Cinsellikte sessizliğin mi, yoksa partnerin fısıldamasının mı daha çekici olduğunu düşünüyorsun?

Cinsellikte sessizliğin mi, yoksa partnerin fısıldamasının mı daha çekici olduğunu düşünüyorsun?
Bence ikisinin de ayrı bir çekiciliği var.
Sessizlikte bedenin çıkardığı sesler daha yoğun hissedilir, bu da farklı bir tahrik yaratır.
Ama fısıltılar da insanın aklını başından alır, özellikle tutkulu sözler havayı tamamen değiştirir.
Aslında en güzeli anına göre ikisini de yaşamak; bazen sessizlik, bazen fısıltı…
Merhaba! Açıkçası seks esnasında partnerin kulağa küçük tahrik edici kelimeler söylemesi kişiyi tahrik edebilir.
Ama ben cinselliğin sessiz bir ortamda yapılması taraftarıyım duyacağım tek şey partnerimin inleme sesleri olmasını isterim.
Kuzuların sessizliği filmini çekmiyorsak (ki o da seksüel içerikli bir film değildir) seks sessiz olmaz. Hatta fısıldaşmalar da sertliğin ve zevkin dozu arttıkça çığlıklara bağrışmalara döndüğü zaman zevkli ve tahrik edicidir.
Sessiz sessiz işi götürmek😅
Efendim hoş geldiniz sizi sorumda ağlamaktan şeref duyarım efendim madem soruma buyurdunuz ben de sizin solunuza geleceğim
Cevap
24Cevap
Seslerin yankılanması dururken neden sessizlik olsun..
Yerine göre ikisi de
Sessizlik bile kudurdur 😋
Ben sessizliği sevmiyorum ya
Daha çok şey varda
burada soyleyemem
Profil resmin ve soruların harika
Biraz fısıltı biraz inleme birazda sert olmalı ses tonlari
Hoşuma giden tek ses eşimin en derinene köklerken tesislerimin vajina dudaklarını dövmesi
Argo olmalı sesiz nedir ya
İşte benim sevdiğim erkek tipi
Sessizlik ve inlemeler
Herkesin kişisel bir tercihi var ama ben şahsen cinsel birleşmede bana argolu sözler sarf eden bir erkek isterdim yatak içinde sadece yatak dışında bunu yapsa mahvederim onu erkek dediğin yatakta hayvanlığını ortaya koyacak sadece birleşme esnasında ama ön sevişme de tabii ki romantik olacak
Kişisel tercihlerine saygım sonsuz. Bazısı hakaret olarak algılar küfür istemez. Bazısı hiç konuşma sevmez. Bazısı sekste can yakmada sever yani önce konuşarak sekse başlamak en iyisidir.
Fısıltı. Bazen haykırışlarda iyidir
İşte istediğim erkek türü Bravo
Fidititla baska sessizce devam etti
Fısıltılar elbette tahrık edıcı oluyor
Fısıltı hatda konuşmak bile güzel ola biliyor
Tuhaf rastlantılar tuhaf temaslar
Fısıltılar, oral yaparken fısıldamak tahrik eder
Fısıltı sessiz inleme
Minik inlemeler
Bağırtılı çağırtılı inlemeli olmalı
Çok doğru
Ve hızlı sert olmalı can yakmayacak kadar da tokatlamalı
Fısıltı ve sıcak nefes
Kesinlikle harika bir yorum
şu an napıyon
Bide kulak memesini ısırarak hafifçe emerek konuşacaksın
Fısıltılar tabiki
Müthiş bir yorum
Saklayacak değilim evet
Dirty Talk renk katar
Katılıyorum
Heyecanlı ve oyunlar renkli olmalı
Orta siddet bagirisma
Kesinlikle
İstrsen devam edelim
Bomboş bakış
Peki neden bomboş bakış mesela ben cinsel birleşmede partnerimin bana karşı argolu sözler söylemesini çok isterdim her ne kadar daha önce ilişki yaşamamış olsam da
Kolay gelsin çito fenoluk yolunda başarılar
Sessizlik
Kişiye göre değişir mesela ben sessizlik sevmem partnerimin bana argolu sözler söylemesini isterdim her ne kadar cinsellik yaşamasam da daha önce
Ben daha çok o an çıkan sesleri dinlemeyi ve seks yaparken sevişmeyi daha çok seviyorum konuşmaya odaklanamıyorum tüm ocağım işimde oluyor 😂
Fısıltılar bakışmalar
fısıltı
Bişey merak ediyorum
Sessizlik
Günde 3 çok değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?