Cinsel yakınlaşmada en çok hangi başlangıç seni daha çok etkiler?

Cinsel yakınlaşmada en çok hangi başlangıç seni daha çok etkiler?
Merhaba! Aslında ben hep şöyle düşünüyorum kadın bence biraz sertlikten hoşlanır ilk önce ellerimiz ile hafif ve küçük dokunuşlar yaparak kadını biraz kıvama getirmek ve en sonda kadını kendine çekip dudakları emmek bence çok daha zevkli olur.
Ellerle başlamalı; parmak uçların, partnerinin vücudunu adım adım keşfedercesine, sanki savaş öncesi keşfe çıkan birlikler misali nazik ama kararlı bir şekilde ilerlemeli. Her dokunuş “sen benimsin” çağrısı taşımalı, partnerinin nefesinde sessiz bir çığlık yaratmalı; hafif, kıpır kıpır dokunuşlar benimsin, bana aitsin hissiyatını uyandırmalı, bedenler heyecanla titremeli. Dudaklar birleştiğinde ise, yağmurun toprağa kavuştuğu anın müjdesi gibi, toprağın yağmura duyduğu hasret kadar doğal ve tutkulu bir bağ olmalı; nefesler birbirine düğümlenmeli, her solukta karşı tarafın varlığı daha da derinleşmeli, ve zaman, sadece bu birleşmenin ritmine uyan bir sessizlikte eriyip gitmeli.
Çoğu kişi için ellerden başlamak daha güvenli ve kontrollü bir başlangıçtır, sonra dudaklara geçmek doğal bir ilerleme sağlar.
Partnerin tepkisini gözlemle; rahat görünüyorsa dudaklara veya daha samimi dokunuşlara geçebilirsin.
Tek tek özenle cevap veriyorum hahaha
Cevap
21Cevap
iki şekilde de olur.
Dudaklardan başlarsa çok fena şeyler çıkar ortaya...
Kesinlikle
Sevgilim olduğum insanın ilk önce elini tutmak isterim. Öpüşmek sonra ki aşama.
O ana bağlı ama ellerle ilerlemek daha doğru
kalçadan kavrayıp çekerek başlamalı sonra dudaklar göğüsler vsdevam eder gider
ikisi de olabilir benim için... dokunup da öpüşülebilir öpüşürken temas da ogüzel
Gözlerle dokunmalı önce, bakışı davetkar olmalı ve uyandırmalı
kadının hassasiyetine göre değişr
Genelde ikisi aynı anda başlıyor
Bacakları okşamayla başlanmalı
ablam senin tüm soruların neden cinsellik sorabilir miyim bende bunu?
bırak kız o kirazları
Dudaktan tabiki
Kesinlikle
Çilekli ruj sürüyorlar ya o çok güzel oluyor
Dudaklardan başlamalı
Diller de buluşmalı bence
kulak memesinden
Ellerden amasyada
Dudaktan
Dudaklar yakıyor beni
Hep beraber...
Eller