Muhakkak ikisi de önemlidir ama sizin için öncelik hangisidir?

Muhakkak ikisi de önemlidir ama sizin için öncelik hangisidir?

Cinsel uyum öyle bir şey ki herkesle hissedemezsin bu yoğun arzuyu bazıları vardır dokunmadan seni delirtir işte böyleleri zor bulunur bu yüzden cinsel uyum derim tabi (insanlık) da önemli sırf uyum var diye başlanılmaz.
Ben cinseli engellemistim niye çıktı bu 😂, neyse zaten cinsellik için çekim lazım görünüs hissetmek duygusallik bir yere kadar çekiciliğin senin elinde.
Cinsellik zaten göreceli şey ben şahsen beğendim kişiye yükselerim , duygusallık batak gibi ne çıkışı var ne cikmazii
:"))
Duygusal sağlamlık varsa diğerini düşünmem çünkü hayat araçlarımız kararlarımı seçimlerinin ve duygularından ibaret bizi başkalarından ayır şey bu...
Duygu nekadar top seviyediyse ateş okadar fazla artacaktır.😂
Cevap
19Cevap
Duygusal çekim, uyum hissetmediğini cinsel olarak yükseleceğimi sanmam
İyi ki öyleyiz. Bakma hiç bir erkek kadınların kendisi gibi olmasını istemez
duygusal uyum daha önemli
Cinselliğe duygu katılması çok önemli , ben duygusuz ilişkiye karşıyım
Ben değilim 😆
Eyvallah 🙋😂
Duygusal uyum olmali ki cinsel uyum onu takip etsin 🥰
Duygusal uyum bağlanmak sevmek güvenmek inanmak.. bunlar olmadığı için kimseyle olmadım boşandık dan sonra
Duygusal uyum oldu mu cinsel uyumu tetikliyor
Duygusal da önemli ama cinsel uyum daha bı başka
Kesinlikle
Cinsel uyum varsa duygusal uyum peşinden gelir zaten.
Şahsi kanaatim duygusal uyum diye bir şey olmaz. Karşılıklı duygu olur. Fakat cinsel uyum, ten uyumu vardır ve çok önemlidir.
Duygusal uyum olmaz ise çiftleşme olur, cinsel uyum olmaz ise tatminsizlik sonu bir türlü gelmeyen bir başlangıç olur
Önce saygı sonra sevgi yanında mutlaka tutku olmalı
Ask hissetmeden cinselligi yanlis ve boş buluyorum o yüzden duygusal uyum daha önemli
Nikah önemlidir.
Nikahlandığın kadına adama da cinsel olarak uyarsın zaten. Çünkü evlenesiye kadar defalarca onunla seviştiğini hayal etmişsindir. Evlenesiye kadar seks yapmasan da öpüşmüşsündür elin eline mutlaka değmiştir. Her sarılmanda için kıpır kıpır olmuştur. Tüm bunların toplamında onunla zaten ten uyumu cinsel uyumun vardır.
Ben önce duygusal olarak uyum arıyorum sonrasında cinsellik daha haz verici oluyor.
Duygusallık olmadan nasıl olacak ıyyyy 🤢
Şimdi düşündüm duygusal olarak uyumluyuz diyelim e o yatağa yansır cinsel uyumu arttırır
Sadece cinsel uyum diye bişey var mı o da şudur herhalde karşındakini seksi bulmak etkilenmek
Seni zeka küpü biz de ikisi de yok bazen günlük hayatta iyiyiz ama cinsel yönden 👎🏼
İyi anlaşamadığimızda oluyor idare ediyorum nereye kadar bilmiyorum
Sence hangisi önemli
Cinsellik evliliğin kalesidir. Cinsel uyumun yoksa ne konuda uyumlu olursan ol ev arkadaşlığından öteye gidemezsin. O yüzden bu konu önemli. Evlenirken bu konuya dikkat etmedim açıkçası. Şansıma bahtıma diye evlendim. Evlilik dışı ilişkiye karşı olduğumdan bu tür ilişkiler yaşayıp evlenmedim ben.
Cinsel uyum demek, Aşk demektir bana göre
Duygusal uyum amasyada
Duygusallığın ya cinsel uyum.
Kombosu e fsane
Duygusal uyum
İkisi de çok önemli.
İşte bize cevap hakkı vermişsin ya bende diyorum ki birini seçemem ikisi de önemlidir.
Öncelik duygusal uyum
Cinsel uyum duygusallığı kaldırdım
Yani bu işi yapacaksan duygusallık olmayacak illa da olsun diyorsan evleneceksin eşine duygusallık yapacaksın
Hahah 😄
İkisi de olursa tadından yenmez.
Cinsel uyum
İkisi beraber
Duygusal
eşit ikisi de önemli
Duygusal tabii kii
Duygusal uyum
Duygusal uyum daha uyumludur.
ikisi birden (ismail kartal)
Duygusal
Her iksiide cinsel bir tık ustte