Sorduğub sorudan az çok bilmediğin şeylerin olduğu aşikar... itaatkarlık hem erkek de hem kadın da cinsiyet üzerinde olabilecek şeyler değil itaatkar olan bir erkek hakim olamaz ya da hakim biri itaatkar olamaz bu tamamen kişiye ve kişinin özgünlüğüne bağlı
56 Yorumla- 8 ay
Hayır ben şunu farkettim erkeklerin çoğu kadınlar köle olmalı diyor cinsellikte. Ama erkeğe köle muamelesi ama onun zoruna gidiyor ben de sordum dedimki kölelik sadece kadınamı mahsus. Bak yine çoğu erkek kadınlarda olmalı diyor
- 8 ay
Işte Bunu diyen erkek bil ki bilgisiz cahil cühela biri Çünkü bu dediğimiz konu muamele ile erkeklikle dişilikle bir alakası yok bambaşka bir boyut sana yorum yazan bir kişi hariç geri kalan hepsi bu konuda bilgisiz ve cahil ve bunu da unutma değil bu konu cinsellik de Türkiye'de çoğu erkek bir b** bilmiyor o yüzden sorularda geneli kâle alıp kesinlikle istatislik yapma
- 8 ay
Zaten kadınlara mahsus demiyorım ama bir çoğu tanıdığım erkeğin bu şekil düşünmesi benimde zoruma gidiyor
- 8 ay
Bende ikiside olur diyorum.
- 8 ay
Ya ama kadın itaat edince daha çekici değilmi
En İyi Cevaplar
Monoton kalmamak gerek. Konum yer zaman rol değişiklşği cinsel hayatı heyecanlandırır klasik ve monoton olmaktan kurtarır. Kadınlar daha cok bılıncaltında kendını guvende iyi ve tahat hissetmeyı ve erkegının onu sahıplenmesını sever ancak merak her daim vardır. Bende domınant ve sertlıgı tercıh edeb bırıyım. Ama kadınımı yadım bırakmam. Fantezi sonucta denenmeyecek sey yok denecek kadar az.
10 Yorumla
Hayır kadına değil erkeğe mahsus olanı da var
12 Yorumla- 8 ay
👍🏻👍🏻
Gizli Üye(25-29)8 ayAra sıra roller değişebilir, fakat eğer tam tersine erkek hep köle olmak istiyor ise benden uzak dursun tamam ara da roller değişebilir ama hep kadın sahibe olacaksa ve erkekte köle olmak istiyorsa onlar da bir sorun vardır ya. Herkesin cinsiyeti ve eğilimi belli.
111 Yorumla- 8 ay
Sen baya tecrubelisn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 8 ayköle olanın psikolojisi bozuk eziğin tekidir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
8 ayTabii ki de hayır ama kadında daha güzel yakışır Köle olmak
65 Yorumla- 8 ay
Keşke gerçekte senin gibi bir kız arkadaşım olsaydı
- 8 ay
Istersen arkadaş olabiliriz ama Köle sahibi ilişkisi istiyorsan bunu reele dökmek için benimle aynı yerde olman lazım
- 8 ay
Öyle bir şey demiyorum bu kadar açık konuşan bir arkadaşım olsun isterdim rahatlığı seviyorum
- 8 ay
İnanır mısın bilmem ama sırf hu kadar açık gerçek ve dominant koştuğum için 5 tane arkadaşım tek var 🤷♂️🤷♂️
- 8 ay
Oha süper bende isterm
Gizli Üye(45 üstü)8 ay2020-2023 yılları arasında buradan tanıştığım 3 tane kölem vardı ve 3 yıllık Bir Köle sahibi ilişkimizden sonra yollarımızı ayırmak zorunda kaldık Çünkü artık istekleri ve Arzuları cevap alabilecek boyutta değildi Şu anda sadece sıradan arkadaşız sadece özel günlerinde ve doğum gününde hediye olarak ona sahibelik yapıyorum
11 Yorumla- 8 ay
Acillllllllll konuşmak istiyorum seninle
8 ayBu konuda kadın veya erkek ayrımı yapmak bence yanlış kim köle olmak istiyorsa o olsun zevkler renkler
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır ben şahsen erkeğin köle olmasını tercih ederim iki taraf da olabiliyo sadace kadına özel bi durum değil bu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKişisel tercih ama ben yönetilmeyi tercih ediyorum
63 Yorumla- 8 ay
Kölelik pek bi durum değil ki. genel anlamda ilişkide yönetmek güzel ama biat eden kadın haz verir
- 8 ay
Off en sevdiğimmm
- 8 ay
Tam aradgmsn
Kölelik rolü oynayabilirim ama bu gerçekten rol yapmaktan ibaret olur. Rolüm bittiğinde sahnede kendim olarak devam edebilirsem olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCinsellikte dominasyon cinsiyet meselesi değil o bakış açısı çok yüzeysel olur bazen bir erkek de ipleri bırakıp tamamen teslim olabilir asıl keyif iki cinsin de rolü keşfetmesinde yaşamasındadır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı.
8 ayNe alak böyle bir kural mi var çık o kafadan 17 ilk sude
35 Yorumla- 8 ay
Ben öyledir demiyorum soru sordum
- 8 ay
Git üniversite sınavına çalış ergen
- 8 ay
Kudurma ya şşş😸😸😸
- 8 ay
Evdekilere besleme olma üni kazan kica derdine dusecegune
- 8 ay
Tamam bebeğim
Kadına mahsus diyemem ama erkeğin kontrolü ele alması daha iyi.
10 Yorumlayani roller değişebilir fantezi amaçlı. ama tabi kadın istediği sürece öylesi daha haz verici
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayhayır tabiiki ama kadına yakıştığı için valiba alışılagelmiş bişi😎
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
8 ayTabi ki evet erkek köleler sadece yeteri kadar eril olmadıklarından böyledirler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zayıf rolünü kadın oynar koleleik değil firkir çatışması
10 Yorumla
8 ayFantezi amaçlı düşünürsek iki tarafta isterse kadın erkek fark etmez.
10 Yorumla
8 ayHayır kadına mahsus değil ama kadınlarda daha çekici oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı. burada köle olmak isteyen erkekten geçilmiyor şunlara birer tasma alın gezdirin az
10 Yorumla
8 ayevet kadınım yatakta benim kölemdir 😍🥵
sadistim ve tecrübelerimle kadınımı yönetip altımda ezmeyi çok seviyorum 🤎🤎
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayama görsele baksana yakışmıyor mu? bence yakışıyor ama arada yer değiştirmeli sırayla yani
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Tabi ki erkek baskin erkek soyler kadin yapar
00 Yorumla
8 ayGörsel iyimiş ama gözleri kapalı olmasa bana doğru eğilip baksa daha iyi
00 YorumlaKadınlar genelde baskılanmaktan erkekler de baskın olmaktan zevk alıyor bu yüzden de kölelik gibi oluyor senin hoşuna hangisi gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKölelik iki taraf içinde olmaz ben ne dersem yapan kadından sıkılırım benim isteklerime karşılık verip onunda istekli bi şekilde karşılık vermesi hoşuma gider
12 Yorumla
Cevap sahibi8 aySenin düşüncen ne peki
Cevap sahibi8 ay?
8 ayBence kadına yakışır sert ve şiddet seviyorum ve bu eğlenceli
10 Yorumla
8 ayİki taraf içinde olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
8 ayÖyle olmalı erkeğe kölelik yakışmıyor sekste
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabiyki değil, 2 başlı eğlence bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. Kölelik olayı çok saçma bence
10 YorumlaBu tür şeyleri ben sevmiyorum
10 Yorumla
8 ayKölelik değil de yönetmek güzel olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Her sey adabından olmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 8 ayİki cins için düşünen de. Aldığı nefes boşa
10 Yorumla
8 ayher ikisinide yaşamak güzel
10 Yorumla
8 ayHayır erkek köle de var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayKim isterse o olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet kadına yakışıyor kölelik sekste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır her iki taraf için de geçerli
00 Yorumla
8 ayBence kadına yakısıyo ve atesli oluyo
01 Yorumla- 8 ay
Sever misn kölelik
8 ayBaskın taraf köle rolünde olamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Erkeklerde oluyor amasyada
00 YorumlaSize yakışıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayEvet fena hemde
10 Yorumla
8 ayItici bir şey
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayGenelde evet.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 485 cevap paylaştı.
8 ayyooo ne alakası var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKadına daha çok yakışır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayHayır tabikşde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Erkekte kotu duruyor
00 Yorumla
8 ayOyoemsin
00 Yorumla
8 ayYok kim dedi
00 Yorumla18 yaşında daha bu sorular çok erken bir 30 ol
00 YorumlaBöyle bi başlık açtıysan hoşuna gidiyor demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 aydegisiyorrrr
00 Yorumla
8 ayHayır tabi ki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne