Ya bunu ciddi söylüyorum , günlük de yapsam yetmiyor , bu derece olmasını istemezdim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayeşinde uyumluysa tadını çıkar bence , kadınlarda istek erkekten daha az olur genelde , tavsiyem şu olur biraz daha ön sevişmeyi artır , kendine bir vibratör alabilirsin eşinle birlikte destek amacı ile daha doyurucu bir seks olur , bence yeterli , ayrıca yaş ilerledikçe isteğin azalır takma kafana , kocanda şanslı bu konuda..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şunu netleştirelim lütfen. Eşinle kaç yaşlarındasınız ve günde iki sefer yapamazmısınız? Birde senin birincini oral sevişme vs ile ikinciyi seks ile yapsa olmazmı?
Eşinin seni doyurabildiğinden eminmisin kaç dk sürüyor birleşme ön sevişme dahil?
Eğer her şey normalse senin hormonları azdıran bir yiyecek içecek vs olabilir bunu anlamak gerek
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilişkinizde yeterli doyuma ulaşmıyorsunuz demek ki
hem tam boşalmıyor hem yeterli sayıda boşalmıyorsunuz
erkeğin 1 kez boşalmasına karşılık kadının 3-4 kez boşalması gerek aynı kulvarda olmaları için
yani yaklaşık 1-2 saat zaman ayırmalısınız ki siz tam mutlu olasınız016 Yorumla
Soran8 ayYeri geldiğinde 2 saat yine sürüyor aslında
- 8 ay
E iki saat olunca doymuyonmu 😂😂
Soran8 ay@Poyrazates26 o zamanlar daha iyi oluyor ama mesela birkaç saat sonra yine istiyorum
- 8 ay
E sen ikisaatte boşalmıyon mu off çok azgnsn süper
Soran8 ayBoşalıyorum bi kaç defa ancak o istekte azalma olmuyor adamın da pili bitiyor haliyle
Soran8 ayYa yeni evli değilim boşalmanın ne demek olduğunu biliyorum ve yaşım var biraz. Defalarca boşaldığım da oldu ancak o an doysam da yine istiyorum sonradan
- 8 ay
Çok guzel azgn olman ne hayal ediyon
- 8 ay
o zaman sayısal olarak yetmiyor
daha önce de dedim. erkek 1 boşalıyorsa kadın 3-4 boşalmalı ki aynı hisleri hissetsinler
benim partnerim 10 -15 kez boşalınca rahatlıyor. siz de öylesiniz galiba
yani eşinizi uygulamaları yetmiyor
biz önce oral yapıyoruz 2 kez boşalıyor
sonra misyoner (yani kadın altta), cowgirl (yani kadın üstte) ve doggy (yani domalarak) 3 pozu yaşıyoruz. her pozda en az 4 kez boşalıyor.
Soran8 ay@Poyrazates26 istekli olmak başa bela bence
- 8 ay
Bence değil ben severimm
Gizli Üye(30-35)8 ayYani istekli olman güzel tabi ama bu kadar çok doyumsuz olmanın sebebi farklı olabilir belki eşin yeterince iyiyse senin psikolojik olarak başka bir stres edindiğin olayı bununla teselli ediyorsunda olabilir
012 Yorumla
Soran8 aySanırım öyle bi durum var , bi yorumda daha öyle denildi ve mantıklı geldi bana
Cevap sahibi8 ayYani bende çok bunaldığım zaman bir kaçış yolu olarak sx e odaklanıyordum ve tüm sinirimi orada harcıyordum baya da etkiliyor oluyor aslında 😅
Soran8 ayEvli misin
Cevap sahibi8 ayHayır değilim
Soran8 ayE işte evli olsan durumlar nasıl olacak merak ettim 😀
Cevap sahibi8 ayHahaha evlenince yazarım sana haber veririm. Eşime bağlı o biraz da ben doyumu yaşayacağıma inanıyorum kendim gibi yaparım hatunu 😂
Soran8 ayTamam evlenir evlenmez ertesi günü buraya girip yazıyorsun tecrübelerini :)
Cevap sahibi8 ayTamam soruyu kaldırma o zaman bi 2-3 sene sonra yazarım 😅
Soran8 ayTamam heyecanla bekliyorum 2-3 sene sonrasını , ölmezsem cevap yazarım :)
Cevap sahibi8 ay😅😅 ölmezsin merak etme düğüne çağırırım seni de
Soran8 ayDaha neler 😀
Cevap sahibi8 ayBişey yok bişey yok 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
106Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayBende evliyim, yetmiyor
Fakat kendimce yöntemler buldum oldukça güzel oluyor.
