Cinsel Yaşam Neden doyamıyorum? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 127 Neden doyamıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 28 kişi beğendi
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatmin olmadın 0 2 Yorumla Soran 8 ay Evet Yorumla Sansliseleven 8 ay Oyüzden istiyorsun mastürbasyon yap Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Sana fal bakayım mı 0 2 Yorumla Soran 8 ay Bak Yorumla Soran 8 ay Geldim Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. başkasıyla dene 0 2 Yorumla Soran 8 ay Sevgilim var olmaz Yorumla S93S94 8 ay sanalfan sohbet ister msnn.. Yorumla
Gizli Üye (36-45) 8 ay Kendin devam etmeyi denedin mi? 0 14 Yorumla Soran 8 ay Evet ettim Yorumla Cevap sahibi 8 ay Peki daha mı çabuk orgazm oldun? Yorumla Soran 8 ay Hayır olmadım Yorumla Soran 8 ay Geç oldum paterim erken oldu uyudu hemen Yorumla Cevap sahibi 8 ay Film izlerken mi devam ettin? Yorumla Soran 8 ay Yok ne filmi Yorumla Soran 8 ay İsteğim bitmemişti daha Yorumla Cevap sahibi 8 ay Nasıl rahatladın peki. Başkasıyla seksting yaparak mı? Yorumla Cevap sahibi 8 ay Şimdi hala var mı isteğin? Yorumla Soran 8 ay Var Yorumla Soran 8 ay Hep var Yorumla Soran 8 ay Anlamıyorum neden Yorumla Cevap sahibi 8 ay O halde madem partnerin uyudu onun yerini almak isterim... Yorumla Cevap sahibi 8 ay Libidosu düşmeyen insanlarız sanırım bende öyleyim... Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Guduruk garı 0 0 Yorumla
sınırsızbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 28 8 ay Şöyle doyumsuz bir kadın gelmedi ki onu doyurayımm 0 0 Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle neden olmasın 0 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlamaz devamke 0 0 Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlamaz söyle 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Doyumsuz oda bilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 8 ay Aynı bende deliricem 14 20 Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Gerçeğini yapsana Yorumla Cevap sahibi 8 ay @suskunprensinöpücüğü yapamıyorum su an Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Neden ki Yorumla Cevap sahibi 8 ay @suskunprensinöpücüğü öyle Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Bu bir cevap değil 🙂 Yorumla Cevap sahibi 8 ay @suskunprensinöpücüğü değil Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Cevap nedir peki gizli hanımefendi? Yorumla Cevap sahibi 8 ay @suskunprensinöpücüğü cevap yokk Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Hem gizlisin hem kaçıyorsun olmuyor böyle ikisinden birini bırak Yorumla Cevap sahibi 8 ay @suskunprensinöpücüğü pekii Yorumla suskunprensinöpücüğü 8 ay Bekliyorum öyleyse? Yorumla Kartalzs 8 ay Delirtmeye yardımcı olabilirim istersen Yorumla Cevap sahibi 8 ay @Kartalzs sorun kalmadı hallettim Yorumla MagarsuS 8 ay ışığı gören gelmiş bende yazayım belki benimlede boşalır 👅👅 Yorumla Cevap sahibi 8 ay @MagarsuS 🙂 Yorumla MagarsuS 8 ay Pazar pazar ne dersin 😋 Yorumla Cevap sahibi 8 ay @MagarsuS su saate kadar 3 defa, hemde gercegı sana da keyifli saatler dılerım Yorumla MagarsuS 8 ay ohhhh beee a…mına sağlık 🤣🤣 hala sulu sulusundur ama bence Yorumla SmellSmokee 8 ay Yalaninizi sjkejm Yorumla SmellSmokee 8 ay Bide yaş 30-35 yazmış aq Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Şu anda tekrar mı yapıyorsun kendi kendine? 0 4 Yorumla Soran 8 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 8 ay Bitmedi mi? 😂 Yorumla Soran 8 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 8 ay Benim de mesai yoğun 😂 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yedekde olmalı biri 0 0 Yorumla
