Cinsellikte yasaklı ve gizli anlar mı daha heyecanlı, yoksa güvenli ve konforlu ortam mı?

Cinsellikte yasaklı ve gizli anlar mı daha heyecanlı, yoksa güvenli ve konforlu ortam mı?
Hepsini denemek lazım yatak daha rahat her pozisyon denersin. Dışarıda heyecan yüksek hele trafikte araç kullanırken çekilen oral seks gibisi yok 😂
Vallahi ben araç kullanırken bile penisinin yalanmasını isteyen erkek bile gördüm bu sitede bizzat konuştum öyle cinselliği tabu olarak görmeyen erkeklere hoşuma gidiyor
Cevap
18Cevap
Ormanda arabada gece vakti avazin ciktiginca
Harika
Katılıyorum
Yatak odası kesinlikle her zaman 1. Tercih.
Ama asıl rutini bozan farkliliklar daha heyecan verici
Dışarıda ufak tefek oynaşmalar olabilir de, evde sadece yatakta olmamalı 🤪. Mutfak, banyo, oturma odası.

Yasakli yerler.
Yakalanma korkusu her zaman daha cezbedici dir ama ben rahat ortam, severim çünkü, kafama rahat olsun ki partnerimi daha çok mutlu edeyim ☺
Gece kalabalık bir caddedeki otel odasının camında sokaktan insanlar geçerken üst katta kadın pencereden dışaridaki insanları izlerken
İkisi de ayrı keyif. Yatak güzel ama farklı yerler her zaman daha çok ilgimi çekiyor.. Hele de gizlice..
Konforlu ortam tabiki ya kimse rahatsız etmesin fantazilerini gerçekleştirebileyim
Hepsinin yeri ayrı, kimi zaman heyecan iyidir kimi zaman özgürlük
Her ikisi de hoşuma gider
Dışarda gizlice bir şeyler başlatıp bitirişi eve gidip mutfakta, oturma odasında, yatak odasında vs. Evin her yerinde yapmak.
Söylemeden geçmeyeyim, profil fotosuna bakınca huylandırıyor resmen ilginç bir foto
Ailesinin evinde gizlice
ikisi de olmalı o haz alınmalı
Public daha azdırıcı
İki duygunun da tadı farklı.
Sen nerede istersen
Yatakta rahatça
Yasaklı ve gizli
Balkonda sertçe
Sanırım komşularına görsel şölen hazırlayacaksın değil mi
Evet
Dışarısına bağlı
İkisi de hoş