Normalde hiç öyle biri değilim yanaştırmıyordum ama mutsuzdu ve askere gidecekti mutlu olsun diye öpüştük biraz da kalçamı sıktı penisi dimdikti gördüm. Tahrik ediyorsun beni falan dedi sonra durdurdum zaten onu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 aySevgilinle arabada sevişmek
ve 4 yıl sonra ilk kez öpüşmek
unutulmaz bir an kanka 🔥
O yasak gibi gelen heyecan
tutkuyu daha da büyütür.
Nefes nefese kalışınız,
dokunuşlarınız,
özleminizle birleşince
her şey daha derin olur.
Böyle anlar bir ilişkiye
hem ateş hem de
özel bir hikâye katar 🤍00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)9 ay4 yıldır aklınız nerdeydi derim tam tersine. insan 4 yıl sevgili olup sevişmez mi? ben dayanamamıştım. hiç de basit görmedim hatta yaptığım en güzel seksti iki büklüm de olsa her yer onun ve benim suyum ile ıslanmış da olsa en unutamayacağım andı o benim. yıllar geçti aradan yeniler geldi geçti ama ne zaman o yoldan geçsem bi gözlerim dolar elim telefona gider. ama yapamam çünkü başkalarıyla evlendik.
00 Yorumla
10 ayBu hissettiğin endişe çok normal özellikle de uzun bir aradan sonra ilk kez böyle bir yakınlık yaşayınca insan karşı tarafın ne düşündüğünü merak edebiliyor.
Ama şunu bilmelisin Kendi rızanla ve istediğin için yaşadığın bir deneyim seni “basit” yapmaz.04 Yorumla
Soran10 ayDoğru ama ne bileyim yakıştırmadım kendime
- 10 ay
Sen elinden geleni yapmışsın daha da ileriye gitmemişsin bu bile senin için çok güzel bir duruş Tebrik ederim daha ileriye götürmediğin için
Soran10 ayTeşekkür ederim 🥹🥹🥹🥹
- 10 ay
Rica ederim kendine iyi bak arada soru sormaya gene gel 🫣🫣🥰
10 aySeni gerçekten seviyorsa sevgisinden eminsen korkmana gerektirecek bir şey yok 4 4 yıllık ilişkiniz var cinsellik oldu bitti diyelim peki bu adam seni istemeye gelmeyecek mi evlilik düşünmüyor mu bunları neden takıyorsun kafana senin söylediğin doğru eğer o adam seninle bir gelecek düşünmüyorsa artık 4 yıllık ilişkin var sen bu adamı tanımıyor musun ne bekliyorsun adını bir an önce koy
03 Yorumla
Soran10 ayYok sevgisinden eminim bugün cinsellik yaşasak bir şey değişmez. Benim için mesleğini değiştirdi hatta şimdi çok ağır bir işte bir sene çalışmak zorunda benden ötürü. Olaylar geniş detay anlatamam ama böyle oldu. Sevgisinden eminim sadece gözünde öyle biri olmak istemedim sadece
- 10 ay
Kendisi sana cinselliği önerdi mi
Soran10 ayHayır sadece öptü ama ben istemiyorum diye de yaklaşmıyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır bence böyle düşünme alakası yoktur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 aybence hem basit hemde çok basit olmuşsun,4 yıldır çıkıp 4 yıldır el değdirmeyip askere giderken dokundurmak bence sen tamamen kontrol odaklısın insanları kontorl etme bir tür hastalıktır, bir de işini değiştirtmişsin bak eleştiriye açık olmalısınız, zira işini değiştirtir,4 yıldır dokundurma eh hadi askere gidiyorsun sana bir avans vereyim, hep mahremden bahsederken aa birde baktım penisi ereksiyon olmuş insan o yahu taş değil ki!!
