Epilepsi hastasıyım şu an bekarım ama ilerde evlenince cinsel ve sosyal anlamda sorun yaşarım diye çok korkuyorum? Var mı böyle bir durum yaşayan sizce cinsel ilişki anında kriz geçirme ihtimalim var mı bilenler yazarsa çok sevinirim🙏🏻
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vay be benim tez konumdu bu konu aslında çok fazla bilgi yok bu konuda ama epilepsi kadınlarda 3/1 oranında etki ediyor bunun da geneli orgazm olamama , vajinal kuruluk ve isteksizlik sorunu oluyor orgazm olabiliyorsan kendi kendine ilişki de sorun olmayacaktır
02 Yorumla
Soran9 ayBenim nöbetlerim biraz ağır ve sık nöbet geçiriyorum o yüzden korkuyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayEpilepsi hastası olarak bizlere karşı olan önyargının nasıl olduğunu çok iyi biliyorum.
Epilepsi hastaları da her birey gibi çalışabilir, evlenebilir, yuva kurabilir, hayatı sadece bir tık daha dikkatli şekilde yaşayarak sürdürebilir.
Bunların yanında, sen sadece kendi gelişimine ve kendi sağlığına odaklı ol, kendine çok iyi bak, epilepsinle beraber sevilmeye değer pek çok yönün olduğunun sende bilincindesin eminim ki05 Yorumla
Soran9 ayMerhaba teşekkür ederim, siz kaç yıldır epilepsi hastasısınız? Krizleriniz ne tür oluyor?
- 9 ay
Benim krizlerim çok seyrek, 22 yıldır epilepsi hastasıyım, 2 3 yılda bir ancak gelir, titreme kasılma yarı bilinç kaybı şeklinde oluyor ve kısa sürüyor. Max 1 dakika
Rica ederim
Soran9 ayYa keşke bende de öyle olsa ben en az ayda 1 kere kriz geçiriyorum ve uzun sürüyor benim krizlerim ağır geçiriyorum ben
- 9 ay
Builder senin adına sevindim
Soran, pes etme, tedavini sürdür ve ne gerekiyorsa yapmaya çalış, tedavi arayışını her yerde sürdür, muhakkak olumlu sonuç alırsın
9 ayEvet etkiler ama ne derece de olduğu biraz sana bağlı ilaçlar kadınlarda cinsel isteksizlik hormonal değişim adet dönemi farklılık sosyal hayatta nöbet yaşarım korkusu muhakkak etkiler ama sonuçta evleneceğin kişi bunu bilerek evlenecek yani beraber bu zamanı doğru kullanarak cozebilirsiniz
02 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim
- 9 ay
Rica ederdim
Evleneceğin kişi bunu büyük ihtimal sorun edecektir günümüz insanları duygudan ve merhametten yoksun Allah korusun kötü bir insana denk gelirsen şiddet görürsen kim yardım eder sana iyi bir ailen varsa onlarla kal derim Allah şifanı verir tez zamanda inşallah
03 Yorumla
Soran9 ayÇok üzüldüm şu an ama teşekkür ederim inşallah
Soran9 ayAmin inşallah çok sağ olun🥹
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayAşırı stres ve gerilim yapmıyacaksan bişey olmaz. Çok kişi hayatını böyle devam ettiriyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. epilepsi tedavisi ol
epilepsi hastalığı cinselliğe neden olmaz ama cinsel ilişki anında tesadüfen reaksiyon geçirirseniz sizi sıkıntıya sokar
tedavi olun
tanıdığım süper bir profesör var Ankara'da. gerekirse adres verebilirim. işin ehli uzmanı03 Yorumla
Soran9 ayTedavi oluyorum ama maalesef benim epilepsim dirençli ilaç pek işe yaramıyor ve ameliyat gerekiyor ama o da çok riskli olduğu için cesaret edemiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayMerhaba, bu konuda sorun olmaz , özellikle eşiniz olacak kişi anlayışlı biri olursa, hayatınız çok güzel ilerler. Aynı zamanda sevişirken sizi rahatlatabilen biri olursa, cinsellik zamanında nöbet geçirmezsiniz. Bir de bu rahatsızlıktan kurtulmaya yönelik olarak girişimleriniz ve düşünceniz ne durumda? Buna yönelik bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
Çok rahat ol asla kafana takma
Hastalığın ilaçla kontrol altına çoktan alındı, korkacak hiçbir şey yok
İLACINİ MUTLAKA AL AMA
Sil tüm olumsuzlukları
Cinsellik, aile, çocuk v. b. sağlıklıdan hiçbir farkın yok
00 Yorumla
9 ayBende epilepsi hastasıyım gerçekten çok zor bir durum. Zor bir hastalık. Ama bir sorun yaşıyacağını düşünmüyorum... Bu arada bana bol şans dilemeni isterim yarın epilepsi için hastaneye gidiyorum... İnşallah her şey gönlünce olur canım ❤️
01 Yorumla
Soran8 ayÇok geçmiş olsun size de yorumunuzu yeni gördüm, umarım iyisinizdir
9 ayBazıları şu an onu problem yapıyorlar ama herkes kendi halinde haklı gibi geliyor o yüzden bişey demem yanlış olur ama senin tek yapman gereken sanırım düzenli ilaçları kullanıp en azından aksatmadan devam etmen
01 Yorumla
Soran9 ayKullanıyorum ama dirençli epilepsi hastasıyım o yüzden krizlerim devam ediyor
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Epilepsi çoğu zaman cinsel yaşamı engellemez, ilaç ve doktor kontrolü ile risk yönetilebilir. Stres ve uykusuzluk krizleri tetikleyebileceği için kendine dikkat etmek, partnerle açık konuşmak ve güvenli ortam sağlamak yeterli olur.
00 Yorumla
9 ayEpilepsi tedavi edilebilen diye bir şey sanıyordum. Hem tetiklenmesi için endişeli bir şey olması lazım. Mutluluk verecek bir şeyin tetikleyeceğini sanmam.
04 Yorumla
Soran9 ayTürüne göre değişiyor benim ki maalesef dirençli epilepsi ilaçlara rağmen kriz geçiriyorum
- 9 ay
Takma kafaya takarsan daha kötü olursun. Ben de bazı şeyleri düşündükçe stresten direkt etkileniyorum.
Soran9 aySizde mi epilepsi hastasısınız
- 9 ay
Epilepsi hastası değilim de canım sıkılınca ya da streslendiğimde saçım kepekleniyor kilo alıyorum sivilceler vs çıkıyor. 😐
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayhiç bişey olmaz ne cinsel nede sosyal anlamda eksik kalmazsın , meraklanma nörolojik rahatsızlık geçici olabilir , belki tamamen düzelirsin , ama bunu dert edecek biriside hayatında olmasada olur..
04 Yorumla
Soran9 ayAy çok teşekkür ederim inşallah
- 9 ay
en son takacağın şey bunlar , sen yaşmana bak
Soran9 ayNasıl takmayayım ya herkes çok problem ediyor epilepsiyi
- 9 ay
herkesin sanki sağlığı iyide , ayrıca kimin sonrdan sağlığı bozulacağını kimse bilemez , o yüzden takma bence ,
9 ayYanı evleneceğin insanı bilinçli bir şekilde kriz anında ne yapman gerektiğini anlatırsan sorun olacağını sanmıyorum cinsel ilişki sırasında böyle bir durumla karşılaşır mısın ondanda pek emin değilim ama hayatındaki insan ne yapması gerektiğini bilirse sorun olmaz bence :)
02 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim
- 9 ay
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)9 ayBenim arkadaşımda öyle nöbetleride ağır geçiyor, benim o kadar değil benim nadir ama onun sık nebet geçiriyor bu esnada olduğu olmuş ko bende denk geldim buna korkacak bişey yok merak etme
29 Yorumla
Soran9 ayBenim de nöbetlerim de sık o yüzden korkuyorum açıkçası
Cevap sahibi9 ayHiiiçç ciddiyim aklına bile getirme
Soran9 aySizde mi epilepsi hastasısınız
Cevap sahibi9 ayEvet ama sık sık nöbet geçirmiyorum an anda çok denk geldi ama, sanırım yükselmek biraz etkiliyor olabilir
Soran9 ayNe tür krizler geçiriyorsun
Cevap sahibi9 ayKasılmalar kısa süreli bilinç kaybı
Soran9 ayBende aynı şekilde titreme kasılma peki ne kadarda bir geçiriyorsun
Cevap sahibi9 aySorunu beğeneyim tkip atarsn konuşuruz
Soran9 ayOlur sağ olun
Merhaba, ilaçlarını düzenli olarak kullanıp, doktor kontrollerini aksatmazsan, hiçbir sorun yasamazsin
01 Yorumla
Soran9 ayKullanıyorum, kontrollerimi de aksatmıyorum ama maalesef benim epilepsim dirençli ilaç pek işe yaramıyor ve ameliyat gerekiyor ama o da çok riskli olduğu için cesaret edemiyorum
Oncelikle gecmis olsun. Tabi kriz anlari ne zaman gelir bilinmez ama kendi kendine mastürbasyon yaoiyirmusun sen? O anda kriz olusuyirmu bir takim sorularin cevaplari aslimda kendinde
00 Yorumla
9 ayYaşamazsın sevdiğim kız vardı
Epilepsi hastası
Sonuna kadar yanında olurdum ama
O beni istemedi05 Yorumla
Soran9 ayAma ben ağır krizler geçiriyorum maalesef
- 9 ay
Birakmam
- 9 ay
Sen geçirdiğin anda elini birakmam
Soran9 ayOnun krizleri nasıldı
- 9 ay
Bilmiyorum
geçmiş olsun ALLah şifa versin çok düşündüğün ne varsa yaşarsın başına gelir hayatı akısına bırak
11 Yorumla
Soran9 aySağ olun
9 ayEvlenceiniz insanla konusun bunlari ve tedavinize devam ediniz
14 Yorumla- 9 ay
Neden?
Soran9 ayŞu an hayatım da biri yok
- 9 ay
Ilerde olunca konus bunlari onunla sana destek cikmasi gerekir
- 9 ay
Esmerim biçim biçim
9 ayHiç cinsel olarak aktif olduğun dönem olmadı mı?
02 Yorumla
Soran9 ayHayır bekarım
- 9 ay
Hımm bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum açıkçası
9 ayBence sorun olmuyo benm boyle bi sevgilim oldu
04 Yorumla
Soran9 ayPeki krizleri ağır mıydı
- 9 ay
Evet
- 9 ay
Bişi anlatcam istersen gel onunla ilgili ilişki anımızı
Soran9 ayY*zamıyorum
Gizli Üye(25-29)9 ayBende epilepsi hastası ve bekarım. En çok merak ettiğim 2 şey var birincisi karşımdaki kişi beni hastalığımla kabul eder mi? İkincisi sende biliyosunki uykusuz kalmamamız lazım çocuk olduğunda benim halimden anlayacak mı? Gerçi evlenebilecek miyim o da bir muammaya...
02 Yorumla
Soran9 aySizin nöbetleriniz ne şekilde oluyor? Ben titreme kasılma şeklinde nöbet geçiriyorum
Cevap sahibi9 ayBenim nöbetim ufak aura nöbeti. İstersen sana doktor önerebilirim ve bunu kötü niyetle, sana yürümek vb gibi art niyetle yazmıyorum kesinlikle bunu bil. Sen benden biraz daha ileri seviyedesin kalbe pil takılma gibi şeylerde yapılabiliyor belki sana bir faydam olur
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Kendine dikkat ettiğiniz ve esinizinde bilinçli olması ile hiç bir sorun yaşamazsınız.
00 YorumlaBen de epilepsi hastasıyım ve cinsel hayatım da hiç bir problem yaşamıyorum sosyal olarakta bir çok şehri tek başıma gidip gezdim yeni insanlarla tanıştım yani için rahat olsun ilaçlarını kullanmayı aksatma 🥰
022 Yorumla- 9 ay
Bende emes hastasıyım ve evlenmeyı dusunuyorum ne korksamda
- 9 ay
24
- 9 ay
12 yıl oldu tanı konulali
- 9 ay
Emes hastalıgı su sekılde sınır ve sıtrese asla gelemeyen bır rahatsızlık basta ıkıncısı hastalıgın asla ne getırıcegı ne goturecegı bellı degıl mesela benım su zamana kadar gecırmıl oldugum her atak duzeldı ama taammen degıl sadece benım kukana bılecegım sekılde yanı hayatına eskısı kadar devam ede bılecegım sekılde seyler kaldı vucudumda ama saglık raporunh asla alamıyorum vunku tedavı surecınde alnış olfugun ılaçların etkılerınden dolayı vıcıdım yıprandı ıyıleşme ımkanı yok o şekılde
- 9 ay
Bahsettiğim gibi bende de epilepsi hastalığı var hayatında bir şeye engel olmuyor fakat iş bulmamda çok engelliyor ve bu hastalığın tedavisini nasıl yok onu anlayamıyorum kanserin bile tedavisi var ama bunun yok daha iki gün önce gittim iş görüşmesine her şey iyi güzel hastalığımı bir duydular yüzleri düştü bu çok kırıcı oluyor bazen ama sosyal ilişkiler konusunda hiçbir problem yaşamadım
- 9 ay
Aynen ben sadece kortozol tedavısı sonrası kıkdaklarımda zedelenme oldu eklerım cok agrıyır ve uzun sure ayakta kalamıyorum o sıkıntı sonra gozumde sıkıntı var bırı duzeldı cok sukur dıyerı gecöedı ıyıleşmedı ıyıleşmıcakte ama ıdare edıyorun cok sukur o sekılde bır cok sıkıntım var ıstr anlıyacagın oldurmuyor ama daha kotu oluyor ya ona canım sıkılıyor sadece
- 9 ay
Canını sıkma senin stres olmaman kafaya bir şey takmaman gerekiyor benim de gözümde problem var sağ gözüm kayıyor çok azda görme problemim var 1 yaşındayken havale geçirmişim küvezde kalmışım 2 ay göz kayması o mavi ışığa bakmışım sürekli o da tam ortada değilmiş görme problemim ise havale geçirdikten sonra beyindeki göz damarlarına bir şey olmuş tam olarak hatırlamıyorum ama her zaman halime şükrediyorum
- 9 ay
Cok guzel zaten benım bu sorunum sıZın bu sıkıntınız benxe verılmış olan bır odul
- 9 ay
Allah razı ılsun
Soran9 ayMerhaba öncelikle size de çok geçmiş olsun cesaretinize hayran kaldım ben dışarı çıkmaya bile korkar oldum epilepsiden sonra sizin krizleriniz ağır olmuyor sanırım ne şekilde krizler geçiriyorsunuz bende titreme kasılma falan oluyor yani en ağır şekilde geçiriyorum o yüzden korkuyorum
- 9 ay
Bır ızur bırakmıyorsa ıyı bas ede bılırsın
- 9 ay
Hep oyle ol zaten dıyer tarafa gıderken bırsey goturemıyorsun
- 9 ay
Sskında karamsar bırı degılım ınsaları onemsemıyorum artık cunku bana hıc bırının sadece cıkar dogrultudunda katkısı oluyor ben sadece cevreme ıyı davtanamaya elımden geldıgın ıyı ınsan olmaya çalısıyorum o kadar
- 9 ay
Inşallah
Gizli Üye(36-45)9 ayAksine iyi bile gelir. Endişe etme. Yaşadım öyle biri ile
05 Yorumla
Soran9 ayAma benim krizlerim biraz ağır
Cevap sahibi9 ayOnunda öyleydi
Cevap sahibi9 ayBazı şeylerden sonra çok büyük farklar oldu
Soran9 ayNe tür krizler geçiriyordu ağır mıydı
Cevap sahibi9 ayEvet dirençliydi
Gizli Üye(25-29)9 ayAdam içindeyken nöbet geçir 10 saniyede boşaltırsın 🤣🤣
04 Yorumla
Soran9 ayGerçekten nasıl gülebiliyorsunuz anlamış değilim nesi komik?
Emin ol o an atakların duruyor vücut farklı moda alıyor kendini aynı kekeme olanların şarkıyı akıcı olarak şöyleye bilmesi gibi
00 YorumlaO an genelde kriz gelmiyo korkma
02 Yorumla
Soran9 aySevindim teşekkür ederim
9 ayİlaçlarını al sıkıntı yaşqmaxsun
03 Yorumla
Soran9 ayDüzenli kullanıyorum ama dirençli epilepsim var benim nöbetim illa ki oluyor
- 9 ay
Eşine bunu açıklıcaksın
Soran9 aySağ olun
- Cinsel Yaşam konusunda 530 cevap paylaştı.
9 ayYaşamazsın ilaçlarını kullanıyorsan
07 Yorumla
Soran9 ayKullanıyorum ama maalesef benim dirençli epilepsim var nöbetim oluyor yani
- 9 ay
Ne zamandır mesela ve ne sıklıkla nöber
Soran9 ay1.5 sene oldu regl dönemimde oluyor
- 9 ay
Sıklıkla oluyorsa sıkıntı
Soran9 ayEvet maalesef öyle
- 9 ay
Geçmiş olsun
Soran9 ayTeşekkür ederim
Bence yaşamazsın libidon iyiyse
01 Yorumla
Soran9 ayLibidoyla ne alakası var ki
Bence yaşamazsın üzülme bu kadar
03 Yorumla
Soran9 ayUmarım
Soran9 ayOlur teşekkür ederim
İyi geliyor diye duymuştum ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayKriz geçiriyor musun normalde?
08 Yorumla
Soran9 ayEvet epilepsi krizi işte
- 9 ay
İşte ilişkide de olabilir
Soran9 ayAnladım
- 9 ay
İlaçlar etkili olmuyor mu
Soran9 ayBenim ki dirençli epilepsi maalesef
- 9 ay
İlişkide sorun çıkabilir o zaman
Soran9 ayAnladım sağ olun
- 9 ay
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)9 ayAnlayışlı olmalı eşin.
00 YorumlaO an emin ol ataklar tutmuyor
03 Yorumla
Soran9 ayİnşallah ben biraz ağır geçiriyorum çünkü
Hiç birlikte olurken oldu mu öyle bir şey
06 Yorumla
Soran9 ayKimseyle bu tarz bişey yaşamadım
Soran9 ayEvet maalesef o yüzden korkuyorum
Soran9 ayYani sayılı oldu o şekilde ve kriz anında bilincim kapanıyor benim ama hatırladığım kadarıyla tam zevk alırken oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayBende de vardı geçti
04 Yorumla
Soran9 ayNasıl geçti
- 9 ay
Tedavi
Soran9 ayBenim ki dirençli epilepsi ve tonic clonic nöbetler sizde de böyle miydi ne tür krizleriniz oluyordu nasıl bir tedavi ile geçti yardımcı olur musunuz
- 9 ay
Uyku
- Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı.
9 ayEpilepsi ne ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ben degilim amasyada
00 Yorumla
9 ayHiç bir sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayCinsel neden olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayŞu an durumun nasil
05 Yorumla
Soran9 ayİyiyim çok teşekkür ederim sorduğunuz için 🥰
Cevap sahibi9 ayOrdamisn
Soran9 ayEvet buradayım
Cevap sahibi9 ayUyuyorum
Soran9 ayPeki
9 ayDoktora danış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBence olabilir
08 Yorumla
Soran9 ayÇok korkuyorum
Cevap sahibi9 ayHaklısınız korkmakta tedavisi var diye biliyorum tedavi olmayı denediniz mi
Soran9 ayEvet hâlâ ilaç kullanıyorum aşırı düzenli bir şekilde ama maalesef benim ki dirençli epilepsi o yüzden hâlâ nöbetlerim devam ediyor
Cevap sahibi9 ayAmeliyat olmayı denediniz mi
Soran9 ayHayır yüzde 80 felç kalma olasılığı varmış tabi kesin değil ama bu ihtimal de var maalesef
Cevap sahibi9 ayYakın bi arkadaşımda da vardı görme engelin olabilir demişlerdi ameliyattan sonra
Soran9 ayOldu mu peki
Cevap sahibi9 ay10 gün sonra olacak
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Epilepsi hastasıyım, şu an bekarım ama ileride evlenince cinsel ve sosyal anlamda sorun yaşarım diye çok korkuyorum. Böyle bir durum olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler