Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ülkemiz doğu ve batı arasında kaldığı için bir çok konuda kararsızlık bizlere zarar veriyor. Mesela doğuda herkes korna çalar, kötü araba kullanır, sorun çıkmaz, batıda ise korna çalmazlar saygılılardır, sorun çıkmaz ama bizde kornaya basan doğulu, korna basılan da batılı olur ve kavga çıkar. Cinsellik de böyledir. Kimi batılı gibi rahattır, istediğini dile getirir, fakat diğeri de muhafazakardır, sorun çıkar. Cinsellik güzel bir şeydir aslında, yaşamak, deneyimlemek konusunda bilinçaltındaki toplum baskılarından kurtulunca seçenekleriniz artar. En fazla denersiniz, beğenmezseniz devam etmezsiniz. Bir kaybınız olmaz
04 Yorumla
Soran9 ayNAMUS?
Soran9 ayBizde namus kadının evlenmeden ilişkisi yaşamasıdır beyfendi bizim toprakladimizda budur sizde nedir bilemem iyi günler
En İyi Cevaplar
Ciddi düşünmedikleri anlamına gelmez. Sanırım çok resmi konuşuyorsun genel olarak. İş görüşmesi gibi, ev arkadaşı mı alıyorsun yani? Elbette evlenmeden yapmak istemiyorsun ve bunu belirtiyorsun ama bunu söylemek yanlış değil. Asıl yanlış olan arzulamadığını açıkça dile getirmek, buz gibi soğuk olmak. Arzu duymadığın erkeklerle de sohbet etmemelisin, İK mısın sen? Arzu duyduğun erkeğe arzu duyduğunu hissettirecek kelimeler kullanman yeterli. Cümleyi kelimeyi kendine göre değiştir ama şöyle bir şey diyebilirsin: Seni çok arzuluyorum ama evlenmeden olmaz.
00 Yorumla
9 ayCinselliğe uzak kişiler evlenince de bunu devam ettirir. Bir adam tanıyorum evli 3 çocuğu var ve kadın çocuk hariç ilişkiye girmemiş. Adam evi terk etmiş kendisini alkole vurmuş sorunu çözmek için 40 kişiyle konuşmuş vs vs kadın çocuk hariç günah demiş. En son 55 yaşında boşanmış başkasıyla evlenmiş. Sende o mantık olursun. Bunu bilerekte kimse sana okey demez.
05 Yorumla
Soran9 ayBeyfendi ben karşı değilim evlenmeden karşıyım bunu onunla bağdaştiramazsn bile ben sadece namusumu korumak istiyorum bunu anlamak neden bu kadar zor
- 9 ay
Bunu bana değil senle flört eden erkeklere söylemelisin. Yazdığın yazıda %💯 karşıyım gibi imaj verdiğin için böyle yazdım. Kendini kocana saklaman normal. Evlenecek eş adaylarına bunu söyle bizlere değil. Çünkü biz senin adayların değiliz.
Soran9 aySadece fikir alıyorum konuyu o kde sacma yerlere çekiyorsunuz ki
- 9 ay
Sen diğerlerine bakma onlar namusu korumayı isteksizlik olarak algılayıp kaçarlar elbet seninle aynı minvalde olanlar vardır ve konuşurken fantazilerinden bahsedersen az bir şey böyle bir düşünceye belki kapılmazlar yinede tercih senin ☺️
- 9 ay
Evlilik öncesi cinsellik isteyen erkek lafta evlenme niyetindedir reelde evlenmez ek olarak alacağını alır çeker gider. Ben evleneceğim zaman tanıştık 1 ay mesaj konuşma gerçekleşti peşine 3 gün zaman geçirdik baktım doğru insan son gün ailesiyle tanıştım 1 hafta sonra istedim ertesi gün nişan yaptım 1 ay sonra kına 1 ay sonra nikah tamamdır evlendik. Yani evlenecek adam seks değil direkt anasını babasını yollar istedir.
Gizli Üye(36-45)9 ayÇünkü artık insanların kafasında evlenmek yok karşıdaki insanı nasıl kullanırım cinsel anlamda nasıl birlikte olurum zihniyeti olan herkes bu konuyu konuşunca senden kaçacaktır gerçekten seninle uzun ilişki düşünen ya da senin ciddi bir şeyler düşünen görüşüne saygı duyar
02 Yorumla
Soran9 ayKimsenin saygı duyduğunu görmedim
Cevap sahibi9 aySaygı duymuyorsa zaten o doğru insan değildir. Emin ol doğru insan duyar. Ama şu da var ki cinselliği önemsemeyen insan sayısı da çok az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
9 ayHayır zaman kaybetmek istemediği demek oluyor böylenbir ilişki zaman kaybından başka bir şey değil bu şekilde ciddi bir ilişkiye de dönmez zaten
017 Yorumla
Soran9 ayNeden namusumu kirleteyim?
- 9 ay
Neden evlenene kadar o eziyeti çekelim? Aylarca belki yıllarca sevgi ve ilgi verelim , hediyeler alalım , gezdirelim eğlendirelim üzerine bir de evlenirken milyonlar harcayalım 🤔 bize sunabileceğiniz tek bir şey var onun içinde bizi beklemek zorunda bırakmanız çok can sıkıcı ve uğraşmaya değmez.
Soran9 ayHayatın boyunca zavallı bir adam olarak kalacaksın biliyosn değil mi
- 9 ay
Hayır sadece sen bakire bir kezban olarak kalacaksın evleneceğin adamda herşeyi yaşamış ama bakire istiyorum diyen geri kafalı ayının biri olacak emin ol 😂
Soran9 ayAhahahahahahha gtmle gülüyorum ulan bari kirlisiniz bunu normallestirecez diye kendinizi ezik duruma daha fazla sokmayın senin gibileri adam diye karışma alip konuşmam bile bırak evlenmeyi herkese peçete olmuş adama adam demem reis anladın mı kezbanmis ha sktr lan ordan öbür dünyada görecem ben sizi cehennem odunları
- 9 ay
Sana bakire cennetinde mutluluklar 👍
Soran9 ayKudurma 😂sende esclerle cehenneminde yan locada olursunuz
- 9 ay
Üff nasıl canım çekti şu an anlatamam hadi inş 😂
Soran9 ay😂yürüyen karaktersiz
- 9 ay
Ama bak daha tanışmıyor olmamıza rağmen bile zaman kaybı olmaya devam ediyorsun bir sal be bacım 😂
Soran9 aySizin gbileri eziklemeye bayılıyorum kuduruyorsunuz ya
- 9 ay
Sen gerçekten öyle mi düşünüyorsun 😂 yazııık yavrum ya kıyamam 😂
Soran9 ayYaw he he heeeee 😂😂daha kendini kandırmaya devam et nolur ya çok komik oluyorsunuz zavallı insanlar o kdr yaziksiniz ki birinde özel kalmayı beceremiyorsunuz ele güne pecetesiniz defol lan
- 9 ay
Yoo gayet özel kalabiliyorum da kezbanlara değil 😂
Soran9 ayKezban sahip olamayacağın gerçeği seni çok incitiyor biliyorum kurban ol bana sen anca ucuz pazar mallarına git zaten gidebileceğin max o 😂
- 9 ay
Keşke bugüne kadar yol verdiğim evlenmeden olmazcı hatunlar burada olsa da konuşsa 😂
Soran9 ay💩💩💩💩
9 ayAslında haklısın sonuç olarak eşin olsa tamam amenna ama eşin sonuç olarak sevgili geçici bir şey ben yanlış olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla
Soran9 ayHah işte bu teşekkür ederim anladığın için
