O duyguları hissettim diye kendime çok kızdım yanlış geliyor çünkü olmaması gereken bir şey gibi bu duygudan biraz kurtulmuştum ama geri başladı gene bu şekilde hissediyorum
Kendimden nefret ediyorum
O duyguları hissettim diye kendime çok kızdım yanlış geliyor çünkü olmaması gereken bir şey gibi bu duygudan biraz kurtulmuştum ama geri başladı gene bu şekilde hissediyorum
Kendimden nefret ediyorum
Sağlıklı insanın cinsel isteği olmak zorunda belli ki din ve toplumsal dayatmalar senin algılarını yanlış yönlendirmiş cinsel istek kötü değil olması gereken bir şey önüne gelenle yatmak kötü
Sen bakir misin
Evet neden
Merakk
Höm öyle işte
Biz senle takipleşiyorduk sanki değil mi
Eveeett
Dün mü ne bi soruna gelmiştim hatta
Gel tekrar takipleşelim dkdkks
Beni unflaman cok kırıcıymış farkinda bile degildim 🫠😪
Aslında birçok insan benzer duyguları yaşıyor. Cinsel istek ve arzu, insanın en doğal taraflarından biri. 🌸 Bazen içinde bulunduğumuz ortam, yetiştirilme şekli ya da toplumsal baskılar bu duyguları “yanlış” gibi hissettirebiliyor.
Ama bil ki bu hisler senin kötü biri olduğunu göstermez, sadece insan olduğunun kanıtıdır. 🙏 Kendine kızmak yerine, bu duygularını sağlıklı şekilde yönetmeye çalışmak çok daha faydalı olur.
Unutma, bastırmak yerine kabullenmek ruhuna daha iyi gelir. Senin hissetmen çok normal, önemli olan onları nasıl yönlendirdiğin. 💫
Eig için tşkler 🌹🌹
Bu durum kötü bir şey değil. Bütün yaşamınız boyunca aileniz ve toplum sizi bu baskıya maruz bıraktığı için psikolojik olarak kötü etkilenmiş durumdasınız. Tabiki bu konuyu sürekli yaşayın demiyorum ama kötü olduğu algısı da sağlıklı görünmüyor.
Bu duygular herkeste var ve sırf sen bu duyguları yaşıyorsun diye kendine bu kadar yüklenme hatta nefret etmen hiç normal değil. Hissetmek istemeye bilirsin ama buna engel olamazsın çünkü dediğim gibi 7 milyar insanda da bu var.
Teşekkür ederim eic için
Cevap
27Cevap
Pişman olunacak bir şey değil toplum baskısından dolayı böyle hissediyorsun aslında onunla birsin sen ayrılmaz bi bütünsün yani yapmanda bi sakınca yok yavrum rahat olabilirsin
Evet pişman oluyorum ama sonra gene oluyor hatta bu arzu ve istekten dolayı olmamam gereken birisi ile oldum
Al işte 😂
alkol varmıydı
cinsel istek vücudun ihtiyacından kaynaklıdır
bundan sorumlu değilsiniz
yani yaratılış gereğidir
Fizik kanunlarına aykırı senin dediğin sen istediğin kadar diren bi noktadan sonra rüyalanma ile gene vücut o ihtiyacı giderir
Bu normal bişey ki. Nasıl kurtuldun nasıl geri başladı
Kurtulamam hormonlar izin vermem sanki bedenimiz bizi ele geçirmiş gibi
mastürbasyon dan sonra bıle pısman olan var memlekette
hayırdır melek falanmısın cinselliği olmayan? abartma
Hayır hiç pişman olmadı
Aklım hala yapamadıklarında
Off sacmalama bi aq sanki tanrısın zaten seks yapmak için bu dünyadasın boş triplere gitme seks dünyadaki en ilkel ve doğal sey
Normal bu arada doğal bir şey. Pişmanlık duyma kendinle ve hormonlarınla barış
O fizyolojik bir ihtiyac oyle dusunme eger hic yoksa üzül
Bu doğal bir şey. Engel olamazsin.
Yaşın geregi norml birazdha alışıp masta felan sonra yaptgn zaman olmyck
Gençken din baskısı altında kaldığım zaman çok pişmanlık duyuyordum
Hormonlarından nefret edeni de ilk defa görüyorum sefscsxa masallar sizi ne guzel kandirmis
Hiçbir şeyin müptelası olmam, dengeli yaşarım 😀
Hayır olmaması sağlıksız olurdu
Yok kız ne alaka.
Yaşın kaç?
19
O an iyi de sonra bı pişmanlık oluyo
Hep mi :))
@Nanelimon09 engel. listemin yazma şansını site bı önlem almalı sapiklardan uzagiz
Haha noş yapanlarada almalı
Surekli yuksek olmak zoruluyor hayatimi
Olmaz öyle şey doğası bu
Olmadim cünkü kimse yok amasyada
Bişeymi yaptın yoksa biriyle
Reel ilişkim olmadı
Sanal sexting sadece yanii
Evy
Bunun için pişman olmana gerek yok bence kapalımısın
Evt
Nude falan attnmı hiç
Ne sıklıkla yapıyosun birde
Ordamısınn
Evet
Hangisine evet dkdkkdkd
Hepsine
Okey
Beğendim
Normal istekli olman
Yoo niye
Hayır olmadım
Olmadı hiç
Muhafazakar mısın
Cevap?
Evt
Soracağım çok soru var gksogkf
Neden ki
Merak sohbet muhabbet, dm gelir misin?
Tm
Çıktım gizliden yazabilirsin
Olmadım
çooook
hiç olmadım valla
Kaç yaşındasın ki
19
19 yaşındasın şu an istekli olman çok normal bunun için kendine neden yükleniyorsun yanlış bisey de yapmıyorsun birileri ile yatıp kalkmiyorsun senin için sorun olan kısım ne