ama ben hemcinsim olarak bu kadar aşağılanmasından utandım da onda tık yok demek ki sen baskın o da kabullenici, ne diyeyim buolmuşsun kazı yol bakalım tüylerini, askerden gelince de o çalşır seni bakar snede evd eoh gel keyfim gel
bak bu yorumdan sonra umarım şikayet edersin etmelisinde küfür yok aşağılama yok sadece gerçekler var
O da sende bir psikoloğa gidin acilen
bakın gizlenmedim bile hayde şikayet butonuna basın
15 Yorumla
Soran9 ayHayır şikayet etmeyeceğim de ilişkimizin içini dinamiğini nereden biliyorsunuz? İşini değiştirttim çünkü kendi de zaten çok mutlu değildi ve antrenördü kadınlara da fitness eğitimi veriyordu ve lüks bir yerde fazla rahat çalışıyorlardı. Ben de istemedim ileride eşim olacak birinin böyle olmasını. Onun dışında da işi yoktu, evet işini değiştirttim çünkü İstanbul’da kalmak istiyordum alternatif yollar aradım o başka başka şeyler dedi ama hepsi şehir dışında yapacağı işlerdi çok istemedim ikimizin de ailesi İstanbul’da diye. İstanbul dışına gidersek eğer evimiz olmayacak kira ödeyeceğiz çünkü sevgilimin üstüne tek bir mal dahi yok babasının da yok Yani durumları iyi değil. İstanbul’da yaşarsak eğer evimiz olacak ama çünkü benim üstüme ev var, babam hediye etti. Fazlasını da verir. Demek ki oh gel keyfim gel değil di mi? İkincisi evet normalde elimi tutturmam dikkat ediyorum, bundan önce bir kez böyle bir şey yaşandı öptü beni çok vicdan azabı çektim. En son şimdi askere giderken aynısını yaptı sustum çünkü çok üzgündü ve şimdi de telefonda konuşurken hep der ki beni çok mutlu yolladın teşekkür ederim diye. Ben de evlenmeyi bekleyelim ama tamam mı bir daha böyle yapmayalım diyorum bu kadar
Soran9 ayYorumun değişir mi bilmiyorum ama çok dikkatimi çeken bir yorum yoldu şikayet değil eig bile seçebilirim analiz etmişsin psikolojik olarak çünkü. Ama bazı şeyler de yanlış analiz. Bir şey sormak istiyorum. Dokundurmayıp askere giderken öptürmemi nasıl kontrolcülüğe bağladın merak ettim onu açıklar mısın 😊😊😊
- 9 ay
onu bağlamadım şaşırdım tamemen şaşkınım zamanımızın gençliği böyle şeylere dikkat etmez ama yine de kontorl mekanizması elde tutmayı seviyorsunuz ve o da kabulleniyorsa benim yazacak sözüm olmaz ancak bakın söylüyorum bir süre sorna bu ilişki patlak verecek ve siz o zaman diliminde bana hakvereceksiniz
Soran9 ayAma neden kontrol etmeyim bunu tam tersi tebrik etmen gerekmez mi? Çünkü kendime hakim olabiliyorum. Vermez Allah’ın izniyle, kimse s. l. k değil sevmediği kötü biri ile kalmaz. Benim de sevgilime kattığım ve bir kızda zor bulacağı özelliklerim var ki benimle birlikte. Bir de dediklerimi okuduğunuzda bence biraz anlamalısınız beni. Kontrolcü ve yiyici olsaydım sizce devamlı yemeye bakmaz mıydım? Ama ev benden her şey benden çocuk işini alıp gelecek yaşayacak paşa gibi kira ödetmeyeceğim. Bunu asla ona söylemem bu arada o ev senin evin diyorum ona hep.
Soran9 aySenin derken bu tamamen al senin değil elbette ama hani benim evim senin evin birlikte yaşayacağız gibi
Gizli Üye(25-29)10 ayBunca zaman sonra ilk kez olmasına şaşırdım açıkçası ama bu seni asla basitleştirmez. Çıkar onu kafandan.