- 9 ay
Zaten mantıken aşk ve sevgi illa cinsellikten var olan bir şey değil ama insanlar bunu anlamiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayneden krşısın ki? cinsellik olmadan kadın erkek ilişkisi olmazki , yani hayatın gerçeği bu
05 Yorumla
Soran9 ayTamam 💩
- 9 ay
bence kendini ifade edemiyorsun
Soran9 ayAnlamıyorsunuz anlatmiyorum edepsizliğinnizle size iyi yaşamlar
- 9 ay
burada edepsiz olacak ne yazıyo, yani dünyanın gerçeğini ggöz ardı mı edelim, ya da ihtiyaçlarımızı , bu kadar sorun edip kızacak bişey yok , eğer sorun anlaşılır olsa bu kadar saçma cevaplar almazdın , evlenmeden cinsellik yaşamayan milyonlar var bu normal , ama senin anlatımın farklıydı. sevişmek edepsizlikse , dünya nufusu olmazdı , bence sorunu gözden geçir , sonra yine kızabilirsin bana
Soran9 ayHm. tm
Temel aldığı muhabbetin ve icraatin cinsellik üzerine olmasından dolayıdır. Çok takmamak ve gereken çizgiyi çizmek lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayaslında bu ilahi bir koruma bunu söyle ve kalanla evlen
02 Yorumla
Soran9 ayNasıl yani
- 9 ay
yazdığım gibi o gidenler iyi niyetli olmayanlar
Gizli Üye(30-35)9 ayŞimdi öncesinden biriyle birşeyler yaşamadiysan illaki doğru erkeği bulursun ama biriyle birseyelr yasadiysan ve tövbe ettiysen o doğru erkeği de bulamazsın
02 Yorumla
Soran9 ayBakireyim ne yaşamış olabilirim?
Cevap sahibi9 ayO zaman sorun yok doğru kişiyi bulursun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayCinselliği sevmeyen insan hayattanda zevk almıyor dur yaa
012 Yorumla
Soran9 aySADECE KENDIMI ESIME SAKLIYORUM.
- 9 ay
Sakla sen eşinede vermezsin kesin
Soran9 ayŞu yaşına gelmişsin hala söylediğin laflara bak terbiyesiz
- 9 ay
Kızıyorum kardeşim senin gibi yobaz insanlara. çocuklınızıda öyle yetiştiriyorsunuz
Soran9 ayYobaz? Bu ülkede dini inancı olan yok mu kardeşim hayırdır siz ne ayaksınız çocuklarımıza gidin 15 16 yaşlarında sexse mi başlayın aferin mi diyelim sonra niye tecavüzler arttı al işte sizin saçma sapan laikkoooosokotgmn düşünceleriniz yüzünden ülkede ne edep nede ahlak kalsın zinayı normallestiremezsiniz !!
- 9 ay
Sen öyle devam et
Soran9 ayCok şükür beki yetistiren aileme devam edicem sizde öbür dünyada gözünüze ateşi yiyince göreceksnz
- 9 ay
Benim eşimde sizden ve mutsuzum
Soran9 ayBn evlenmeden karşıyım beyfendi ayırt etmesini öğrenin önce
- 9 ay
Ama evlenince değişmiyor o bakış aöısı
Soran9 ayDeğişir bu libidoyla alakalı bir durum
- 9 ay
Alışkanlık bakış açısı ile ilgilidir
Erkek evlenmeden cinsellik isterse zaten seninle evlenmek istemiyordur geçsinler bu ayakları
01 Yorumla
Soran9 ayBu çok doğru galiba :(
9 ayciddiyim evlenmek amacım diyenlere inanma hemen. giden gitsin bırak. sakın sevişme
02 Yorumla
Soran9 ayHayır asla
- 9 ay
güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı.