Kendini suçlama
156 Yorumla
Soran8 ayNe gibi yöntemler
Cevap sahibi8 ayNasıl yazayım buradan Ulu orta yerde
Soran8 ayYazılır
Cevap sahibi8 ayKusura bakma lütfen, yazmam ben
Soran8 ayPeki abi
Cevap sahibi8 ayTerbiyesizlik yapma, yazmayınca hemen çamur
8 ayseni alan yaşamış ne diyelim ki, ne güzel işte, sürekli aynı şeylerden mekanlardan, pozisyonlardan çıkın, farklı şeyler demeyin bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Vallahi ben de aynı durumdayım yapıyor mu yapıyorum yapasım geliyor yapıyorum Yapıyorum yazmasını mı geliyor yani Nasıl yapacağım nasıl yapacağımı bilmiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayİstemem normal en istekli zamanlarının ve bu durumda başkasıyla seks şart ya da mastürbasyon yap vibrator alsanan
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayBende oyleyim ve esim isteksiz olunca masta cok zaman ayiriyorum maalesef istekli opmak sorun evliliktenhele es isteksize...
00 Yorumla Bazı şeyleri zihninde bitirmen lazım yetmiyoru yetti der gibi yaparak zihninle konuş iradeni kullan o sana hükmetmesin tam manada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 aysen süreklı Seksi cinsellıgı düsündügün icin böyle
04 Yorumla
Soran8 ayAma yoğun bi hayatım var hep düşünmüyorum ki
- 8 ay
o öyle degil yani kocayı sadece canın seks ihtiyacını giderecek biri olarak düsündügün icin olabılır
Soran8 ayOlur mu öyle , seviyorum da
- 8 ay
bu baska bisey diyorumya kendini sartlamıssın birde genclıgının verdigi dinamızm lıbıdo yükselıgıyla süreklı istiyosun
Sanırım eşin isteksiz biri uyuşmuyorsunuz senin kadar istekli biri olsaydı bu durumda olmazdın
06 Yorumla
Soran8 ayİstekli ama benim kadar değil
Soran8 aySen evli misin
Soran8 ayAnladım o zaman anlarsın beni
O çok sıkıntı onun şeyi var aslında bi konuşalım mı belki yardımçı olabilirim sana
02 Yorumla
Soran8 ayKesin onun şeyi vardır
- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
8 ayGun icinde hic beklenmedik anlarda kocana tahrik edici yaklas dayanamaz sen de istedigini almis olursun
014 Yorumla
Soran8 ayOnu da yapıyorum değişik mesajlar atıyorum işteyken , yapıyor sorun yok ama benim doymamam yine de sorun değil mi
- 8 ay
Senin doymaman sorun yani bu durumda. Hadi adam isteksiz olsa seni tatmin edemiyor olsa anlicam. Ama oyle degil. Sen dosymuyorsun. Adam napsin. Sonucta musluktan akmiyor bu
Soran8 ayAhahan aynen :)
- 8 ay
Ne kadardır evlisin
Soran8 ayOldu biraz ya 8-9 yıl
- 8 ay
Hahahaha adama acıdım şimdi
Soran8 ayHep böyle değildim ki son 2 yıldır falan
- 8 ay
İyi de bebiş 2 yıl da uzun bir süre gunde ortalama 2 kez sevişsen ve surekli boyle istekli bir hatunu doyuracak adama da helal olsun denir yani. Heee tabi her istediginde yapiyor mu bilmiyorum
Soran8 ayO kadar olmuyor ki ya , haftada 3-4 falan. Ardarda oldupu günler de oluyor evet ama hep değil
- 8 ay
Yani normal aslinda. Ama bisey diyeyim adam cok sansliymis
Soran8 ayBence de :)
- 8 ay
Bugün istedigini almissindir sen
Soran8 aymaalesef 😀
- 8 ay
Dogru yaa almiş olsan burada bunu soruyor olmak yerine yatakta keyif sigarası iciyor olurdun ya da duşta falan 😂 ama yine de gece yeni baslicak daha
Some libidosal problems...
Libido yüksekliği, dengin değilse karşındaki işin zor.
00 Yorumla
8 ayBazı insanların libidosu yüksek oluyor, en fazla kaç posta yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayNemfomani olabilir misiniz acaba? Bir partnerimde öyleydi günde 5 kez yapsakta gözlerime bakıp önüme domalırdı hadi yap diye
01 Yorumla
Soran8 ayO derece oldupunu sanmıyorum o dediğiniz doğuştan gelen bir şey , ben son 2-3 yıldır böyleyim
Olabilir.. Doğru yöntemlerle biraz daha fazla rahatlayabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayçok harika ve çok etkileyici olmalısın. Eşin senin kadar istekli değil sanırım doğru mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKeşke senin gibi istekli bir eşim, sevgilim olsa, bende aynı durumdayım ama partnerim yeter artık yoruldum diyor ben doymuyorum, sert yapmayı deniyor musunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Esin yetmezse baskasi ile olabilirsin gizlice amasyada
00 Yorumla
8 ayEşin seni doyurmuyorsa titreşimli seks oyuncakları al
01 Yorumla- 8 ay
Belkide doyman için içine girmesi harici oral seks ile seni bir kaç kere orgazma ulaştırması gerekir. Şahsen sekste en güzel şey önce uzun uzun öpüşmek uzun uzun sevişmek sonra oral seks ile orgazma ulaştırana kadar yalamak. Bir kaç pozisyonda yapmak yaparken çıkarıp ara ara yine yalamaktır. O zaman kadın delirir.
8 ayOlmasi gereken bu zaren bende evli olsam keske
64 Yorumla- 8 ay
Yaşınız kaç sevgilin var mı
- 8 ay
inşallah sende kafana göre birine denk gelirsin. çünkü karşılıklı olursa güzeldir her şey
- 8 ay
@aşkadami_38 evttt
- 8 ay
ne diyelim inşallah herkes düşündüğü gibi, istedigi gibi birine denk gelir
Gizli Üye(45 üstü)8 ayTeknikleri var yöntemleri var qma sanki hubhalin erkekler için çok güzeldir özeldir ama sen sevmiyorsan biseyb diyemem 🤷♂️🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aykocana soyle gunde 4 kez 5 kez yapalım doymuyorum de yataga bagla bak kocan nasıl senı doyuruyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBenzer durumlardayiz, zor işin gerçekten. Kocan tatmin edemiyor mu
02 Yorumla
Soran8 ayEdiyor ancak ben aynı istekte devam ediyorum
Cevap sahibi8 ayHaftada kaç gün? O günler kaç posta atıyor
Gizli Üye(18-24)8 ayCuckolda ihtiyacınız var. Ben de cuckoldum eşim de çok istekli. Bu durumdan memnun
02 Yorumla
Soran8 ayO ne be
Cevap sahibi8 ayFarklı erkeklerle ihtiyacınızı gördüğünüz ilişki türü
Gizli Üye(30-35)8 ayTamam, en istekli sensin. Doymuyorsun.
Biz napalım?
016 Yorumla
Soran8 ayHayır bunu troll amaçlı sormadım , cidden bu konu beni artık rahatsız etmeye başladı. Kendimi yarıştırma gayretim yok yani
Cevap sahibi8 ayDiyelim cidden ciddisin. Bu konuda y ardım almak için doktora gittin mi? Hormoneal bozukluktur belki de.
Soran8 ayEvet gittim tabi ki, kadın doğum doktoru hormon seviyelerine baktı ve normal oldupunu söyledi seviyelerin. Östrojen hormonuyla alakalı değilmiş yani.
Cevap sahibi8 ayO zaman belli ki senin huhu uslu durmayı sevmiyor. Kocanın beline kuvvet demek düşer
Soran8 ayEvet uslu durmuyor , neden peki
Cevap sahibi8 ayBiyolojik birey nedeni, yoksa belli ki bu zihinsel. Geçmişten beri böyle olmalısın
Soran8 ayHayır son 2 yıldır zirve yaptı diyebilirim. Önceden gayet normal hatta bazenleri isteksizdim
Cevap sahibi8 ayKAc yılık evlisin peki?
Soran8 ay9 oldu. Sen evli misin
Cevap sahibi8 ayEvli değilim. Geçmişte uzun bir ilişkim oldu sadece.
Şaşırdım. Belki evlilik seni öyle bu hale getirmiştir diye düşündüm
Soran8 ayYukardaki bi bayanın söylediği bana mantıklı geldi , stresle birlikte artabiliyormuş bu istek. Kendimde onu gözlemledim aslında ama onunla alakalı olacağı hiç aklıma gelmemişti. Biyolojik olsa hep böyle olurdum
Cevap sahibi8 ayStressin bir tane faydalı olayı yok dostum :D Stress içinde insanın libidosu aksine daha cok düşer.
Aksine bu arada diğer arkadaşta belli ki erkek
Soran8 ayLibidosu düşürmesi beklenir evet ama yükseltedebilir doğru söylüyor , bunu bi filmde de izlemiştim. O yazıyı yazan erkek mi diyorsun
Soran8 ayErkekler kadın olmaya pek hevesli :)
Cevap sahibi8 ayBurada cinsellik konusmak için deliren erkek bol ya. Aklını kullanmayan da işte sanki kadın kadına fikir paylasıyor ayagına yatıyor.
Stress konusunda da araştırmam lazım. Çü, nkü hiç o tarz bir yükseliş duymadım ya
Cevap sahibi8 ayAhaha tamam, spaceli olan benim
Gizli Üye(25-29)8 ayNe yapalım site olarak sıraya girip destek mi olalım?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayEvlenince istekli olunmuyormuymus istek sonuyor mu ilk defa duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKocan yetmiyor mu sana? Her gün yapmak değil mi mesele hunharca yapmak 😀 kocana paylaştın mı bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBu iş hep böyle biri muhteşem biri yetersiz.
cözümüde yok. Yarana buz bas :)01 Yorumla
Cevap sahibi2 aynoldu? cözüm
- Cinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı.
8 ayEski kız arkadaşım da böyleydi. Kaç seferden sonra doyuyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAşırı cinsel istek altında aşırı stres barindirir
714 Yorumla
Cevap sahibi8 ayVe bu normal değildir. Mesela aşırı yemek yemek fazla öfke bunlar insanın hayatındaki stresin dışa vurumudur
Cevap sahibi8 ayEvet.
Cevap sahibi8 ayOlabilir kime ne
Soran8 ayBunu hiç böyle düşünmedim , ilgisi olabilir mi gerçekten? Önceden bu kadsr değildim asla
Cevap sahibi8 ayHayatına bak canıni sıkan strese sokan neler var yani bastirdigin baska bı duygu... ben hayatımda her şey yolunda gittiği dönemler cinsel isteğim dozunda olur ama ne zaman aşırı streslendigim zaman olursa o zaman sürekli istiyorum ama bu öyle içten gelen bir şey değil stresin dışa vurumu
Soran8 ayŞimdi düşününce , mesela eşinle çık kavgalıysak o an cinsel isteğim tavan yapıyor hatta başkalarına bile yönelmek istediğim oluyor o derece. Ve evet son zamanlarda çok stresli zamanlarımız oldu. Hiç bu açıdan bakmamıştım çok teşekkürler
Cevap sahibi8 ayRica ederim. Psikolojide bunların hepsinin karşılığı vardır ama bu en çok kişinin kendisini bilmesiyle ilgili mesela bende aşırı yemek yiyorum şu aralar çünkü canım çok sıkkın aç olmasamda canım her şeyi çekiyor kimisi alkole vuruyor kafayı öyle işte her şeyin asirisi gibi cinselliğin de aşırısı zarardır dengeli sağlıklı kiminle yaşadığın önemli... iyi günler diliyorum inşallah hanımefendi sorunlarinizi cozersiniz
Soran8 ayÇok teşekkürler inşallah , 🙏
- 8 ay
Doktor hanım bende sinirli, her şeyden çabuk sıkılan sabırsız biriyim, bu yüzden işlerimde başarılı olamıyorum hemen bıkıp istifa ediyorum ne yapmamı önerirsin
Cevap sahibi8 ay@Youngboss1 nasıl yani😂
- 8 ay
Dalga geçmek neden şimdi ya hani doktordun
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 aykocanı biraz daha azdırmaya çalış , yine olmazsa mastürbasyon yapacaksın, yine olmadıysa f*ck bulman gerek sanırım
00 Yorumla Kocan doyuramiyo muhtemelen knk bence 2. Birini bulmalisin
00 Yorumla
8 ayEsin sevinmesi lazım her erkeğin istedigi şey seniki fos galiba
00 Yorumla
8 ayYani günde ,3 4 kez olsa doyarmiydin bend eoyle bı kadın istemiştim ama olmayica olmuyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocan doyuramıyor mu seni?
09 Yorumla
Soran8 ayKocamla ilgili değil bemce ben doymuyorum
Soran8 ayHiç :(
Soran8 ayHayır
Soran8 ayburada birini mi aradım sence
8 ayÇok istekli olman ne güzel iste kocan yasadı
08 Yorumla
Soran8 ayKocam açısından güzel evet ama benim bi doyuma ulaşmam gerekmiyor mu
- 8 ay
Tabiki gerekiyo. Oolmuyomu doyum
Soran8 ayOlmuyor
- 8 ay
Ya kıyamam sana erkenden mi geliyo
- 8 ay
Soylesene ben bitmedim diye
- 8 ay
Peki sen nasıl tatmin oluyosn boşalmaynca
Soran8 ayBoşalıyorum 3-4 defa ama hala devam etmek istiyorum ya
- 8 ay
Hmm o zaman seni yeni zevkler arıyosn en cok sevdiğin fantazin ne
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Başkasına ver demek ki kocan tatmin edemiyor
01 Yorumla
Soran8 ayNe saçma bi yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
8 aymastürbasyon ile destekle bence
02 Yorumla
Soran8 ayÖyle yapıyorum mecbur
- 8 ay
Başka çare yok çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 aybende de aynı dert var :(
00 Yorumla
8 ayEşin peki sana ayak uydurabiliyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
8 ayYeterince zevk alamıyorsun demek ki
00 Yorumla yeme içmeni biraz ayarla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Demek ki eşin seni doyuramiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eşin de paralel mi hislerine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 ayTatmin olamıyor ten uyumu yok sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayDaha önce başka bireyle x biriyle deneyimin olduysa farklılık arıyor da olabilir gözün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayne güzel işte tadını çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı. Kocan seni doyurmuyor mu
00 Yorumla
8 ayMaalesef eşin seni doyuramiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Şikayet ettiğin şeye bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
8 ayEşin oral yapmıyor mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
8 ayTam tatmin olmadığın için bu durumdasın
00 Yorumla Ciddi misin sen neler yapıyorsun da doymuyorsun
00 Yorumla
8 ayEşin nasıl performansi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
8 ayBacaklar halsiz kalana kadar bosaltilmalisin 😏
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Aynı kaderi yaşıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gece gunduz yapsinnn kocan nn
00 YorumlaÇok istekli kadın iyidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İdeali hegün zaten devam, olursa artır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayEee biz ne yapabiliriz? Kocan yetmiyor mu
00 Yorumla - Devamını Gör (52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım