Cinsellikte kendini görmek mi daha tahrik edici, yoksa tamamen karanlıkta olmak mı?

Cinsellikte kendini görmek mi daha tahrik edici, yoksa tamamen karanlıkta olmak mı?
Bence ikisinin de tadı ayrı 😌
Ayna karşısında olmak, hem kendini hem partnerini izlemek—göz göze gelip ateşi artırmak 🔥
Karanlıkta olmak ise hayal gücünü devreye sokar; dokunuşlar sürpriz gibi gelir, heyecanı katlar.
En güzeli bazen ışık, bazen gölge; çünkü tutkunun ritmi her zaman aynı kalmaz 💫
Merhaba! Aslında ayna karşısında ama belirli pozisyonlarda kucakta veya ayakta kendini izlemek bence dahada zevk verir özellikle ayaktaylen kadını kucağa alıp yapmak bence harika ve şöyle kadının arkası erkeğe dönük olacak kadında izleyebilsin diye bence farklı ve ilgi çekici gibş
Ben genelde doggy pozisyonunda partnerimi aynaya çevirir, arkadan pompaladığında aynaya bakarak partnerimin aldığı hazzı ve göğüslerinin her vuruşumda ahenkle sallanmasını izlemeyi seviyorum 😈
Harika
Teşekkür ederim, soru başarılıydı
Cinsellik fenomeni olmaya çalışıyorum o kadar olacak
Sana bu yolda yardımcı olmak isterim, benimde güzel fikirlerim ama erkeklerin soruları ve yorumları kadınların sprı5be yorumları kadar rağbet görmüyor ne yazik ki
Ayna da cinsel eşlik eder 🤪, mis. Karanlıkta cinsellik yaşamanın anlamı yok. Sevdiğim insanın yüz ifadelerini göremeyeceksem, vücuduna bakamayacaksam neye yarar böyle cinsellik?
Cinler*
Cevap
25Cevap
fark etmez ban..
Niye zifiri karanlıkta yapıyoruz ayna karşısında böyle loş ışıklı olsun sonuçta deliği kaçırmayalım
Ayna karşısında çok fena oluyor tavanda varsa özellikle
ayna karşısında daha heyecanlı olur diye düşünüyorum
Gündüz ve özel döşenmiş aynalı ortamda çok iyi bence.
Doggy pozisyonunda eşimi sertçe yaparken izlemek aşırı keyif veriyor
Karanlıkta mükemmel oluyor.
Herkesin kişisel tercihi var saygı duyuyorum
Tabiki bazıları görerek ister. Tercih meselesi.
loş ışık ve ayna karşısında efsane
ızlemek ızlenmek ıster herkes
Hepsini ayrı ama ayna kırılma noktası
Nasıl daha hissediyorsan, karanlıkta pek sevmem
ayna tavanda iken ve kamerada
ayna karşısında tabiki ;)
Ayna karşısında efsane oluyor
Ayna karşısında olmak daha kışkırtıcı
Peki senin için durum nasıl?
O an tüm ifadeleri, dokunuşları hem hissetmek hem görmek..
Görmek
Kesinlikle ben de görmek diyorum
Tavan boydan boya aynalı bir odada
Ayna
Ayna karşısında
Loş ışık.
Bence ayna karsısı ve loş ışık daha iyi
Ayna
Ayna karşısı
Ayna aşırı hoş
Karanlikta amasyada
Disarda en zevkli