9 ayÇünkü karşındaki erkek sana cinsellik gözüyle baktığı için Sen en başta onu reddedince o da kaçıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayDogru erkege denk gelirsen uzaklaşmaz. Yani içini ferah tut
22 Yorumla
Soran9 ayAmaçları kullanmak mi o yüzden bi gidiyolar
Cevap sahibi9 ayEvet
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Zamani var ilerde sevebilecegin biri cikar amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet ciddi düşünmedikleri seni kandırdıkları ortaya çıkıyor
00 YorumlaSende istediğini bulamıyorlardır. Dediğin gibi büyük ihtimal ciddi olmayan kişiler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayDoğru erkeğe denk gelmişsin işte ama sen yanlış kızsın
021 Yorumla
Soran9 ayDerken kuzum olalım haklısın evet
Cevap sahibi9 aySks yapmayacağım kadınk evden alıcam, gezdircem, yemeğe götürcem, hesabını ödücem, hediye alıcam, sonra evine götürcem. Eee benim ne avantajım var? Eve gidip 31mi çekicem ama sorsan sevgilim var. Kusura bakmayın erkekler de enayi değil artık
Soran9 aySizin gibi ucuz düşünen erkeklerle zaten Biz Kadınlar konuşmayız merak etme ha kendini bilen kadınlar zaten konuşmaz Kendine saygısı olan kadınlar zaten sizin gibi basit erkeklerle konuşmaz bunu bilin zaten bir kadın obje gözüyle mi bakıyorsunuz Yani siz annenizden hiç mi utanmıyorsunuz Annenize Hiç mi gözünüzün önünü almıyorsunuz bir gidin Annenize sorun Anne ben bir kızdan çıkıyorum Ama o bana bedenini versnn Ben onu gezdircem ne bu ne yani alışveriş mi Sen bana Bedenini ver ben seni gezdireyim sizin bizi gezdirmenize ihtiyacımız yok zaten sizden beklediğimiz Sevgi Anladın mı O zaman siz karşınıza çıkan her kadını k****** kadını sanıyorsunuz yani evlenilecek bir kadını bile alışveriş gözüyle bakıyorsunuz bu Hakkı size kimse vermiyor haddinizi aşmayın Lütfen biraz kendinize gelin
Cevap sahibi9 ayHaddimizi aşmak değil bu. Enayi olmamak. Ben neden hep kendimden feda edeyim ki? Mal mıyım ben? Yolunacak kaz gözüyle bakıyorsunuz erkeklere. Parasını yemek keyfinizi yapmak derdiniz. Kusura bakmayın erkekler de sks ile keyif alıyor
Soran9 ayİşte basit düşünceli erkeksiniz biz kendini bilen kadınlar erkeğin maddiyatina bizi gezdirmesine ihtiyaç duymuyoruz beklediğimiz sadece adamlık oda sizlerde yok zaten gezdirmek yedirmekmis gel lan ben sana yedirip içirip gezdiricem işte sırf bu yüzden hayatınız boyunca yalnız kalacaksınız bir evin mutlu huzurlu sevgi sıcak dolu oluşunu bilemiceksiniz kendinizi anca mal karşılığında kullandirtdin
Cevap sahibi9 ayGizli olduğun için bilmiyorum ama belk6de şurada zengin koca nasıl bulurum diye 100 tane sorusu olanlardansın. Düzgün erkek istiyorsan görücü usulü dene. Adımız duyulur ayıp olur diye bu usüldeki insanlar doğru düzgün olur genelde. Hadi iyi şanslar
Soran9 ayAllahima şükür bir kere bile öyle soru sormadım ben sadece adamlığa bakıyorm aylık 100 150 bin alan bir bile beni istedi ben istemedim bir kere bile bir erkeğe hediye aldirtmadm çay bile içsem parasını ben vericem diye ısrar eden biriyim hayırdır ben esc miyim? 2 yemek 2 gezme karşılığında kendimi satayım? Ne bu
Cevap sahibi9 ayCinselliğe karşı bir kadınla sadece normal arkadaş olurum. Sınıf arkadaşı gibi, iş arkadaşı gibi. Hem sevgilim olacak hem de eve gidip 31 mi çekicem? O zaman neden sevgiliyiz derim
Soran9 ayUlan şeytanla yer değiştirmişsiniz aq hiç mi utanma zina denen bir şey bilmiyorsunuz hiç mi Allah korkunuz yok sizin nasıl insanlar oldunuz böyle ya sizin gbiler yüzünden biz evlenmek isteyen insanlar yalnız kalıyor sırf iğrençliginize ayak uyduramiyoruz diye kökünüz kurusun
Cevap sahibi9 ayBu şeytanla falan alakası yok. Sen neden sevgili istiyorsun? Senin hiç mi utanman yok Allah korkun yok? Bu kadar korkudan bahsediyorsan söylersin annene babana onlar bulur birini evlendirir hemen olur biter. Bunun dini usulü budur Allah korkusundan bana bahsedecek olursan eğer. Daha ne cevap vereceksin bakalım merak ediyorum. Şeytana dersi veren benim
Soran9 ay😀 kendi edepsizliğini bunları söyleyerek mi kapatıyorsun? Komiksin 😃daha ne kdr küçüleceksiniz çok merak ediyorum sevgili aşk dediğin yat kalk mi? Ne bu beden alışverişi falan mı? Siz sevgiyi çok yanlış anlamışsiniz cook işte bu yüzden acıyorum size anne baba dayağı eğitimi çok önemli işte Allah sizin gibilerden uzak etsin kendi pisliğininzde boğulun
Cevap sahibi9 ayKusura bakmayın ama bir ilişkide cinsellik en önemli unsurlardan biri doğru düzgün sks olmayan evlilikler bile bitiyor sen gelmişsin bana cinselliğe karşı olmaktan bahsediyosun. Esas sen saçmalıyosun
Soran9 ay😀hala utanmıyorsun değil mi evlen sabah akşam yap kim sana ne demiş evlenmeden yapmak neyin kafasi? Aa bizim anne babalarimizda yapıyordu dimi 1 2 sene nişanlı kalıyorlardi tüh nasıl durmuşlar ya seks yapmadan nası durmuşlar yazik olmuş. Sen kirli bir erkeksin bunu kabul et sen kadınları kullanıyorum ayağına yatiyorsn ama asıl kullanılan sensin kendine saygın olsa ucuz şeyler yapmak yerine evlenir tek bir kişiyle yaşarsın ne desem boş maalesef iyi günler
Cevap sahibi9 ayEvlenip yapamayan da çok burada binlerce soru var kocamınki küçük yetmiyor diye düşün yani sks ne kadar çok önemli olduğunu. Hayat sks üzerine kurulu Adem Havva ne yaptı da 8 milyar insan türedi sanıyorsun sen? Hayatın temeli sks sen gelmişsi6bana laga luga anlatıyorsun
Soran9 aySenin anlama kıtlığın mi var? Ulan helal haram karı koca evlenme boşuna mı var ulan ben sabahtan ne diyorum evlenmeden olmaz diyorum sadece evlen yine yap yap ya Allah kahretsn yapın ne haliniz varsa görün aq defolun surdan ya yazma
Cevap sahibi9 ayAdemle Havvanın nikahını kim kıydı hem de imam nikahı olmalıydı ki helal olsun? Onlarınki de zina değil mi o zaman? Hatta dünyada ev yok barınak yok ulu orta meydanda edep yahu edep... Buna ne diceksin
Soran9 ayO yüzden mi sürgün edildiler? Bir şey biliyorsun bari tam bil senin yaptıklarının düşüncelerini kapatmaz merak etme edepsizsniz kusura bakmayın ama sizn gibilerle savaşmaya devam edicem Allah büyük elbet bizede bir kapı açar ama sizin için üzülüyorum gerçekten üzülüyorum pis hayatlar yaşayıp ahiretinizi yakıyorsunuz
Cevap sahibi9 ayDediğim gibi o kadar Allah Kur'an fin günah düşünüyorsan ailene söyle bulsunlar sana koca nikah kıyarsınız helal olur