76 Yorumla- 10 ay
En haklı yorum
Soran10 ayTeşwkkğr ederim çiçeğim
- 10 ay
Peki sanal yapyonuzmu
Cevap sahibi10 ayRica ederim ☺️
Cevap sahibi10 ay@Poyrazates26 teşekkürler
- 10 ay
Hmm sagol
Sen 27 sevgilin nasil yeni askere gidecek tecilliydi galiba neyse 4 yildir bir birinize dokunmadan durdunuz keske durmaya devam etseydiniz neyse allah afetsin onun icindekini bilemeyiz tabi ama sahsen ben olsam basitlestigini dusunmezdim aksine beni ne kadar cok seviyorki kendini bana teslim ediyor diye dusunup mutlu olurdum
12 Yorumla
Soran10 ayBenden küçük sevgilim🥹 o yüzden yeni gidebildi. evleneceğiz gelince de inşallah. Ya onun da konuşmalarından anlıyorum aşırı mutlu zaten. Benim öncesinde kimse olmadığını ve çok dikkat ettiğimi o mutlu olsun diye ilk kez olduğunu biliyor ama daha yapmam. Diyeceğim bir daha olmasın bekleyelim diye üzüldüm ve gözünde nasılım diye taktım işte
Gizli Üye(45 üstü)10 ay4 yıl opusmeden nasıl durabildiniz, daha doğrusu erkek arkadaşın bunu nasıl başarmis. Bence onun ayağını yıkayıp suyunu icmelisin.4 yıldır halâ seninle beraber olduğu için.
710 Yorumla
Soran10 ayŞimdi de dedim bir daha asla yapma evlenmeden diye özür diledi ve bekleyeceğini söyledi. Benim rahatımı gözetiyor çünkü ben istemiyorum
Cevap sahibi10 ayHahahaaa öpüşmek sarılmak gibi bişey, fazla abartıyorsun. Seninki altından galiba
Soran10 ayHayır aynı şey değil ya
- 10 ay
Bence 4 dayanamamştr o erkek illa baskası olmuştur.
- 10 ay
Çok sevmiş bence
Soran10 ay@H6335dem 🥹🥹🥹🥹
Soran10 ay@Poyrazates26 sanmam deliyim ben biraz bu konuda😂Kontrolcüyüm Şafak baskını yapıyorum hiç yakalamadım
- 10 ay
Oo deli kkzlar iyidir yakalarsan nolacak
Soran10 ay@Poyrazates26 biraz daha her yoruma yorum yaparsan engelleyeceğim he
10 ayEğer eylem gerçekleşmeden durdurduysanız size saygı duymuştur. Kendi değerinizi bilmeli ve korumalısınız
14 Yorumla
Soran10 ayÖpüşme eylemi mi
- 10 ay
Yok hayır cinsel birliktelik
- 10 ay
Günümüzde öpüşmek oldukça standrt ve basit bir şey haline geldiği için bu partnerinizin gözündeki değerinizi düşürmez
Soran10 ayElbette durdurdum. Zaten öpüşme dediğim karşılıklı bile olmadı üç beş kez dudağımdan öptü yaklaşıp ben karşılık vermedim sonunda da durdurdum. Hatta arabadan ayrılırken tekrar son kez öpmek istedi şaka ile karışık bir tane vurdum dudağına hafifçe😅
Gizli Üye(18-24)10 ayDurdurmasaydın şimdi ne güzel seks hikayesi okuyacaktık
72 Yorumla
10 ayEvlenmeye. Karar verdinizse. sevismen basit kiz yapmaz. Seni. simdi o seni. daha cok seviyordur ve. " O benim kadinim". diye dusunuyordur. Harika bir sey bu
01 Yorumla- 10 ay
Sen. Onunsun Artik. O senin Erkegin. Artik birakma onunsun🤔
Gizli Üye(18-24)10 aySnsksnaksmsk enayi o kadar yıl nasıl dayanmış ve ya sen nasıl dayandın, abi seven insan sevdiğini arzular da bence eğer arzulamıyorsa sevmiyordur şimdi arzulamayan evlenince de arzulamaz işini görür arkasını döner yatar
01 Yorumla
Soran10 ayTam tersi arzulayıp susup dayanıyorsa seviyordur. Enayi ne demek ayrıca düzgün konuş tek akıllı sensin sonra da temiz kız ararlar
Gizli Üye(36-45)10 ayNekadar güzel… erkeğin bunca zaman beklediyse eğer gerçekten sevmiş seni 🥰 biz o duyguları yaşamadık gelen giden ellemek istedi 😏.. bırakma onu..
