merhaba. 19 yaşındayım. geç regl oldum, yani geç ergenliğe girdim diyebilirim. biraz da çevrem nedeniyle cinsellikle çok geç tanıştım. hiç ilişki yaşamadım ama merak edip sürekli araştırıyorum. bugün annem bana fazla çıkıştı. insanların kuzum olduğumu düşündüğümü söyledi. insanların ne düşündüğü umrumda değil dedim o da benim umrumda senin yüzünden uyuyamıyorum geceleri gözüme uyku girmiyor dedi. arkadaşlar soruyorum size cinsellik, cinselliği merak etmek, araştırmak suç mu? gerçekten ben bilmediğim soruyorum. bu kadar ayıp bir şey mi bu? bu kadar özel ve namussuzca bir durum mu? nolur aydınlatın beni…?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bilgi edinmek kastıyla soruyorsan, gayet insanı bir ihtiyaç. Bilgilenmek hakkın. Deneyimleme açısından soruyorsan, yaşınız daha küçük. Böyle yollara sakın girmeyin. Kendinize yazik etmeyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
22Cevap
8 ayne saçmalıyorsun ne ilişkisi den bahesiyorsun 19 yaşın evlenmeden düşünme yapanlar evlenemiyor bak etrafa
015 Yorumla
Soran8 aykimseyle bir şey yaşadığım yok merak ettiğim için araştırıyorum sadece
- 8 ay
merak etme bak merak edenler şu an eskort gibi yaşıyorlar sonuçları gelen giden kullanıp atıyor evlenemiyorlar
Soran8 aysen yaptın mı?
- 8 ay
ben sana gördüklerimi söylüyorum gerisi sana kalmış iler ki yaşların da görürsün hata yaparsan
Soran8 ayya kaç yaşında adamsın tamam sus
- 8 ay
kaç yaşın da kızsın birini altına yatmak için motive konuşması bekliyorsun ailen yok yede varoşsun galiba
Soran8 ayokuduğunu anlayamadığın o kadar belli ki. kimsenin altına yattığım falan yok. sen yazmayı öğren önce
- 8 ay
ben ne yazdığımı iyi biliyor bana boş canım saçma yazma kaybol şuradan zaten bura yaşına uygun degil gizliden dolanıyorsun ne bk olduğun belli digil konuşuyorsun halen daha
Soran8 ayo zaman şöyle yapalım
- 8 ay
yazma bana başka bir şey istemiyorum soruna cevap verdiğime lanet ettirdin 2 dk da
Soran8 ayhalen değil hala, digil değil değil, bura değil burası, yaşın da değil yaşında, yede değil ve de, iler ki değil ileriki
Soran8 aydk da değil dakikada
Soran8 aydayı engelle o zaman sgyazmadahafazla
- 8 ay
gizliden yazmışsın böyle mi kadını avutuyorsun üzüldüm haline
- 8 ay
rahatsız etme kaybol ergen çoluk çocuk boş muhabbetleri haraketlerini çekemem
Gizli Üye(18-24)8 ayAyıp değil ama herkesle konuşulmaz. d nasıl öğrenmedin sen sbsbdbddbb
45 Yorumla
Soran8 ayyakın arkadaşım dışında kimseyle konuşmadım ki
Soran8 aykimsem yok benim. annem pek ilgilenmez benimle, ondan başka da arkadaşım yok zaten
- 8 ay
Sen biliyosan bana anlat
Cevap sahibi8 ayShdxfjjcjcjcjcjc nasıl bilmiyosun sen ya. d e ne öğrendin şimdi jdjffnfnnf
- 8 ay
Çok sey öğrendim
8 ayAilen cahil ve yobaz bence. Bence gizli araştır. Hatta bakirelik gibi dertlerin yoksa prezervatif ile korunarak ilişki yaşa.
00 Yorumla
8 ayBence arastrman kötü değil aksine güzel saf olma arastr öğren bu konuda ben sana hep yardm ederm istersen herseyi sorabilirsn yanndaym
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
8 ayyani değil belki.
ama toplumumuzda ayıp kavramı baskın olduğu için ve hata yapmaya meyilli bir konu olduğu için endişe etmeleri normal.sen yaşamak da istiyorsun anladığım kadarıyla.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayMerak arastirmak suc degildir qksine bilgi edinmek kadar guzeli yoktur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı. Niye gözüne uyku girmiyormus annenin sen or... olucaksın diyemi
00 Yorumla
8 aysorun değil geç bile kalmışsın, senin yaşıtların çocuk bile aldırıyo bu zamanda
00 Yorumlaİnsanlar seni ne olarak düşünüyormuş tam anlayamadım, kuzum ne?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal merak etmen araştırman ama yaşamandan korkuyor
01 Yorumla
Soran8 ayonu ne ilgilendirir ki ister de yaşarsam nolacak
Gizli Üye(30-35)8 aySenin diger sorununda gordum ben ailem cinselligi atmnlatmadı bana ve sucluyor diyen kız sensin degil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayCinsellik istemek sorun değil. Yanlış zamanda yanlış bişi yapmak sorun
02 Yorumla
Soran8 aykimseyle hiçbir şey yaşamadım ki. sadece araştırıyorum
Cevap sahibi8 ayAnnende bunların farkında ve biraz korkuyo. Hani bi klasik laf varya anne olunca anlarsın die.
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
8 ayNormalsin. İstekli olman da sorun değil. İlk regl kaç yaşında oldun?
00 Yorumla
8 ayBacım Allah bizi böyle yaratmış fıtrat gereği bu normal dir
00 YorumlaNamus tabiki de önemli
02 Yorumla
Soran8 aynasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
8 ayİstersen Bi şey olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
8 ayAraştır tabiki ama annenden falan gizli araştır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Soryn degil herkes isteyebilir amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayAyıp değil öğrenmemek ayıp
00 Yorumla
8 ayAraştırıyorum derken napıyosun
16 Yorumla
Soran8 ayyoutubeda video izliyorum, pdf bulursam onları okuyorum, googleda yazanları okuyorum falan
- 8 ay
Kimseye zararı yok ki bunların
Soran8 ayannem beni 0rospulaştırdığını söyledi
- 8 ay
Ne alaka kimsenin haberi bile olmuyo
Soran8 ayöyle de işte…
- 8 ay
Ben de birileriyle konuşuyosun sandım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayEdebilirsin
012 Yorumla
Soran8 ay0rospuya çıkmış adım annem öyle söylüyo
- 8 ay
O nerden çıktı ki
Soran8 aybilmiyorum birileri benim evde annem yokken eve erkek attığımı söylemiş (hastalığım yüzünden evde asla yalnız bırakılmıyorum bu arada)
- 8 ay
Geçmiş olsun neyin var annende buna inanmıyorum mı
- 8 ay
Peki
Soran8 ayepilepsi ve panikatak hastasıyım. bu yüzden yalnız bırakmıyorlar asla. ama ona rağmen azarladı beni
- 8 ay
Nöbet en son nezaman getirdin
Soran8 aydün gece
- 8 ay
İlaçlarını kullanmıyormusun
Soran8 ayhayır kullanıyorum
- 8 ay
Sen iyimsiisn kullanman lazım
- 8 ay
Neden kullanmıyorsun en son nezman gittin muayeneye tehlikeli ölebilirsin
Gizli Üye(25-29)8 ayAnnene ne sordun knk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mas yaptın mı