Bazı bakirlerin ben okudum araştırdım diye atıp tutması çok komik değil mi? Deneyim şart bence
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayTecrübe olmadan sekste uzmanlaşmak
aslında imkânsız değil kanka 🔥
Önce kendini tanı,
bedeninin neyi sevdiğini keşfet.
Partnerinle konuş,
duygularını ve arzularını paylaş.
Ön sevişmeye önem ver,
dokunuşlarınla hissettir.
Zamanla denedikçe,
ritmi ve zevki öğrendikçe
kendiliğinden uzmanlaşırsın 🤍01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fili yaşamanın tecrubes ayrı bir boyut ama merak ettigin ve pozisyon saglık durumları ile ilgili öncesinden araştırarak bilgi sahibi olabilirisin. Anal herkes büyük ölcude zevk alır ama saglı bir ilişki yöntemi degil diyerek yaşamdan tercih konusunda kararsız kalabilirisn
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. öylede yer kiralamak deneyler yapmak ve partmenrin işin btnce kaybolması lazım yani iz brakmadan ögrenmek bide evden kaçma bahaneleri. sanal bazen daha iyidir
02 Yorumla- 8 ay
Ortada kendini de geliştirmiş olman var , şimdi çişin boşalmamışken mastürbasyon ya da orgazm olursan hafif acı keskinlik arzusunu tatmin ediyorsun zaten kadınlığın içinde bir mazohzm var. O da tatmin oluyor fakat partner'in de tempoyu tutturursa. Zaten ondan sonra ipler kopar. Orada aslında amaç hafif o çişin yakma mesanede iken acıtma ve dışarı çıkınca sanki rahatlayacakmış gibi bir verdiği his. Oysa kadın erekte olduğu zaman zaten işeyemez erkek de işeyemez bunu biliyorsundur. Ama onun verdiği bir haz var ve bu zaten zamanla keşfedilen bir durum senin tecrübeli olduğun açığa çıkıyor
8 ayTecrübe şart. P*rno izleyerek bu işlerden tecrube edinilseydi kedi kasap olurdu.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayAkıllı kişiler bilgilerini araştırıp izleyerekte gelistire bilir tabikide tat deneyimi bire bir deneyim şart ama illa olmassa. olaz değil genede gelistirebilir insan arastirarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayyani yemek tarifleri okuyup ben biliyorum demek gibi bir şey
bir şeyi yapmadan tecrübe edinemezsin. teoride kalır01 Yorumla- 8 ay
Aynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
8 ayDokunmadan kalp atışını boğazında hissetmeden anlamak zor.. her denilen doğru değildir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Maalesef lafa gelince çok konuşur kadın erkek, ama icraat gelince hepsi bakiredir
00 Yorumla
8 ayİlk seksimde 7 posta attım ve sert bir seksti tebrik aldım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Deneyim şart demiyorum ilk seferde bile uzman olursun
00 Yorumla
8 ayUçup kaçmanın anlamı yok. Şöyle yaparım böyle söylerim diye aklında kurmanın sonucu yatakta ne yapacağını bilemeyip hareketsiz yatmaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayTecrübem yok. Ama sana katılıyorum. Yani abartmamak lazım ben şöyleyim böyleyim diyip. Yaptıkça insan kendını keşfediyor umarim iyi bir partner olucam swqgfkgxlh bu yıl başlıyom😄😄
00 YorumlaPratik yoksa hepsi hava civa.
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Yaparak uzmanlaşıyorsun, ilkler iyi olmuyor
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette deneyim önemli
00 Yorumla
8 ayTecrübe etmeden uzmanlaşamazsın
00 Yorumla
8 aySende artık deneyimlisine gidersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayPratik yapmadan uzmanlaşmam mümkün değildir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Tecrübe ile. Video izle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 684 cevap paylaştı. Deneye deneye olur
00 Yorumla
8 ayEvet deneyim şart
00 YorumlaBen arsştırdım izledim ve uyguladım evlenşnce
00 Yorumla
8 ayYani
00 YorumlaDoğaçlama en iyisi
00 YorumlaZamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDenemeden olmaz
00 Yorumla