atlass60 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 8 ay Başkasıyla mı yapcan 0 1 Yorumla Soran 8 ay Hayır tabikide Yorumla
Maskülen1 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 8 ay Tekrar yap snde 0 2 Yorumla Soran 8 ay Öyle yapıyorum Yorumla Maskülen1 8 ay Deneyebiliriz Yorumla
demirr35 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 8 ay Bir daha yap 0 10 Yorumla Soran 8 ay Öyle yaptım Yorumla demirr35 8 ay Hangi ara yaptın Yorumla Soran 8 ay Biraz once Yorumla demirr35 8 ay Nasıl yaptın? Yorumla Soran 8 ay Yastık la Yorumla demirr35 8 ay Bişey izleyerek mi yani nasıl Yorumla demirr35 8 ay Yastıkta iyi oluyor galiba? Yorumla Soran 8 ay Hiç bir izlemiyorum sevgilim hayal ediyorum Yorumla Soran 8 ay Yatak daha sert oluyor Yorumla demirr35 8 ay Açığım Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumuştur o 0 1 Yorumla Soran 8 ay Evet hemen uyuyor yaptıktan sonra Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. anlamazzzz 0 0 Yorumla
gezenadam33 Takip Et Yoda Yaş: 43 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Doyamadım ama 0 0 Yorumla
mechlbestekar Takip Et Bilge Yaş: 26 8 ay Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Su an nasilsn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Tatmin olmadın
Evet
Oyüzden istiyorsun mastürbasyon yap
Sana fal bakayım mı
Bak
Geldim
başkasıyla dene
Sevgilim var olmaz
sanalfan sohbet ister msnn..
Kendin devam etmeyi denedin mi?
Evet ettim
Peki daha mı çabuk orgazm oldun?
Hayır olmadım
Geç oldum paterim erken oldu uyudu hemen
Film izlerken mi devam ettin?
Yok ne filmi
İsteğim bitmemişti daha
Nasıl rahatladın peki. Başkasıyla seksting yaparak mı?
Şimdi hala var mı isteğin?
Var
Hep var
Anlamıyorum neden
O halde madem partnerin uyudu onun yerini almak isterim...
Libidosu düşmeyen insanlarız sanırım bende öyleyim...
Guduruk garı
Şöyle doyumsuz bir kadın gelmedi ki onu doyurayımm
Söyle neden olmasın
Sevgiline demezsen aklın başkasına çelinir
Anlamaz devamke
Bence köle tut kendibe istediğin kadar kullan
Anlamaz söyle
Doyumsuz oda bilir
Alternatif bulabilirsin
Aynı bende deliricem
Gerçeğini yapsana
@suskunprensinöpücüğü yapamıyorum su an
Neden ki
@suskunprensinöpücüğü öyle
Bu bir cevap değil 🙂
@suskunprensinöpücüğü değil
Cevap nedir peki gizli hanımefendi?
@suskunprensinöpücüğü cevap yokk
Hem gizlisin hem kaçıyorsun olmuyor böyle ikisinden birini bırak
@suskunprensinöpücüğü pekii
Bekliyorum öyleyse?
Delirtmeye yardımcı olabilirim istersen
@Kartalzs sorun kalmadı hallettim
ışığı gören gelmiş bende yazayım belki benimlede boşalır 👅👅
@MagarsuS 🙂
Pazar pazar ne dersin 😋
@MagarsuS su saate kadar 3 defa, hemde gercegı sana da keyifli saatler dılerım
ohhhh beee a…mına sağlık 🤣🤣 hala sulu sulusundur ama bence
Yalaninizi sjkejm
Bide yaş 30-35 yazmış aq
Bende yapmak istiyorum şu an kimse yok
Yetmiyor demekli
Yardım ederim
o boşalmış artık umursamaz başka yapacakbirini bul
Şu anda tekrar mı yapıyorsun kendi kendine?
Evet
Bitmedi mi? 😂
Hayır
Benim de mesai yoğun 😂
Sevişseniz onun yerine
Ne kadar sürdü sexsting
Burdamisin
Genelde doyumsuz musun
Sevgilin sart mi
Dm e gel
Yedekde olmalı biri
Başkasıyla mı yapcan