Arkadaşlar merhaba. Ben daha önce hiç ilişkiye girmedim. Erkek arkadaşım var 5 aydır. Hafif şişman biriyim. Sevgilimle sevişiyoruz ama anal istiyor. Buna nasıl hazırlanmalıyım. Duş hortumu ile su verip yıkayanlar varmış ama bu doğru mu öyle mi yapılıyor hazırlığı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayEn doğrusu lavman, ama mümkün değilse tuvaletini yaptıktan sonra duş başlığıyla tanzikli su tutarak iyice temizleyebilirsin. Lavman da yapsan bu dış temizliğini yap zaten mutlaka. Lavman iç temizlik için önemli. Bu temizlik kısmı. İlişki sırasında ise ön hazırlık şart. Kayganlaştırıcı kullanarak önce tek parmak bir süre sonra iki parmak ile deliğini alıştır ya da o alıştırsın. Sonra sakin sakin acele etmeden içine girmeye başlasın. Mümkünse kontrol sende olsun, rahat olacağın pozisyonlarda yap, kendini sakın kasma. Dediğim gibi sevgilinin de acele etmemesi lazım. Yavaş hareketlerle yapacak. Bir kere içine girdikten sonra artık normal tempoya geçersiniz. Aklına başka takılan bişi olursa sorabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay
Bence anal ilişki için hazırlanmak çok özen isteyen bir şey.
Öncelikle aceleye getirmemek, vücudu ve zihni hazır hale getirmek önemli.
Hijyen en önemli noktalardan biri; rahat hissetmen için ön hazırlık yapmalısın.
Bolca kayganlaştırıcı kullanmak şart, yoksa can acısı olabilir.
Başlangıçta küçük adımlar, sabırlı ve yavaş hareketler güvenli olur.
En önemlisi partnerinle iletişimde kalmak; istemediğinde dur diyebilmelisin.
Kendini kasma, rahatlamaya odaklan.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
8 ayEvet duş hortumu ile bir kaç defa doldur boşalt yapacaksın tamamen içini boşalttıktan sonra kaka yaptıktan sonra yani... zaten bir kaç defa ılık suyla doldur boşalt yapınca tertemiz olur... sonra kremlemeyi unutma güzelce deliği vazelinle ya da kayganlaştıracak kremle masaj yap ilişkiden hemen önce yapacak olan hemen girmesin önce ucunu soksun yedire yedire yapsın acele ederse analda yırtık oluşabilir..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayAnal için evvelâ fazla tok olmamalı sıvı gıda ile mide bastırılır sonra lavabo ihtiyacı konple giderilir ya anal temizleme aparatı ile veya duş hortumu ile anüsten içeri ılık su doldurulur ve dışarı boşaltım yapılır taki su berrak gelene kadar devam eder normal duş alınır mide rahat hale geldikten sonra anal hijyen sağlanmış olunur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 8 aybakım yaparak
00 Yorumla Tamda bu şekil profesyenel olunlalı, Çok önemli bir konu aslımda. Çok uzun bir yazı ama şöyle özetliyim. Önce erkek bilinç li olmalı profesyonel olmalı kadın anal Seksi i yaşamak istemeli sonra ön sevişme uzun olmalı oralmsex esnasında anal bölgede yalanmalı ve hafifi parmakla uyarılmalı sonra seks esnasında baş ve her zaman baş bapmakla oval hareketler le masaj yapılmalı hafifi hafif bastırılarak penis vajinada iken bile parmak orada olmalı uyarmalı ve masaja devam etmeli zaten gevşeme olacak ve kadın zevk almaya başlayacak sonra küçük parmaklar la girişler yapılır zamanla parmak büyük satı iki olur ama masaj yaparak ve ön tarafla oynayarak olur genişlik olarak hazır dır ve kasma olarak kadın kasmaz artık kendini burada ikinci ennnn önemli olan pozisyon dur ya sırt üstü yarıp bacakları karnına çeker ya da dizlerinin üzerine oturur une tam eğilir pozisyonda olmalı sebebi anal bölgeyi sıkan bir kas vardır o bu pozisyonda gevşer. Kaygamlaştırıcısını yapa bebe yağıyla yavaş yavaş içine girilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anal ilişki için basit yöntemler var ama önce hazırlık yapmalısın ince ayrıntıları istersen anlatırım
02 Yorumla
Soran8 ayÇok sevinirim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aynette bunla ilgili videolar var ona bakarak uygula , ama ilişkiye girerken önce masaj yaparak gevşemeni sağlasın sonrasında kayganlaştırıcı kullanın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayYapman gerekeni yazmışlar meraklılar ama bu işlere bence hiç girme Seni gerçekten seven böyle yapmaz zaten ciddi evlilik yoluna girer. İşini görür kendini tatmin eder sıkılınca tekmeyi basar sana ona göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. öncesinde yemek yemeden ve çok erken saatlerde büyük abdest giderirsen özel bir hazırlığa gerek kalmaz. tabi ki suyla da güzelce temizliğini yapmış olmalısın.
00 YorumlaSaçmalama Engin duş hortumu ile su vermek nedir o istiyorsa bırak o düşünsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayhafif şişmansan anal daha iyi olur böyle kı çını tutamayıp her yediğini sçarsın kısa sürede zayıflarsın canısı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYorumu okursan cevap verirmisin merak ettjm yaptinizmi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAnal temizlik yapma bağıraak floranı daha çok bozarsın. Öncesinde lifli gıdalar ye ve ilişkiden önce mutlaka büyük tuvalete çık.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 aySağlığın için böyle bir şey yapma
10 Yorumla Abartma ya oldu ishal ilacı al kafayı mı yedin istyen pohuna katlanır
00 Yorumla
8 ayHic gerek yok ki lavmana direk yapın bişey olmuyor zaten
00 Yorumla
8 ayHortumun ucunu popona sok banyo hortumunu oylr temizlenir
00 Yorumla
8 ayYoknya hadi canım sende ciddi olamazsın
04 Yorumla
Soran8 ayHangi konuda olamam anlamadım
- 8 ay
Neden anal
Soran8 ayBakireyim
- 8 ay
Kaç yaşındasın
Lavman var dene veya hafif şeyler ye bı kaç gün
02 Yorumla
Soran8 ayAniden yapmak istiyor ona fırsatım olmuyor ki 🤷🏻♀️🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
8 aycenneti yaşayacak desene :)
00 Yorumla ya işin bokunu cikarmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayYapacağınız gün beli mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aylavman yap kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayzor olabılır tıksınebılır haberın olsun
01 Yorumla
Cevap sahibi8 aybenımkıde kılolu
temızlıgı yapamamıs o gunden sonra sevısmek ıstemedım
Gizli Üye(36-45)8 aySizin sağlık için uzak durun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayYapılmamalı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. lavman yapıyorlar
00 Yorumla
8 aySüpürge makinası sok çalıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Lavman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCiddi olamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayS. alak olma diyorum sadece
02 Yorumla
Soran8 ayAnlamadım neden ki
Cevap sahibi8 ayAnal dunyadaki en iğrenç olaydır
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayHiç yapma derim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNeden anal yapmasan iyii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayOgretelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayDetay mı istiyosun
02 Yorumla
Soran8 ayEvet
- 8 ay
Bekliyorim
Gizli Üye(30-35)8 ayNe zm yapcan
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi