtiyaç olduğunun farkına vardın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 974 cevap paylaştı. Denk gelmiştim orta yaşlardan sonra daha istekli oluyormuş kadınlar. Normal geldi bana
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
9 ayEvlilikten sonra bende yaşamadım ama vucut hormonal olsrak istiyor ve ağır basıyor
11 Yorumla- 9 ay
🔬 Biyolojik Faktörler
• Hormonlar: Evlilikle beraber düzenli cinsel ilişki beklentisi, beyinde dopamin (haz hormonu), oksitosin (bağlılık hormonu) ve erkeklerde testosteron seviyelerini etkileyebilir. Bu da isteğin artmasına yol açar.
• Stres azalması: Evlilik, güvenli bir bağ sunarsa, stres hormonu kortizol azalır. Bu da cinsel isteği artırabilir.
🧠 Psikolojik Faktörler
• Güven duygusu: Eşler arasında güven oluşunca kişi kendini daha rahat ifade eder, bu da isteği artırır.
• Onaylanma: Evlilik, kişinin “ben değerliyim, seviliyorum” duygusunu pekiştirir. Bu da cinsel çekimi güçlendirir.
• Duygusal yakınlık: Özellikle kadınlarda, duygusal bağ arttığında cinsel istek de yükselir.
👥 Sosyal Faktörler
• Toplumsal rahatlama: “Artık evliyim, ayıp mı olur?” kaygısı kalkınca kişi kendini daha serbest hisseder.
• Düzenli partner: Belirsizlik ortadan kalkar, düzenli bir cinsel yaşam beklentisi kişiyi daha istekli kılabilir.
⚖️ Ama unutma
Herkeste aynı olmaz. Bazılarında evlilik sonrası alışkanlık, monotonluk yüzünden istek azalabilir. Bu tamamen çiftin ilişkisine, iletişimine ve bireysel psikolojisine bağlıdır
Gayet normal 5 senedir olmaması ve önceki alışkanlıklarınıda özlüyorsun muhtemelen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
9 ayBir kere yapsan üç gün idare edersin. Bunu sen de biliyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayDüzenli cinsel hayatın olmadığı için sürekli istiyorsun. Muhtemelen kendine ve çevrene de hiç vakit ayırmıyorsun ki aklındaki tek şey cinsellik.
40 Yorumla
9 ayGayet doğal. Başkalarıyla kıyaslama bence. Libido kişiden kişiye değişiklik gösterir çünkü. Libidosu yüksek birisin belli ki. Yaş aldıkça daha doğrusu kendini keşfettikçe isteğin artıyor daha da artacaktır. Evlilik dışı ilişki konusu tamamen tercih meselesi. Ama mastürbasyon çözüm olmayacaktır bu durumunuza..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı. Sende zerre kadar akıl Yok, kendini ite kopuğa hoplatmak zorundamısın, ki illaki onlar seni hoplatacak, git düzgün birini arada bı hoplatsın seni bu kadar basit
00 YorumlaSelam. Aynı yaştayız bende de istek fazla. Yorgun olsam bile istiyorum ama haftada 4-5 sefer gibi. Her gün olması için istekli birisi hareketlendiren birisi gerekli
01 Yorumla
9 ayÇok normal ve doğal ayrıca 5 yıllık bir boşluk var Bunuda eklersek sen şu an kuduruyorsun, aklına ve kafana yatan biri varsa değerlendir derim sonuçta dünyaya bidaha gelmicez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
9 ayBen de 2 aydır evliyim eşimle her gün yapıyoruz regl harici hiç sekmedi bazı günler 2 defa oluyor yavrum seninki tabiki normal insan eksiklik hisseder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayİstemen tabi ki çok normal fakat karşına çıkacak insanların çoğu ya evli ya da sorunlu insanlar. Avcıları saymıyorum bile. Bu mevzuda yalnız değilsin. Benzer şeyler yaşıyoruz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayDüzenli cinsel hayat olmadığı için bu kadar istek duyuyorsun ve epey olmuş bunu yasamayali kafanın uyustugu guvenebilecegin birini bul duygusallık olmadan devam et
00 Yorumla
9 ayBen bekarım yaşım 36 sürekli yükseğim sanırım bu yaşlarda zirve yapıyor benimde cinsel partnerim yok güvenilir biri olursa nasıl olur merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
9 ayKadınların en verimli yaşları. Bu halde olman çok normal. Ama kendini kısıtlamana anlam veremedim. Kendine uyguladığın bu baskı istemediğin ya da seni üzecek hatalar yapmana sebep olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayİnsan çoğu zaman kendini tanımaya ayırıyor ve bu esnada içinde ki sese kulak veriyor. Ve sen şu an o eksik kalan ihtiyaç duyduğun cinsel sese kulak veriyorsun ama mantığın da dur diyor. Biraz kendini tatmin ile bu sesi bastırmaya çalışsan başarılı olamıyor musun?
00 Yorumla
9 aynormal okadar yaslı deglisn yanı birde 5 sene olmus ben 3 gündür sevişemiyorum elim titremeye basladı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı.
9 ayHerkezde cinsel istek farklıdır bir kadında böylesine istek olması adlında güzel bir şey ama evlenip yapma kararına bir şey diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aymaalesef cinsellik sadece erkeğin ihtiyacı gibi bir olgu var ama kadın erkekten kat kat ihtiyacı ve giderilmesi gerekn bir şey. İstemen gayet doğal o anları saçma sapan sebeplerden bitmesi daha da çekici etken eder hayata
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayDönemsel bir hormon artışı olabilir
ya da görsel uyaranlara maruz kalıyor ya da bağlantı kuruyor olabilirsin00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende boşandım, cinsellikten bir süre uzak kalayım dedim fakat cinsel dürtü sürekli geliyor ister istemez. Bundan kaçış yok gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bul bi fb güvenilir işini görsün nie kudura kudura zaman geçiriyosun ki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
9 ayİstekli olman normal kendini tatmin etmek icin oyuncaklar falan var aldin mi hic
02 Yorumla
Soran9 ayHayır
- 9 ay
Onlardan dene titreşimli falan araştir istersen boyle ruhun daralir stres sinirlilik bile olur
Gizli Üye(25-29)9 ayYooo senin gibi çok fazla var o kocasıyla olmayanların derdi kocasıyla ya yoksa onlarda ister
11 Yorumla
Cevap sahibi9 ayÇalışıyor musunn
Gizli Üye(30-35)9 ayBu yaşlar libido yüksek oluyor zaten bende senin gibiyim maalesef :(
11 Yorumla
Cevap sahibi9 aySen napıyon peki
- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler