Erkeğin işi ‘kaydırmak’ değil mi, niye şişeden yardım alınıyor¿

Erkeğin işi ‘kaydırmak’ değil mi, niye şişeden yardım alınıyor¿

Bunu kadının tercihi ya da erkeğin beceriksizliği diye basite indirgememek gerekir. Bizim toplumda kadının evlenmeden önce cinsellik yaşaması ayıp karşılanır. Evlilik çağına gelmiş çoğu genç kadın, ilk gece korkusuyla ve canının çok yanacağı düşüncesi ile doluyor. Evlilikte bunu aşmasını sağlamak eşe düşse de, çoğu erkek de tecrübesiz olduğu için başarısızlık kaçınılmaz oluyor. Burada kadına ya da erkeğe suç ya da sorumluluk yüklemek haksızlık olur. Tabi biraz eğitimli insanlar ise, bu konudaki sıkıntıları ve olabilecek olumsuzlukları gidermek için önceden tedbirlerini alabilirler.
Ya arkadaşım ben iri yarı bir adamım ve minik çıtır en fazla 50 kilo 1.60 boy kız istiyorum beni1.90 boy 110 kilo spor yapıyorum 19 santim kalın aletim var eski sevgilim de 5 yaş küçük ve dediğim gibi bir kızdı mecburen daha rahat olsun diye kullandım
Seks iki taraflı yani bir kişi üzerinden değerlendirilmemeli o an kadın yeteri kadar tatmin olamamış olabilir belki gerginlik aklı başka yerdedir belki sağlık sorunları olabilir vb
Kadın vücudu sadece partnerin becerisine göre tepki vermiyor gadın. Stres, kullanılan ilaçlar, hormonal dönem, hatta ortamın ruhu bile etkiliyebiliyor. Yani partner süper olsa da bazen kayganlaştırıcıya ihtiyaç duyulabiliyor.
Ama bir yandan da erkeğin ilgisi, özeni ve ön sevişmeyi önemsemesi büyük fark yaratıyor. İlgisiz, hızlı davranan, kadının hazır oluşunu önemsemeyen erkeklerde beceriksizlik payı devreye giriyor bence.
Yani, yüzde yüz erkek beceriksizliği demek doğru değil ama erkeğin kadını hazırlamaması çok büyük etkenlerden biri.
Tabii her zaman erkeğe yüklenilmez jddj
Ol bana ne ol
Ol şey de; erkeklerin beceriksizliği de djd
Aynen yürü be aslanım benim sjfj
Bence gerek yok kadınını iyi ıstalabilmelisin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap
117Cevap
Merhaba! Detaylar bazı erkekler için kılıç saplar niteliğinde olmuş bi nevi haklısın erkeğin işi kadını zevke getirip kadının kendi vücut sıvısıyla kayganlasmasını sağlamak ama şöyle sıkıntılarda çıkıyor çünkü bilirsin kadının ıslanması birazda kadına bağlı bir durum çünkü kadının o anki ruh hali stresi gerçekten bu konuda çok önemli bazen erkek ne yaprsa yapsın kadın yeteri kadar ıslanamaz bu durumda bence kayganlastırıcı hayat kurtarabilir.
Bende geçen gün öğrendim okey’in aromalı kayganlastırıcıları var ve yenilebilir yani kullandıktan sonra oral yapılabilir dengede çok güzel bir şey degilmi e boyle bir imkan varsa neden kullanılmasın ki!
Kesinlikle erkeğin beceriksizliği kadını hem psikolojik hemde fiziksel olarak sekse hazırlamak erkeğin işidir. Güzel sözler minik dokunuşlarla kadını psikolojik olarak rahatlatmalı ve uzun bir ön sevişme ile de iyice ıslatmalı yoksa seks kadın içinde erkek içinde zor olur. He fantezi olarak tükürme falan olursa orası başka tabi tercih meselesi
👏
Çok kırıcısın ya erkek olarak şöyle bir şey desen utancımdan cinselliğe küserim dhdkddjk Ya tabii ki kadın fizyolojisini sizin kadar iyi bilemem ama ıslaklık ve kayganlık biraz da kadının elinde değil mi? Erkek ne yaparsa yapsın yine de ıslanamama durumu olma ihtimali yok mu? (Erkekleri savunmuyorum linçlemeyin 😂)
Kadını kıvama getirmek erkeğin işi, aceleci davranıp ön sevişmeyi atlamadığı sürece sıkıntı yok. Eğer elinden geleni yaptıysa ama olmadıysa, o zaman kadındadır problem
Bu konuda %100 haklısın zaten. Seks benim için sadece finaldir. Ön sevişme olabildiğince uzun tutulup kadına da erkeğe de en yoğun zevk ve uçuşlar o şekilde yaşatılmalı. Ama dediğin gibi çoğu erkek sıfır duygu ve hissiyatla girip çıkayım bitsin kafasında. Herkes hak ettiği gibi biriyle olsun diyelim o zaman
Bu kadının vücudunda eksik olan bi şeyi neden erkek tamamlasın
Bazı kadınların hormonsal bozukluğu vardır ve bedeni sıvı üretmez
Bunun için kadın doktora gitmelidir
Kuruluk kadının sorunudur
Doktora gidersiniz ve doktor çözüm bulur
Bu kadar basit
Hayır bu kadının sorunu değil eğer ilaç falan kullanmıyorsa. Erkeğin problemi.
bu iş biraz göreceli aslında, bazen kadın piskolojik olarak az sulanır, ya da girçık lar uzarsa doğal olarak kurumaya başlar, ayrıca yaş ilerledikçe sulnma azalır bunlar etken , ama anl tercih içinde şart , yni kayganlştırıcı aslında çok işe yarıyormuş yazarken farkettim 😋
Erkeğin beceriksizliği, önce en az bir yarım saat oral yapıp ön sevişmeyi sağlam yapıp vajinayı kaygan ve ilişkiye hazır hale getirmesi gerekir erkeğin, sonra zaten ilişki sırasında da kadının sıvısı yeterli geliyor kayganlaştırıcıya gerek yok
Yani aslında aceleci olmazsak, 7-8 dürtme darbesi sonunda 3'te 1'ini sokup, sonrasında da içerde ıslandıkça daha fazlasını daha fazlasını diyerek tamamını sokabiliriz ve bu hali çok daha tahrik edici olur hem kadın hem erkek açısından ama sanırım çift olarak aceleci oluyoruz ya da o anki zevki, seks süresine katmayı ve seksin süresini uzatmayı seçiyoruz :))
her şey beceri veya beceriksizlik değildir. İki tarafta sağlıklı ise ve ihtiyaç duyuyorsa elbette bu ayrı. O zaman yine iki tarafada bakılmalı. Belki kadın yoğun stres altında ya da aşırı heyecanlı... Utanma durumu vs..
Erkek ise tecrübesizse çoklu uyarmayı bilmiyorsa bu da çok ayrı
Fazla komplike😅
Bence de erkeğin beceriksizliği. Önsevişme yapmayan ya da kısa tutan vs
Bence sağlık sorunun yoksa erkeğin beceriksizliğidir ya da kadın erkeği istemiyordur arzulamıyordur diye tahmin ediyorum
Tercih ve zevk meselesi, sadece ihtiyaçtan alınmaz
İkisiyle de alakası yok kayganlaştırıcı gereklidir. Sünnetsiz peniste kayganlaştırıcı gerekmez çünkü vajinayı tahriş etmiyor ama sünnetli penisli erkeklerde gerekiyor genellikle kayganlaştırıcı. Kadının yeterince ıslanamaması da buna bir etken tabi
Çok manipülatif soru. Ya kadının beceriksizliğiyse :)
Yoo değil 🧌
inanmıyorsan aha dayıya sor: chatgpt. com
Sen sor
üşenmedim sordum:
-bu soru manipülatif mi?
Evet, bu soru manipülatif olabilir. Çünkü soruda iki taraf arasında bir suçlama ya da sorumluluk dağılımı yapılıyor gibi bir izlenim oluşuyor. Bu tür sorular genellikle iki tarafı karşı karşıya getirerek birini suçlama amacını güder.
Kadınların kayganlaştırıcı kullanma ihtiyacı, çoğunlukla kişisel tercihlere, fizyolojik duruma, hormon seviyelerine, veya bazen partnerle olan uyuma bağlıdır. Bunu sadece erkeklerin "beceriksizliği"ne bağlamak, çok dar bir perspektife sahip olur ve bu tür genel geçer çıkarımlar yapmak doğru olmaz. Ayrıca kayganlaştırıcı kullanımı her iki tarafın da rahatlığını artırmak için tercih edilebilir ve cinsel ilişkiyi daha keyifli hâle getirebilir, bu da bir tercihtir.
Soru, farklı deneyimleri ve tercihler arasında dengeyi göz ardı ederek, iki tarafı birbirine karşı bir tür "suçluluk" üzerinden konumlandırıyor. O yüzden biraz manipülatif bir dil taşıyor diyebiliriz.
Ay sanki kendi yazmış, üşenmedim diyo sjdjs
sdfkgjhjdgh sormaya üşenmedim. yeni sekme açtım. soruyu yazdım. cevabı bekledim. kopyaladım. bu sekmeye geçtim. yorumlaya bastım cevabı yapıştırdım. göndere bastım. uzun iş :D
Oha ay ne uğraş vermişsin ya inanamıyorum 🥹🥹
Anal için ilk başta şart tır. Vajinal ise kadının ıslanmasıyla alakalıdır oda ya çok alkol uyuşturucu vs kullanırsa ıslanmaz ya da sorun vardır ıslanma da. Ama nadir de olsa erkek kadını sexe hazırlayamıyor olabilir
Max yarım saatlik aktiviteden sonra kurumaya ve yanmaya başlayan kadınların beceriksizliğidir😆
😒 Hıı tabii
😂😂sevişmeyi bilen şişe sokmaz ilişkiye
Ahahah çok iyi
Ahaha öyle ama
Haklısın bal djd
Bazen yaşanan sağlık problemleri veya geçmiş travmalar kadında bunun önüne geçebilir. Farklı gözlerle de bakmanızı tavsiye ederim. Ön yargılı olmamak lazım diye düşünüyorum. 😉
Ön sevişmeyle, sular seller gibi olmuyorsa bir kadın, kayganlaştırıcı vb, şeylerden alınan yardımla yapılan seks her açıdan eksiktir ve asla nirvanaya çıkamaz kadın.
yeterli ısıtmayı ve o sıcaklığı korumayı beceremediği için erkeğin suçu. bir istisna çok nadirde olsada koyu bir akıntıya sahip olduğu için kayganlaştırıcı gereken kadınlar var
Beceriksizlik veya tercih olarak algılamamak gerekir bazı kadınlar acıyacak korkusu ile sulanmıyor ne yaparsan yap zevk suyu yeterli gelmiyor kayganlaştırıcı bazı ilişkilerde mecburiyet diyelim
Kaynak, kaydırmak falan denince aklıma bir oyun havası geldi. 🤣😂
😅😅
Sisedan yardim alanda ne bileyim beceremiyo demek
Erkek uzun uzun bi oral yapsa olay çözülecek😅
Orala gerek yok
Gerekirse el ile de olur
Erkeğin vajina da beceriksizliği , analda kadının be erkeğin tercihi. Tabi anal çok yaptıysan çok gerek olmaz.
Dil gibi doğal bir şey varken, kimyasal içerikli ürüne gerek yok. Dili kullanmayı bilmek lazım.
Hem konuşurken hem de...
Duruma göre değişir kadında ıslanma problemi varsa kadınsal bi durum yok kadın ıslanıyor ama erkek onsevismeyi yeteri kadar yapmıyorsa erkek suçlu
Alttan kaydırgaçlı üstten kaldırgaçlı çok uydurgaçlı geçirgeç 😀
Duruma göre değişir aslında ama bu işte öncelik kadının olmalı o kesin, erkek bir şekilde tatmin oluyor zaten.
Evet erkeğin beceriksizligidir onu onsevismede sulandirip isteklenditip girişe hazirlayamayınca kayganlatirici şart olur
Erkeğin beceriksizliği diyelim tabi bazı kadınlarda anormal durum vardır onlarda erkeğin yapabilecek birşeyi yoktur mecburen kullanılmalıdır
bende onu gerek yok uzun ön sevişme zaten kaygan oluyor bana da yerleştirmek kalıyor önden arkadan yapmam zaten girmez
Bir erkeğin becerip beceremediğini anlayabilmek için kayganlaştırıcı Losyon kullanmasından anlayabilirsin eğer o erkek kayganlaştırdığı losyonu sana sürüyorsa demek ki hiçbir zaman zevk alamayacaksın😆
Ne olursa olsun sonunda suç bize patlayacagindan erkeğin suçu 🤣
Beceriksizlikle bir alakası yok bence... olursa daha iyi olur
kayganlastırıcaya ne gerek var kadın agız yaptıgında zaten yaş olur ondan sonra devam
Yine erkekler suçlu.. Şu erkekler bir türlü yaranıyor mu size ya pes..
Ne şişesi ya fistigi balandiramayani yaniniza sokmayın:)
Her ikisi da olabilir. Aktivitenin sonunda Coşku ile süren bir hikaye çıkıyormu ona bakmak lazım.
Kadın islanmadiysa bu bir ihtiyacdir. Ve asıl sorulması gereken şey kadının neden islanmadigi.
Açıklamak zor sms kadın karşısındski erkeği istemiyordur kesin veya zordur
Axı önce emicen suyunu çıkarıcan al sana kayganlastirici ehehehühe
Erkeğin beceriksizliği kayganlaştırıcı olmadan da kayganlaştırabilir söylememe gerek yok
Kadın acımasın diye kullanır, erkete zor girmesin daha kolay kaygan olsun diyerek ister.
Sonuçta iki tarafında ihtiyacı ama önden kayganlaştırıcı kullanılmaz vede gerek yok.
Kaliteli bi oralla tüm zemini kaydırırsınn 😀
Kadın isteksizse erkek amuda bile kalksa nafile
Bence gereksiz zaten kadının sıvısı yetiyor
Bu kadının uyarılmasına bağlı birazda õn sevişmeyi öğreniyor insan yastığa sarılarak 😂😂😂
Ben hiç bir zaman gerek duymadım
Çünkü partnerim çeşme gibi akmadan içine girmem
Kayganlaştırmadan girmeye çalışan denyoyu kim buluyorsa suçlu odur.
Erkek beceriksiz veya kız oğlanı sevmiyordur bir diğer ihtimal ten uyumu yoktur.
Erkegin beceriksizligi bence. Kadini istetmeyi basaramamak seksi bilmemesinin eseridir.
Erkeğin beceriksiz ve aceleciliğindendir, gerek yok yani doğalı kadında ya zaten djdj
Erkeğin beceriksizliği o. Anal olsa kayganlaştırıcı lazım ama vajina olunca gerek olmaz.
Popodan nadıl yapacaksın kayganlaştırıcısız çok bilmiş
@Yamaç3531 niye
Konu popo değil sjd
😀😂😂😂😂😂😂
Kayganlastirciya gerek yok ki erkek oraya yalmli ve azdırrk kız sulnır zaten
@Sosyetic_SheqiiL ne ki
@doktorayasin popo sulanıyor mu hiç yapmamışsın belli
Popodan bahs etmiyor soruda🤦🏻
Sana göre yapmadm en az 9 tane sevgilim oldu 😏 hiçbiri de dayanmıyordu çok yapyorsun diye mesajları hala duruyor 😏
Zevk meselesi fakat bazen ihtiyaç için kullanılabilinir.
Eğer sağlıksal bir zorunluluk yoksa ihale erkeğe kalır 🤣🤣
Sağlıklı her kadında ıslanma olur. Tabi erkekte işini bilmeli.
Ne alaka ya, ikiniz için. Bizim Türk insanlarimizda neden hep olayı bir tarafa çekme isteği var, her şeyde bir sorun küsür arama peşindeyiz. Insaniz farkliyiz kimisi iki dokunmayla siril siklam/erekte olur kimisi uzun uğraş sonucu anca olur kimisinde sağlık sorunu olur az olur ve kayganlastirici bu yüzden iyi olur vs vs adamlar kullanılsın diye üretiyor bizimkiler de yaris içerisinde kimin beceriksizliği yüzünden diye suçlu arama peşindeyiz sonra ülke/millet olarak niye gelismiyoz…🙄🤦♂️
Burada iki taraftanda kaynaklanan sorunlar olabilir
Beceriksizlikle ilgili oldugunu düsünmüyorum. Daha fantazisel ve daha kolay germek icin. Ve kadinin canini yakmamak icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?