14 Yorumla
Soran10 ay🥹🥹🥹🥹
Bundan sonra da beklemek istiyorum üzüldüm o yüzden biraz ufak da öpsek
Cevap sahibi10 aySenin gibi düşünenler kaldimi 🥺 çok mutlu olman dileğiyle … s
🩷🩷🩷
Soran10 ayTeşekkür ederim güzel çiçeğim sana daha güzelini versin Allah
Cevap sahibi10 ay❤️🤲🏻
4 yıl neyi beklemis bu arkadas 2 hafta bile fazla öpüşmek için aldatılıyosundur sen he
01 Yorumla
Soran9 aySanmıyorum hiçbir şüphem olmadı çünkü. Çok kez benim de aklıma geldi şeytan dürttü ama o kadar dürüst tepkiler veriyor ki ve her şeyi açıklıyor gösteriyor ki imkansız gibi geliyor aldatılmış olmam
- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
10 ay4 yılda ilk defa öpüştüyseniz bu seni niye basit yapsın
02 Yorumla
Soran10 ayBirkaç kişi evet basitsin yazmış ama ben kimseyle el ele bile tutşmadım ilk kez oldu zaten daha uzak dururum üzülüyorum yakıştırmıyorum evlenmeden taktım kafaya
- 10 ay
Afedersinde sana basitsin diyenler bi kız gel dese koşa koşa giderler sen çok takma kendi bildiğin şekilde doğrultuda yaşamaya devam et ilişkide öpüşme ya da farklı şeyler olur insanan isteği var yani
Merhaba, 4 yıllık bir ilişkide bunların yaşanmış olması çok normal, bu seni neden basit kız yapsın ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam kaza yapacaktık el frenini çektim diyorsun yani, iyiymiş.
02 Yorumla
Soran10 ayNe düşünüyordur hakkımda
sanmıyorum erkeklerde basit kız olayı çok farklı
00 Yorumla
10 aySen basitsin zaten olmuşmuyum diye tescil ettiriyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Madem yaptınnn öpüşürken kucağına oturup sürtünseydin biraz
00 YorumlaYok be 4 yıl iyi beklemişsiniz ilk buluşmada öpüşen var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Basit kız ne aq ya
O senin gözünde basit oldu mu? Ee? Sen niye olasın
Bi bitmediniz10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayYok neden basit olasın mutlu olmuştur
111 Yorumla
Soran10 ayBilmem ki ya basit görür mü dedim istemiyorum evlenene kadar üzüldüm
- 10 ay
Yok gormemistir kafana takma okadar o günle ilgili konuşuyor mu ne diyor mesela
Soran10 ayYok hiç konuşmadık o günle ilgili normal hayatımıza devam ediyoruz hatta daha tatlılaştı ufak bir öpücük yetiyor erkeklere zaten çok mutlu 😅
- 10 ay
Utangaç birisi heralde hiç bahsetmiyorsa o gunden
Soran10 ayHayır bahsedense kızarım o yüzden. Ben rahatsız olayım istemiyor
- 10 ay
Anladım iyi ozamn evlilik nezamn
Soran10 ayBir buçuk seneye
- 10 ay
Himm daha varmış okulunuz mu var
- 10 ay
Askerlikten dolayı mı
Soran10 ayİkisi de bitti. Sevgilim polis akademisinde onun bitmesini bekliyoruz
- 10 ay
Himm anladım hayırlısı ya yuva kurmak zor mesleğini eline alsın her şey olur
Merak etme aranızda böyle yakınlaşmalar olması normal. Bu kadarı seni basit kız yapmaz
21 Yorumla
Soran10 ayÇok takıldım🥺Teşekkür ederim
10 ayKeşke yapmasaydin zaten ayrilcaksiniz asker sonrası falano
23 Yorumla
Soran10 ayNeden ayrılalım🥰Hiç sanmam bundan önce de ayrı kaldığımız oldu benzer sebepten ayrılmadık şükür
- 10 ay
Çünkü erkekler askerde değişiyor diye biliyorum iki taraftan biri mutlaka aldatıyor ya da mutlaka terkediyor ne yazık ki gördüğüm kadarıyla umarım öyle olmaz tabi senin için hayırlı biriyse ayrilmazsiniz umarım 😊
Soran10 ayYok yok ya aslında askerliğini yaptı da ben askerlik yazdım. Başka ufak bir sebepten ayrıyız benzer bir sebep ben uzun açıklamayım diye öyle yazdım. Hem de bir yıl yaptı askerlik geldi çok oluyor
Gizli Üye(25-29)9 ayTürk erkekleri basit görüyor dikkat et kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayçok merak ettim 4 yıl hiç cinsellik konuşmadınız mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNeler yaptın oral yaptinmi yani bunlar biraz daha seni basit gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayO kadarcık olur. kötü düşünmez korkma. sen neler yaptın öpüşürken
216 Yorumla- 10 ay
Düşğnmez tabi hoşuna bile gitmiştir
- 10 ay
Gel bn anlataym
Soran10 ayBen de gömleğine doğru tuttum aç dedi bana😂😂Geri çekildim anladım kudurdu
- 10 ay
Kurtulmasan kayacakti
Cevap sahibi10 ayE kışkırtmışn sen adamı😊
- 10 ay
Hemde baya kışkırtmş 😇😇🥰 sende de oldu mu hiç
Cevap sahibi10 ay@Poyrazates26 çık aradann🤜🏼
- 10 ay
Of tm
Soran10 ayHhahahhaha😂
Cevap sahibi10 ayYine isticek ama
Soran10 ayYok uyaracağım yanaşma diye 😂En son ayrılırken de bi dudak alacaktı vurdum ağzının ortasına gülüştük😂😂😂😂
Cevap sahibi10 ayGelince ister yinr de o tadı almış
- 10 ay
Demi
Soran10 ay@Poyrazates26 kes artık
Soran10 ay@Poyrazates26 rahatsız ediyorsun diye şikayet edeceğiz bak haberin olsun
Soran10 ayYa hahahaha istesin yok ya saygılı bana. Hele sonrasında böyle üzülüp aklıma taktığımı bilse asla yanaşmaz üzülür çünkü
10 ayKötü yorumları sakın aldırış etme çünkü sen daha kötülerine layıksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
10 ayOlmazsın seni seviyorsa gercekten
02 Yorumla
Soran10 ayEvet sevdiğine eminim bunu yaşayalı üç hafta falan oldu hatta daha mutlu tekrar istemedi bile bekleyeceğim diyor ve ne dersem yapıyor yakın davrandığım için mutlu oldu çocuk
- 10 ay
Iyi o zaman ne güzel 🙂
Gizli Üye(25-29)10 ayNe alaka yaa sizin gibi insanlar yüzünden ne hale geldik
04 Yorumla
Soran10 ayBizim gibi?
Soran10 ayTabii ya öpüşelim tepişelim di mi😂Asıl tam tersi bizim dışımızdaki insanlar yüzünden ne hale geldik. Ahlaki yozlaşma var ülkede. Burası Avrupa değil. 16 yaşında kızların bekaretini kaybettiği bir yer hiç değil çıkın şu normalleştirme çabasından
Cevap sahibi10 ayBir öpücük yüzünden "basit kız" olarak adlandırılmayı kendine layık gören bir kadınsın örnek verdiğin insanlar da uç ama sen de diğer tarafın ucundasin yobazsin
Soran10 ayNeden kendi fikrinde olmadığım için direkt “yobaz” lafını yapıştırdın? Yazarken sen “sizin gibi insanlar” demişsin ama ben karşılık olarak “asıl sizin gibi insanlar” demeye bile imtina edip “asıl bizim dışımızdaki insanlar” demeyi tercih ettim. Çünkü seni tanımıyorum ki neden hemen yaftalayayım. Ama sen asıl maalesef kadına saygısızsın ki direkt “yobaz, sizin gibi insanlar” diye ayrıştırıcı konuşabiliyorsun. Asıl yobaz kim şimdi? Kaldı ki yine de seni tanımadığım için “sen yobazsın” demiyorum da sana soruyorum. Bir de evet benim için basitlik olabilir bu “BENİM FİKRİM”. Elbette ben basit değilim soruda sordum ben öyle hissettim sadece üzüldüm alışkın değilim demek ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
10 ayDurdurmussun zaten sevgilisinizde ne sorun olacak
05 Yorumla
Soran10 ayAma üzüldüm yani ben öyle biri değilim
- 10 ay
Tamamda sevgilisiniz baska biriyle yapmamissinki. Opusme bu sadece
Soran10 ayAma erkekler hemen basitmişiz gibi bakıyor ve öyle yaptığı kızla evlilik düşünmezler gibi
- 10 ay
Yanlis dusunuyosun. Seviyosam sahsen yakinlassam bile aklimdan Boyle bisey gecmez. Aksine baglanirim
- 10 ay
Tam tersine "Sen... Kadinim.. der. sana daha cok. Baglanir. Sende. Erkegim benim dersin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayBu bana tanıdık geliyor da bir yerden neyse.
08 Yorumla
Soran10 ayNereden siz de mi yaşadınız
- 10 ay
Yok öyle değil de neyse
Soran10 ayNiye neyse diyip duruyorsunuz anlamadım
- 10 ay
Biz daha önce konuştuk mu senle
Soran10 aySanmam erkek ile konuşmuyorum buradan
- 10 ay
Tamam o zaman sen değilsin aynı olayı birisi daha anlatmıştı da
Soran10 ayHeee yok ben bunu kimseye anlatmadım bir de bugün olsu zaten🥹
- 10 ay
Basit kız olmamissindir bu arada
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şahsen benim fikrim değişirdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
10 ayEvlenmez senle
00 Yorumla
10 ayOha durdurmasaydn napcaktı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 aySıkıntı yapmana gerek yok normal bir durum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Neden olasin ki normal bence amasyada
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayMuhtemelen olmuşsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayUtangaç birimi idi kaç yaşında
12 Yorumla
Soran10 ayBenden bir yaş küçük 25 yaşında ben 26. Yok değil ben istemedim o da saygı duydu. İlk bir buçuk sene elimi bile tutturmadım istemiyordum benim dini hassasiyetlerim var. Sonra neyse tuttuk arada falan en son işte dudağımdan öptü sonra zaten istemiyorum dedim evlilik bekleriz
Cevap sahibi10 ayHmmm
Gizli Üye(30-35)10 ayMillet yaşıyor kardeşim bu hayatı bizde izliyoruz
01 Yorumla
Soran10 ayYa ne yaşaması yaşatmıyorum işte hahahahah evlenmeden nooo
Gizli Üye(18-24)10 ayO sırada 6. Ayda üstüme çıkan çocuk
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAdam patlamaya yer arıyor abla dikkat et sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySabretseydin..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayBasit kızsın zaten namuslu olsan yapmazdın
00 Yorumla4 yıldır ilk defamı
08 Yorumla
Soran10 ayEvet
Soran10 ay27
Soran10 ayNe ilgisi var ya sanki Avrupadayız da bütün kızlar 16sında veriyor kızlığını. Evlenmezsek vermeyiz elbette ve evlilik yaşı 30 artık
- 10 ay
Bu y as ta
Soran10 ay@Poyrazates26 eeee?😅Maşallah her yoruma yazmışsın
Dokundun mu
02 Yorumla
Soran10 ayHayır
10 ay4 yıl sonra. mii cidden ilginc
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
10 ay4 yılda o kadar olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
10 ay:)))))))))))
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. bağınız güçlenmiştir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olmuş olabilirsiniz
00 Yorumla
10 ay4 yıl iyi durmuşunuz. boşalttın mı onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 ayOlmuş olabilirsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye basit olasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayHayır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
10 ayYok yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNiye o kadar zaman uzaktınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayiyi misin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNiye boşaltmadın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayyalamadın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNe var bunda ya
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimle arabada seviştik ve ilk kez oldu, 4 yıldır ilk kez öpüştük. Gözünde basit kız olmuş muyumdur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler