Sesi, adı, dokunuşu vs vs. Bu denli etki eden biri..

Şarkı tam viskilik.. 🔥

Sesi, adı, dokunuşu vs vs. Bu denli etki eden biri..

Şarkı tam viskilik.. 🔥
Merhaba! Evet oldu sevgi mi aşk mı ya da tutku mu desem bilemedim ama aklıma geldiği anda başka bir şeyi dusunemıyorum sanki beynimi kontrol altına almışta bir tek kendisini düşündürüyor ve onu düşündüğüm anda cinsel arzularım tavan yapıyor sanırım bana büyü yapmış😂😂
Burada öyle biri olmadı zaten öyle tecrübeli birine rastlamadım hiç cinsel deneyimim de olmadı ama sıcak olduğumu biliyorum çünkü günde 3 defa mastürbasyon yapıyorum ve cinsellik hakkında konuşmaktan utanmıyorum cinselliği bir tabu ya da bir ayıp olarak görmüyorum isterseniz sabaha kadar tüm erkeklerle cinsellik konuşabilirim ama haddini aşmadığı sürece o erkek ağırbaşlı erkekleri severim ama dediğim gibi bana öyle hissettiren hiçbir erkek olmadı şu ana kadar daha çok selami gibi erkekler beni buldu ya kısa cüce ya Köse şimdi düşünün ben 173 boyundayım bana talip olan erkek 165 reva mı bana bir de çok Köse erkekler beni beğeniyor aşırı derecede yumuşak olanlar tamam Emine Bulut'un kocası gibi sert bir erkek istemiyorum ama dozunda benim için önemli olan erkeğin yatakta gücünü göstermesi nedense bana pısırık erkeklerden geliyor bunun sebebini çözmüş değilim maalesef
Noktalamanın önemi
@CoffeeBrownn 😀👍
Cevap
23Cevap
Hayır olmadı.
Eskidendi o eski cinsel hayatlar ama şimdi hepsi bom boş artık zevk alamazsın çünkü hiçbir anlamı yok
Oldu normal konusurken bile etkileniyordum 🤣
Vayy be demek böyle şeyler oluyor. Bizim de nefesimizi kessinler.
Oldu ama tek derdi seks bana uymuyor bana paket lazım duygusallık merhamet... pahalı tabi herkeste olmuyor
Komple paket o tadı vermez. Ütopik bir istek seninki
@sineklertanrısııı herkes bir değil kendi adıma konuştum dediğime göre ben öyle tad alıyorum
Tamam senin demek istediğini ben anladım. Fakat ikisini bir arada en yüksek seviyeden bulmak zor, umarım aradığını bulursun.
Riley Steele ablaaacım o da bitti gitti bıraktı sektörü
Olmadıysa ten çekimi diye bir şey tatmamışsınızdır.
Nefesimi mi kesti yoksa boğazımı mı belli değil
İlişki esnasında tam sonuna geldiğimde neredeyse nefessiz ölmek üzereydim, bir anlık.
Evet oldu ahhh cekerek
olmadı hiç öyle birisi.
Olmadı. Oluyor muymuş öyle 😂
Maalesef olmadı
Hayır öyle biri olursa ancak evlendiğim adam olur
Evet
Oldu ama bence olmamalı
Gençlik zamanlarımdaydı bunlar artık yok
Geçmişte olmuştu 🌸
oldu. ve çok tum vucudumu kavurdu
Oldu tabikide
Oldu geçmişte