Soran9 ayHade lan ordan
Cevap sahibi9 aySenin dediğin yol buna çıkıyor
Soran9 ayTm
Gizli Üye(36-45)9 ayCinsellik ihtiyaçtır
Bu
Kişinin ciddi düşünmediği anlamına gelmiyor04 Yorumla
Soran9 ayKocam olmamış birine kadınlık yapmak zorunda değilim onu tatmin etmek zorunda değilim
Cevap sahibi9 ayKendinde zevk alıyorsun
Sevdiğinle birşeyler yaşamak çok değerli
Sevginizi arttırır
Yaşadım
Ten uyumunada bak
Sevgiliyken yaşayabilirsin
Sıradan biri ile yaşanmaz zaten
Soran9 aySEVGILIM ESIM DEGIL SEVGILIM HELALIM DEGIL SEVGILI ILE YAPILAN ILISKI HARAM DEMEK BEN NE OLACAGINI BILMEDIIGM BIRINE BEDENIMI SUNMAM YUZUNE BAKTIĞIM AILEM VAR NAMUSUM VAR
Cevap sahibi9 ayOna bir şey diyemem
Herkesin kendi düşüncesi
Saygı duyarım
Gizli Üye(18-24)9 ayciddi düşünsede hangi erkek cinselliğe soğuk bakan kadınla evlenmek isterki
02 Yorumla
Soran9 ayEvlenmeden namusumu korumak istemem neresi saçma? Evlendikten sonra yapalım her gün ses çıkaran mi olur neyin kafasını yaşıyorsunuz sonra da orada burada aga hepsi ptlk dersiniz ne istedigininizide bilmiyorsunuz
Cevap sahibi9 aysaçma sapan konuşma öncesi için değilde genel olarak düşüncen öyleyse diye dedim yoksa haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayEvlilik öncesi karşısın değil mi cinselliğe sadece?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
9 ayCinsellik olmayınca evliliği ne yapacağız ki. Ev arkadaşı olalım diye mi evleniyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayE herhalde bizim gibi erkeklere şans vermiyorsunu, sapıklara veriyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayCiddi düşünmedikleri için
Bunu direk söylemene gerek yok konusunu açınca söylersin00 Yorumla
9 ayAseksüel birini bulmaya bak
01 Yorumla
Soran9 ayTamam
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Aynen doğru tespit etmişsiniz.
00 Yorumla
9 ayYanlış kişilerle konuşuyorsun demek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
9 ayyess ciddi düşünmeiği için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
9 ayNe amaçla geldiklerini anla işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayCinsellik çekim sağlayan şey zaten :)
02 Yorumla
Soran9 ayTamam
Cevap sahibi9 ayCiddi düşünen bunu öne sürmes
Gizli Üye(30-35)9 ayEvlilik morlukların işi. Geri kâfalulaeın
02 Yorumla
Soran9 ayTamam
Cevap sahibi9 ayHerşeyi yanlış yazmışım. Moruk olmuşum.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayNeden
01 Yorumla
Soran9 aySanane aq
- Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı.
9 aysebebi başlıkta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayNapacakti
03 Yorumla
Soran9 ayEbenin àmi yapacaktı aq pislikleri sktrn gidin surdan
Cevap sahibi9 ayAdam bastan soylemis ne bekloyosun
Soran9 ayHepinizin koku kurusun
Gizli Üye(30-35)9 ayKim ne yapsın seni
01 Yorumla
Soran9 ayGüzelim bakılmliyim auram yüksek cilveli ev kızıyım biriyim bakireyim kendimi eşime saklıyorum başka soru?
Gizli Üye(30-35)9 ayEvlilik sonrası da mı soğuk bakıyorsun?
00 Yorumla
9 aykarşı olman :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler