Yay erkeği olan ya da tanıyan, seven, sevişen anlatabilir mi? Nasıl sever? Yatakta nasıldır? Nasıl bir insandır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)8 ayBen yayım, yalnızlığı severiz, cinsellikte doğallığı severiz, akıllı demeyeyim de çok farklı düşünürler, hayvanları çok severler, lüzumsuz şeylerden rahatsız oluruz. Genelde eski sevgilimizi unutmayız, ama seversek karşımazdakini çocuk gibi severiz vs vs
07 Yorumla
Soran8 ayEski sevgilisini unutmuştur umarım ya
Cevap sahibi8 ayBen kendimi anlattım, arkadaşa bir şey diyemem
Soran8 ayEski sevgilini unutmadan başka biriyle görüşür musun peki?
Cevap sahibi8 ayTabi görüşürsün, hayat bitmedi sonuçta. Sadece unutamama problemleri oluyor, ama sevgi saygıdan kayıp yaşamıyoruz. Gerçekten iyi bir kadın olursa aşık oluyoruz
Soran8 ayOnun için iyi bir kadın olacağımı düşünüyorum inşallah üzmez beni 🥺
Cevap sahibi8 ayUmarım kardeşim, herşeyin gönlünce olur
Soran8 ayTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben yay burcuyum ama sizin hala 4000 yıllık asurlardan kalma buraca inanmanız acayip
yahu 196 bilim insanı burçlar yalandır dedi manifesto yayınladı
siz hala inanıyorsunuz
yahu biraz akıl lütfen biraz bilim04 Yorumla
Soran8 ayKendi gözlem ve deneyimlerime dayanarak burçlar tabii ki bir insanın tüm kişiliğini belirlemez öyle olsaydı dünyada sadece 12 tip insan olurdu ama genel hatlarıyla benzerlik gösteren aynı burçtan çok fazla insan var, ben mesela burcumun tüm özelliklerini taşıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yayım giyim ve fabtaxi konusunda cesurum Cesur bi partnerle yatak odasında sınırları yok ettik yine ederiz
09 Yorumla
Soran8 ayBenim sevdiceğim şuanlık cinsellikte sır gibi sanki yaramaz bir yanı var gibi ama masum bir yanı da var gibi libidosunu anlayamıyorum o yüzden
Soran8 ayKişilik olarak cesur biri, cinsellik konusunda nasıl bilmiyorum keşke bilsem tutucu değil ama nasıl desem ya masum rolü yapıyor ya da gerçekten masum anlayamıyorum. Ben fantezi severim, toplum içinde direkt sevişmem ama toplum içinde oyunlar oynamaya varım
Soran8 ayVibratör takıp uzaktan kumandasını cebine atmak olur 😂 of bende ne numaralar var da o aşamaya geçemedik
Soran8 ayOlmaz başım bağlı 😂 yani bağlanacak inşallah, bağlansın ya çok seviyorum ben bu adamı
8 ayYayim ve ben genelde sveişirken kadini yataga bagliyorum
06 Yorumla
Soran8 ayFantezi sever yani
- 8 ay
Evet. Hükmeder yatakta
Soran8 ayÖyle bir adam ki zaten bana istediğini yapabilir, yapsın 😂
- 8 ay
Kilici keskin olan kazansın :)
Soran8 ayO kessin ben onun kılıcını bilerim
- 8 ay
Harikasın. Seni evi cevrie becerirken pestilin cikacak
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Libido her zaman tavan oluyo🙈😋
012 Yorumla
Soran8 ayHadi inşallah
Soran8 ayO bana dayanabilsin de
Soran8 ayAşkından ölüyorum adamın, biraz ilerletsek kucağına atlayacağım ama ağırdan alıyor neredeyse mektuplaşacağız eski aşıklar gibi 🤣 bu da hoşuma gidiyor aslında ama yanıyorumm
Soran8 ayYok mesafeli değil de ağırdan alıyor işte zaman ayırmak, emek vermek istiyor ve bu çok kıymetli ama sonraki aşama için çıldırmadan edemiyorum
Soran8 ayNiye istemesin ki? Değer verdiğini gösteriyor, söylüyor da benimle güzelce ilgileniyor ama ben ona daha hızlı kapılmış olabilirim 😂 o olduğumuz aşamada kendi hızında ilerliyor ben ona vuruldum çoktan ama kuduruk aşkımı içimde yaşayıp ona ayak uyduruyorum bakalım 🤣
Soran8 ayNasıl olur?
Gizli Üye(36-45)8 ayAkrepten şaşma kanka yay yatakta boş
02 Yorumla
Soran8 ayAma aşkı yayda buldum...
Cevap sahibi8 ayYaylar yatakta iyi değil askoo senin burcun nedir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği